Hele boligen

3 Adjacent Homes | Great for Families | Sleeps 24

Billedgalleri for 3 Adjacent Homes | Great for Families | Sleeps 24

Et forstadsmiljø med nummererede huse, en klar himmel og fjerne bjerge.
Privat køkken
Et moderne køkken med træskabe, en mikrobølgeovn og en ophængt reol. Der er et spiseområde med et bord og stole, og en stue med en blå sofa og et sofabord.
Opholdsområde
Et soveværelse med seng, sengeborde, et skrivebord og et fjernsyn.

Anmeldelser

9,4 ud af 10.
Enestående

Højdepunkter

  • Skabt til afslapning
    Højt bedømt for komfort – gæsterne føler sig hjemme her.

Populære faciliteter

  • Terrasse
  • Grill
  • Aircondition
  • Køleskab
  • Mulighed for parkering i parkeringskælder
  • Tørretumbler

Udforsk området

Åbn kort
Meridian, ID
  • Place, Wahooz Family Fun Zone
    ‪6 min. kørsel‬
  • Place, Meridian City Hall
    ‪7 min. kørsel‬
  • Place, Roaring Springs Waterpark
    ‪7 min. kørsel‬
  • Airport, Boise, ID (BOI)
    ‪20 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

9 soveværelser (24 sovepladser)

Soveværelse 1

1 kingsize-seng

Soveværelse 2

1 queensize-seng

Soveværelse 3

2 enkeltsenge

Soveværelse 4

1 kingsize-seng

Soveværelse 5

1 queensize-seng

Soveværelse 6

1 queensize-seng

Soveværelse 7

1 queensize-seng

Soveværelse 8

1 queensize-seng

Soveværelse 9

1 kingsize-seng

Soveværelse 10

4 sovesofaer (dobbeltsenge)

5 badeværelser

Badeværelse 1

Badekar eller brusekabine · Toilet

Badeværelse 2

Badekar eller brusekabine · Toilet

Badeværelse 3

Badekar eller brusekabine · Toilet

Badeværelse 4

Badekar eller brusekabine · Toilet

Badeværelse 5

Badekar eller brusekabine · Toilet

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Have
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Meridian

Denne feriebolig befinder sig i Meridian. Idaho Anne Frank Human Rights Memorial og Egyptian Theatre er nogle af de lokale seværdigheder, du kan opleve. Er du mere interesseret i at udforske naturen, kan du kigge forbi Hubbard Reservoir Recreation Area og Deer Flat Nationale Vildtreservats Besøgscenter. Ser du frem til et event eller en sportsbegivenhed under din rejse? Se, hvad Meridian Speedway har at byde på, eller mal byen rød med et besøg til Knitting Factory.
Kort
Meridian, ID

Hvad ligger i nærheden?

  • Wahooz Family Fun Zone - 6 min. kørsel - 5.3 km
  • Meridian City Hall - 7 min. kørsel - 3.9 km
  • Roaring Springs Waterpark - 7 min. kørsel - 6.0 km
  • Meridian Speedway - 8 min. kørsel - 4.2 km
  • Ford Idaho Center - 10 min. kørsel - 8.1 km

Sådan kommer du rundt

  • Boise Station - 17 min. kørsel
  • Boise Airport (BOI) - 16 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Chick-fil-A - ‬3 min. kørsel
  • ‪Idaho Pups & Ales - ‬2 min. kørsel
  • ‪McDonald's - ‬11 min. gang
  • ‪Maverick Adventure First Stop - ‬3 min. kørsel
  • ‪First Watch - ‬19 min. gang

Ofte stillede spørgsmål

Er 3 Adjacent Homes | Great for Families | Sleeps 24 et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos 3 Adjacent Homes | Great for Families | Sleeps 24?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på 3 Adjacent Homes | Great for Families | Sleeps 24?

Indtjekning starter kl. 15.00.

Hvornår er udtjekning på 3 Adjacent Homes | Great for Families | Sleeps 24?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger 3 Adjacent Homes | Great for Families | Sleeps 24?

Feriested ligger i Meridian, kun 4,1 km fra Meridian City Hall og 4,5 km fra Settlers Park. Derudover ligger Meridian Speedway og Roaring Springs Waterpark ca. 10 km derfra.

Anmeldelser

9,4

Enestående

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 5 af i alt 6 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 0 af i alt 6 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 6 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 6 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 6 anmeldelser

9,4/10

Rengøring

9,0/10

Indtjekning

10/10

Kommunikation

9,8/10

Området

9,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Clean and good size
Overnattede 1 nat i august 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
The neighborhood is nice. We liked having our own space. The back yard was big and worked well for moving between houses through the gates. We would rent these units again.
Overnattede 3 nætter i august 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
We had a great time. There were eight older men in town for a tennis tournament. Everything was great. The only problem was that two of the three units had the wrong entry code on the keyless entry, when we arrived. The good news is that the owner responded instantly to open these units. Highly recommend for a large party.
Overnattede 3 nætter i oktober 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Cute & Comfy Home in a Quiet Neighborhood

I booked the 3 adjacent homes for my family of 7, my niece and her family of 5 and my other niece and her family of 8. We had the best time because we were coming in from different states and being able to be right next to each other was the icing on the cake. The homes were clean and cozy. We were able to utilize the kitchen and cook a home cooked meal on one of the nights we were there. The property owners respond pretty fast and communicated with us throughout our stay to make sure we were comfortable. Thank you so much!
Overnattede 3 nætter i marts 2024
Svar fra VrboOwner den 20. jul. 2024
Thank you for your valuable feedback Amelia and for staying with My Short Term Home! It has been my pleasure to welcome you all at our place! I'm thrilled to know that you enjoyed staying at our place, we would love to welcome you back again!
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed
Synes ikke om: Annoncens rigtighed
Our stay of 15 people across three homes was a mix:Positives:•Host communicative and responsive. •Let me drop off my bag early. •Backyard fences connect. •Works for families with different sleep schedules.•Easy check out.•Light switches labeled.•It’s clean for what it is.•Good amount of inside chairs for large groups. Negatives:•Homes are rundown – they absolutely need to be advertised as such.•Beds incorrect on the site – there are 2 kings, not 3. some queens are actually fulls. Listing the wrong info changed the sleeping possibilities.•Strange things showed lack of upkeep: carabiner clips held light fixture chains up. Large screws protruded from the wall and held a hanging tech piece. Felt like a college dorm.•Each room needs extra blankets.•No bath mats or extra hand towels.•Dining rooms chairs wobbly.•No outdoor deck chairs for backyard. •Wasp nest in a grill, which means it’s not checked much. •Some soap dispensers don’t work well. •Spiders, earwigs, etc. on walls/in beds. •Kleenex!•Lamp didn’t work in one room.•One room smelled like cat urine. •Low quality linens.• Garage light shone in window at night.Felt like the owner hasn’t visited in years. Comfort and care does not seem a priority. There are small things they could do to improve things and not break the bank. Doing so would signal care. I don't recommend the stay unless some items get resolved – that would create a more positive experience.
Overnattede 3 nætter i maj 2026
Svar fra VrboOwner den 5. jun. 2026
Thank you for your feedback, Brittny. I'm glad you appreciated our communication, flexibility, and the setup for larger groups. We're surprised by many of the concerns raised, as none were reported during your stay. In fact, when we checked in to see if there was anything we could help with or improve, no issues were mentioned. The only requests we received were for an early bag drop-off, which we accommodated, and assistance with the door code. Had any of these concerns been brought to our attention, we would have gladly worked to address them. My team and I will review your comments regarding the bed listings, outdoor furniture, linens, supplies, and maintenance items to ensure our accommodations and descriptions remain accurate and meet guest expectations. Thank you again for your stay and for taking the time to share your experience.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Overnattede 2 nætter i oktober 2024
Svar fra VrboOwner den 2. dec. 2024
Thank you for staying with My Short Term Home Serena! Looking forward to hosting you again!
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback