Hele boligen·Privat vært

Charming 3-bedroom house with 65in smart tv, Wifi, and central heat/air in town!

Billedgalleri for Charming 3-bedroom house with 65in smart tv, Wifi, and central heat/air in town!

Et køkken med barområde, to stole, kaffemaskine og en backsplash med et banner med køkkenmotiv.
Et spiseområde med et rundt bord, stole og en loftsvifte.
En overdækket udendørs terrasse med fletmøbler, et bord med glasplade og en potteplante.
Værelse
En stue med en brun sofa, en beige sofa, et glas sofabord, et træskab, et fjernsyn og en loftventilator.

Anmeldelser

9,6 ud af 10.
Enestående

Populære faciliteter

  • Terrasse
  • Grill
  • Aircondition
  • Vaskemaskine
  • Internet
  • Mulighed for parkering på stedet

Udforsk området

Åbn kort
Melbourne, AR
  • Place, White River
    ‪24 min. kørsel‬
  • Place, Crown-søen
    ‪26 min. kørsel‬
  • Place, Ozark Folk Center State Park
    ‪33 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

3 soveværelser (8 sovepladser)

Soveværelse 1

1 queensize-seng

Soveværelse 2

1 dobbeltseng

Soveværelse 3

2 enkeltsenge

1 badeværelse

Badeværelse 1

Sæbe · Håndklæder til rådighed · Toilet · Kun brusekabine · Shampoo · Hårtørrer

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Udendørs legeområde
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Melbourne

Denne feriebolig befinder sig i Melbourne. Calico Rock Historic District og Ozark Folk Center State Park er et par eksempler på nogle af de lokale seværdigheder. Er du interesseret i oplevelser, kan du udforske Golfbane på Turkey Mountain og Loco Ropes!. Udforsk områdets muligheder for oplevelser på, i og ved vandet såsom fiskeri i nærheden, eller nyd godt af den fri natur ved at kaste dig ud i mulighederne hvad angår vandring og jagt.
Kort
Melbourne, AR

Hvad ligger i nærheden?

  • White River - 24 min. kørsel - 28.3 km
  • Crown-søen - 26 min. kørsel - 32.6 km
  • Horseshoe Bend City Hall - 27 min. kørsel - 34.4 km
  • Ozark Folk Center State Park - 33 min. kørsel - 45.4 km
  • Blanchard Springs Grotterne - 43 min. kørsel - 55.3 km

Restauranter

  • ‪Sonic Drive-In - ‬18 min. gang
  • ‪Subway - ‬2 min. kørsel
  • ‪Johnson’s Country Cooking - ‬2 min. kørsel
  • ‪Hawks Nest Golf Course - ‬9 min. kørsel
  • ‪Pizza Inn - ‬2 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er Charming 3-bedroom house with 65in smart tv, Wifi, and central heat/air in town! et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kun servicedyr er tilladt på overnatningsstedet.

Hvor meget koster parkering hos Charming 3-bedroom house with 65in smart tv, Wifi, and central heat/air in town!?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Charming 3-bedroom house with 65in smart tv, Wifi, and central heat/air in town!?

Indtjekning starter kl. 14.00.

Hvornår er udtjekning på Charming 3-bedroom house with 65in smart tv, Wifi, and central heat/air in town!?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger Charming 3-bedroom house with 65in smart tv, Wifi, and central heat/air in town!?

Feriested ligger i Melbourne, ca. 32 km fra Crown-søen, Horseshoe Bend City Hall og Golfbane på Turkey Mountain. Derudover ligger Lodge Lake og Guion Park ca. 32 km derfra.

Anmeldelser

9,6

Enestående

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 21 af i alt 25 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 2 af i alt 25 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 25 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 25 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 25 anmeldelser

9,4/10

Rengøring

9,8/10

Indtjekning

10/10

Kommunikation

9,2/10

Området

9,6/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Nice ,comfortable, and feels like home
Overnattede 2 nætter i juli 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
great place to stay
Overnattede 4 nætter i november 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
We have appreciated this property for several years now. They are always helpful and the listing is accurate for all of your options.
Overnattede 2 nætter i august 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great place to stay
Overnattede 4 nætter i september 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Host communication was excellent and very responsive.
Overnattede 3 nætter i juli 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
We enjoyed our stay!
Overnattede 2 nætter i juli 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great place
Overnattede 4 nætter i september 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great Place
Overnattede 4 nætter i oktober 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great place to stay. Worked perfect for us.
Overnattede 6 nætter i oktober 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Host very communicative, and pleasant, accommodations were even better than described
Overnattede 3 nætter i november 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
We enjoyed our stay. The property is very conventient to town, wifi worked perfectly, check in was easy and beds were comfortable.
Overnattede 3 nætter i august 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Our stay was perfect and had no issues. Everything you would expect was there and provided. The house was super clean. The hosts were great and communication was great also. Had no complaints with our stay. Thanks so much!
Overnattede 2 nætter i april 2026
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
We were very thankful for having this house to stay in. We had a hard thing to get through. Having a comfortable place to stay made it so much easier to endure.
Overnattede 3 nætter i januar 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Nice place

Very nice place
Overnattede 2 nætter i april 2025
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
The house worked well for my mom, sister and myself while visiting with family in the area. Great location, close to everything we needed. The beds were comfortable and the kitchen well stocked with everything anyone would need.
Overnattede 5 nætter i august 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Worked great for us.
Overnattede 6 nætter i oktober 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Moving

moving granddaughterExcellent place to stay
Overnattede 3 nætter i juni 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Perfect for our needs

Needed something close to the golf course for a high school tournament Place had plenty of room for our needs, clean, easy to find
Overnattede 2 nætter i oktober 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Melbourne Stay

Nice home. Very clean and fully furnished! Kitchen had everything we could have needed as well.
Overnattede 2 nætter i august 2024
Svar fra VrboOwner den 3. sep. 2024
Thank you for your review!
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
Nice clean property but on main road and not the best area
Overnattede 3 nætter i september 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Good stay

Property was as advertised and was convenient to our daughter’s home. Worked out great.
Overnattede 3 nætter i december 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Melbourne Trip

Everything was as advertised. Communication with the property manager was excellent. Very responsive.
Overnattede 3 nætter i april 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Christmas in AR

The house was perfect for our needs. Close to family and church. Will certainly consider it again in the future.
Overnattede 7 nætter i december 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Clean and well equipped

House was exactly what we needed. Plenty of room for all of us. We plan to book it again next year.
Overnattede 2 nætter i september 2024
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Indtjekning
Synes ikke om: Rengøring, beliggenhed, annoncens rigtighed
House was not clean. Dust was hanging down off the ceiling fan. Tvs in bedrooms did not work. Tried to hook up tv in one room, too much dust behind cabinet to even deal with it. No hot water in bathroom. House was very stuffy, with a weird smell. Had to open door to let some air in, but then dogs at dog kennel- in back yard- barked all night. Part of our group drove 30 miles to get a hotel.
Overnattede 2 nætter i december 2025
Svar fra VrboOwner den 30. dec. 2025
I'm sorry that you feel that way and the stay did not meet your expectations. Let's address each of your concerns. Each tv (3 total) was checked after reading this review. All 3 tv's are working. They are set up to accommodate guests preference for their own Netflix sign-in, Prime, Hulu, etc. I apologize that you had trouble navigating the tv's. I would have been glad to help had I received a call or message concerning your difficulties. This house rents steadily and we have never had an issue with someone navigating the tv's. As for the house being stuffy, I noticed the thermostat had not been changed. You were more than welcome to adjust the temperature to your liking. There were no house rules against lowering the thermostat and no lock on the thermostat. If I had received a phone call or message I could have helped you navigate the thermostat as well. We have never had an issue with anyone using our thermostat. I did have the owner come in to address the dust concerns. The fan in one of the bedrooms did have some dust and we absolutely apologize that it was missed. However, there was not the considerable amount mentioned in your review. This was a back to back stay and it simply was missed in preparation for your check in during a busy time. Dust behind the cabinet. I'm unsure which cabinet but only 2 tvs are on cabinets. Neither TV had enough dust to color a cloth however I when you remove the furniture from it's position there was probably dust underneath. The weird smell. I can only attribute to the new fragrance I tried by Lysol "frosted cranbery" that I cleaned the entire house with. I thought it was festive and bright but not offensive. I apologize you thought smelled weird. I will make sure we do not use it again. The last remaining issue is what I am assuming you meant the sink in the bathroom. It does have hot water. I could have explained also had you messaged. It takes a bit for hot water to come through. It's the way the house was originally plumbed. Prior to you reviewing our house Saturday morning, Thursday you asked if you could have a partial refund for Friday night since you were going to check out Friday morning. You did not relay any complaints or concerns. You said you weren't staying Friday night anyway it was for your children and they had decided to leave early as well. Despite the fact that it was during the busy holiday season and we had turned other guests down due to your booking, we sent you a partial refund as a courtesy (though we are not required to do so). Our home has numerous reviews pertaining to the cleanliness and accommodating nature of the home.
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback