Denne feriebolig befinder sig i Sunrise Beach. Sugar Creek Mini Golf og The Ridge Golf Course er begge et besøg værd, hvis oplevelser står på agendaen, mens dem der er interesseret i seværdigheder, kan kigge forbi Willmore Lodge og Miner Mike's Inc. Er du klar til at male byen rød? Overvej at tage et smut forbi Lake Breeze Terrace og Shady Gators. Med mulighed for jetski, kajakroning og motorbådssejlads i nærheden er der rig lejlighed til at dyrke vandsport i og på vandet.
Lake of the Ozarks og Bagnell Dam Udsigtspunkt - 13 min. kørsel - 16.8 km
Osage Beach Premium Outlets - 14 min. kørsel - 22.5 km
Ha Ha Tonka State Park - 24 min. kørsel - 38.5 km
Sådan kommer du rundt
Versailles, Missouri (VRS-Roy Otten Memorial Flyveplads) - 37 min. kørsel
Restauranter
Franky & Louie's Beach Front Bar & Grill - 9 min. kørsel
Redhead Lakeside Grill - 27 min. kørsel
The Lodge of Four Seasons - 16 min. kørsel
Blue Cat Lounge at Alhonna Resort - 23 min. kørsel
Landshark Bar & Grill - 27 min. kørsel
Ofte stillede spørgsmål
Er Dock, Dip & Unwind at12MM Dock-Hot Tub-Fire Pit et kæledyrsvenligt overnatningssted?
Ja, dette overnatningssted tillader hunde (maks. 2 i alt) med en maksimumvægt på 23 kg pr. kæledyr.
Hvad koster det at overnatte hos Dock, Dip & Unwind at12MM Dock-Hot Tub-Fire Pit?
Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Dock, Dip & Unwind at12MM Dock-Hot Tub-Fire Pit den 4. nov. 2026 starter fra 4.400 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 31. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.
Hvor meget koster parkering hos Dock, Dip & Unwind at12MM Dock-Hot Tub-Fire Pit?
Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.
Hvornår er indtjekning på Dock, Dip & Unwind at12MM Dock-Hot Tub-Fire Pit?
Indtjekning starter kl. 16.00.
Hvornår er udtjekning på Dock, Dip & Unwind at12MM Dock-Hot Tub-Fire Pit?
Udtjekning er kl. 10.00.
Hvor ligger Dock, Dip & Unwind at12MM Dock-Hot Tub-Fire Pit?
Feriested i Sunrise Beach ligger kun få skridt fra Lake of the Ozarks og under 15 km fra Lemans Go-Karts Raceway og Bagnell-dæmningen. Derudover ligger Sugar Creek Mini Golf og The Ridge Golf Course ca. 15 km derfra.
Anmeldelser
8,6
Fremragende
Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 6 af i alt 9 anmeldelser
10 - Fremragende
6
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 9 anmeldelser
8 - Udmærket
1
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 9 anmeldelser
6 - Okay
0
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 2 af i alt 9 anmeldelser
4 - Dårligt
2
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 9 anmeldelser
2 - Forfærdeligt
0
7,6/10
Rengøring
9,6/10
Indtjekning
10/10
Kommunikation
9,4/10
Området
8,0/10
Annoncens rigtighed
Anmeldelser
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Dena S.
30. dec. 2025
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
This place was amazing!
Overnattede 3 nætter i december 2025
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Justin K.
20. mar. 2026
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Had a great time and prompt responses by the owners.
Overnattede 3 nætter i marts 2026
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Trenton M.
1. sep. 2025
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
This is our second time staying here and we will definitely be back! Perfect location and place to stay for a weekend.
Overnattede 3 nætter i august 2025
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Sandra A.
9. jun. 2026
Synes godt om: Området
Overall a nice stay. My only 2 complaints was the listing photos/info is not up to date and the bunk room concrete floor was not sealed and hurt to walk on. There was no master bathroom with the 2 sinks and the big tub like in the listing photos, but there was a total of 3 seperate bathrooms.
Overnattede 2 nætter i maj 2026
Svar fra VrboOwner den 9. jun. 2026
I am sorry our pictures and description was not updated. We just had the bathroom redone in May and failed to update. Thanks for letting me know. They have now been updated.
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Haley B.
3. sep. 2024
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Would stay here again!
This was the PERFECT house for our group, Plenty of space, they had everything we needed, the spot on the lake was beautiful. I would absolutely recommend this place to anyone and would stay here again.
Overnattede 3 nætter i august 2024
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Carl S.
23. jun. 2025
Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great lakeside home for large group
Great spot for large group of friends. Would check the lint trap if you use the dryer and the roof.
Overnattede 3 nætter i juni 2025
Verificeret anmeldelse
4/10 Ringe
Jeremy M.
23. dec. 2025
Synes godt om: Indtjekning, kommunikation
Synes ikke om: Rengøring, annoncens rigtighed
Good communication from the hosts was appreciated. But there were several issues with this house that ended up making us leave early. The Christmas tree was a nice touch though. Open wall receptacles in several spots made us keep an extra close eye on our toddler grandson. Cobwebs and a lackluster remodel made for windows that were painted closed and added to the general substandard look of this house. No fall cleanup made most of the outdoor areas unusable even though we had beautiful weather for using the patios. The final issue was a leak above the downstairs bathroom. We left early and the host was nice enough to give us a partial refund…….but I still feel like we overpaid for this house.
Overnattede 3 nætter i december 2025
Svar fra VrboOwner den 23. dec. 2025
I am so sorry that your stay did not meet your expectations. I take all your comments to heart and have a maintenance team coming over to take care of the outside and the cleaning team to make sure it is thoroughly cleaned. Once again I apologize for the small leak in the downstairs bathroom and that I could not get a plumber to come out immediately. I will use your comments to ensure we do better in the future.
Verificeret anmeldelse
4/10 Ringe
Sarah C.
17. jun. 2026
Synes godt om: Kommunikation, beliggenhed
Synes ikke om: Rengøring, annoncens rigtighed
This house was dirty. As soon as we walked in there were mass amounts of cobwebs and dirt/hair all over the floor. There was tape and other things stuck to the wall from a previous trip I’m guessing. There were bugs in the kitchen, spiders everywhere. The towels had a residue on them maybe paint or dried laundry detergent. In the bunk room - one bed sheets had stains, the three top bunks did not have fitted sheets just a top sheet, and the flooring was never epoxied so the little paint chips or whatever they laid got everywhere. That stuff was on our feet, sheets, throughout the house EVERYWHERE. The skylight leaked after the rain, and the hot tub didn’t work. They didn’t leave any trash bags/papertowels for us as well. Overall, the pictures of this house make it look beautiful and worth the 2600 we paid but it was awful. I have never been to a dirtier home and couldn’t wait to get out. The only thing I can say nice about this place was the location other than that it isn’t worth it.
Overnattede 2 nætter i juni 2026
Svar fra VrboOwner den 18. jun. 2026
I am very sorry about your experience during your stay. I wish you had contacted me while you were here so I could have addressed the issues immediately.
We were not aware that the hot tub was not working, but once notified, we had someone there to repair it within 12 hours. Had we known about the cleanliness concerns during your stay, I would have gladly sent our cleaning team back right away to make things right.
My goal is for every guest to have an amazing time at the lake and to enjoy a clean, comfortable, and safe home. I take your feedback seriously and will be working closely with our cleaning team to help ensure this does not happen again.
Thank you for bringing these concerns to my attention, and I apologize that your experience did not meet the standards we strive to provide.
Verificeret anmeldelse
8/10 Godt
Tyler M.
15. sep. 2026
Overnattede 2 nætter i august 2026
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback