Lejlighed·Privat vært

Chic & private pool 1Br + sofa bed walkout apartment jaccuzi spa & gym

Billedgalleri for Chic & private pool 1Br + sofa bed walkout apartment jaccuzi spa & gym

En baghave med swimmingpool, overdækket siddeområde og bålsted.
Et moderne køkken med grå skabe, en træskål på bordet og et flisebeklædt bagpanel.
Et fladskærms-tv monteret på en trævæg med et indbygget tv-møbel nedenunder.
Et moderne køkken med et rustfrit stål køleskab, træskabe og en bordplade med kaffemaskine og andre apparater.
Et værelse med et stort fladskærms-tv monteret på en trævæg, en indbygget hylde nedenunder og en dør med en matteret glasrude.

Anmeldelser

8,0 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • Rummelig have
    Nyd det store udendørsareal i den højt bedømte have.
  • Privat spaøjeblik
    Et sjældent fund – slap af i boblebadekarret.
  • Central beliggenhed
    Du er aldrig langt fra din destination med denne praktiske beliggenhed.

Populære faciliteter

  • Fitnesscenter på stedet
  • Grill
  • Aircondition
  • Kæledyrsvenligt
  • Køleskab
  • Internet

Udforsk området

Åbn kort
Gormley, ON
  • Place, Circling Hawk Honey & Mead
    ‪7 min. kørsel‬
  • Place, DiamondBack Golf Club
    ‪9 min. kørsel‬
  • Place, Lake Wilcox Park
    ‪9 min. kørsel‬
  • Airport, Toronto, ON (YYZ-Pearson Intl.)
    ‪35 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

1 soveværelse (3 sovepladser)

Soveværelse 1

1 queensize-seng

Stue 1

1 sovesofa (dobbeltseng)

1 badeværelse

Badeværelse 1

+1
Sæbe · Håndklæder til rådighed · Badekar eller brusekabine · Badekar · Toilet · Kun brusekabine · Boblebadekar · Shampoo · Hårtørrer

Områder

Køkken
Antal stuer

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Whitchurch-Stouffville

Denne lejlighed befinder sig i Whitchurch-Stouffville. NewRoads Performing Arts Centre og Old Town Hall er nogle af de kulturelle seværdigheder, mens nogle af områdets andre seværdigheder inkluderer Hillary House National Historic Site og Newmarket Cenotaph. Ser du frem til et event eller en sportbegivenhed under din rejse? Se, hvad Magna Centre eller Stouffville Arena har på programmet. Udforsk områdets muligheder såsom cykling og vandring.
Kort
Gormley, ON

Hvad ligger i nærheden?

  • Circling Hawk Honey & Mead - 7 min. kørsel - 7.2 km
  • DiamondBack Golf Club - 9 min. kørsel - 8.3 km
  • Lake Wilcox Park - 9 min. kørsel - 10.5 km
  • Magna Centre - 13 min. kørsel - 13.7 km
  • Willow Springs Winery - 14 min. kørsel - 18.0 km

Sådan kommer du rundt

  • Gormley Station - 9 min. kørsel
  • Toronto, ON (YYZ-Pearson Intl.) - 39 min. kørsel

Restauranter

  • ‪McDonald's - ‬9 min. kørsel
  • ‪Chatime - ‬9 min. kørsel
  • ‪Tim Hortons - ‬8 min. kørsel
  • ‪Tim Hortons - ‬12 min. kørsel
  • ‪Wendy's - ‬11 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er Chic & private pool 1Br + sofa bed walkout apartment jaccuzi spa & gym et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, dette overnatningssted tillader kæledyr (maks. 1 i alt) med en maksimumvægt på 25 kg pr. kæledyr.

Hvornår er indtjekning på Chic & private pool 1Br + sofa bed walkout apartment jaccuzi spa & gym ?

Indtjekning starter kl. 14.00.

Hvornår er udtjekning på Chic & private pool 1Br + sofa bed walkout apartment jaccuzi spa & gym ?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger Chic & private pool 1Br + sofa bed walkout apartment jaccuzi spa & gym ?

Dette lejlighedskompleks ligger i Whitchurch-Stouffville, kun 10 km fra Circling Hawk Honey & Mead, DiamondBack Golf Club og Bloomington Downs Golfklub. Derudover ligger Oak Ridges Corridor Conservation Reserve og Wilcox Lake ca. 10 km derfra.

Anmeldelser

8,0

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 1 af i alt 2 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 0 af i alt 2 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 2 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 2 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 2 anmeldelser

10/10

Rengøring

10/10

Indtjekning

10/10

Kommunikation

6,0/10

Området

7,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation
Synes ikke om: Annoncens rigtighed
The hosts were friendly. The basement apartment was clean and newer, but the property was not as anticipated. The wet sauna/shower was terrible to use and the indoor hot tub was very difficult to use as well. The outdoor pool was not open, yet we still paid full price for it at the property. The host husband said the filling hadn't happened yet but it could be filled once we got there, but his wife said they were going through a pool reconstruction. We couldn't sit outside anywhere because the mosquitoes were so bad. The WIFI was extremely unreliable, the smart TV and our devices were out much of the time. There were no wash clothes, hand towels for the bathroom/kitchen or basic kitchen items, like cutting boards or can opener. No dish washer/dish towels or dish detergent. No hair dryer until we asked for one. The walk from their front driveway to the room is very long, with possibly slippery stairs, so if you're seniors be aware. Loved seeing the surrounding areas, but won't go back to this property.
Overnattede 3 nætter i juni 2026
Svar fra VrboOwner den 27. jun. 2026
Hi Lori, Thank you for taking the time to leave your feedback. We're glad you found us friendly and that you appreciated the cleanliness and condition of the suite. We're sorry to hear that other aspects of your stay did not meet your expectations. We would, however, like to clarify a few points for future guests. Dish detergent was provided and, after reading your review, we checked and found it to be full. It is located in the built-in soap dispenser beside the kitchen faucet, so it may have been overlooked. A hair dryer was also available in the vanity drawers. When you mentioned you couldn't find it, we brought you another one immediately, as we always strive to resolve any concerns as quickly as possible. Washcloths are not listed as one of our amenities, so we do not provide them. However, bath towels are supplied. We also provide a fully equipped kitchen, including a cutting board and can opener, and we're always happy to help guests locate any items if needed. The sauna, steam shower, and jetted tub are all fully operational. We understand they may be unfamiliar to some guests, but we were always available to assist and responded to your messages within minutes throughout your stay. Regarding the Wi-Fi, because we are located in a rural area, satellite internet is currently the fastest service available. While it can occasionally be slower than fibre or cable, it is generally suitable for streaming and everyday use. With respect to the stairs, they are shown in our listing photos and described in the property information so guests know what to expect before booking. Finally, we apologize that the outdoor pool was unavailable during your stay. Unexpected work delayed its opening, and we understand your disappointment. We appreciate all feedback and continually look for ways to improve. We wish you all the best in your future travels.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
This is an absolutely beautiful property, that has a large, very private backyard for you to enjoy and relax in. It’s a great place to enjoy the peace and serenity away from the big city. The hosts are very friendly and accommodating, anything you need they do their best to help.
Overnattede 4 nætter i juni 2026
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback