Denne feriebolig befinder sig i Spring. Cynthia Woods Mitchell Pavilion og Woodlands Art League er nogle af de kulturelle seværdigheder. Er du interesseret i oplevelser, kan du udforske Topgolf og Regal Benders Landing. Overvej at tage til Mi3 Center, hvis du vil male byen rød, eller Six Flags Hurricane Harbor Splashtown, hvis du rejser med børn.
Six Flags Hurricane Harbor Splashtown - 5 min. kørsel - 2.6 km
Cynthia Woods Mitchell Pavilion - 16 min. kørsel - 18.2 km
Daikin Park - 30 min. kørsel - 46.4 km
George R. Brown Convention Center - 30 min. kørsel - 46.7 km
Toyota Center - 32 min. kørsel - 48.2 km
Sådan kommer du rundt
George Bush Intercontinental Airport (IAH) - 25 min. kørsel
Restauranter
Chick-fil-A - 13 min. gang
Whataburger - 13 min. gang
I-45 Diner - 6 min. kørsel
McDonald's - 3 min. kørsel
Dutch Bros Coffee - 4 min. kørsel
Ofte stillede spørgsmål
Er Dreamy Villa -Near Airport, Downtown - Open Concept et kæledyrsvenligt overnatningssted?
Ja, dette overnatningssted tillader hunde (maks. 1 i alt) med en maksimumvægt på 23 kg pr. kæledyr.
Hvad koster det at overnatte hos Dreamy Villa -Near Airport, Downtown - Open Concept?
Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Dreamy Villa -Near Airport, Downtown - Open Concept den 9. nov. 2026 starter fra 4.768 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 27. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.
Hvor meget koster parkering hos Dreamy Villa -Near Airport, Downtown - Open Concept?
Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.
Hvornår er indtjekning på Dreamy Villa -Near Airport, Downtown - Open Concept?
Indtjekning starter kl. 15.00.
Hvornår er udtjekning på Dreamy Villa -Near Airport, Downtown - Open Concept?
Udtjekning er kl. 10.00.
Hvor ligger Dreamy Villa -Near Airport, Downtown - Open Concept?
Feriested med familievenlig profil ligger i Spring, kun 5 km fra Six Flags Hurricane Harbor Splashtown og Topgolf. Derudover ligger Mercer Arboretum and Botanic Gardens og Woodlands Art League ca. 10 km derfra.
Anmeldelser
9,0
Fantastisk
Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 7 af i alt 9 anmeldelser
10 - Fremragende
7
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 9 anmeldelser
8 - Udmærket
1
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 9 anmeldelser
6 - Okay
0
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 9 anmeldelser
4 - Dårligt
0
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 1 af i alt 9 anmeldelser
2 - Forfærdeligt
1
9,8/10
Rengøring
9,8/10
Indtjekning
9,8/10
Kommunikation
9,8/10
Området
8,8/10
Annoncens rigtighed
Anmeldelser
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Verificeret rejsende
1. dec. 2025
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great place perfect for our needs (some entertainment, setup, and stocked items)! The location is ideal for our itinerary- and walmart is around the corner (3 min drive). Quick response from the host is a big plus!
Overnattede 4 nætter i november 2025
Svar fra VrboOwner den 2. dec. 2025
It was a pleasure having you during your Thanksgiving getaway. Glad that you loved it and happy that you felt comfortable with us. Thanks for leaving the house spotless. We’d love you have you anytime!
Verificeret anmeldelse
8/10 Godt
Derek F.
15. sep. 2024
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
The Dreamy Getaway Review
The property was very well kept and seemed to be brand new we enjoyed our stay very much
Overnattede 2 nætter i september 2024
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
abs building services l.
16. okt. 2024
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Nice place.
The place is nice . Everything perfect
Overnattede 4 nætter i oktober 2024
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Angela M.
10. jun. 2025
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Worked out smoothly for our nine adults. Comfortable beds. Good room for visiting with each other. Open layout would be good for families with children also.
Overnattede 2 nætter i juni 2025
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Matt K.
20. feb. 2025
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Convenient location, well-appointed interior.
Location easy to get to from freeway. Issue experienced was quickly handled with good communication. Furnishings up to date and made for a comfortable stay.
Overnattede 3 nætter i februar 2025
Svar fra VrboOwner den 20. feb. 2025
It was great having you! Thank you for staying with us.
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Beverly J.
26. dec. 2024
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
FAMILY Christmas celebration
We rented this property to celebr to
Overnattede 2 nætter i december 2024
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Brian W.
26. jan. 2025
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Spacious Home
The house matches the description perfectly.
Overnattede 2 nætter i januar 2025
Svar fra VrboOwner den 9. feb. 2025
It was a pleasure hosting you!
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Helen X.
2. jun. 2025
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Nice House
Accommodated my friends and I for a wedding
Overnattede 2 nætter i maj 2025
Verificeret anmeldelse
2/10 Bundkarakter
Charee T.
12. nov. 2024
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed
Synes ikke om: Annoncens rigtighed
House is nice but no A/C
Arrived on Thursday evening to find the A/C not working at house. 80+ degrees in the house at 6:30pm. Immediately contacted owner to let them know. After a phone call and several text messages owner says will get a tech to the house Friday between 2-6pm. So after driving for 6+ hours to get to the house we spent first miserable night hot and sweaty…at least there were cold showers. We were in Spring for a billiards tournament so could not be at the house but gave permission to owner to have tech come in if needed on Friday. Around 6pm Friday get a text from owner that unit cannot be fixed it’s a “problem in the breaker box” and needs an electrician. Well, just so happens 2 people in our group are Oklahoma Journeyman Electricians. They had looked at breaker panel when we arrived since a/c wasn’t working and could not find an issue. Most likely a capacitor in the condensing unit or the condenser out completely. The line to the condenser that should be cold was not and we could hear the condenser trying to click on but never did get cold. Bottom line I question whether a tech ever even came out…..owners response was well it will be a little cooler you can open the windows. By a little cooler he meant 82 outside with 80% humidity. We got a house so we could cook meals and spend time together…….cooking was a nightmare because it made the house even hotter and everyone was cranky due to the heat. Overall, worst VRBO experience. The house was nice and clean.
Overnattede 3 nætter i november 2024
Svar fra VrboOwner den 12. nov. 2024
Sorry for the inconvenience. Those things can happen. We fixed the A/C. Everything is up and running. Unfortunately the tech didn’t have the part in stock and couldn’t fix while you were there.
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback