Duplex with Balcony: Spacious Dog-Friendly Oasis!

Billedgalleri for Duplex with Balcony: Spacious Dog-Friendly Oasis!

Et moderne køkken med hvide skabe, rustfrie hvidevarer, en køkkenø med barstole og hængende lamper.
Et hus med veranda, en lyserød dør og et hvidt hegn.
En toetages bolig med veranda, garage og en lille forhave.
Et moderne køkken med hvide skabe, en granitbordplade og hængende lamper.
En moderne stue med et træspisebord, en lædersofa i brunt skind og et spisebord med stole.

Anmeldelser

9,0 ud af 10.
Fantastisk

Højdepunkter

  • Spil
    Et sjældent fund – prøv de mange forskellige spil, der tilbydes på stedet.

Populære faciliteter

  • Altan
  • Kæledyrsvenligt
  • Aircondition
  • Køleskab
  • Mulighed for parkering på stedet
  • Vaskemaskine

Udforsk området

Åbn kort
Richmond, VA
  • Place, First African Baptist Church
    ‪8 min. gang‬
  • Place, Virginia Union University
    ‪4 min. kørsel‬
  • Place, Hovey Field
    ‪4 min. kørsel‬
  • Airport, Richmond, VA (RIC-Richmond Intl.)
    ‪19 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

2 soveværelser (6 sovepladser)

Soveværelse 1

1 sovesofa (dobbeltseng)

Soveværelse 2

1 kingsize-seng

Soveværelse 3

2 queensize-senge

2 badeværelser

Badeværelse 1

Badeværelse 2

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Altan
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Richmond

Denne lejlighed befinder sig i centrum i Richmond. Rejsende med stor interesse for kultur, kan tage et smut forbi Altria Teater, mens dem, der er i shoppehumør, kan besøge Broad Street og Short Pump Town Center. VCU Institute for Contemporary Art og River City Roll er også et besøg værd.
Kort
Richmond, VA

Hvad ligger i nærheden?

  • First African Baptist Church - 8 min. gang - 0.7 km
  • Virginia Union University - 4 min. kørsel - 2.1 km
  • Virginia Fire & Police Museum - 4 min. kørsel - 2.1 km
  • Hovey Field - 4 min. kørsel - 2.4 km
  • Belgian-Congo Occupations Relief - 5 min. kørsel - 2.8 km

Sådan kommer du rundt

  • Richmond Main Street Station - 11 min. kørsel
  • Richmond, VA (RIC-Richmond Intl.) - 20 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Domino's Pizza - ‬3 min. kørsel
  • ‪McDonald's - ‬3 min. kørsel
  • ‪McDonald's - ‬3 min. kørsel
  • ‪Boaz & Ruth Firehouse Cafe - ‬20 min. gang
  • ‪Smashed RVA - ‬3 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er Duplex with Balcony: Spacious Dog-Friendly Oasis! et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, kæledyr er tilladt på dette overnatningssted.

Hvad koster det at overnatte hos Duplex with Balcony: Spacious Dog-Friendly Oasis!?

Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Duplex with Balcony: Spacious Dog-Friendly Oasis! den 1. nov. 2026 starter fra 3.281 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 31. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.

Hvor meget koster parkering hos Duplex with Balcony: Spacious Dog-Friendly Oasis!?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Duplex with Balcony: Spacious Dog-Friendly Oasis!?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Duplex with Balcony: Spacious Dog-Friendly Oasis!?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Duplex with Balcony: Spacious Dog-Friendly Oasis!?

Dette lejlighedskompleks ligger i Brookland Park, kun 5 km fra Virginia Union University, Hovey Field og Hippodrome Teater. Derudover ligger Black History Museum og Richmond Coliseum ca. 5 km derfra.

Anmeldelser

9,0

Fantastisk

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 5 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 7 anmeldelser

9,8/10

Rengøring

9,8/10

Indtjekning

9,8/10

Kommunikation

8,0/10

Området

9,4/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Very well designed, clean, well decorated
Overnattede 5 nætter i januar 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Outstanding unit! Lots of room, great amenities, central Richmond almost within walking distance, very clean.
Overnattede 11 nætter i juli 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

For Swimmeet

It was a quick trip for swim meet for my kids and staying at this location helped travel back and forth at the location.
Overnattede 3 nætter i december 2024
Svar fra VrboOwner den 21. dec. 2024
Thank you for your review! We’re glad our location made your travels to and from the swim meet so convenient. We hope your kids had a great time competing and that you’ll think of us again for your next trip!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Very nice!

Our daughter attends VCU and could not come home for Christmas due to work so we decided to come here. It had everything we needed. Very clean and comfy. We even brought our dog.
Overnattede 3 nætter i december 2024
Svar fra VrboOwner den 7. jan. 2025
Thank you for your review! We're so glad the property worked well for your family during Christmas, especially with your daughter being unable to come home. It’s great to hear that the space was clean, comfy, and had everything you needed, and we're happy that you were able to bring your dog along. We hope to host you again in the future!
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation
Synes ikke om: Området

New Build, but tiny water heater

Pros: newly built and clean. Property Manager responsiveCons: Advertises sleeps up to 6, but water heater only allows hot water for 20-30m continuous so not sufficient for accommodating 6 people. We had to shower with cold water multiple nights or wait an extended amount of time in between showers, which is not ideal. The area was also very rough.
Overnattede 4 nætter i marts 2025
Svar fra VrboOwner den 18. apr. 2025
Thank you for your feedback. We’re glad you found the home clean and appreciated our responsiveness during your stay. We’re sorry to hear about your experience with the hot water and understand how that impacted your comfort. Just to clarify, when you initially mentioned the hot water concern, we offered to send our plumber to adjust the temperature on the water heater. You declined at the time, indicating it was fine. The issue was brought up again the day before your departure, at which point we had already pulled our plumber from the job based on your earlier response, leaving us unable to make any last-minute adjustments. This home does sleep up to six guests, as advertised, and it is a brand-new construction with a dedicated, brand-new hot water heater that serves only this unit—it is not shared with the other side of the building. This is the first and only complaint we’ve received about hot water at this property. It’s possible that simultaneous use of the dishwasher, washing machine, or multiple long back-to-back showers could have depleted the tank temporarily, as can happen with any standard water heater. We truly appreciate your comments and always strive to provide the best experience possible. If there’s anything else we could have done to make your stay better, we’d love to hear more.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Overnattede 17 nætter i oktober 2025
Svar fra VrboOwner den 14. nov. 2025
Thank you for your rating, although some additional constructive feedback would be greatly appreciated so that we can improve for future guests--- While we always appreciate feedback, we feel it’s important to clarify to future guests that you were previously informed—prior to this stay—that you were no longer be welcome at any of our properties due to repeated and severe disregard for house rules and cleanliness standards. Despite this, they continued to book under alternate names across platforms. We take great pride in maintaining clean, comfortable, and respectful spaces for all guests, and we hold everyone to the same standard. This retaliatory rating does not reflect the quality of the property, but rather the consequences of repeated misconduct. We remain committed to providing excellent stays for guests who treat our homes with care.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Overnattede 7 nætter i april 2025
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback