Whalehead Beach, Oceanside med privat pool og hot tub, rec med billardbord.

Billedgalleri for Whalehead Beach, Oceanside med privat pool og hot tub, rec med billardbord.

Et toetagers hus med stor terrasse og swimmingpool.
Et stort, tosset etagehus med balkon og lille terrasse, omgivet af en sandstrand og en tæt skov.
Pool
Et spa med boblebad i træbeklædning.
En træterrasse med udendørs møbler, fri udsigt til stranden og tilstødende huse.

Anmeldelser

8,4 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Nær Corolla Beach

Populære faciliteter

  • Altan eller terrasse
  • Massage i spaen
  • Boblebad på stedet
  • Privat pool
  • Spillehal/spillerum
  • Aircondition

Udforsk området

Åbn kort
Corolla, NC
  • Place, Corolla Beach
    ‪6 min. gang‬
  • Place, Whale Head Bay
    ‪2 min. kørsel‬
  • Place, Currituck Beach
    ‪4 min. kørsel‬
  • Airport, Manteo, NC (MEO-Dare County Regional)
    ‪80 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

6 soveværelser (12 sovepladser)

Soveværelse 1

1 kingsize-seng

Soveværelse 2

1 queensize-seng

Soveværelse 3

2 køjesenge (enkeltsenge)

Soveværelse 4

1 queensize-seng

Soveværelse 5

1 køjeseng (enkeltseng)

Soveværelse 6

1 queensize-seng

4 badeværelser, 1 toilet

Badeværelse 1

Badeværelse 2

Badeværelse 3

Badeværelse 4

Badeværelse 5

Områder

Køkken

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Corolla

Denne feriebolig befinder sig i Whalehead Beach – et område i Corolla, der ligger tæt på et vandland og tæt på stranden. Corolla Beach og Currituck National Wildlife Refuge reflekterer områdets naturlige skønhed. Områdets andre seværdigheder inkluderer Corolla Adventure Golf and Bumper Cars og Corolla Raceway. Outer Banks Center for Wildlife Education og Nor'Banks Sailing er også et besøg værd. Oplevelser som jetski og kajakroning giver gode muligheder for at komme ud på eller i det omgivende vand, eller du kan tage på eventyr ved at afprøve vandre-/cykelruter og økoture i nærheden.
Kort
Corolla, NC

Hvad ligger i nærheden?

  • Corolla Beach - 6 min. gang - 0.6 km
  • Whale Head Bay - 2 min. kørsel - 2.0 km
  • Currituck Beach - 4 min. kørsel - 3.3 km
  • Currituck Beach Lighthouse - 4 min. kørsel - 3.6 km
  • Currituck Outer Banks Visitor's Center - 9 min. kørsel - 10.9 km

Sådan kommer du rundt

  • Manteo, NC (MEO-Dare County Regional) - 64 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Nelly's Sand Bar - ‬3 min. kørsel
  • ‪Dunkin' - ‬4 min. kørsel
  • ‪Lighthouse Bagels - ‬4 min. kørsel
  • ‪Bernie’s Brother - ‬4 min. kørsel
  • ‪Mama Easley's - ‬4 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er Whalehead Beach, Oceanside med privat pool og hot tub, rec med billardbord. et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Whalehead Beach, Oceanside med privat pool og hot tub, rec med billardbord.?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Whalehead Beach, Oceanside med privat pool og hot tub, rec med billardbord.?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Whalehead Beach, Oceanside med privat pool og hot tub, rec med billardbord.?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Whalehead Beach, Oceanside med privat pool og hot tub, rec med billardbord.?

Feriested ligger i Whalehead Beach, kun 3 km fra Corolla Beach, Whale Head Bay og Currituck Beach. Derudover ligger Corolla Adventure Golf and Bumper Cars og Corolla Raceway ca. 5 km derfra.

Anmeldelser

8,4

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 3 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 5 anmeldelser

Anmeldelser

Fra en partnerside

8/10 Godt

July 2018 Stay

House was absolutely amazing! Perfect for all the different age groups we had, and for once was in a beach house that had all the kitchen necessities to cook! However when we got there we had been on the road for 6 hours. We also had a 2 year old with us who was ready get out and go. Well the house was still being cleaned at 5. Checkin is at 4. We weren’t allowed to go in the house until they finished. Supposedly the previous renters had trashed the house, left late and the 1st cleaning crew had cancelled. We had to call throughout the week for different stuff. With that being said I must say they jumped right on it, but it just sucked having to have people in and out whole week. Overall nice house just felt like other things could have been handled different way. With that being said I am sure the owner doesn’t know.
Svar fra VrboOwner den 3. apr. 2020
Sabra, thank you for giving us some feedback on your stay and taking the time to talk with me. I am so happy to hear that the house worked out so well for your family. While we do try to get all of the homes done by 4PM, there are occasionally things that happen to delay us. However, as we discussed, they should have let you in the home while they were finishing up those last few things. Again, I am sorry your vacation got off to a slower start due to this, but am happy you had a great time and look forward to seeing you again!
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

June 2018 Stay

We had a fantastic time. My husband and I have 6 adult children between us. We gave this vacation to them as a Christmas gift. We also took my father in law who had never seen the ocean. The house was absolutely beautiful and the kitchen was stocked with everything you could need. The personal touches throughout the home were wonderful. Everyone had an amazing time.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

June 2018 Stay

We had a great time at Hip Nautic! There were 11 of us who made the trip, 8 of which were between the ages of 9-13. They all had a blast and were kept very busy :) One of the nicer places we have stayed in OBX!
Fra arkiv

10/10 Fremragende

November 2017 Stay

We had a fantastic week. The house was very nice and we loved the location. We went on vacation to heal from 2 tragic deaths this year and that was accomplished. No tears or sadness all week. Thank you so much
Fra arkiv

4/10 Ringe

June 2017 Stay

Our group of 9 adults and 8 children just spent a week at "Hip Nautic." It's located in the Whalehead Beach community, which is a lovely community itself. The beach was a short walk from the house on what seemed to be a newly constructed boardwalk. It made traveling back and fourth with the kids & beach accessories very easy. We enjoyed the outdoor shower and toilet for pool days, very convenient. Another thing we were happy about were the two large refrigerators in the kitchen. Unfortunately, this house did not live up to the expectations we had. Most of us have been coming to OBX for years and have always had beautiful, clean homes. When we first arrived, the trash cans outside were over flowing with the prior renters trash. Once inside, it did not smell clean nor did it look clean. There was leftover popcorn in the loft seating area on the floor, the air vents on the ceiling were disgusting. They were blowing dust and filth from them, and there was mold growing on the ceiling of the loft area. The deck h
Svar fra VrboOwner den 3. apr. 2020
Thank you for your feedback Amanda. It is great to hear you enjoyed the convenience of having the outdoor shower and toilet for pool days at Hip Nautic. The boardwalk in The Whalehead Community really does make it an easy short walk to the beach. We are disappointed however, that you were not fully impressed with your rental property. Your experience is not reflective of a typical stay with us, and we take guest satisfaction and feedback very seriously. Our Maintenance department has confirmed they are actively addressing the issues you mentioned accordingly, and we apologize if these challenges you experienced were an inconvenience to you and your group. I am pleased that we had the chance to speak directly and were able to come to a resolution. We hope we have the opportunity to welcome you back to the Outer Banks in the near future.
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback