Hele boligen·Privat vært

Quiet, peaceful northcote 1 bedroom unit

Billedgalleri for Quiet, peaceful northcote 1 bedroom unit

En hyggelig stue med en brun lædersofa, en poseleane, et sofabord og et fjernsyn. Der er et spiseområde med et bord og stole, og et køkkenområde med skabe og en bordplade.
En anlagt sti kantet af pænt beskåret hæk og en gul væg med en træport.
En udendørs patio med fletmøbler, herunder to stole og et bord, placeret op ad et træhegn og med belagte fliser.
En stue med fjernsyn, sofa, puf, sofabord og en potteplante.
En lukket indgang med en sti, der fører til en bygning med fladt tag og et vindue.

Anmeldelser

4,0 ud af 10.

Populære faciliteter

  • Aircondition
  • Mulighed for parkering på stedet
  • Internet
  • Vaskemaskine
  • Mikrobølgeovn
  • Rygning forbudt

Udforsk området

Åbn kort
Northcote, VIC
  • Place, Darebin International Sports Centre
    ‪12 min. gang‬
  • Place, Northcote Theatre
    ‪4 min. kørsel‬
  • Place, Batman Park
    ‪4 min. kørsel‬
  • Airport, Melbourne, Victoria (MEL-Tullamarine)
    ‪24 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

1 soveværelse (2 sovepladser)

1 badeværelse

Badeværelse 1

Områder

Køkken

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Melbourne

Denne feriebolig befinder sig i Northcote – et område i Melbourne. Melbourne Central og Melbourne Cricket Ground er et par betydningsfulde seværdigheder, mens nogle af stedets naturskønne områder omfatter Melbourne Park og St Kilda Beach. Ser du frem til et event eller en sportbegivenhed under dit ophold? Se, hvad Rod Laver Arena eller AAMI Park har på programmet.
Kort
Northcote, VIC

Hvad ligger i nærheden?

  • Darebin International Sports Centre - 12 min. gang - 1.0 km
  • Northcote Theatre - 4 min. kørsel - 2.3 km
  • Wesley Anne - 4 min. kørsel - 2.3 km
  • Yarra Bend Park - 4 min. kørsel - 2.7 km
  • Batman Park - 4 min. kørsel - 2.3 km

Sådan kommer du rundt

  • Croxton Station - 3 min. kørsel
  • Essendon Station - 12 min. kørsel
  • Melbourne, Victoria (MEB-Essendon) - 30 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Rat The Cafe - ‬13 min. gang
  • ‪Jamsheed Urban Winery - ‬2 min. kørsel
  • ‪Artiga Specialty Coffee - ‬3 min. kørsel
  • ‪Jerry Joy - ‬18 min. gang
  • ‪Grill'd - ‬18 min. gang

Ofte stillede spørgsmål

Er Quiet, peaceful northcote 1 bedroom unit et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Quiet, peaceful northcote 1 bedroom unit?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Quiet, peaceful northcote 1 bedroom unit?

Indtjekning starter kl. 14.00.

Hvornår er udtjekning på Quiet, peaceful northcote 1 bedroom unit?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger Quiet, peaceful northcote 1 bedroom unit?

Feriested ligger i Northcote, kun 5 km fra Austin Hospital, Warringal Private Hospital og Mercy Hospital for Women. Derudover ligger Melbourne Central og Melbourne Cricket Ground ca. 10 km derfra. Du kan desuden gå til Fairfield Station på 21 minutter og Croxton Station på 23 minutter.

Anmeldelser

4,0
Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 0 af i alt 4 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 4 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 4 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 4 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 2 af i alt 4 anmeldelser

4,0/10

Rengøring

4,0/10

Indtjekning

4,0/10

Kommunikation

7,0/10

Området

4,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Was a great little unit for the weekend.
Overnattede 5 nætter i marts 2026
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Host never sent the check in details, we were stranded and had to book other accommodation. It was my wife’s birthday and it almost Ruined it. We talked to the neighbours and apparently it happens all the time. This rental should be removed from being listed
Overnattede 1 nat i februar 2026
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Området
Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
host not responsive. unit not clean. no outdoor furniture as the Web page shows.no wine glasses. only 1 toilet roll.very poor as we stayed 3 nights.
Overnattede 3 nætter i oktober 2025
Svar fra VrboOwner den 20. dec. 2025
Hi Tracey, We apologise and just wanted to let you know that we have fixed all the issues you have listed. At the time when you had stayed with us we were still reasonably new to hosting hence why we really appricate the feedback as its the only way these things could be brought to our attention and addressed. Tracey if you and your partner ever wish to come back you will always be welcome as you couldnt have treated or left the place better. Hope to see you soon. Thanks
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes godt om: Området
Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
The host had significant challenges with appropriate and timely communication and issues raised were ignored for days or simply no response at all. The place was dirty, smelled of cigarette smoke that the host attempted to cover with cheap foul smelling oil. It had been spilt over the front and the smell was overpowering inside the house, we had to put it in a zip lock bag to try to control the stench. There were filthy cigarette butts and ashtrays outside, the front had not been swept and the cane table was dirty and smelled of the cheap oil. The worst bit was the lock box for the key was broken and could be opened with any combination of numbers. The house had been rented for overseas guests who went to the coast for NY Eve and we were going to stay NY Eve as we were from the country. We could not stay as the key could not be secured and thus we erred to protect the owners asset, at the expense of our own plans. This was appalling as we did not pay for a property that we were unable to secure. The owner was notified and ignored us for four days and then asked it it had been resolved???? Did he expect us to buy a new lockbox? Disgracful behaviour.
Overnattede 11 nætter i december 2025
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback