Hele boligen

Pulver Peak - Øvre - Nyrenoveret 4 værelses hus på Knoll

Billedgalleri for Pulver Peak - Øvre - Nyrenoveret 4 værelses hus på Knoll

En hyggelig stue med pejs, to sofaer, en lampe og udsigt til et sneklædt landskab gennem store vinduer.
En moderne stue med et fladskærms-tv, et træunderholdningssystem og en trappe til et andet rum.
En trætrap fører op til en terrasse med et spabad.
En hyggelig stue med to sofaer, et sofabord og et tæppe. To vinduer viser udsigt over et sneklædt landskab.
Et moderne køkken med en central ø, rustfrie hvidevarer og træskabe.

Anmeldelser

9,0 ud af 10.
Fantastisk

Højdepunkter

  • Fantastiske naturoplevelser
    Gæsterne elsker stedets udendørsområder.
  • Privat have
    Et sjældent fund – slap af i den fredelige, private have.
  • Central beliggenhed
    Du er aldrig langt fra din destination med denne praktiske beliggenhed.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    I nærheden af Silver Queen Chair Lift

Populære faciliteter

  • Altan
  • Adgang til skiterræn lige uden for døren
  • Boblebad på stedet
  • Hundevenligt
  • Grill
  • Gratis Wi-Fi

Udforsk området

Åbn kort
Silver Star Mountain, BC
  • Place, Silver Star Mountain Resort
    ‪1 min. gang‬
  • Place, Silver Queen Chair Lift
    ‪1 min. gang‬
  • Place, Creekside
    ‪1 min. gang‬

Værelser og sovepladser

4 soveværelser (12 sovepladser)

Soveværelse 1

1 futon (dobbeltseng)

Soveværelse 2

1 køjeseng (enkeltseng)

Soveværelse 3

1 queensize-seng

Soveværelse 4

1 køjeseng (enkeltseng)

Soveværelse 5

1 queensize-seng

1 badeværelse

Badeværelse 1

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 2

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 3

Badekar eller brusekabine · Toilet

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Altan
Have
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Silver Star Mountain

Denne feriebolig befinder sig i bjergene i Silver Star Mountain. Stedets naturskønne områder inkluderer blandt andet BX Creek & Falls Trail og Polson Park, mens Greater Vernon Museum & Archives og Vernon Public Art Gallery udgør nogle af kulturelle seværdigheder. Ser du frem til et event eller en sportbegivenhed under din rejse? Se, hvad Kal Tire Place eller SunValley Speedway har på programmet. Indtag de nærliggende skibakker med langrend og snowboarding, eller undersøg mulighederne for andre udendørsoplevelser såsom skøjteløb og slædekørsel.
Kort
Silver Star Mountain, BC

Hvad ligger i nærheden?

  • Silver Star Mountain Resort - 1 min. gang - 0.0 km
  • Silver Queen Chair Lift - 1 min. gang - 0.2 km
  • Creekside - 1 min. gang - 0.2 km
  • Grandview - 3 min. gang - 0.3 km
  • Roller Coaster - 4 min. gang - 0.4 km

Sådan kommer du rundt

  • Kelowna, BC (YLW-Kelowna Intl.) - 59 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Pizza Gratta - ‬10 min. gang
  • ‪The Bulldog Grand Cafe - ‬10 min. gang
  • ‪Paradise Camp - ‬16 min. kørsel
  • ‪Long John's Pub - ‬11 min. gang
  • ‪The Red Antler - ‬11 min. gang

Ofte stillede spørgsmål

Er Pulver Peak - Øvre - Nyrenoveret 4 værelses hus på Knoll et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, dette overnatningssted tillader hunde (maks. 2 i alt). Visse begrænsninger kan gælde. Kontakt overnatningsstedet for at få flere oplysninger.

Hvor meget koster parkering hos Pulver Peak - Øvre - Nyrenoveret 4 værelses hus på Knoll ?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Pulver Peak - Øvre - Nyrenoveret 4 værelses hus på Knoll ?

Indtjekning starter kl. 16.00. Sen indtjekning er mulig i et begrænset tidsrum.

Hvornår er udtjekning på Pulver Peak - Øvre - Nyrenoveret 4 værelses hus på Knoll ?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Pulver Peak - Øvre - Nyrenoveret 4 værelses hus på Knoll ?

Med et ophold på denne feriebolig i Silver Star Mountain har du nem adgang til pisterne. feriested ligger i bjergene, kun 5 minutters gang fra Silver Star Mountain Resort, Silver Queen Chair Lift og Creekside. Bridal Path og Grandview ligger få skridt derfra.

Anmeldelser

9,0

Fantastisk

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 4 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 2 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 7 anmeldelser

8,0/10

Rengøring

9,8/10

Indtjekning

10/10

Kommunikation

9,6/10

Området

8,6/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Excellent property….very much enjoyed our stay

Very nice place….kids had a blast!
Overnattede 4 nætter i januar 2022
Svar fra VrboOwner den 21. jun. 2023
Thank you so much for leaving a review, we are so glad you enjoyed your stay and your kids loved it too! We hope we can welcome you back again soon.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Ski Holiday

Great communication and responsiveness. The place was exactly as described. Really good location.
Overnattede 7 nætter i februar 2024
Svar fra VrboOwner den 19. feb. 2024
Thanks Dave - we're so glad you enjoyed your stay and we hope we can welcome you back again!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Nice space

Nice space and good ski-in/ski-out access.Turn on fan exhaust when cooking, smoke alarm is sensitive. Bring flip-flops for the hot tub.
Overnattede 7 nætter i februar 2025
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed

Great!

The house was very clean, great location and host was easy to get ahold of. suite can be rented below you so if you have a full house (12) be careful because of noise complaints! Other than that, was a great place.
Overnattede 3 nætter i januar 2025
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Good Property

Overall it was a good enough property, a bit expensive but competitive. Snow was not shoveled so we had to clear regularly as we received snow nearly every day. No one came by to bring fresh towels or provide any sort of housekeeping during the 7 nights we were there. I would prefer to have a private hot tub instead of sharing with the ground floor suite.
Overnattede 7 nætter i februar 2024
Svar fra VrboOwner den 7. mar. 2024
Thanks Terry and sorry about the shoveling! We'll need to talk to them and make sure it's done routinely. However, we do not offer housekeeping and we do note this in the description, we do give a discount for a weekly stay to offset this though. We'd love to have you stay again and maybe in a space that has a private hot tub, so you don't have to share.
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed
Synes ikke om: Annoncens rigtighed

Great Location - House is OK

Let's start with the pros:-House has a great location, ski out to the Silver Woods chair, and 50-100 yard walk to ski paths to main village or main lifts.-Street is nice and quiet.-Beds are ok.-Best equipment rental for cooking I have ever experienced, which was really nice.The cons:-Cleanliness for busy areas was good, but corners and less obvious places were lacking, cobwebs in a few corners and on lights.-Overall house condition is well used and worn, could really use some TLC.-Furniture condition is poor, and very well worn. Benches for kitchen table were so worn and week you basically half sank through them, and it was hard to even sit on them. Rail for one bunk bed was wobbly and half attached.-House is advertised as "whole home", and this is not the case. There is a separate suite on the bottom level. The ad does disclose this in the finer print in the description if you do all the reading, but I still find that description misleading.If this unit was say 500 a night this review would be significantly different, but for 1000/night, mid week, in mid January (off peak times), I found the rental disappointing for the price.
Overnattede 5 nætter i januar 2025
Svar fra VrboOwner den 15. jan. 2025
Thank you for leaving the review, Stephen. As I mentioned in the email to you, I would have loved to have heard about this during your stay so we could fix anything that needed it. We're right here on the mountain and same with the cleaning teams which I know you were aware of because they were cleaning as you checked in earlier. The 'entire house' note is something to do with VRBO. We do note there is a suite which doesn't have access to the main house and you can actually rent it with the main house if you like and need more space. But, you do have the privacy of the main house as the only item shared - which is noted is the hot tub. We do hope we can welcome you back and maybe another property would be best for you as we can find one with no attached suite.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Well-equipped house, convenient location, easy self-check-in, check-out process

We enjoyed our stay at Powder Peak. It was just enough for our 3 families of 6 adults, 5 kids and a dog. Access to the village and ski areas were minutes away via the skiway (5-10mins walk) or the resort shuttle (runs every 30 mins). The self-check-in and check-out process was easy and convenient. The kitchen is well-equipped with plenty of bowls, plates, cutlery, pots, pans, baking sheets, etc. If you prefer to use chopsticks, bring some because there weren't any. There was very little cooking spray left so we recommend bringing some oil and/or butter. The bathrooms were equipped with plenty of towels. The benches at the dining table need replacement because they sink down when we sit. If they haven't been replaced, we recommend adding the cushions for more comfort. It would also have been better if the driveway and the sides were cleared of snow. If the suite below is also occupied, it would have been challenging to park 4 cars. Coordination with the suite renter would be needed to move and maneuver the cars. Luckily, no one was occupying the suite below during our stay. The house would need deep cleaning because we found finger/toe nails in a drawer of the nightstand located in the main floor bedroom. We recommend bringing some disinfectant wipes and/or cleaning supplies for the missed spots.
Overnattede 3 nætter i marts 2023
Svar fra VrboOwner den 21. jun. 2023
Thanks for leaving a review, Adeline. We're glad you enjoyed your stay and we will make sure we look at all items. We do wish we would have heard from you on any cleaning issues and would have sent the cleaning team there right away to make sure it was all right for you and your stay. We do hope we can welcome you back again soon!
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback