Lejlighed

This light-filled alpine retreat blends rustic charm with modern style.

Billedgalleri for This light-filled alpine retreat blends rustic charm with modern style.

Et spiseområde med et træbord, stole og en skydedør til en terrasse.
En rummelig stue med sofa, lænestol og spiseplads med stole og bord.
Et moderne køkken med lyse skabe, en central ø og et spiseområde, der kan ses igennem den åbne dør.
En rummelig stue med en pejs i sten, et fjernsyn og et stort vindue med udsigt til en have.
En rummelig opholdsstue med trægulv, hvide vægge og en stor skydedør til en udendørs terrasse.

Anmeldelser

8,6 ud af 10.
Fremragende

Populære faciliteter

  • Terrasse
  • Grill
  • Kæledyrsvenligt
  • Køleskab
  • Vaskemaskine
  • Mulighed for parkering på stedet

Udforsk området

Åbn kort
Graeagle, CA
  • Place, Plumas Pines Golf Course
    ‪8 min. kørsel‬
  • Place, Graeagle Meadows Golf Course
    ‪15 min. kørsel‬
  • Place, Tahoe National Forest
    ‪21 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

2 soveværelser (6 sovepladser)

Soveværelse 1

1 kingsize-seng

Soveværelse 2

1 queensize-seng

2 badeværelser

Badeværelse 1

Badeværelse 2

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Udendørs legeområde
Have
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Blairsden-Graeagle

Denne lejlighed befinder sig i centrum i Graeagle. Indian Peak Vineyards og Whitehawk Ranch Golf Club er et besøg værd, hvis oplevelser er på agendaen, mens dem der hellere vil nyde naturen, kan kigge forbi Sierra Nevada Conservancy og Plumas-Eureka State Park. Indtag de nærliggende skibakker med langrend og skiløb, eller undersøg mulighederne for andre udendørsoplevelser såsom skøjteløb og snescooterkørsel.
Kort
Graeagle, CA

Hvad ligger i nærheden?

  • Plumas Pines Golf Course - 8 min. kørsel - 6.4 km
  • Dragon Golf Course at Nakoma Resort - 14 min. kørsel - 14.2 km
  • Graeagle Meadows Golf Course - 15 min. kørsel - 15.9 km
  • Whitehawk Ranch Golf Club - 15 min. kørsel - 11.7 km
  • Tahoe National Forest - 21 min. kørsel - 21.9 km

Restauranter

  • ‪Graeagle Outpost - ‬11 min. gang
  • ‪The Brewing Lair - ‬4 min. kørsel
  • ‪Grizzly Grill - ‬3 min. kørsel
  • ‪Hot Shots - ‬7 min. kørsel
  • ‪Graeagle Restaurant - ‬13 min. gang

Ofte stillede spørgsmål

Er This light-filled alpine retreat blends rustic charm with modern style. et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, kæledyr er tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos This light-filled alpine retreat blends rustic charm with modern style.?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på This light-filled alpine retreat blends rustic charm with modern style.?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på This light-filled alpine retreat blends rustic charm with modern style.?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger This light-filled alpine retreat blends rustic charm with modern style.?

Dette lejlighedskompleks ligger i hjertet af Graeagle, kun få skridt fra Sierra Nevada Conservancy og under 10 km fra Plumas-Eureka State Park og Indian Peak Vineyards. Derudover ligger Whitehawk Ranch Golf Club og Dragon Golf Course at Nakoma Resort ca. 15 km derfra.

Anmeldelser

8,6

Fremragende

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 2 af i alt 4 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 4 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 4 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 4 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 4 anmeldelser

9,4/10

Rengøring

9,4/10

Indtjekning

8,8/10

Kommunikation

10/10

Området

8,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
The location was excellent. We were able to walk to the golf course and have breakfast, and we even walked into the town of Graeagle for the festival. The house was very clean, the bed was comfortable and we had a great time in Graeagle!!
Overnattede 7 nætter i juli 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
We had a wonderful stay at this property! The home is beautiful, well-maintained, and in a perfect location. It's just a short drive to all the great restaurants, shops, and activities in Graeagle, making it an ideal home base for exploring the area.The check-in and check-out process was incredibly easy, and the host was always responsive and helpful whenever we had a question. Everything was smooth from start to finish.If you're looking for a peaceful place to stay that's close to everything Graeagle has to offer, I would definitely recommend this property. We'd be happy to stay here again!
Overnattede 3 nætter i juli 2026
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed
Synes ikke om: Annoncens rigtighed
The place is very well located but not true to how it is advertised on the website. It claims it is updated when all that has been improved is paint and new flooring. The bathrooms are outdated. Main bathroom the shower door sticks, sink is low coming to my mid thigh and I am 5' 4" tall. Guest bedroom does not have a closet rack nor a drawer to store clothes. Kitchen has a new microwave but all other appliances are 1980's at the most. Not a decent knife in the place to use to cut meat, fruit, etc. Three small fans to cool down the whole condo. Outside has table and chairs with the chairs coming apart. The barbeque is eroded so badly. They charged us 315 a night for a two star place and I saw where they want 456.00 which is a total ripoff. I took pictures of everything I am writing. We won't stay there again.
Overnattede 7 nætter i august 2026
Svar fra VrboOwner den 26. aug. 2026
We're sorry to hear your stay didn't meet your expectations. We appreciate you sharing this feedback — comments about specifics like knife sharpness are genuinely helpful for us to know. The photos on the listing are current and accurately represent the unit's appliances, fans, and furnishings. That said, I want to make sure we understood your experience correctly: our records show we didn't hear from you at any point during your seven-night stay. Our VRBO messages to you mentioned more than once that we're happy to help if anything comes up during a stay, and we mean that — we have other properties we could have moved you to, and we could have brought over new fans, knives, or anything else you needed, if we'd known there was a problem. This property is priced in line with its condition — it's an updated property, but it isn't marketed as a high-end or luxury remodel. For any future stay, please don't hesitate to reach out the moment something feels off. Whether it's a maintenance issue or something as simple as dull knives, we'd much rather hear about it in the moment so we can fix it or find you a better fit right away. Thank you again for your feedback — it does help us keep improving.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Overnattede 3 nætter i juni 2026
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback