Hele boligen

Historic Brick Retreat w/ Pool & Games

Billedgalleri for Historic Brick Retreat w/ Pool & Games

Spiseområde med træloft, stenvæg og udsigt til det fri.
En stue med en stenvæg, en pejs, et Netflix-skilt og en stor sofa.
En stue med stenvæg, pejs, Netflix-skilt og blåt møbel.
En stue med en stenvæg, pejs, hjørnesofa og et fjernsyn der viser 'NETFLIX'.
En gang med en sort dør, hvide vægge, en lysekrone, en trappe og et spiseområde i baggrunden.

Anmeldelser

7,4 ud af 10.
Godt

Højdepunkter

  • Udendørs pool
    Den udendørs pool udgør en forfriskende oase under åben himmel og er en sjældenhed i dette område.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    I nærheden af Columbus Museum

Populære faciliteter

  • Altan
  • Privat pool
  • Aircondition
  • Mulighed for parkering i parkeringskælder
  • Køleskab
  • Internet

Udforsk området

Åbn kort
Columbus, GA
  • Place, Dinglewood Park
    ‪3 min. gang‬
  • Place, Columbus Museum
    ‪11 min. gang‬
  • Place, Wild wood park
    ‪14 min. gang‬
  • Airport, Columbus, GA (CSG-Columbus Metropolitan)
    ‪15 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

5 soveværelser (13 sovepladser)

Soveværelse 1

1 kingsize-seng

Soveværelse 2

1 queensize-seng

Soveværelse 3

1 queensize-seng

Soveværelse 4

3 enkeltsenge og 1 køjeseng (enkeltseng)

Soveværelse 5

1 køjeseng (enkeltseng)

2 badeværelser, 1 toilet

Badeværelse 1

Badekar · Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 2

Badekar · Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 3

Toilet

Områder

Køkken
Kontor
Altan
Have

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Columbus

Denne feriebolig befinder sig i MidTown – et område i Columbus. Godwin Creek Golf Course og Lake Oliver Marina er et besøg værd, hvis oplevelser er på agendaen, mens dem der hellere vil nyde naturen, kan kigge forbi Fort Mitchell Historiske Sted og Dinglewood Park. RiverCenter for the Performing Arts og Coca-Cola Space Science Center er også et besøg værd.
Kort
Columbus, GA

Hvad ligger i nærheden?

  • Dinglewood Park - 3 min. gang - 0.3 km
  • Weracoba Park - 5 min. gang - 0.4 km
  • Columbus Museum - 11 min. gang - 1.0 km
  • Wild wood park - 14 min. gang - 1.2 km
  • Smith-McCullers House - 18 min. gang - 1.6 km

Sådan kommer du rundt

  • Columbus, GA (CSG-Columbus Metropolitan) - 20 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Chick-fil-A - ‬17 min. gang
  • ‪Circle K - ‬11 min. gang
  • ‪Chattabrewchee Southern Brewhouse - ‬3 min. kørsel
  • ‪Wendy's - ‬3 min. gang
  • ‪Parker's Pantry - ‬19 min. gang

Ofte stillede spørgsmål

Har Historic Brick Retreat w/ Pool & Games en pool?

Ja, dette overnatningssted har en pool.

Hvad koster det at overnatte hos Historic Brick Retreat w/ Pool & Games?

Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Historic Brick Retreat w/ Pool & Games den 10. apr. 2027 starter fra 18.403 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 27. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.

Er Historic Brick Retreat w/ Pool & Games et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Historic Brick Retreat w/ Pool & Games?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Historic Brick Retreat w/ Pool & Games?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Historic Brick Retreat w/ Pool & Games?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Historic Brick Retreat w/ Pool & Games?

Feriested ligger i MidTown, kun 5 minutters gang fra Dinglewood Park og Weracoba Park. Derudover ligger Columbus Museum og Wild wood park 15 minutter derfra.

Anmeldelser

7,4

Godt

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 3 af i alt 8 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 2 af i alt 8 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 8 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 8 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 1 af i alt 8 anmeldelser

7,8/10

Rengøring

8,6/10

Indtjekning

8,0/10

Kommunikation

8,4/10

Området

7,6/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
We had a wonderful time at our stay. The house is beautiful, full of character and charm! It was perfect. The pool was great and we had a great time playing darts and pool. It was a wonderful stay and close to Fort Moore. Thank you!!
Overnattede 4 nætter i august 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Beautiful, charming, and very spacious! We had a wonderful time celebrating my son's graduation from the Army here. The house can be a little tricky to find since it is tucked away down a driveway behind other homes. While the surrounding neighborhood looks a bit run-down, we always felt completely safe. My only critique is that the water fountain by the outdoor seating area has stagnant water, which attracted a lot of bugs. Overall, it was a great stay!
Overnattede 3 nætter i september 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Spacious and full of things to do, with plenty to keep everyone entertained.
Overnattede 4 nætter i juni 2026
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great property, had some minor issues but the family had a wonderful time for my sons Turning Green ceremony.
Overnattede 4 nætter i juni 2026
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed
Synes ikke om: Annoncens rigtighed
Overall we had a wonderful time during our stay. This house has a ton of character, and it is a gem. There were some issues with the house that were not disclosed prior to our check in:No outdoor light in seating area or poolBroken windowBroken saunaMissing cabinet doors in the kitchenThe property management responded, however did not repair any of these issues during our stay. There was no money refunded either.
Overnattede 4 nætter i september 2026
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great weekend spent most of our time playing in the pool. Son was graduating Boot Camp! A few minor inconveniences, older home, obviously just used for rental rentals.. pots and pans are, let’s say interesting, clogged tub, drain upstairs, don’t really like taking a bath with my shower, four bedrooms on same remote frequency, every night was fan wars, three of us felt like we walked down the stairs to the foyer and stepped on a nail, which we did,, old mirror fell off a wall, almost taking out my one year-old granddaughter, found the nail and holder broken in half! Overall, the house looked haunted,. But we had a great time!
Overnattede 4 nætter i august 2026
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Indtjekning, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Rengøring
Termites need to be treated badly and minor repair
Overnattede 3 nætter i maj 2026
Svar fra VrboOwner den 18. jun. 2026
Thank you for your feedback. We appreciate you taking the time to share your experience, as it helps us continue improving the property for future guests. We did want to provide a little more context regarding the termites you mentioned. Upon check, you sent a message that they were coming from a tree that had recently been cut down on the yard and not from the house itself. We feel it's important for future guests to know that the home did not have a termite issue inside the structure. We've since addressed the issues. Thank you again for your feedback, and we wish you all the best.
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Unfortunately, our experience at this property was very disappointing. The home did not appear to be properly maintained and did not match the standard presented in the listing or the expectations set by the photos and description.When we arrived, the house was extremely hot. While the downstairs eventually cooled, the upstairs remained uncomfortably warm throughout our stay. The upstairs showers only produced hot water, and the upstairs ventilation fans were not working properly.One of the most concerning issues involved the sauna. After turning on the timer, smoke quickly began filling the sauna along with a strong burning odor. We immediately turned it off because it appeared to be a potential safety hazard.The pool was cloudy with debris floating in it, making it appear that the filtration system was not functioning properly. The property was also not clean upon arrival, and we found several cockroaches in the common areas.In addition, the property was located in what appeared to be the middle of a multi-property complex in an area that did not feel as represented by the listing. The overall condition and surroundings were not what we expected based on the advertisement.We were only staying one night while attending a graduation, so we made the best of the situation. However, the numerous maintenance, cleanliness, and safety concerns resulted in a very disappointing stay. We hope the owner addresses these issues so future guests have a better experience!!
Overnattede 1 nat i juli 2026
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback