Lejlighed

Downtown Stays /// Luxury Apartment

Billedgalleri for Downtown Stays /// Luxury Apartment

Et hotelværelse med seng, garderobeskab, spejl og et vindue med gardiner.
Hotelgang med et maleri af en sejlbåd, en hvid reception og et stort spejl på højre side.
En moderne stue med en modulsofa, et sofabord i glas og et spiseområde med et bord og stole.
En gang med flisegulv, en metalport og en dør, der fører til et rum med en synlig stikkontakt.
En moderne stue med et fladskærms-tv, et sofabord i glas og en behagelig sofa.

Anmeldelser

7,0 ud af 10.
Godt

Højdepunkter

  • Plads til at brede sig
    Nyd en rummelig indretning, der giver alle mere plads til afslapning.
  • Central beliggenhed
    Du er aldrig langt fra din destination med denne praktiske beliggenhed.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Nær Marienplatz

Populære faciliteter

  • Tekøkken
  • Aircondition
  • Kæledyrsvenligt
  • Internet
  • Køleskab
  • Vaskemaskine

Udforsk området

Åbn kort
München, BY
  • Place, Karlsplatz - Stachus
    ‪8 min. gang‬
  • Place, Theresienwiese
    ‪8 min. gang‬
  • Place, Marienplatz
    ‪16 min. gang‬
  • Airport, München (MUC-Franz Josef Strauss Intl.)
    ‪35 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

3 soveværelser (9 sovepladser)

Soveværelse 1

3 enkeltsenge

Soveværelse 2

2 enkeltsenge

Soveværelse 3

1 kingsize-seng

Soveværelse 4

1 futon (dobbeltseng)

1 badeværelse, 1 toilet

Badeværelse 1

Kun brusekabine

Badeværelse 2

Kun brusekabine

Badeværelse 3

Toilet

Områder

Køkken
Tekøkken

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

München

Denne lejlighed befinder sig i centrum i München. Gamle Rådhus og Hofbräuhaus er et par betydningsfulde seværdigheder, mens nogle af stedets naturskønne områder omfatter Englischer Garten og Olympiapark. Ser du frem til et event eller en sportbegivenhed under dit ophold? Se, hvad Olympiastadion eller Allianz Arena har på programmet.
Kort
München, BY

Hvad ligger i nærheden?

  • Karlsplatz - Stachus - 8 min. gang - 0.7 km
  • Theresienwiese - 8 min. gang - 0.7 km
  • Sendlinger Tor - 11 min. gang - 0.9 km
  • Viktualienmarkt - 16 min. gang - 1.3 km
  • Marienplatz - 16 min. gang - 1.4 km

Sådan kommer du rundt

  • München Hauptbahnhof - 5 min. gang
  • Munich Central Station Sporvognsstation - 5 min. gang
  • Franz Josef Strauss Internationale Lufthavn (MUC) - 40 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Daily Coffee - ‬1 min. gang
  • ‪Ristorante Ca'D'Oro - ‬3 min. gang
  • ‪Coffee Fellows - ‬2 min. gang
  • ‪Euro Youth Hotel - ‬2 min. gang
  • ‪Asia Restaurant - ‬2 min. gang

Ofte stillede spørgsmål

Er Downtown Stays /// Luxury Apartment et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, dette overnatningssted tillader hunde og katte (maks. 2 i alt).

Hvad koster det at overnatte hos Downtown Stays /// Luxury Apartment?

Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Downtown Stays /// Luxury Apartment den 11. apr. 2027 starter fra 4.981 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 28. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.

Hvor meget koster parkering hos Downtown Stays /// Luxury Apartment?

Dette overnatningssted tilbyder ikke parkering.

Hvornår er indtjekning på Downtown Stays /// Luxury Apartment?

Indtjekning starter kl. 15.00.

Hvornår er udtjekning på Downtown Stays /// Luxury Apartment?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger Downtown Stays /// Luxury Apartment?

Dette lejlighedskompleks ligger i München Centrum, kun 10 minutters gang fra Deutches Theater og Karlsplatz - Stachus. Derudover ligger Theresienwiese og Marienplatz ca. 2 km derfra. Munich Central Station Sporvognsstation ligger inden for 5 i minutters gang, mens Frankfurt Hovedbanegård U-Bahn ligger inden for 5 minutters gang.

Anmeldelser

7,0

Godt

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 5 af i alt 15 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 4 af i alt 15 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 2 af i alt 15 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 15 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 3 af i alt 15 anmeldelser

7,6/10

Rengøring

7,4/10

Indtjekning

6,8/10

Kommunikation

7,6/10

Området

7,2/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Very convenient and suited our needs. Spacious apartment with plenty of room for a family of 6. 5 minute walk from Munich Central Station. Grocery store directly across the street. Deutsch Bank atm next door. Air conditioning was a blessing during the June heatwave. Thank you for a great stay in Munich!
Overnattede 4 nætter i juni 2026
Svar fra VrboOwner den 29. jun. 2026
Thank you very much for your review. We’re very glad you enjoyed your stay with us. It’s always nice to hear that we have satisfied guests. We’d love to welcome you back as our guests.
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
This property is not as it is described. The location is subpar. And the host is noncommunicative and unprofessional I hope to return to Munich one day but would not stay here.
Overnattede 4 nætter i juli 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Very convient to Octoberfest site and all the transportation systems were just down the block. Nice neighborhood.
Overnattede 3 nætter i september 2025
Svar fra VrboOwner den 8. okt. 2025
Thank you very much for your review. We are delighted that you enjoyed your stay with us. We would be delighted to welcome you back as our guests.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great stay for a big group for Oktoberfest

I stayed here with ten friends for Oktoberfest. They supplied us extra rollaway beds and the check in process was easy. Would recommend for larger groups if you want to be near the Oktoberfest grounds.
Overnattede 4 nætter i september 2023
Svar fra VrboOwner den 9. okt. 2023
Thank you for your positive review. We would be delighted if we could welcome you as our guests again.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Holiday in Munich

Location and Apartment were great. Check in was a little confusing but only because finding the location was tough. Checking in was easy and we were able to walk to old town in under 10 minutes, which was fantastic!
Overnattede 3 nætter i juli 2025
Svar fra VrboOwner den 12. aug. 2025
We are delighted that you enjoyed your stay with us. We would be delighted to welcome you back as our guests.
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed
Synes ikke om: Annoncens rigtighed
Shirzad was respectful and helpful. However, the property had a strong smell of cigarette smoke. One of the bedroom door handles fell off and we could not pull the door all the way shut due to this issue. There was exposed wiring in one of the bedrooms without a face plate installed to cover the junction box. It had stand alone air conditioners in each bedroom and living room which was just fine - but the exhaust vents were installed in an open hole in the window that was fitted using a piece of plywood with a hole cut in it. It's close to the train station which was nice, but beware of the neighborhood. I stayed in the exact neighborhood 10 years ago and it was night and day.Extremely overpriced for the quality of apartment.
Overnattede 3 nætter i oktober 2026
Svar fra VrboOwner den 20. okt. 2026
Thank you very much for your review. We’re sorry you didn’t like the apartment. The fact that it smelled like cigarette smoke shouldn’t have happened. However, the price per person of less than €65 is certainly not overpriced for the area. Perhaps you’ll book with us again—we have several other apartments available that might suit you better. We hope you were still able to enjoy your stay.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, annoncens rigtighed
The place was clean and suited our family of six well. The location was conveniently located near the train station and Marienplatz. The only issue was the immediate surrounding neighborhood including the gambling halls, strip clubs and sports betting. Although the grocery store, cafes and Turkish place on the corner were all convenient.
Overnattede 3 nætter i december 2025
Svar fra VrboOwner den 5. jan. 2026
Thank you for your review. Unfortunately, we have no influence on the cityscape. We hope you still had a pleasant stay with us and would be delighted to welcome you back as our guests. We wish you and your family a happy 2026.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Not the easiest check in process or communication methods, but overall the actual unit was nice.
Overnattede 2 nætter i september 2025
Svar fra VrboOwner den 8. okt. 2025
Thank you very much for your review. We are delighted that you enjoyed your stay with us. We would be delighted to welcome you back as our guests.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Good sized apartment. 3 bedrooms, 2 bathrooms and 2 showers. A/C worked well, but a little noisy. We didn't smoke, but the stale cigarette smell was minimal, and only in the lounge room. Lidl grocery store across the street was convenient, with a drug store close by too. Lots of good shawarma (both lamb and chicken) restaurants near by. Close to the main train station, and 25 minute walk to the New Town Hall square. Parking was a block away for our rental car.
Overnattede 5 nætter i juni 2025
Svar fra VrboOwner den 21. jul. 2025
Kiitos arvostelustanne. Toivotamme teidät mielellämme tervetulleeksi uudelleen vieraaksemme.
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Cancelled Day of Stay

My review is based off the fact that our reservation for stay, that we reserved 3 months prior was cancelled the day of check in without communication. This left me and my family of 6 in Munich with nowhere to stay. The lack of communication and noon cancellation makes me never recommend this VRBO. Thankfully for us I called VRBO and they helped us find a place to stay but cannot express my anger enough in this review of this place. Be careful when reserving with this host!
Overnattede 5 nætter i august 2024
Svar fra VrboOwner den 26. aug. 2024
We are sorry for the inconvenience we have caused you. We constantly strive for good communication with guests and always try to satisfy our guests. Unfortunately, on the day of your arrival, there was water damage caused by construction work on the neighboring house. We tried to contact you immediately. Since this was not possible, we immediately contacted FeWo to provide you with a replacement apartment. It is also not in our interest to bear any financial loss caused by cancelations. We hope you still had a good stay in Munich and apologize again.
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
Host pulled a bait and switch on us last second. We booked one large apartment for my group attending Oktoberfest and then he swapped us to two smaller apartments nearby saying he accidently gave up our space. Living rooms smelled of cigarette smoke and wifi did not work very well. We were moved a few blocks away but the street we were moved to was very loud and kept everyone up at night. We had no option but to accept the property as we did not want to be thrown out on the street with no place to stay for a busy Oktoberfest weekend.
Overnattede 3 nætter i oktober 2025
Svar fra VrboOwner den 20. okt. 2025
We are very sorry that you were dissatisfied with your accommodation in retrospect. Both apartments you were given were larger than the one you booked. After you requested a price reduction after your departure and we did not agree to this, we try to understand your disappointment. Since the alternative apartment is located on a side street and not on a main street like the one you booked, we can assure you that the noise level was significantly lower than in the apartment you booked. We hope you were still able to enjoy your stay in Munich to the fullest and apologize again for the alternative apartments.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed

A hiccup, but the Owners took care of us

A repair issue caused by the massive snowstorm prevented us from using the "Schw 3 Deluxe Apartment" apartment. Thankfully, the Owners had AK4-L available for us and worked with us to make sure we were satisfied with the accommodations. AK4-L was good. The showers were hot with good pressure. Plenty of toilet paper. The kitchen was well stocked with dishes and such, and all of the appliances worked. The radiators worked so well we had to turn all of them off, and the remaining one just barely on, and that with temperatures outside well below freezing. Each bed and the couch was issued one pillow, one duvet, one large bath towel, one small bath towel. The beds had bottom sheets, the couch did not.
Overnattede 4 nætter i december 2023
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Kommunikation
Schöne und große Wohnung, perfekte Nähe zu Bahnhof und Wiesn, Supermarkt und Bäcker in unmittelbarer Nähe.Kommunikation mit dem Gastgeber und Änderung der Buchung vorab war leider sehr schwierig und mühsam.
Overnattede 2 nætter i april 2026
Svar fra VrboOwner den 27. apr. 2026
Es tut uns leid, dass die Umbuchung etwas schwierig war. Aber am Ende hat ja alles Gott sei Dank funktioniert. Wir hoffen Sie hatten einen guten Aufenthalt bei uns und wir würden uns freuen Sie wieder als Gäste bei uns zu begrüßen.
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Indtjekning
Synes ikke om: Området

Alte Wohnung mitten im Bahnhofsviertel

Die Wohnung ist großzügig aufgeteilt. Leider sind alle Fenster in der Wohnung alt und undicht. Lassen sich auch nicht öffnen zum lüften. Das Wohnzimmer ist verraucht. Die Straße ist sehr laut und die Küche sehr alt.
Overnattede 4 nætter i oktober 2024
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Kurztrip

Für eine Übernachtung zum Konzertbesuch ausreichend.
Overnattede 3 nætter i juni 2023
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback