Amazing 4 bedroom house Close TO Championsgate AND Disney World

Billedgalleri for Amazing 4 bedroom house Close TO Championsgate AND Disney World

Et køkken med brune skabe, et rustfrit stål køleskab, en mikrobølgeovn, en ovn og en bordplade i granit. Fire sorte barstole står foran disken.
Et hus med veranda, garage og velplejet græsplæne.
En velanlagt have med forskellige buske og blomstrende planter foran en bygning.
Et moderne køkken med spiseplads, der indeholder en stor ø med barstole, et køleskab og en mikrobølgeovn.
Udsigt over en swimmingpool med liggestole og en overdækket terrasse.

Anmeldelser

7,0 ud af 10.
Godt

Populære faciliteter

  • Swimmingpool
  • Aircondition
  • Kæledyrsvenligt
  • Køleskab
  • Internet
  • Vaskemaskine

Udforsk området

Åbn kort
Davenport, FL
  • Place, Posner Village
    ‪5 min. kørsel‬
  • Place, Highland Reserve golfklub
    ‪6 min. kørsel‬
  • Place, Northeast Regional Park
    ‪6 min. kørsel‬
  • Airport, Orlando, FL (MCO-Orlando Intl.)
    ‪40 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

4 soveværelser (9 sovepladser)

Soveværelse 1

1 kingsize-seng

Soveværelse 2

1 queensize-seng

Soveværelse 3

1 queensize-seng

Soveværelse 4

3 køjesenge (enkeltsenge)

2 badeværelser

Badeværelse 1

Sæbe · Håndklæder til rådighed · Badekar eller brusekabine · Badekar · Toilet

Badeværelse 2

Sæbe · Håndklæder til rådighed · Badekar · Toilet · Shampoo

Områder

Køkken
Separat spiseområde
Udendørs legeområde
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Davenport

Denne feriebolig befinder sig i Davenport tæt på forlystelsesparker og tæt på et vandland. ChampionsGate Golf Club og Reunion Resort Golf Course er begge oplevelser, som er et besøg værd. Er du derimod i shoppehumør, er både Old Town og Disney Springs™ oplagte steder at besøge. Deltag i et event eller en sportbegivenhed ved ESPN Wide World of Sports Complex, og giv dig selv tid til at opleve Disney's Animal Kingdom® Theme Park, som er en af topseværdighederne. Vil du gerne have dyppet tæerne? Der er rig mulighed for Tubing, motorbådssejlads og svømning i nærheden af overnatningsstedet.
Kort
Davenport, FL

Hvad ligger i nærheden?

  • Posner Village - 5 min. kørsel - 6.1 km
  • USA Water Ski & Wake Sports Foundation Hall of Fame Museum - 6 min. kørsel - 7.2 km
  • Highland Reserve golfklub - 6 min. kørsel - 6.8 km
  • Northeast Regional Park - 6 min. kørsel - 9.3 km
  • ChampionsGate Golf Club - 7 min. kørsel - 7.4 km

Sådan kommer du rundt

  • Kissimmee Station - 31 min. kørsel
  • Kissimmee, FL (ISM-Kissimmee Gateway) - 43 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Wawa - ‬5 min. kørsel
  • ‪Starbucks - ‬7 min. kørsel
  • ‪Chick-fil-A - ‬6 min. kørsel
  • ‪Chick-Fil-A - ‬3 min. kørsel
  • ‪McDonald's - ‬4 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har Amazing 4 bedroom house Close TO Championsgate AND Disney World en pool?

Ja, dette overnatningssted har en pool.

Er Amazing 4 bedroom house Close TO Championsgate AND Disney World et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, dette overnatningssted tillader hunde og katte (maks. 2 i alt).

Hvor meget koster parkering hos Amazing 4 bedroom house Close TO Championsgate AND Disney World?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Amazing 4 bedroom house Close TO Championsgate AND Disney World?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Amazing 4 bedroom house Close TO Championsgate AND Disney World?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Amazing 4 bedroom house Close TO Championsgate AND Disney World?

Feriested ligger i Davenport, kun 10 km fra Posner Village, USA Water Ski & Wake Sports Foundation Hall of Fame Museum og Highland Reserve golfklub. Derudover ligger ChampionsGate Golf Club og Northeast Regional Park ca. 10 km derfra.

Anmeldelser

7,0

Godt

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 1 af i alt 2 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 0 af i alt 2 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 2 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 2 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 2 anmeldelser

7,0/10

Rengøring

8,0/10

Indtjekning

6,0/10

Kommunikation

10/10

Området

7,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Golf trip

Stayed with a couple friends for a golf trip and this place worked great. It was clean and the host was very responsive via text. I’d definitely stay again.
Overnattede 4 nætter i januar 2024
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Området
Synes ikke om: Rengøring, kommunikation, annoncens rigtighed

Not quite as expected

The property feels more like a frat house and less like a vacation home. We were disappointed in the overall cleanliness of the home and the lack of amenities that were described in the listing. The communication from the host was minimal even though we requested a repair of the broken toilet seat, it was in the main bathroom so it was in to be in constant use. This request went unanswered. There are several issues with the property, that I left for the property manager that I won’t address here, but there were enough I felt the need to address them in our first 10 minutes of checking in. We weren’t as happy as we should’ve been using VRBO. This maybe my first and last time using this platform. Definitely not a family friendly home. Although if you’re just looking for a place to crash it’s probably equivalent to sleeping at your friend’s house on the sofa. Good luck to the host and his ability to address some issues and make the space more inviting.
Overnattede 2 nætter i februar 2024
Svar fra VrboOwner den 21. feb. 2024
First off thank you for leaving a review on your stay. Now you texted me regarding the toilet seat being loose, and the fact that you were only staying for two nights, we decided to fix it upon you checking out. Also you claiming there’s several issues like one of the blinds in the back was missing due to previous tenant which you made aware so you wouldn’t be charge. Now our property is an open concept, I had put 3 towels in each bathroom which you texted me that it was not enough when we had extras in the dryer and also in the closet. The lack of amenities I’m confused about as well, there’s a club house with a pool and everything, so I’m not sure what other amenities we claimed to have that’s not on the property. Now I definitely appreciate the feedback but I don’t appreciate you lying making it seem like this place is a “Frat House”. You texted us about the blinds so you wouldn’t get charge, the toilet seat being loose and the master bedroom mirror had a little line through it so you wouldn’t be charge and you were very descriptive, and you also claimed everything was good except the toilet seat. Now if the property was not cleaning or not welcoming which I’m not sure how to accomplish that especially the way the property is an a beautiful neighborhood and doesn’t have anything out of the ordinary, but like I said thank you for leaving a feedback but understand if you are leaving one be accurate.
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback