Big Timber Lodge designet til vært for arrangementer, familiesammenføringer, små bryllupper mv.

Billedgalleri for Big Timber Lodge designet til vært for arrangementer, familiesammenføringer, små bryllupper mv.

En overdækket terrasse med bord og stole, en swimmingpool og udsigt til den omkringliggende skov.
En rummelig spisesal med et langt træbord dækket til måltid, et pingpongbord og et hyggeligt opholdsområde med sofaer.
Et moderne køkken med en stenø, sorte barstole og træloft.
Et køkken med granitbordplader, mørke skabe og en central ø med barstole.
Et overdækket udendørs område med støbt gulv, træbjælker og en stenvæg.

Anmeldelser

8,8 ud af 10.
Fremragende

Højdepunkter

  • Sjov for hele familien
    Højt bedømt af familier
  • Bordtennis på stedet
    Et sjældent fund – spil rundt om bordet med venner og familie.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Nær The Maze of Hochatown

Populære faciliteter

  • Boblebad på stedet
  • Privat pool
  • Spillehal/spillerum
  • Grill
  • Internetadgang
  • Aircondition

Udforsk området

Åbn kort
Broken Bow, OK
  • Place, Mountain Fork Brewery
    ‪3 min. gang‬
  • Place, The Maze of Hochatown
    ‪16 min. gang‬
  • Place, Beavers Bend State Park
    ‪14 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

8 soveværelser (48 sovepladser)

8 badeværelser, 1 toilet

Badeværelse 1

Badeværelse 2

Badeværelse 3

Badeværelse 4

Badeværelse 5

Badeværelse 6

Badeværelse 7

Badeværelse 8

Badeværelse 9

Områder

Køkken

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Broken Bow

Denne hytte befinder sig i Broken Bow. Stedets naturskønne områder kan opleves med et besøg til Broken Bow Lake og Beavers Bend State Park. Rejser du med børn? Du kan overveje at tage dem med til The Maze of Hochatown og Hochatown Rescue Center & Petting Zoo.
Kort
Broken Bow, OK

Hvad ligger i nærheden?

  • Mountain Fork Brewery - 3 min. gang - 0.3 km
  • The Maze of Hochatown - 16 min. gang - 1.4 km
  • Hochatown State Park - 5 min. kørsel - 5.5 km
  • Broken Bow Lake - 8 min. kørsel - 7.3 km
  • Beavers Bend State Park - 14 min. kørsel - 16.0 km

Sådan kommer du rundt

  • Texarkana, Arkansas (TXK-Texarkana Regional) - 105 min. kørsel

Restauranter

  • ‪La Cocina - ‬2 min. kørsel
  • ‪Grateful Head Pizza Oven & Tap Room - ‬3 min. kørsel
  • ‪Buffalo Grill - ‬8 min. kørsel
  • ‪Hochatown Saloon - ‬4 min. kørsel
  • ‪Mountain Fork Brewery - ‬2 min. gang

Ofte stillede spørgsmål

Er Big Timber Lodge designet til vært for arrangementer, familiesammenføringer, små bryllupper mv. et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvad koster det at overnatte hos Big Timber Lodge designet til vært for arrangementer, familiesammenføringer, små bryllupper mv.?

Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Big Timber Lodge designet til vært for arrangementer, familiesammenføringer, små bryllupper mv. den 1. nov. 2026 starter fra 16.737 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 31. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.

Hvornår er indtjekning på Big Timber Lodge designet til vært for arrangementer, familiesammenføringer, små bryllupper mv.?

Indtjekning starter kl. 15.00.

Hvornår er udtjekning på Big Timber Lodge designet til vært for arrangementer, familiesammenføringer, små bryllupper mv.?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger Big Timber Lodge designet til vært for arrangementer, familiesammenføringer, små bryllupper mv.?

Denne hytte med familievenlig profil ligger i Broken Bow, kun 5 minutters gang fra Mountain Fork Brewery og Ouachita National Forest. Derudover ligger The Maze of Hochatown og Beavers Bend Brewery ca. 3 km derfra.

Anmeldelser

8,8

Fremragende

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 12 af i alt 20 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 5 af i alt 20 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 2 af i alt 20 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 20 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 1 af i alt 20 anmeldelser

9,0/10

Rengøring

10/10

Indtjekning

8,8/10

Kommunikation

9,6/10

Området

9,4/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Overall, most of the rooms were clean and useful. The folding beds were very uncomfortable for adults above 150lbs. therefore some could not be utilized. But plenty of room to purchase air mattresses as a alternative, which we did. Any answers we needed were taken care of efficiently by email messages and or returned phone calls. The cabin furniture had some flaws in common area due to wear and tear but were usable. we were able to use the pool area, but the Hot Tub was not, wasn't clean and never got hot. Would recommend an upgrade. Guest enjoyed the facility, kitchen use VERY MUCH! WE will be rebooking
Overnattede 3 nætter i oktober 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
They sent us our info to get in and left us alone to enjoy our stay.
Overnattede 3 nætter i november 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Amazing place

We had a big group of all ages and it was absolutely perfect.
Overnattede 4 nætter i august 2023
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Good

Good few minor problems but we will come back!
Overnattede 3 nætter i februar 2024
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed
Synes ikke om: Kommunikation

Spring Vacation

The property had adequate space but not ADA accessible as we expected. Hot tub and pool was fixed but the tub never heated up! All of the entertainment tables in the common area was not able to be used because they were either broken or no cue sticks with tips. Yes I would stay again just because of the space and location.
Overnattede 3 nætter i maj 2024
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation
Synes ikke om: Rengøring
Amenities poorly maintained. Dishwasher was full of dirty dishes when we there. The refrigerator temp was @ 49. We contacted the host and they did send someone out. He said the fridge and dishwasher should be good now. They worked y til the next morning, then back to not functioning. The property was not clean prior to our stay. Counter tops dirty, floors sticky, debris under edges of several pieces of furniture, outside covered with trash and empty water bottles, beds were broken, they were advertised as queen beds and they were full sized, grills were filthy, hot tub never warmed up, hose to hot tub was still in hot tub when we got there, door to common space kept falling off. Every room had keurig but no k-cups. The set up of the lodge was ideal however it needs to be updated. I have stayed at other cabins owned by creative escapes and not had a problem with their properties. This one was not up to par by far!!! I’ve got videos and pictures of all of this if needed.
Trash in common are edge of coffee table
Dishes in the dishwasher upon arrival.
Dirty smelly dishes in the dishwater upon arrival
Overnattede 2 nætter i december 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Kids loved it. Management responded super fast and were really helpful. Propane grills outside didn’t work the best but they had a charcoal grill to make up for it.
Overnattede 2 nætter i august 2026
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed

DDMC Annual Campout

The Place was beautiful and the accommodations were excellent and all enjoyed their stay tremendously. However there were a few drawbacks. The AC in room #1, 2, and 5, did not work or had poor output. There was a bean bag missing for the Corn Hole game and a Ping Pong Paddle was broken. It was put together as to look like it was intact but when used it fell apart. Other than those minor problems, we had an excellent stay. If there are any questions or concerns please feel free to contact me at jamajaza1@gmail.com
Overnattede 2 nætter i september 2021
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Beautiful and wonderful

It was so easy to rent. We enjoyed everything!
Overnattede 4 nætter i maj 2021
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Last minute spring break

Perfect for family of teens Loved the common room And separate rooms
Overnattede 3 nætter i marts 2021
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Greta Place, Great Location

Had a great time celebrating our friends 40th Birthday there. Absolutely loved it!
Svar fra VrboOwner den 12. nov. 2020
Robert, We are glad to hear you and your friends had a great time in the cabin. Happy 40th!! We are Looking forward to your next visit. Suzy -Ce
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Kommunikation

Check out before you rent

Had a great time, the only problems we had was sewage on side of building and the lodge was not as clean as we wanted, counters had to be wiped off and there was dried bread in shuffle board sand and no laundry soap and very little dish soap, oh and there was a hole in one of the bathtubs so shower couldn’t be used in that room, they said they were coming back to fix it but never did. Pool area was not good, there was a dirty towel in grass, top of some underwear, and the table was just gross and dirty. Maybe this was because it was labor day weekend. This should have been in better shape for what we paid.
Overnattede 3 nætter i september 2020
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed

Friends and Family Fun

We enjoyed our stay. The rooms were lovely and kitchen and common area were beautiful. We only had a few hiccups the hot tub and pool filtration never kicked in. We had to manually clean the pool and the hot tub never got hot. Note to travelers bring cleaning solution to mop floors and extra toilet paper for guest. Lastly, always ensure the front common area door is locked as the lodge resembles a hotel.
Overnattede 2 nætter i august 2020
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great Place for a family reunion

This place was pretty much perfect for our family reunion this year. The back is nestled in the woods but the front has access to a shopping center that is very convenient. There were some necessities that we could’ve used such as large trash bags that we didn’t have there but I think that was just an accident. I honestly don’t have one bad thing to say about this place but if I were to make a suggestion it would be to upgrade the beds because they are uncomfortable and they feel a bit and unsturdy.
Overnattede 3 nætter i august 2020
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Amazing

Beautiful property!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Amazing family reunion!

We had a great time. Plenty of room, outdoor amenities were top notch for all the kids! Loved our stay.
Overnattede 3 nætter i december 2019
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Huge place, great location

This property was amazing for a corporate retreat with 14 people. We were all able to convene together in the main area and backyard and the rooms were nice and clean at the end of the night. I would 100% recommend this for anyone who needs lots of space! The breweries, wine tasting and escape room across the street (zip lining and the lake less than 10 minutes away) were a bonus!
Overnattede 2 nætter i oktober 2019
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Perfect spot for a customer outing

We had a group of 16 guys at the lodge for a customer appreciation outing and it was perfect for our needs. Great amenities, comfortable rooms, wonderful common area to relax and have a drink. We do a lot of cooking and the multiple bbq grills worked out great for us. And, 2 bars within a 50 yard walk so we did not have to shuttle guys around at night. We will be back.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
Overnattede 4 nætter i april 2026
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Overnattede 3 nætter i april 2024
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback