Denne lejlighed befinder sig i Balvanera – et område i Buenos Aires. Obelisco og Colón Teater er et par betydningsfulde seværdigheder, du kan aflægge et lille visit. Er du i shoppehumør, kan du med fordel kigge forbi Palermo Soho og Calle Florida. Ser du frem til et event eller en sportbegivenhed under dit ophold? Se, hvad La Bombonera eller Estadio Monumental har på programmet.
Den Argentinske Nationalkongres - 16 min. gang - 1.4 km
Abasto shoppingcenter - 16 min. gang - 1.4 km
Sådan kommer du rundt
School of Medicine Subwaystation - 3 min. gang
Buenos Aires September 11 Station - 17 min. gang
Buenos Aires (AEP-Aeroparque Jorge Newbery) - 23 min. kørsel
Restauranter
Péches Magda - Pabellón Arepas Tequeños - 1 min. gang
Starbucks - 4 min. gang
Subway - 3 min. gang
McDonald's - 5 min. gang
Aminta Café - 1 min. gang
Ofte stillede spørgsmål
Er COZY LOFT med JACUZZI. STORE STED FULLT UDSTYRT I HJERTET AF BUENOS LUFTFARTER. et kæledyrsvenligt overnatningssted?
Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.
Hvad koster det at overnatte hos COZY LOFT med JACUZZI. STORE STED FULLT UDSTYRT I HJERTET AF BUENOS LUFTFARTER.?
Priserne for 1 nat for 2 voksne hos COZY LOFT med JACUZZI. STORE STED FULLT UDSTYRT I HJERTET AF BUENOS LUFTFARTER. den 2. nov. 2026 starter fra 500 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 1. nov. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.
Hvor meget koster parkering hos COZY LOFT med JACUZZI. STORE STED FULLT UDSTYRT I HJERTET AF BUENOS LUFTFARTER.?
Dette overnatningssted tilbyder ikke parkering.
Hvornår er indtjekning på COZY LOFT med JACUZZI. STORE STED FULLT UDSTYRT I HJERTET AF BUENOS LUFTFARTER.?
Indtjekning starter kl. 16.00.
Hvornår er udtjekning på COZY LOFT med JACUZZI. STORE STED FULLT UDSTYRT I HJERTET AF BUENOS LUFTFARTER.?
Udtjekning er kl. 11.00.
Hvor ligger COZY LOFT med JACUZZI. STORE STED FULLT UDSTYRT I HJERTET AF BUENOS LUFTFARTER.?
Dette lejlighedskompleks ligger i Balvanera, kun 2 km fra Hospital de Clínicas José San Martín, Obelisco og Colón Teater. Derudover ligger Palermo Soho 2,9 km derfra. School of Medicine Subwaystation ligger inden for 3 i minutters gang, mens Pasteur Subwaystation ligger inden for 6 minutters gang.
Anmeldelser
6,8
Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 2 af i alt 12 anmeldelser
10 - Fremragende
2
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 2 af i alt 12 anmeldelser
8 - Udmærket
2
Bedømmelse på 6 − Okay. 6 af i alt 12 anmeldelser
6 - Okay
6
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 2 af i alt 12 anmeldelser
4 - Dårligt
2
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 12 anmeldelser
2 - Forfærdeligt
0
7,0/10
Rengøring
6,0/10
Overnatningsstedets tilstand og faciliteter
8,2/10
Indtjekning
8,2/10
Kommunikation
9,6/10
Området
6,8/10
Annoncens rigtighed
Anmeldelser
Verificeret anmeldelse
8/10 Godt
Donald M.
29. mar. 2026
Synes godt om: Rengøring, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
The apartment is charming, very good location. The only drawback was lack of a working stove, as the gas been turned off in the building. I spent two very enjoyable months there and recommend the apartment to a single person or a couple.
Overnattede 57 nætter i januar 2026
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Michael B.
20. jun. 2025
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Nice landlord
She was very helpful
Overnattede 37 nætter i maj 2025
Verificeret anmeldelse
4/10 Ringe
Ralph P.
5. mar. 2025
Synes godt om: Kommunikation, beliggenhed
Synes ikke om: Annoncens rigtighed
In 1 word: Don't without checking for fixes needed
The location is ok. The Apt needs. needs some work like fixing 2 leaky faucets. The bathroom floor is always wet and the rag they used to block the leak doesn't work...its dangerous without being fixed. The controls for a/c and tv didn't have batteries when I arrived. The price was really a bargain. I needed to extend 1 day, and the price was double.
Overnattede 4 nætter i marts 2025
Svar fra VrboOwner den 7. mar. 2025
The leak is really small , it was fixed and is not danger at all . You are exaggerating . You lost the original key from the apartment , you bother other neighbors instead to contact the person that did your check in, then he called the person that did your check in and she gave you an spare key and helped you all the way . AC and TV batteries were taken by the former guest and because they were new the cleaning service didn’t check because it was no need . We can’t control when guest had stolen batteries but thanks for letting me know because from now on , they will check and if the guest again will stole batteries then we will deduct them from the security deposit . I am the owner and i have other partner in BA …. First of all you should had extended you stay on this platform “not” outside and pay cash as you offered me on the beginning . I did not accept cash , then you booked on vrbo on the web ; the extension Should had be done as your booking that is why your price was doble , you paid “exactly the same” amount that you paid on your originally reservation (price plus tax and fees)
I did not authorize paying outside this page , I was not reachable and apparently my partner in BA took those decisions . You did not respect the rules plus you created problems by loosing that key . You mention that our price is a bargain and it is for a limited time because the country situation and at least I want to offer the tourist a nice place to stay for not much giving the opportunity to be more affordable……
Verificeret anmeldelse
6/10 Okay
Mia B.
21. dec. 2022
Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed
Synes ikke om: Rengøring, annoncens rigtighed
Nice place, great locations, issues need sorting.
Great location, close to everything and has great transport links. Cosy flat, perfect for 1 or 2 people, which was perfectly sized for me. However, the bathroom and parts of the kitchen was covered in what the host described as rain water that had entered and since dried on the walls, which I don't fully understand given the widespread nature of it. I have been told, however, that this will be getting fixed after I leave, so hopefully shouldn't affect future guests.
Flat also needs to be cleaned more throughly before guests arrive, as I had to do a lot of cleaning myself upon arrival. The shower could also be taken a look at, as it struggles to stay at a constant temperature (often went from hot to cold and not in-between)- apologies to the host I forgot to mention this, so this is just a suggestion to take a look at.
There is no wifi which I didn't realise before so also think it's worth mentioning for future guests. Easy to contact owner, who replies quickly, and all in all, a nice place that will be even better once the problems are fixed.
Overnattede 45 nætter i oktober 2022
Verificeret anmeldelse
6/10 Okay
Alana R.
1. jun. 2023
Synes godt om: Indtjekning, kommunikation
It's a miss
To be honest, it's a good value for a budget traveler or young professional on a business trip.
The only real issue is that the building has a lot of issues in the summer with electricity as so does a lot of places in BA if you've been longer term, you will understand. However the power was out for a week on an earlier stay in March and the water was out for 3 and a half days this past month The host will offer you another apartment she has in Palermo but that's not the issue. What happens when her other place is rented? If you complain, VRBO will side with her and this is bad customer service. You should be compensated accordingly if you didn't get what you paid for and in compromises health standards that VRBO should have. Another thing is the comforter was very old and smelled. The pillow and sofa was very old and worn. She needs a lot more cookware thats newer in the kitchen-especially if she's suggesting that 4 people can stay in the place. You should have a couple other pots and a strainer, kettle and can opener to say its fully equipped. As for cleanliness-it was fairly clean to the unseen eye, but could be cleaner if we pay a cleaning fee. It shouldn't be our responsibility to clean properly and wash the bedding too. I mean tbh Im glad I even brought my towel. The 'white' towels looked very dingy. I think I have post-traumatic stress from all this as well as how VRBO handled it or not handled any of it properly for that matter.
Overnattede 31 nætter i april 2023
Verificeret anmeldelse
4/10 Ringe
Amanda Zari Goushehguir
9. dec. 2024
Synes ikke om: Rengøring
La dueña y el anfitrión fueron respetuosas pero la limpieza dejó mucho que desear. El inodoro/baño en general olía a orines, la cama estaba desecha que porque no les dio tiempo de hacerla, me dejaron las sabanas mojadas para yo hacer la cama después. Me parece que si uno paga por un servicio no debería de hacer este tipo de labores. El baño estaba asqueroso.
Overnattede 2 nætter i november 2024
Verificeret anmeldelse
6/10 Okay
Mayra G.
7. okt. 2024
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
El lugar es agradable y ubicado en una zona excelente
Me gustó mucho la localización, es acogedor, tranquilo, lo malo es que le faltan cositas indispensables en la cocina, como una vajilla buena, cubiertos, y ollas y sartenes, las instalaciones de agua deberían revisarse ya que hay fugas esto puede ser molesto para muchos, por lo demas,bonito y limpio
Overnattede 20 nætter i september 2024
Verificeret anmeldelse
6/10 Okay
Dixon C.
6. aug. 2022
Synes godt om: Området
Synes ikke om: Rengøring, annoncens rigtighed
Departamento con humedad y lleno de muebles innecesarios
El departamento está super, pero tiene mucha humedad lo cual se nota mucho en la pared de la ventana y el baño; además de esto está lleno de muebles que ya casi parece una bodega, que a mi parecer quitan espacio valioso. El edificio no está en optimas condiciones, pero zafa... hay que considerar que no hay wifi, para lo cual está bueno contratar un plan tipo Telecentro-Wifi. En términos generales, está bien para el precio, pero pudiera estar mejor.
Overnattede 11 nætter i juli 2022
Svar fra VrboOwner den 15. sep. 2023
Por favor , no opine “SIN CONOCIMIENTO “ . Le aclaro que NO ES humedad , está seco si toca en ese lugar que menciona . Llovió mucho se infiltró agua de afuera y se secó … solo hay que pintar y como el departamento estuvo 100% completo aún no he podido . Nadie se quejó que hay mucho mueble y lo único que hay de más es una heladera chica en su caja que un guess quemo y el seguro debe buscarla . Para lo que usted pago ni una pensión destruida y compartida consigue . Usted es un huésped que jamás recomendaría muy complicado y que pretende pagar nada y estar en un 5 estrellas . En cualquier lugar usted se quejara porque quiere sacar ventaja para que le rebajen o le den alguna cosa extra. Además se hubiese ido en vez de quedarse . Las críticas deben ser constructivas y basadas en la verdad y no es su caso. Saludos
Verificeret anmeldelse
6/10 Okay
Lucas G.
30. jun. 2022
Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed
Buena ubicación y atención
Buena ubicación y atención para check in y check out. La limpieza al llegar era mala. Llevar todo lo básico de consumo. Las comas son bastante malas. No óptimo para descanso.
Overnattede 7 nætter i juni 2022
Verificeret anmeldelse
6/10 Okay
Patricia M.
24. maj 2022
Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed
Synes ikke om: Annoncens rigtighed
Buena ubicación
El lugar esta bien , pero tiene algunos inconvenientes con el calefón y la humedad
Overnattede 4 nætter i maj 2022
Svar fra VrboOwner den 15. sep. 2023
El calefon es totalmente nuevo y tal vez no has sabido manejarlo ( está bajo garantía y nunca te has comunicado conmigo para informarme y que te podamos ayudar ) . Humedad no hay , lo que ves está seco y fue una infiltración por las fuertes lluvias , el departamento estuvo ocupado todo el tiempo y solo es pintura en esos pequeños lugarcitos . El precio a $12 por noche subirá al 80 % más una vez que se pinte esos pequeños spots . A este precio en Buenos Aires consigues solo una pensión compartida y una estrella . Gracias de cualquier modo aunque la información sea errónea , así pues tuve la oportunidad de aclarártelo . Saludos
Verificeret anmeldelse
8/10 Godt
ERIK RODRIGO N.
17. apr. 2022
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Muy buena estadia
El alojamiento cumple con lo anunciado, muy buena la zona cercana con muchas opciones. La dueña muy bien predispuesta para lo que necesitamos en todo momento. Muy recomendable
Overnattede 11 nætter i april 2022
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Gerardo N.
28. jan. 2022
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Superó mis expectativas
El apartamento estaba en perfectas condiciones contando con todos los elementos necesarios para poder disfrutar plenamente de una estadía de 22 días en Buenos Aires. La ubicación en el centro de la ciudad con acceso a una gran cantidad de medios de transporte nos permitió recorrer y pasear de manera cómoda y rápida. Algunos extras como el Jacuzi le añaden extra comodidad al apartamento. El espacio está muy bien optimizado. Muy recomendable.
Overnattede 22 nætter i januar 2022
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback