Hytte

One King, One Full, Bunkbeds, Queen Sleeper Sofa

Billedgalleri for One King, One Full, Bunkbeds, Queen Sleeper Sofa

En hytte med veranda, omgivet af en velplejet græsplæne og træer.
Et udendørs siddeområde med træ-Adirondack-stole og et picnicbord, omgivet af frodig vegetation og træer.
En rustik hytte med sneklædt tag og en træterrasse, omgivet af snebelastede træer og en sø.
Et værelse med træpaneler, en seng, et lille bord og et vindue med gardiner.
Et sommerhusinteriør med træpaneler, et spiseområde, et køkken og en stue med sofa og stole.

Anmeldelser

8,6 ud af 10.
Fremragende

Højdepunkter

  • Bordfodbold på stedet
    Et sjældent fund – bordfodboldbordet venter på dig.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Walk to Chattahoochee National Forest

Populære faciliteter

  • Altan
  • Grill
  • Gratis internet
  • Aircondition
  • Køleskab
  • Vaskemaskine

Udforsk området

Åbn kort
Rabun Gap, GA
  • Place, Black Rock Mountain Statspark
    ‪25 min. kørsel‬
  • Place, Lake Burton
    ‪42 min. kørsel‬
  • Place, Tallulah Gorge Statspark
    ‪47 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

1 soveværelse (8 sovepladser)

Soveværelse 1

1 sovesofa (dobbeltseng)

Soveværelse 2

1 dobbeltseng og 1 køjeseng (enkeltseng)

Soveværelse 3

1 kingsize-seng

2 badeværelser

Badeværelse 1

Badekar eller brusekabine · Toilet

Badeværelse 2

Badekar eller brusekabine · Toilet

Områder

Veranda eller hawaiiansk terrasse
Køkken
Altan

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Rabun Gap

Denne hytte befinder sig i Rabun Gap i landlige omgivelser og i bjergene. Black Rock Mountain Statspark og Chattahoochee Nationale Skov reflekterer områdets naturlige skønhed. Områdets andre seværdigheder inkluderer Andy's Trout Farm og Parker Meadows Park. Udforsk områdets muligheder for oplevelser på, i og ved vandet såsom kajakroning og vandski i nærheden, eller nyd godt af den fri natur ved at kaste dig ud i mulighederne hvad angår vandring og ridning.
Kort
Rabun Gap, GA

Hvad ligger i nærheden?

  • Black Rock Mountain Statspark - 25 min. kørsel - 17.5 km
  • Main Street Gallery - 29 min. kørsel - 22.3 km
  • Lake Burton - 42 min. kørsel - 37.1 km
  • Lake Rabun - 43 min. kørsel - 39.8 km
  • Tallulah Gorge Statspark - 47 min. kørsel - 45.9 km

Restauranter

  • The Dillard House
  • Blue Hound Barbecue
  • Cupboard Cafe
  • Julep Kitchen
  • Annette's

Ofte stillede spørgsmål

Er One King, One Full, Bunkbeds, Queen Sleeper Sofa et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos One King, One Full, Bunkbeds, Queen Sleeper Sofa?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på One King, One Full, Bunkbeds, Queen Sleeper Sofa?

Indtjekning starter kl. 15.00.

Hvornår er udtjekning på One King, One Full, Bunkbeds, Queen Sleeper Sofa?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger One King, One Full, Bunkbeds, Queen Sleeper Sofa?

Denne hytte ligger i bjergene, kun få skridt fra Chattahoochee Nationale Skov og 2,5 km fra Hambidge Center Historic District. Derudover ligger Nantahala National Forest og Andy's Trout Farm ca. 10 km derfra.

Anmeldelser

8,6

Fremragende

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 5 af i alt 10 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 4 af i alt 10 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 10 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 10 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 10 anmeldelser

8,8/10

Rengøring

8,8/10

Indtjekning

8,0/10

Kommunikation

9,6/10

Området

9,2/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Reunion

They property was great
Overnattede 4 nætter i juli 2025
Svar fra VrboOwner den 11. aug. 2025
Thank you for your review!
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Vacation

Very spacious and comfortable
Overnattede 4 nætter i april 2023
Svar fra VrboOwner den 30. apr. 2023
Thank you for your review. We hope to see you again soon.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Quiet and serene

This property is so quiet. My husband and I were especially happy that the towns around the property were not overly-commercialized. A few small gift shops, but nothing crazy. My favorite time of the day was first thing in the morning, enjoying my coffee on the front porch, watching the deer or whatever other animal wanted to cross through the property. The waterfall and creek are just gorgeous.
Overnattede 6 nætter i juli 2023
Svar fra VrboOwner den 19. jul. 2023
Thank you for your review. We are happy to read that you enjoyed our little oasis of peace and serenity. Please come again.
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Rengøring, beliggenhed
Synes ikke om: Indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed

Beautiful property but had many issues

Was given the wrong code to check in and had to drive 5 miles to get service to call host to get the correct one, landline phone outside office was disconnected, given wrong info regarding WiFi in info book but figured it out on our own, dirty silverware, broken large dirty knife, couldn’t use grill 1st night as grill was broken (surprisingly found new one delivered next day but we hadn’t yet reached out), absolutely no drinking cups or coffee cups, random saw blade left on front porch could’ve been dangerous if children were with us. If the ground’s weren’t so nice we would’ve probably left after the first night.
Overnattede 2 nætter i juli 2025
Svar fra VrboOwner den 18. jul. 2025
We are sorry for the miscommunication of the door code. This cabin was recently reopened after being occupied for the last year. We did many things to make sure that your stay would be all you expected. We had many storms prior to your stay and since. Storms in the mountains repeatedly knock out our telephone lines including wifi. When we spoke I asked you to let us know if you had any requirements and said we are close by. If would have helped if you had reached out to us with the issues you did have. We would have gladly supplied your requests. We never received another call from you during your stay. The grill was to have been delivered on the 2nd and did not arrive until the 4th. We were there to put this grill on your porch. There is no excuse for the saw blade. Maintenance personnel that rebuilt the steps before your check-in accidentally left the blade on the porch and has been addressed.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Waterfall is a Dream

The outside, nature is lovely. The stream and private waterfall was amazing. We enjoyed the fire pit as well. Staff was friendly. A place to go and relax and think. Very peaceful and relaxing. The negatives, the kitchen utensils and kitchen drawers were not clean. There was a dead fly in the refrigerator. The dryer had wet sheets in it and the dry did not work, we notified the manager. Our electricity went out and no flash lights or candles in the cabin. We could not call anyone when this occurred due to no landline , cell service did not work without Wifi. We called the next morning after the power came back on and they brought flashlights 24hrs later.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Wonderful

The cabin is so beautiful and very cozy. The area is fantastic.
Overnattede 5 nætter i juli 2021
Svar fra VrboOwner den 13. aug. 2021
Thank you for your review. Please visit again soon.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Amazing!

The overlook was phenomenal and the views as well. Will definitely be back in the near future. It made my mountain experience a whole new one.
Overnattede 2 nætter i marts 2021
Svar fra VrboOwner den 24. mar. 2021
Thank you for your review! We love to hear from our guests. Please do come and stay with us again. Summers and fall are special times to visit our little piece of heaven.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Cozy

The house was bigger than expected given there were only 2 rooms. The living area was roomy and easily fit all 8 of us. It seems the pull out bed hadnt been used in a while as it was a little dirty and the dryer knob hadn't been fixed from the previous guest. Overall my stay was very good.
Overnattede 2 nætter i august 2020
Svar fra VrboOwner den 2. sep. 2020
We are glad you enjoyed your stay. We've had a call in to the appliance repair guy for a few weeks. It's the price we pay for living in such a beautiful, scenic, area.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Kommunikation

The Quiet and Relaxing Getaway

My wife and I are very busy in the city and needed so much me time. We care for her ninety year-old father and I saw your cabin and I thought it would be the best thing for us to come to relax. All was well, but some things are needed for improvement such as the windows need to be cleaned , front screen door does not close by itself and the Clothes dryer does not work. That was a big inconvenience because it was discovered after clothes had been washed. Finally we did call a couple of times, texted, and Left messages which none were returned.
Overnattede 3 nætter i august 2020
Svar fra VrboOwner den 13. aug. 2020
We are happy that you had a relaxing stay with us. We appreciate all feedback on our facilities. Your concerns are very important to us. We found the clothes dryer to be operational, however, the knob that turns it On and Off was missing. We have ordered a new knob to remedy this. The screen door is being checked out as well. The outdoor windows are cleaned quarterly in all units, however the summer insect season in the woods is tough on them. Again we appreciate all comments and thank you again for choosing Valley Springs Lodging.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Family Vacation

Great location, everything was nice and clean with lots of room. I would recommend the rental to family and friends. Hope to get back soon.
Overnattede 4 nætter i juli 2020
Svar fra VrboOwner den 4. aug. 2020
Thank you for your review. We will be delighted to have the opportunity to host your friends and family. We look forward to your return visit!
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback