I am at home in town

Billedgalleri for I am at home in town

Et hus med en overdækket terrasse, græsplæne og et træ med grønne frugter.
En spiseplads med et glasbord, træstole og udsigt til haven gennem glasdøren.
Et moderne køkken med hvide skabe, en stålgrå bordplade, indbygget ovn og et køleskab.
En stue med sofa, sofabord, bogreol, fjernsyn og et vindue med gardiner.
Et toetagers hus med garage, skråt tag og en velplejet græsplæne.

Anmeldelser

9,0 ud af 10.
Fantastisk

Højdepunkter

  • Skabt til afslapning
    Højt bedømt for komfort – gæsterne føler sig hjemme her.
  • Central beliggenhed
    Du er aldrig langt fra din destination med denne praktiske beliggenhed.

Populære faciliteter

  • Terrasse
  • Grill
  • Aircondition
  • Vaskemaskine
  • Internet
  • Mulighed for parkering på stedet

Udforsk området

Åbn kort
Gympie, QLD
  • Place, Woodworks Forestry & Timber Museum
    ‪2 min. kørsel‬
  • Place, St. Patrick's Church
    ‪2 min. kørsel‬
  • Place, Gympie Regional Gallery
    ‪2 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

3 soveværelser (6 sovepladser)

Soveværelse 1

2 enkeltsenge

Soveværelse 2

1 queensize-seng

Soveværelse 3

1 queensize-seng

1 badeværelse

Badeværelse 1

Toilet · Kun brusekabine

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Udendørs legeområde
Have
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Gympie

Denne feriebolig befinder sig i landlige omgivelser i Gympie. Stedets naturskønne områder inkluderer blandt andet Gympie National Park og Goomboorian National Park, mens Woodworks Forestry & Timber Museum og Gympie Regional Gallery udgør nogle af kulturelle seværdigheder.
Kort
Gympie, QLD

Hvad ligger i nærheden?

  • Woodworks Forestry & Timber Museum - 2 min. kørsel - 1.9 km
  • St. Patrick's Church - 2 min. kørsel - 1.9 km
  • Gympie Regional Gallery - 2 min. kørsel - 2.7 km
  • Hastings Street - 48 min. kørsel - 78.9 km
  • Noosa Beach - 48 min. kørsel - 78.5 km

Sådan kommer du rundt

  • Gympie Station - 15 min. gang
  • Maroochydore, QLD (MCY-Sunshine Coast) - 57 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Hungry Jack's - ‬4 min. kørsel
  • ‪Guzman Y Gomez - ‬4 min. kørsel
  • ‪Indian Brothers Restaurant - ‬4 min. kørsel
  • ‪KFC - ‬3 min. kørsel
  • ‪Red Rooster Gympie - ‬3 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er I am at home in town et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos I am at home in town?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på I am at home in town?

Indtjekning starter kl. 14.00.

Hvornår er udtjekning på I am at home in town?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger I am at home in town?

Feriested ligger i landlige omgivelser, kun 3 km fra St. Patrick's Church, Gympie Regional Gallery og Woodworks Forestry & Timber Museum. Derudover ligger Lake Alford Park og Gympie Gold Mining and Historical Museum ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Gympie Station på 15 minutter.

Anmeldelser

9,0

Fantastisk

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 6 af i alt 10 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 3 af i alt 10 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 10 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 10 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 10 anmeldelser

9,4/10

Rengøring

9,0/10

Overnatningsstedets tilstand og faciliteter

9,8/10

Indtjekning

9,4/10

Kommunikation

9,6/10

Området

9,8/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great place to stay.

It is a clean and comfortable place to stay and relax. Located in a quiet street, but still close to shops and restaurants. Highly recommended.
Overnattede 5 nætter i september 2023
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Very nice and comfortable. Had everything we needed.Thankyou so much .
Overnattede 3 nætter i august 2025
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

family visit

property was just great for us. my wife and I were visiting our son ad his family. our two granddaughters stayed with us a few nights. would certainly rent it in the future.
Overnattede 18 nætter i juni 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Work Trip

Carmens house was more than we expected. Clean, comfortable and it had everything we needed. 10/10.
Overnattede 7 nætter i april 2025
Svar fra VrboOwner den 28. maj 2025
Thank you Davin, I'm glad you enjoyed your stay and thank you for leaving the house nice and clean. Kind Regards Carmen
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
Home away from home with all of the appliances and furnishings to make our stay very comfortable. The front door was a bit of a challenge, the vinyl flooring was was tacky and when I wore my white socks around the first night the bottoms were filthy.
Overnattede 3 nætter i april 2024
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Nice but basic

We had a nice two nights at this property. The house was clean and the beds were very comfortable. It was a simple and no fuss property. Things to note - the property is on a dead end street which is good, however it is near a main road so it can be a little noisy. As this is an investment property, the owners have someone else run it, this meant some things got missed like dirty dishes in the dishwasher. It would have been nice if the pantry was a bit more stocked with basics such as salt. Otherwise a lovely house and would stay again if these things were rectified.
Overnattede 2 nætter i september 2024
Svar fra VrboOwner den 15. okt. 2024
Hi Milena, We sincerely apologise for the dishes that were left in the dishwasher. While we do our best to NOT overlook something as important as this, in 6 years of operation this is a first. Regarding the salt, we have added this to our list of things we provide, The items in the pantry apart form tea, coffee and sugar are items left behind by previous guest, including salt, pepper and other spices. As per our listing we supply the basics - tea coffee sugar milk. we hope you have a wonderful week, year and enjoy your travels. Carmen
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed

Business trip

Cant fault the house i Stayed 3 weeks nice place, very well stocked, shower supplies, plates bowls ect, fridge, freezer big tv plenty of room, like 5min from.shopsQuick to offer new sheets towl.clean ect (which is 50 extra week didnt no about)They do have some.nosy neighbours always arguing but thats anywhere..Only downfall came when it came to trying to get money back, to no.fault of my own my work cancled my trip a week ealry, which i informed host about over 8days before leaving, no refund was offered, when they have a.cancleation policy of 7 days and half back.. so lost over 1k after staying there 3weeks, so that was really disappointing
Overnattede 5 nætter i maj 2025
Svar fra VrboOwner den 28. maj 2025
Thank you for your feedback. Our cancellation policy refers to pre arrival date not midway change of mind/circumstance. We offered to refund you once you changed your booking if we could get a new guest booking to cover the 4 days you would not be occupying the house. Unfortunately we did not get a booking for those 4 days. The offer to change the sheets and towels was at NO cost to you this is something we often do for guests, again with zero charge. I am glad you liked the house and thank you for looking after it as well as you did. Carmen
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Just could use some more outside lights
Overnattede 2 nætter i juni 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Overnattede 4 nætter i januar 2025
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
Overnattede 2 nætter i oktober 2024
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback