Denne lejlighed befinder sig i Myrtle Beach i centrum og på stranden. Broadway at the Beach og Coastal Grand Mall er begge et besøg værd, hvis shopping står på agendaen. Er du mere interesseret i stedets natur, kan du med fordel besøge Myrtle Beach Beaches og Myrtle Beach State Park. Gå ikke glip af Ripley's Aquarium og SkyWheel Myrtle Beach. Udforsk områdets muligheder for oplevelser på, i og ved vandet såsom jetski og kajakroning i nærheden, eller nyd godt af den fri natur ved at kaste dig ud i mulighederne hvad angår ridning og økoture.
Myrtle Beach, SC
Hvad ligger i nærheden?
Myrtle Beach Beaches - 2 min. gang - 0.2 km
Deephead Swash - 7 min. gang - 0.7 km
Dunes Shopping Center - 13 min. gang - 1.1 km
Pine Lakes Country Club - 15 min. gang - 1.3 km
Jungle Safari Mini Golf - 2 min. kørsel - 2.6 km
Sådan kommer du rundt
Myrtle Beach, SC (MYR) - 18 min. kørsel
Restauranter
River City Cafe - 4 min. kørsel
Fiesta Mexicana - 3 min. kørsel
Chili's Grill & Bar - 3 min. kørsel
Beachfront Kitchen & Bar - 3 min. kørsel
Tiki Bar & Grill At Caravelle Resort - 3 min. kørsel
Ofte stillede spørgsmål
Har Ocean Forest Villas 215B - Charming 2 Bed/2 Bath Condo in Myrtle Beach en pool?
Ja, dette overnatningssted har en udendørs pool.
Hvad koster det at overnatte hos Ocean Forest Villas 215B - Charming 2 Bed/2 Bath Condo in Myrtle Beach?
Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Ocean Forest Villas 215B - Charming 2 Bed/2 Bath Condo in Myrtle Beach den 27. feb. 2027 starter fra 4.076 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 29. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.
Er Ocean Forest Villas 215B - Charming 2 Bed/2 Bath Condo in Myrtle Beach et kæledyrsvenligt overnatningssted?
Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.
Hvor meget koster parkering hos Ocean Forest Villas 215B - Charming 2 Bed/2 Bath Condo in Myrtle Beach?
Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.
Hvornår er indtjekning på Ocean Forest Villas 215B - Charming 2 Bed/2 Bath Condo in Myrtle Beach?
Indtjekning starter kl. 15.00.
Hvornår er udtjekning på Ocean Forest Villas 215B - Charming 2 Bed/2 Bath Condo in Myrtle Beach?
Udtjekning er kl. 10.00.
Hvor ligger Ocean Forest Villas 215B - Charming 2 Bed/2 Bath Condo in Myrtle Beach?
Reserver et ophold lige ud til stranden på denne lejlighed i Myrtle Beach. dette lejlighedskompleks ligger i centrum, kun 10 minutters gang fra Myrtle Beach Beaches og Deephead Swash. Derudover ligger Myrtlewood Golfklub og Dunes Golf and Beach Club ca. 5 km derfra.
Anmeldelser
8,0
Alletiders
Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 5 af i alt 11 anmeldelser
10 - Fremragende
5
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 3 af i alt 11 anmeldelser
8 - Udmærket
3
Bedømmelse på 6 − Okay. 2 af i alt 11 anmeldelser
6 - Okay
2
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 11 anmeldelser
4 - Dårligt
0
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 1 af i alt 11 anmeldelser
2 - Forfærdeligt
1
6,6/10
Rengøring
8,0/10
Indtjekning
8,0/10
Kommunikation
9,0/10
Området
7,8/10
Annoncens rigtighed
Anmeldelser
Fra en partnerside
10/10 Fremragende
aubrey h.
28. jul. 2025
Very clean and spacious
Very clean and spacious
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Verificeret rejsende
26. jun. 2024
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great time!
Had a great time, short walk to the beach and Morgan the manager was more than accommodating. Will be back!
Overnattede 6 nætter i juni 2024
Svar fra VrboOwner den 30. jun. 2024
thanks for the stellar review!
Fra en partnerside
10/10 Fremragende
Daniel D.
24. maj 2025
So far so good!
So far so good!
Verificeret anmeldelse
8/10 Godt
Didith V.
17. aug. 2024
Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Coastal Villas
It was great! Booking is very easy and the staff are friendly and sweet. It’s close walk to the beach which my family love. We love that there are 3 pools in the property and a baby pool that my little one enjoyed a lot. It’s also close to stores and restaurants. We had a good time and will definitely come back!
Overnattede 4 nætter i august 2024
Svar fra VrboOwner den 19. aug. 2024
Thanks for the stellar review
Verificeret anmeldelse
8/10 Godt
Katie S.
8. jun. 2022
Synes godt om: Kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great location.
It was a great location. Great view. Great beach access. Check in did not run smoothly. Room had to be cleaned by us upon arrival. Overall, decent place but improvements could be made with late check in procedures and a true cleaning service.
Overnattede 3 nætter i maj 2022
Svar fra VrboOwner den 10. jun. 2022
Thank you, Katie, for the 4 star review. It was a pleasure to host your stay. I am sorry to hear you were not completely satisfied with our services. However, I am happy to know you enjoyed your stay.
Verificeret anmeldelse
6/10 Okay
debbie h.
24. jul. 2025
Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed
bathroom fixtures needs to be replaced, patio need to be pressure washed, bedroom furniture needs to be wiped down, some of the pillows have yellow stains. excellent location & ocean view, bottom of fridge needs to be cleaned
Overnattede 4 nætter i juli 2025
Svar fra VrboOwner den 11. aug. 2025
Thank you for taking the time to share your feedback. We’re glad to hear you enjoyed the excellent location and ocean view—those are definitely highlights of the property.
We do, however, sincerely apologize for the cleanliness and maintenance issues you encountered. Your comments regarding the bathroom fixtures, patio, bedroom furniture, pillows, and fridge have been shared with our housekeeping and maintenance teams for immediate attention. These are not the standards we aim to uphold, and your input helps us identify where improvements are needed.
We appreciate you bringing this to our attention and hope to have the opportunity to provide you with a much better experience in the future.
Fra en partnerside
10/10 Fremragende
Juanita U.
18. jul. 2025
No comment provided
No comment provided
Fra en partnerside
10/10 Fremragende
Joseph J.
14. mar. 2025
No comment provided
No comment provided
Verificeret anmeldelse
2/10 Bundkarakter
Christy P.
6. sep. 2024
Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
Not what my family expected for our second stay
Making reservations was easy to getting key to condo after hours was stressful bc email told me my key was at one location and it wasn’t there . Finally made it to the condo and the room wasn’t cleaned table was dirty in the kitchen food still on the dishes that was put In cabinets. And if you plan on renting a golf cart this location is not golf cart friendly
Overnattede 3 nætter i august 2024
Svar fra VrboOwner den 10. sep. 2024
Thank you for the feedback, we apologize for the inconveniences that you had with your stay. We hope you reached out to management while you were here to have the issues rectified.. We hope that you will come back to see us again in the future.
Verificeret anmeldelse
8/10 Godt
Christine C.
2. aug. 2024
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Acceptable place to stay
We rented one of these units last year but we got behind booking our place for this year and had to settle for this. This unit was decently clean and stocked with dishes and linens. The decor is a little dated and the unit seemed smaller than the previous one we rented. We couldn’t figure out how to work the TV in the master bedroom until the third day. The pool is a nice feature but we were there when another large family was there and each morning one of them would come out to the pool before it opened and block over half the chairs and the table so that was super annoying. Not the fault of the property manager or owner. There was one garbage bag for all five of us to stay for five days. They have rules that you have to clear all food and items out of the unit when you leave so we weren’t buying garbage bags for them to pocket or just throw out. Same with dish soap and coffee filters… seems kind of petty that either they are keeping previous tenants left overs or throwing them out then making each tenant buy more of these simple supplies. It’s close to ocean for sure but not super close to anything else convenient to buy sunscreen, beer, etc. not when you have five people to uber around for 30$+ each trip or trying to cross kings highway safely. The previous time we stayed here, it was privately owned this time it’s Elliot beach rental. They have a no refund policy which we didn’t care for. We would stay again in a pinch.
Overnattede 5 nætter i juli 2024
Svar fra VrboOwner den 8. aug. 2024
Thanks for the stellar review!
Verificeret anmeldelse
6/10 Okay
Sasha H.
16. jul. 2022
Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed
Synes ikke om: Kommunikation
Review
trip was fine but room had big roaches DISGUSTING!!!
Overnattede 7 nætter i juli 2022
Svar fra VrboOwner den 19. aug. 2023
Thank you for reaching out to us about the issues that you had with your stay. We hope you come back to see us again at Elliott Realty
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback