Lejlighed

Laguna Keyes 1003 - Oceanfront 3BR/3BA Condo

Billedgalleri for Laguna Keyes 1003 - Oceanfront 3BR/3BA Condo

En balkon med krystalklart havudsigt.
Et poolområde med to pools, et overdækket loungeområde og havudsigt.
Et moderne køkken med hvide skabe, en stor ø og havudsigt.
En rummelig stue med et stort vindue, to sofaer, et sofabord og en potteplante.
En træpromenade der fører hen til en moderne bygning med flere etager og store vinduer.

Anmeldelser

8,6 ud af 10.
Fremragende

Højdepunkter

  • Strandudstyr
    Et sjældent fund – strandudstyret er klar til skønne dage ved havet.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Gåafstand til North Myrtle Beach Beaches

Populære faciliteter

  • På stranden
  • Altan
  • Boblebad på stedet
  • Swimmingpool
  • Fitnesscenter på stedet
  • Aircondition

Udforsk området

Åbn kort
North Myrtle Beach, SC
  • Place, North Myrtle Beach Beaches
    ‪1 min. gang‬
  • Place, Futch Beach
    ‪11 min. gang‬
  • Place, Cherry Grove Beach
    ‪16 min. gang‬
  • Airport, North Myrtle Beach, South Carolina (CRE-Grand Strand Lufthavn)
    ‪15 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

3 soveværelser (8 sovepladser)

Soveværelse 1

1 kingsize-seng

Soveværelse 2

2 queensize-senge

Soveværelse 3

1 queensize-seng

3 badeværelser

Badeværelse 1

Badekar eller brusekabine · Toilet

Badeværelse 2

Badekar eller brusekabine · Toilet

Badeværelse 3

Badekar eller brusekabine · Toilet

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Altan
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

North Myrtle Beach

Denne lejlighed befinder sig i North Myrtle Beach tæt på forlystelsesparker og på stranden. Rejsende med stor interesse for kultur, kan tage et smut forbi House of Blues Myrtle Beach, mens dem, der sætter pris på stedets naturskønne områder, kan besøge North Myrtle Beach Beaches og Myrtle Beach Beaches. Molten Mountain og Mayday Golf er også et besøg værd. Oplevelser som jetski og kajakroning giver gode muligheder for at komme ud på eller i det omgivende vand, eller du kan tage på eventyr ved at afprøve cykling og ridning i nærheden.
Kort
North Myrtle Beach, SC

Hvad ligger i nærheden?

  • North Myrtle Beach Beaches - 1 min. gang - 0.0 km
  • Heritage Shores Nature Preserve - 6 min. gang - 0.5 km
  • Futch Beach - 11 min. gang - 0.9 km
  • Cherry Grove Beach - 16 min. gang - 1.4 km
  • Cherry Grove Fishing Pier - 3 min. kørsel - 2.7 km

Sådan kommer du rundt

  • North Myrtle Beach, South Carolina (CRE-Grand Strand Lufthavn) - 16 min. kørsel

Restauranter

  • ‪McDonald's - ‬10 min. kørsel
  • ‪Tar Baby's Pancakes - ‬6 min. kørsel
  • ‪Captain Archie's - ‬9 min. kørsel
  • ‪Circle K - ‬5 min. kørsel
  • ‪Salty Brews Cafe - ‬4 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har Laguna Keyes 1003 - Oceanfront 3BR/3BA Condo en pool?

Ja, dette overnatningssted har en udendørs pool.

Hvad koster det at overnatte hos Laguna Keyes 1003 - Oceanfront 3BR/3BA Condo?

Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Laguna Keyes 1003 - Oceanfront 3BR/3BA Condo den 27. okt. 2026 starter fra 8.327 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 26. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.

Er Laguna Keyes 1003 - Oceanfront 3BR/3BA Condo et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Laguna Keyes 1003 - Oceanfront 3BR/3BA Condo?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Laguna Keyes 1003 - Oceanfront 3BR/3BA Condo?

Indtjekning starter kl. 15.00.

Hvornår er udtjekning på Laguna Keyes 1003 - Oceanfront 3BR/3BA Condo?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Laguna Keyes 1003 - Oceanfront 3BR/3BA Condo?

Dette lejlighedskompleks i North Myrtle Beach ligger på stranden, kun 10 minutters gang fra North Myrtle Beach Beaches og Futch Beach. Derudover ligger Cherry Grove Beach og Heritage Shores Nature Preserve ca. 2 km derfra.

Anmeldelser

8,6

Fremragende

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 5 af i alt 8 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 8 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 8 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 8 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 8 anmeldelser

5,0/10

Rengøring

10/10

Indtjekning

8,0/10

Kommunikation

10/10

Området

9,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Fra en partnerside

10/10 Fremragende

It's clean and beautiful. 

It's clean and beautiful. 
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

We’re having a great time. No problems; we have everything we need and we love ...

We’re having a great time. No problems; we have everything we need and we love the apartment. We will rent this condo again
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Last minute trip. Called and spoke with person who was extremely help, and placed us ...

Last minute trip. Called and spoke with person who was extremely help, and placed us in a great location. Having a wonderful time.
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Rengøring
Arrived at property to find soiled sheets on the king bed (large stain that saturated through the mattress pad and dirty utensils. Previous VRBO reviews stated that sheets and towels were provided. They are not. Host responded quickly with sheets and towels (for a fee). No bath mats. Be prepared to bring everything needed for your stay including salt/pepper, dish towels, etc. The main air intake vent was so dirty we had the host come and clean it. Filled a vacuum. Living room television wasn’t working correctly. Host was very responsive to our needs but it would have been nice to not have to deal with the issues we initially encountered. Definitely needs some updated appliances. King bed had a foam egg crate mattress pad because it was sooo firm. Thermostat would randomly decrease into the 60s. The positive: beautiful location. View from the balcony is spectacular. Steps to the beach. Large dining table that was perfect for family gatherings. Comfortable living room furniture. Close to groceries and restaurants.
Overnattede 7 nætter i september 2026
Svar fra Management den 24. okt. 2026
Thank you for sharing your detailed feedback. We sincerely apologize for the issues you encountered, especially the soiled bedding, dirty utensils, ventilation vent, and television. We understand how frustrating it was to spend time addressing these concerns during your stay, and we appreciate your noting that our team responded quickly. Linens and towels are available for an additional fee, and we’re sorry this wasn’t clear before your arrival. We’ll also share your comments about the bath mats, supplies, appliances, mattress pad, and thermostat with the appropriate teams for review. We’re glad you enjoyed the oceanfront location, balcony view, dining space, and comfortable living room furniture. Thank you for choosing Elliott Beach Rentals.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

We had a very clean apartment that was well stocked with clean towels, wash cloths, etc. We br...

We had a very clean apartment that was well stocked with clean towels, wash cloths, etc. We brought our own towels and wash clothes because we weren’t sure if the towels were included in the price of the room but we loved the condo and we will try to rent it again (for two weeks, if possible). Once again thank you for a wonderful vacation.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

The only drawback was checking in. We got our key and went to Laguna Keyes to see if the room ...

The only drawback was checking in. We got our key and went to Laguna Keyes to see if the room might be ready. We were told it would be 15 minutes. That was at 3:15. Then we’re were told different times. It was after 5:00 when we were able to enter our condo. We had unloaded our van and then had to sit in the lobby waiting entry to the condo. Other than that the stay was great. 
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed

Family memories and celebration

The only negative we had was when we arrived the floors in the living room and dining area were filthy. The bottoms of our feet were blackened from what was on the floor. We used the mop that was there and cleaned it. In fact the mop was completely dry so I’m not sure when it was cleaned, certainly not recently.
Overnattede 7 nætter i juni 2022
Svar fra VrboOwner den 15. jun. 2022
Thank you, Peggy, for the 4-star review. I do apologize for the cleaning issues you had during upon arrival. We would have gladly sent housekeeping back out to clean the floors for you had we known. I am happy to know, however, that you enjoyed your stay with us and hope you will be back with us soon.
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Overnattede 7 nætter i juli 2026
Svar fra VrboOwner den 5. sep. 2026
We’re sorry to see that your stay did not meet your expectations. We would truly appreciate the opportunity to learn more about what went wrong so we can better understand your concerns and address any areas where we may have fallen short. Thank you for taking the time to leave your rating, and we hope you’ll consider giving us another opportunity in the future.
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback