Caribbean Beach Paradise / Jamaica By the Sea

Billedgalleri for Caribbean Beach Paradise / Jamaica By the Sea

En sandstrand med rækker af blå liggestole og en bygning i baggrunden.
En stue med en brun sofa, to skærmstole, et fjernsyn på et stativ, en hvid dør og en blomstret gardin.
Et kompakt køkken med blå vægge, lyse skabe, kaffemaskine og komfur.
En græsplæne med palmer og en bygning i baggrunden.
Et soveværelse med en stor seng, et træskab og lilla gardiner.

Anmeldelser

8,0 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • Højt bedømt for værdi
    Gæsterne elsker, hvor meget de får for pengene.
  • Fodgængervenligt
    Gæsterne elsker den praktiske beliggenhed, der gør det nemt at komme rundt til fods.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Gåafstand til Bloody Bay Beach

Populære faciliteter

  • På stranden
  • Altan
  • Boblebad på stedet
  • Swimmingpool
  • Aircondition
  • Køleskab

Udforsk området

Åbn kort
Negril, Hanover
  • Place, Bloody Bay Beach
    ‪10 min. gang‬
  • Place, Seven Mile Beach
    ‪11 min. gang‬
  • Place, Negril Cliffs
    ‪22 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

1 soveværelse (3 sovepladser)

Soveværelse 1

1 queensize-seng

Soveværelse 2

1 enkeltseng

1 badeværelse

Badeværelse 1

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Altan
Have
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Negril

Denne lejlighed befinder sig i Negril tæt på forlystelsesparker og på stranden. Stedets naturskønne områder kan opleves med et besøg til Seven Mile Beach og Bloody Bay Beach. Barney's Botanical Garden Jamaica og Hope Botaniske Have og Zoo er også et besøg værd. Udforsk områdets muligheder for oplevelser på, i og ved vandet såsom kajakroning, snorkling og sejlads i gummibåd i nærheden, eller nyd godt af den fri natur ved at kaste dig ud i mulighederne hvad angår ridning.
Kort
Negril, Hanover

Hvad ligger i nærheden?

  • Bloody Bay Beach - 10 min. gang - 0.8 km
  • Seven Mile Beach - 11 min. gang - 0.9 km
  • Bloody Bay - 4 min. kørsel - 0.6 km
  • Negril Cliffs - 22 min. kørsel - 13.6 km
  • Half Moon Beach - 26 min. kørsel - 15.2 km

Sådan kommer du rundt

  • Montego Bay (MBJ-Sir Donald Sangster Intl.) - 86 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Green Island Restaurant, RIU - ‬5 min. kørsel
  • ‪luigi restaurant RIU - ‬5 min. kørsel
  • ‪Ackee - ‬16 min. gang
  • ‪Di Romagna Italian Cuisine at Azul Sensatori - ‬18 min. gang
  • ‪The Mill - ‬6 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har Caribbean Beach Paradise / Jamaica By the Sea en pool?

Ja, dette overnatningssted har en pool.

Hvad koster det at overnatte hos Caribbean Beach Paradise / Jamaica By the Sea?

Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Caribbean Beach Paradise / Jamaica By the Sea den 5. nov. 2026 starter fra 2.337 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 30. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.

Er Caribbean Beach Paradise / Jamaica By the Sea et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Caribbean Beach Paradise / Jamaica By the Sea?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Caribbean Beach Paradise / Jamaica By the Sea?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Caribbean Beach Paradise / Jamaica By the Sea?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger Caribbean Beach Paradise / Jamaica By the Sea?

Dette lejlighedskompleks ligger på stranden i Negril, kun 10 minutters gang fra Booby Cay og Bloody Bay Beach. Derudover ligger Seven Mile Beach 0,9 km derfra.

Anmeldelser

8,0

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 2 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 2 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 5 anmeldelser

8,8/10

Rengøring

10/10

Indtjekning

9,4/10

Kommunikation

8,0/10

Området

9,4/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Mark & Tina

Great place for the price, no problems!
Overnattede 10 nætter i februar 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Loved this place!

This place is exactly how it is described! The place was very clean with everything we needed. The beach and pool were nice with beautiful sunsets and with it being a gated community we felt very safe. I had a mishap with my passport and couldn’t come until a day later and Anthony and La Toya were so understanding and kindly let us stay a night extra so we still got our full stay in. I will definitely stay here again, and would absolutely recommend to friends/family!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Peaceful vacation

I absolutely loved my stay! To begin the place was just as the pictures very accurate! I love the first floor level bc it allowed me to be right on the beach in a few steps literally! Also the people were friendly and quiet! I gave stayed at the point before and this was a better experience! The sunset was amazing! The couple was east to reach as well through VRBO messages! Also the place had all the utensils a d dishes etc.. I needed!! I look forward to staying again in the furture
Overnattede 7 nætter i marts 2023
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed

Beach Vacation

We stayed here because the snorkeling looked like it would be good. And we were right. The property is a bit old and run down, but the unit was nicely updated. The community beach chairs were in serious need of repair, so get to the beach early to find a good one. The beach is private, so no people trying to sell you things! The sunsets were spectacular and the other residents were friendly. Be prepared to not have restaurants nearby. The closest one is almost a mile down the road, but is well worth the walk. There is a gas station a short walk away and they have good snacks and booze. We would come back to this location if we come back to Negril. isandgreat.
Overnattede 7 nætter i januar 2025
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Not what Expected

It’s says ocean view but not really.. only if u went on the deck u saw some water but if u sat down I couldn’t see the water the deck had wall u couldn’t see anything, The condo itself was OK the stove didn’t work for us for the first two days we were there I contacted the owner by email and he said he will send maintenance man and the maintenance man didn’t show up till a day later the cabinets are so high there is not a step stool to use. It’s not a full kitchen by any means I couldn’t find a pair of scissors to cut anything, there was no blender, and very limited supplies of glasses, dishes, etc ...or ,anything U need it, no trash bags or extra towels.. The property was very very quiet there was no one there . No I will not go back
Overnattede 6 nætter i maj 2018
Svar fra VrboOwner den 23. mar. 2020
We are sorry that you did not enjoy your stay with us and that you entire trip went bad. From your missed flight, lost travel day, missing luggage, and last minute attempt to cancel, because you found somewhere cheaper at the last minute. You asked many questions that were answered effectively and accurately. The listing also reflects a true reflection of the property to include numerous detailed pictures of exactly what it looks like, where it’s located and the surrounding area. The VRBO Map also gives an accurate placement on where it’s located on the 7 mile beach. We are also sorry that you arrived so late in the evening that the house keeper had left for the day. However you were informed the keys to the apartment, would be left at security for your arrival, and they were. At your arrival you were offered a full refund, (even though, it wasn’t within the cancellation policy), and after you had inspected the property. I determined then, we would not be a good fit. You still elected to stay at the property. Additional towels and linen was provided to you when requested, (by the housekeeper). The kitchen has a stove, sink, cabinets, oven, microwave, coffee pot, small crock pot and full size refrigerator, with Adequate dishes, and glasses, stocked in the cabinets for at least a service of 4-6 people. We have taken your recommendations and will be adding a blender and replacing the scissors that may have been misplaced or accidently removed by a prior guest and also adding a step ladder as the cabinets can be a challenge for some people. Unfortunately we cannot predict how many other people would also be staying on the resort property at the same time any guest might be vacationing. Yes, this is very quiet property for those who desire to rest and relax, but just a 5 min ride to downtown Negril, night life and other attractions in the area. We are truly sorry that we did not meet your needs, and hope you have a better experience when staying at someone else’s property.
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback