Hele boligen

⛱ The Shire at West Haven - 15 Mins to Disney ☀

Billedgalleri for ⛱ The Shire at West Haven - 15 Mins to Disney ☀

En rummelig stue med et rundt sofabord, en sofa og et spiseområde med bord og stole.
Et moderne køkken med en central ø, rustfrie hvidevarer, træskabe og et spiseområde med sofa og fjernsyn.
Et overdækket poolområde med liggestole og udsigt til boligområde.
Et moderne køkken med træskabe, rustfrie hvidevarer, en central ø med barstole og et spiseområde med grønne stole.
Et toetagers hus med garage, velplejet græsplæne og et palmetræ.

Anmeldelser

8,0 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • Afslapning i vandet
    Den højt bedømte pool er det perfekte sted at stresse af.
  • Bordfodbold på stedet
    Et sjældent fund – bordfodboldbordet venter på dig.

Populære faciliteter

  • Altan
  • Privat pool
  • Adgang til vandland
  • Aircondition
  • Internetadgang
  • Køkken

Udforsk området

Åbn kort
Davenport, FL
  • Place, Posner Village
    ‪5 min. kørsel‬
  • Place, ChampionsGate Golf Club
    ‪6 min. kørsel‬
  • Place, Reunion Resort Golf Course
    ‪8 min. kørsel‬
  • Airport, Orlando, FL (MCO-Orlando Intl.)
    ‪37 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

5 soveværelser (10 sovepladser)

Soveværelse 1

1 queensize-seng

Soveværelse 2

1 queensize-seng

Soveværelse 3

1 kingsize-seng

Soveværelse 4

2 enkeltsenge

Soveværelse 5

2 enkeltsenge

4 badeværelser

Badeværelse 1

Badekar eller brusekabine · Toilet

Badeværelse 2

Badekar eller brusekabine · Toilet

Badeværelse 3

Badekar · Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 4

Badekar eller brusekabine · Toilet

Områder

Køkken
Altan
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Davenport

Denne feriebolig befinder sig i West Haven – et område i Four Corners. Old Town og Disney Springs™ er begge et besøg værd, hvis shopping står på agendaen. Er det derimod stedets populære seværdigheder, der lokker, kan du kigge forbi Walt Disney World® Resort og Disney's Animal Kingdom® Theme Park. Rejser du med børn? Gå ikke glip af Disney's Hollywood Studios® og Epcot®. Oplevelser som jetski og kajakroning giver gode muligheder for at komme ud på eller i det omgivende vand, eller du kan tage på eventyr ved at afprøve jagt og vandring i nærheden.
Kort
Davenport, FL

Hvad ligger i nærheden?

  • Posner Village - 5 min. kørsel - 5.4 km
  • USA Water Ski & Wake Sports Foundation Hall of Fame Museum - 6 min. kørsel - 6.4 km
  • ChampionsGate Golf Club - 6 min. kørsel - 4.4 km
  • Reunion Resort Golf Course - 8 min. kørsel - 8.7 km
  • Northeast Regional Park - 8 min. kørsel - 11.6 km

Sådan kommer du rundt

  • Kissimmee Station - 28 min. kørsel
  • Kissimmee, FL (ISM-Kissimmee Gateway) - 30 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Starbucks - ‬8 min. kørsel
  • ‪McDonald's - ‬5 min. kørsel
  • ‪McDonald's - ‬5 min. kørsel
  • ‪Love's Travel Stop - ‬5 min. kørsel
  • ‪7 Brew Coffee - ‬5 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har ⛱ The Shire at West Haven - 15 Mins to Disney ☀ en pool?

Ja, dette overnatningssted har en pool. Blandt pooltyperne finder du en opvarmet pool.

Er ⛱ The Shire at West Haven - 15 Mins to Disney ☀ et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos ⛱ The Shire at West Haven - 15 Mins to Disney ☀?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på ⛱ The Shire at West Haven - 15 Mins to Disney ☀?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på ⛱ The Shire at West Haven - 15 Mins to Disney ☀?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger ⛱ The Shire at West Haven - 15 Mins to Disney ☀?

Feriested med familievenlig profil ligger i Four Corners, kun 4,8 km fra ChampionsGate Golf Club og ca. 10 km fra Posner Village og Highland Reserve golfklub. Derudover ligger Reunion Resort Golf Course og Mystic Dunes Golfklub ca. 15 derfra.

Anmeldelser

8,0

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 1 af i alt 6 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 4 af i alt 6 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 6 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 6 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 6 anmeldelser

8,0/10

Rengøring

10/10

Indtjekning

9,6/10

Kommunikation

10/10

Området

9,2/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
A pleasant villa in the Shire at West Haven that provides a suitable base for theme park based Orlando holidays
Overnattede 14 nætter i august 2025
Svar fra VrboOwner den 8. sep. 2025
Thank you for your kind words! We’re happy to hear the villa made a great base for your Orlando trip and theme park adventures.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
several of the sunbeds were broken and needed to be replaced. Or an incredibly nice house.
Overnattede 7 nætter i marts 2026
Svar fra VrboOwner den 22. apr. 2026
Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that several of the sunbeds were broken during your stay—this is certainly not the standard we aim to provide. We do wish this had been raised during your stay, as we would have been happy to address it for you at the time. We’re really pleased to hear that you found the house incredibly nice, and we hope that overall you still had an enjoyable stay. Your feedback is appreciated, and we’d love the opportunity to welcome you back again soon.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

March 2-8

There was an issue with the pool that was rectified within an hour. We had the pool heated and it was wonderful. Great location. Secure. Lots of space for families. More direction on how to use the alarm would have been nice. We second guessed if we were setting it properly. Could have used more towels.
Overnattede 8 nætter i marts 2025
Svar fra VrboOwner den 20. mar. 2025
Thank you for your review, I am so glad you enjoyed your stay. I will forward your feedback onto my Property Manager asap.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

College baseball

Spent week there watching son play baseball. House was great. Ours use more kitchen utensils and $60 a week for the crappy grill was annoying. If paying extra for a grill it should be good. Only complaint.
Overnattede 7 nætter i marts 2024
Svar fra VrboOwner den 4. apr. 2024
Thank you for your 5 star Jeremy. I will pass on your feedback to the grill hire company. I only wish you had raised this with us during your stay as we could have had them change it for you.
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
We had good communication with the management company however the host did not respond to my messages sent directly. This villa is in a fab location on a lovely gated community and it has one of the best layouts we have ever stayed in, however we were a little disappointed with some aspects that could easily be resolved by the owner. The decor is a little dated and showing signs of wear and tear, it wouldn't take much effort or cost to make some small improvements that would enhance your visitors' stay. A number of the outside chairs/ sunloungers were broken (and could have been dangerous if we had children with us.) There was a lack of kitchen items, with only the very basic essentials provided. The photos show a barbecue but there wasn't one. (This wasn't a major issue, but this should be made clear.) The air-conditioning unit doesn't seem to have had the filter changed for quite some time and all the vents were blowing out dirty air. There was only one pool towel provided and not enough bathroom towels for the size of the property. Also all the bath towels were very small. Only one of the hairdryers worked and there were several light bulbs out across the property. The property could do with a major deep clean, revamp and stocking up on the essentials - if this was done, then we would definitely consider renting again.
Overnattede 17 nætter i oktober 2025
Svar fra VrboOwner den 26. nov. 2025
Thank you for taking the time to share your feedback. We’re glad to hear you enjoyed the location, layout, and community, and we truly appreciate your detailed comments. After reviewing the communication logs, the only message we can see from you to the host was regarding pool heat, which was promptly addressed. We’re unable to find any other direct correspondence from your side, so we’re sorry to hear you felt the host was unresponsive. We’d also like to clarify a few points mentioned in your review. We do not supply pool towels, and this was communicated to you prior to check-in so you were aware of this before arrival. We also provide only basic starter supplies, which was likewise outlined in your pre–check-in information. Additionally, we do not provide a grill at this property. I have re-checked the listing photos and cannot find a barbecue pictured or mentioned in the advert, and we also communicated before your arrival that a grill is not included. We do take all guest feedback seriously, and we will be reviewing the points you mentioned with our team.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Overnattede 4 nætter i marts 2025
Svar fra VrboOwner den 21. apr. 2025
Thank you for the 5-Star review.
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback