Hele boligen

Nottage Cottage - Gateway to the vineyards

Billedgalleri for Nottage Cottage - Gateway to the vineyards

En indendørs swimmingpool med flisegulv, omgivet af fletmøbler og et glastag.
Et græsbevokset udendørsområde med et bålsted i midten, omgivet af træer og et vandareal i baggrunden.
En rummelig spiseafdeling med et langt træbord, sorte polstrede stole og et moderne køkken i baggrunden.
Et moderne køkken med rustfrie hårde hvide skabe og trægulv.
Et hotelværelse med to senge, en ventilator i loftet, et stort vindue med udsigt og et indrammet kunstværk på væggen.

Anmeldelser

7,6 ud af 10.
Godt

Højdepunkter

  • Plads til at brede sig
    Nyd den rummelige indretning, der giver alle mere plads til afslapning.
  • En fredfyldt ferie
    Gæsterne synes godt om beliggenheden i fredelige omgivelser.

Populære faciliteter

  • Grill
  • Aircondition
  • Internet
  • Mulighed for parkering på stedet
  • Mikrobølgeovn
  • Rygning forbudt

Udforsk området

Åbn kort
BRANXTON, New South Wales
  • Place, Belford National Park
    ‪5 min. kørsel‬
  • Place, Wandin Estate Winery
    ‪9 min. kørsel‬
  • Place, Gartelmann Wines
    ‪10 min. kørsel‬
  • Airport, Newcastle, NSW (NTL-Williamtown)
    ‪45 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

5 soveværelser (13 sovepladser)

2 badeværelser

Badeværelse 1

Badeværelse 2

Områder

Køkken
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Branxton

Denne feriebolig befinder sig i Branxton. Wyndham Estate og Lucy's Run Wines er begge et besøg værd, hvis oplevelser står på agendaen, mens dem der er interesseret i seværdigheder, kan kigge forbi Binnorie Dairy og Hunter Valley Wildlife Park. Er du klar til at male byen rød? Overvej at tage et smut forbi Bimbadgen Palmers Lane og Roche Estate.
Kort
BRANXTON, New South Wales

Hvad ligger i nærheden?

  • Belford National Park - 5 min. kørsel - 6.9 km
  • Wandin Estate Winery - 9 min. kørsel - 12.7 km
  • Lucy's Run Wines - 9 min. kørsel - 11.9 km
  • Gartelmann Wines - 10 min. kørsel - 15.3 km
  • The Vintage Golf Club - 14 min. kørsel - 17.6 km

Sådan kommer du rundt

  • Branxton Station - 5 min. kørsel
  • Newcastle, NSW (NTL-Williamtown) - 48 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Branxton Fish & Chippery - ‬3 min. kørsel
  • ‪Royal Federal Hotel - ‬3 min. kørsel
  • ‪Huntlee Tavern - ‬6 min. kørsel
  • ‪McDonald's - ‬7 min. kørsel
  • ‪Steamhouse Cafe - ‬3 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er Nottage Cottage - Gateway to the vineyards et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Nottage Cottage - Gateway to the vineyards?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Nottage Cottage - Gateway to the vineyards?

Indtjekning starter kl. 15.00.

Hvornår er udtjekning på Nottage Cottage - Gateway to the vineyards?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger Nottage Cottage - Gateway to the vineyards?

Feriested ligger i Branxton, kun 15 km fra Wyndham Estate, Belford National Park og Lucy's Run Wines. Derudover ligger Wandin Estate Winery og Bimbadgen Estate ca. 15 km derfra.

Anmeldelser

7,6

Godt

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 3 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 0 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 2 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 5 anmeldelser

8,0/10

Rengøring

9,6/10

Indtjekning

8,8/10

Kommunikation

8,8/10

Området

8,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Pleasant stay!

Very spacious and clean! Quiet neighbourhood, very relaxing and loved the pool! Highly reccommended! A!
Overnattede 2 nætter i marts 2025
Svar fra VrboOwner den 27. mar. 2025
We are so glad you enjoyed your stay Christopher, we hope to welcome you again soon!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Wonderful and peaceful

Stayed with friends for a couple of days and we’d love to go back next year. Roomy and clean. Nestled in the country so it’s peaceful. Having a pool was a lovely bonus compared to most houses. Kitchen well equipped, beds comfortable.
Overnattede 2 nætter i september 2024
Svar fra VrboOwner den 6. nov. 2024
We look forward to welcoming you again soon Helen!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Holiday

‏ home was very clean, and the service was great, and there was all the requirements you needed on the holiday, the pool wasn't working, we called customer service, they came quickly and fixed it. We had a very good time😊
Overnattede 3 nætter i juni 2023
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation
Synes ikke om: Rengøring, annoncens rigtighed
Lawn was overgrown, windowsills were covered in dust and dirt, mattresses were hard and super uncomfortable, all guest had terrible sleeps, laundry smelt of degreaser and the loungeroom TV didnt work.
Overnattede 2 nætter i oktober 2025
Svar fra VrboOwner den 27. okt. 2025
Hi Corine We are very sorry to hear that your stay at Nottage Cottage didn’t fully meet your expectations. Unfortunately, the lawn mowing schedule missed a cycle due to recent bad weather, and we apologise if the grass was longer than usual during your visit. We also apologise that housekeeping overlooked the windowsills — this has been raised with the team to ensure it’s addressed moving forward. We haven’t received any previous concerns regarding the beds, though we do understand that mattress comfort can vary from person to person. The laundry and television have both been checked following your feedback and are in normal working order.
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed
Synes ikke om: Kommunikation

Not worth the money. Very overpriced.

The house was ok, however definitely not worth $800-$900 a night. I would not stay here again unless the below concerns are addressed. Bathrooms are out dated and dirty. There is an indoor pool which is not heated. It rained 3 out of the 4 days we stayed and the pool was freezing, we did not get to use the pool at all during our stay. Who builds an indoor pool without it being heated? Beware this was not disclosed in the amenities description. Asked owner for a discount and they refused. We washed some clothes and found out there was no dryer or pegs. The house has 2 microwaves and both of them are faulty. There was dirty dishes left in the dishwasher from the last people that rented. Overall the kitchen and bedrooms were nice and clean. This property needs improving if you are looking to charge premium prices. You will get a better deal elsewhere.
Overnattede 4 nætter i januar 2023
Svar fra VrboOwner den 27. jan. 2023
Hi Claudio The pool is not currently advertised as being heated, so its not clear why you thought this was the case. Having said that, your feedback has prompted the owner to bring forward their plans to heat the pool, which will be done in the next couple of weeks. The property listing also advises that there is a washing machine only onsite (no dryer). We do apologise that the pegs were missing, these have now been restocked. We are unsure what you are referring to regarding the microwaves? These have both been checked and are in full working order (there have been no other reports made from other guests on these). Had you called our 24/7 helpline, we could have certainly sent someone out to look at any issues you were having, including dropping some pegs off for you. We are sorry if the dishwasher was overlooked by housekeeping, during the very busy peak season. We have addressed the importance of checking this with them.
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback