Lejlighed

Pinnacle Condo | Pool, Hot Tub | Golf Nearby A15

Billedgalleri for Pinnacle Condo | Pool, Hot Tub | Golf Nearby A15

En swimmingpool med et boblebad og liggestole.
Interiør
En stue med sofa, sofabord, spisebord, stole, pejs, tv og et stort vindue.
Et værelse med en stor hjørnesofa, et lille bord og møbler i fletværk.
Interiør

Anmeldelser

8,8 ud af 10.
Fremragende

Højdepunkter

  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Nær Killington Resort

Populære faciliteter

  • Boblebad på stedet
  • Swimmingpool
  • Grill
  • Køleskab
  • Internet
  • Tørretumbler

Udforsk området

Åbn kort
Killington, VT
  • Place, Killington Resort
    ‪1 min. gang‬
  • Place, Killington Golf Course
    ‪6 min. gang‬
  • Place, Snowshed Double Ski Lift
    ‪13 min. gang‬
  • Airport, Rutland, VT (RUT-Rutland Southern Vermont Regional)
    ‪36 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

2 soveværelser (6 sovepladser)

Soveværelse 1

1 kingsize-seng

Soveværelse 2

2 enkeltsenge

Soveværelse 3

1 sovesofa (dobbeltseng)

2 badeværelser

Badeværelse 1

Badekar eller brusekabine · Toilet

Badeværelse 2

Kun brusekabine

Områder

Køkken

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Killington

Denne lejlighed befinder sig i Killington. Chaffee Art Center og Paramount Theater er nogle af de kulturelle seværdigheder. Er du interesseret i oplevelser, kan du udforske Killington Resort og Killington Golf Course. Black Dog Sports og Killington Adventure Center er også et besøg værd. Nyd godt af områdets skibakker med snowboarding og skiløb, og gå ikke glip af mulighederne for slædekørsel.
Kort
Killington, VT

Hvad ligger i nærheden?

  • Killington Resort - 1 min. gang - 0.0 km
  • Killington Golf Course - 6 min. gang - 0.6 km
  • Killington Adventure Center - 11 min. gang - 1.0 km
  • Snowshed Double Ski Lift - 13 min. gang - 1.1 km
  • K-1 Express Gondola - 2 min. kørsel - 1.8 km

Sådan kommer du rundt

  • Rutland Station - 24 min. kørsel
  • Rutland, VT (RUT-Rutland Southern Vermont Regional) - 34 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Killington Deli & Marketplace - ‬7 min. kørsel
  • ‪Showshed Umbrella Bar - ‬12 min. gang
  • ‪The Long Trail Pub - ‬10 min. gang
  • ‪Sushi Yoshi - ‬3 min. kørsel
  • ‪Killington Peak Lodge - ‬16 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har Pinnacle Condo | Pool, Hot Tub | Golf Nearby A15 en pool?

Ja, dette overnatningssted har en pool.

Er Pinnacle Condo | Pool, Hot Tub | Golf Nearby A15 et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Pinnacle Condo | Pool, Hot Tub | Golf Nearby A15?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Pinnacle Condo | Pool, Hot Tub | Golf Nearby A15?

Indtjekning starter kl. 17.00.

Hvornår er udtjekning på Pinnacle Condo | Pool, Hot Tub | Golf Nearby A15?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger Pinnacle Condo | Pool, Hot Tub | Golf Nearby A15?

Dette lejlighedskompleks ligger i Killington, kun 5 minutters gang fra Killington Resort og Black Dog Sports. Derudover ligger Killington Golf Course og Killington Adventure Center 10 minutter derfra.

Anmeldelser

8,8

Fremragende

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 3 af i alt 6 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 2 af i alt 6 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 6 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 6 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 6 anmeldelser

9,0/10

Rengøring

10/10

Indtjekning

8,8/10

Kommunikation

10/10

Området

9,4/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

great location

The location is awesome. If you don't want to wait for the shuttle you can walk to the lifts and also walk to restaurants. The unit is very clean and comfortable. We would definitely stay again.
Overnattede 3 nætter i marts 2023
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great Ski Condo

As close as you can get to the slopes without being a ski in/ski out. Clean and cozy. A perfect ski condo! Can’t wait to go back!
Overnattede 2 nætter i marts 2023
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Ski Weekend

Perfect location for a couples ski weekend. The perks of having 2 beds 2 baths and laundry in unit so close to the mountain for a wonderful ski weekend exceeded out expectations. In addition to skiing the location is great for accessing all of the nearby restaurants and shopping for evenings out! Would recommend and would stay again.
Overnattede 4 nætter i januar 2023
Svar fra VrboOwner den 12. jul. 2023
We are so glad you enjoyed your stay. Pinnacle is the perfect location in Killington for a vacation. Please come back and see us sometime. June
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

A nice weekend skiing

No complains
Overnattede 3 nætter i januar 2024
Svar fra VrboOwner den 19. jan. 2024
Hi Vladimir, thank you for the review and we are happy to hear you enjoyed your stay with us. Should you return to the area, please reach out to us directly for our returning guest discount. Peter
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Good space for a family

Having two bathrooms was great, and both in clean condition. We loved being able to have the gas fireplace and view from balcony. Very easy to get to mountain for skiing and dinners out. The king bed could use an update for better sleep/comfort.
Overnattede 6 nætter i februar 2023
Svar fra VrboOwner den 12. jul. 2023
Thanks for your feedback. We are glad you enjoyed the feedback. We will provide the owner with your suggestion about the bedding.
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Kommunikation

Disappointing customer service

Condo location was perfect for the family wedding weekend. There was only a little bit of floor space in the king room to put clothes and shoes. The second bedroom had zero space so we ended up using the kitchen table for my kids stuff. One of the showers would not turn off. My husband called the number provided and we were told someone would come out. After waiting 1.5 hours we had to leave for a wedding. We left a note on the doormat with our phone number to call with an update. We never received a call. Close to 9 hours later, we returned to the condo to find that the note was still sitting where we left it. Clearly no one came to the condo. Once we got inside, it was no surprise that the shower was STILL running. So we placed another call around 12:15am. When my husband spoke to someone it was decided that he would come out after 10am. The gentlemen showed up around 11:15-11:30am. He tried working on it but couldn't get the water to shut off and had to leave to get new parts. We decided to go have lunch and explore. When we returned three hours later to get ready for a family event, the shower was fixed. Obviously there was no hot water anywhere in the condo but I guess that is to be expected when a shower is left running for 24 hours. Overall, a very disappointing experience for my family.
Overnattede 4 nætter i oktober 2024
Svar fra VrboOwner den 20. nov. 2024
Hi Mia, thank you for the review and we are sorry for some of the troubles during your stay. We did try and address the problems as soon as possible and just weren't successful. Should you return to the area, please reach out to us directly for our returning guest discount. Peter
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback