Lejlighed

Pool + Dock Access: Osage Beach Retreat!

Billedgalleri for Pool + Dock Access: Osage Beach Retreat!

En overdækket terrasse med et bord og stole, med udsigt over vand og en fjerntliggende kystlinje.
En swimmingpool med liggestole og parasoller, omgivet af et hegn og træer.
Et spiseområde med et træbord, hvide stole og en lysekrone. Der er en pejs med pejsestativ og et fjernsyn på væggen.
Et moderne køkken med hvide skabe, en central ø med barstole, en mikroovn og et køleskab.
Et køkken med hvide skabe, en mikrobølgeovn, en ovn og en vask.

Anmeldelser

8,8 ud af 10.
Fremragende

Højdepunkter

  • Afslapning i vandet
    Den højt bedømte pool er det perfekte sted at stresse af.
  • Spillehal/spillerum
    Et sjældent fund – sjov for alle aldre med en spillehal/et spillerum på stedet.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Close to Lake of the Ozarks

Populære faciliteter

  • Altan
  • Boblebad på stedet
  • Swimmingpool
  • Spillehal/spillerum
  • Aircondition
  • Køleskab

Udforsk området

Åbn kort
Osage Beach, MO
  • Place, Lake of the Ozarks
    ‪1 min. gang‬
  • Place, Osage Beach Premium Outlets
    ‪7 min. kørsel‬
  • Place, Jolly Mon Indoor Water Park
    ‪9 min. kørsel‬
  • Airport, Versailles, Missouri (VRS-Roy Otten Memorial Flyveplads)
    ‪45 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

2 soveværelser (6 sovepladser)

Soveværelse 1

1 sovesofa (dobbeltseng)

Soveværelse 2

1 kingsize-seng

Soveværelse 3

2 enkeltsenge

2 badeværelser

Badeværelse 1

Badeværelse 2

Områder

Køkken
Altan

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Osage Beach

Denne lejlighed befinder sig i Osage Beach. Stedets naturskønne områder kan opleves med et besøg til Lake of the Ozarks og Ha Ha Tonka State Park. Er du klar til at male byen rød? Overvej at tage et smut forbi Lake Breeze Terrace og Shady Gators. Brug noget tid på at udforske områdets oplevelser såsom golf.
Kort
Osage Beach, MO

Hvad ligger i nærheden?

  • Lake of the Ozarks - 1 min. gang - 0.1 km
  • Main Street Music Hall - 5 min. kørsel - 4.3 km
  • Osage Beach Premium Outlets - 7 min. kørsel - 9.8 km
  • The Oaks Golf Club at Tan Tar A Resort - 9 min. kørsel - 9.2 km
  • Jolly Mon Indoor Water Park - 9 min. kørsel - 9.9 km

Sådan kommer du rundt

  • Versailles, Missouri (VRS-Roy Otten Memorial Flyveplads) - 57 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Dog Days Bar and Grill - ‬10 min. kørsel
  • ‪Redhead Lakeside Grill - ‬14 min. kørsel
  • ‪Andy's Frozen Custard - ‬11 min. kørsel
  • ‪Casey's General Store - ‬7 min. kørsel
  • ‪McDonald's - ‬8 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har Pool + Dock Access: Osage Beach Retreat! en pool?

Ja, dette overnatningssted har en pool.

Er Pool + Dock Access: Osage Beach Retreat! et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Pool + Dock Access: Osage Beach Retreat!?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Pool + Dock Access: Osage Beach Retreat!?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Pool + Dock Access: Osage Beach Retreat!?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Pool + Dock Access: Osage Beach Retreat!?

Dette lejlighedskompleks ligger i Osage Beach, kun få skridt fra Lake of the Ozarks og under 5 km fra Pirate's Cove Adventure Golf og Main Street Music Hall. Derudover ligger Lake of the Ozarks State Park og Grand Glaize Strand ca. 10 km derfra.

Anmeldelser

8,8

Fremragende

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 9 af i alt 16 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 5 af i alt 16 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 16 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 16 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 1 af i alt 16 anmeldelser

8,8/10

Rengøring

9,6/10

Indtjekning

9,6/10

Kommunikation

10/10

Området

9,2/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
This property was absolutely beautiful and very relaxing. It was clean and up to date! And fully stocked which is always helpful.
Overnattede 4 nætter i august 2026
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, kommunikation, annoncens rigtighed
Our code didn't work to get in when we got there and we couldn't get a hold of the host. After calling vrbo they helped us get in about 30 minutes later. A little disappointed that there wasn't a grill or a hottub like it said in the description but other than that the place was very clean and had a beautiful view. We were close to the pool
Overnattede 4 nætter i juli 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great location

Our favorite place to stay while at the lake!
Overnattede 4 nætter i juli 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great stay with amazing view and lake access

View from main bedroom is spectacular, as is the view from the deck. Property is clean, quiet area, lake access, good pool, easy host to work with.
Overnattede 3 nætter i juli 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Awesome!
Overnattede 3 nætter i juli 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
From the time we arrived to leaving. Everything was so awesome. The Condo was great and the views spectacular. We definitely will be back. I got some beautiful pictures of the sunrise on this deck.
Overnattede 4 nætter i juli 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Loved it!

Everything was absolutely perfect:) Thank You!!
Overnattede 3 nætter i juni 2024
Fra en partnerside

8/10 Godt

Beautiful view

Beautiful view of the main channel. Condo was nice for the price. AC worked great as it was very hot outside when we were there.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Excellent location and wonderful virws

We loved the closeness of the lake and the views from the Condo. There were a few minor issues and the property manager took care of it promptly and was incredibly gracious. We had a nice stay and enjoyed the complex pool and lake sandy beach. Restaurants and shopping f were also close by. Would recommend!
Overnattede 2 nætter i maj 2024
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed

Million dollar view

Great location! Nice condo. Access code didn't work but had correct one within a few minutes. Would stay here again.
Overnattede 7 nætter i juni 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Mrs

It was great
Overnattede 3 nætter i maj 2024
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed
The entry code did not work but the owner responded very quickly and resolved the issue. Wifi and TV options were very good. Parking was not good. Very small pool for a very large complex. Condo needs a few repairs and could use some spray for spiders. Overall stay was good.
Overnattede 2 nætter i august 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Our unit was great, the own contacted us to see how things were, and took care of our noisy condo above us. They were working on the unit for 5 days and it was all day and night ( passed the 11:00 pm ) stopping time. But our unit was great
Overnattede 6 nætter i maj 2025
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
I was traveling to the area on business, and brought my wife with me on this trip. The location and layout of this condo was wonderful. The views of the lake were absolutely beautiful. There were a few things that kept this from being a perfect stay for us. I travel quite a bit and stay in quite a few VRBO's throughout the year. This unit could've used some extra cleaning. There were some cobwebs in the unit, and the balcony had tons of spiders, which made my wife not want to go out on the balcony. The shower in the master bath had some rather large clumps of hair in the drain that made it drain rather slowly, and there was a ring around the tub portion. We actually gave it a good wipe down when we got there. Not necessarily the host's fault, but we found out on the day of arrival that the gas grill couldn't be used due to them being banned by the complex. We also never actually saw a hot tub while we were there. Maybe we just missed it somehow. Having said that, the unit was spacious and very convenient for us. The kitchen had everything we needed. Would've been a great unit for a family of four.
Overnattede 3 nætter i september 2025
Fra en partnerside

2/10 Bundkarakter

Horrible.

I initially did not want to leave a review but the owner did not do anything to compensate me with my issues on his property. Upon arrival, the apartment seemed clean and well taken care of, but as I looked further I saw a ton of spiders and webs on the balcony that really bothered me because all I wanted to do was sit on the balcony and relax by that water. This was the worst part, besides that the freezer was filthy and the ice maker did not work. We left to get ice and bug spray to try to make it a better experience which was never in the plans. We found chocolate chips under the chair and some crumbs here and there which indicated it was not as clean as we initially thought. The bed was super hard and back home I have a sleep number which I love it to be firm but this bed was unbearable because I woke up sore. We ended our trip early, didn’t want to spend another day/night there. We paid for 2 nights, I addressed the issue with Joey the owner only for him to not offer to refund anything. This was my birthday trip, I left on my actual birthday to return home with no plans. Going to this apartment was the worst decision ever. I will not be back.
Svar fra VrboOwner den 8. jul. 2025
Hi Shannon, we want all our guests to feel at ease during their stay, and we're sorry to hear your experience fell short. We responded promptly to your message and immediately sent our cleaning team and property manager to the home. Had you chosen to stay, we would have addressed your concerns while you were out. Upon inspection, the shower was found to be working properly, and the home was clean. In over two years of hosting, we’ve received consistently positive feedback and have not encountered similar concerns. We also reached out to the prior guests, who reported no issues. We take all feedback seriously and strive to provide fair and thoughtful resolutions, though we understand this one may not have aligned with your expectations for a refund. Thank you for sharing your feedback.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
Overnattede 3 nætter i juli 2026
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback