Hele boligen·Privat vært

The Deer's Hideout | Spa | Firepit | BBQ

Billedgalleri for The Deer's Hideout | Spa | Firepit | BBQ

En hyggelig stue med pejs, træloft, store vinduer og en modulsofa.
En rummelig spiseplads med et stort træbord og sorte stole, et køkken i baggrunden og en trappe, der fører op til et loftsrum.
En rummelig opholdsstue med pejs, træloft og store vinduer.
En hytte med terrasse og udendørs siddeplads.
En rummelig opholdsstue med et bordtennisbord, et spisebord med stole, et køkken i baggrunden og en trappe, der fører op til et højere niveau.

Anmeldelser

8,0 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • Plads til at brede sig
    Nyd den rummelige indretning, der giver alle mere plads til afslapning.
  • Bordfodbold på stedet
    Et sjældent fund – bordfodboldbordet venter på dig.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Close to Le P'tit Train du Nord

Populære faciliteter

  • Boblebad på stedet
  • Altan
  • Hundevenligt
  • Køleskab
  • Internet
  • Vaskemaskine

Udforsk området

Åbn kort
Labelle, QC
  • Place, Le P'tit Train du Nord
    ‪1 min. gang‬
  • Place, Scandinave Spa Mont-Tremblant
    ‪25 min. kørsel‬
  • Place, Mont-Tremblant Ski Resort
    ‪30 min. kørsel‬
  • Airport, Mont-Tremblant, PQ (YTM-Mont-Tremblant Int.)
    ‪17 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

4 soveværelser (10 sovepladser)

Stue 1

1 sovesofa (dobbeltseng)

2 badeværelser

Badeværelse 1

Badeværelse 2

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Altan
Separat spiseområde
Antal stuer
Have
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Labelle

Denne feriebolig befinder sig tæt på et vandland i Labelle. Mont-Tremblant Ski Resort og Mont-Tremblant Activity Centre er begge et besøg værd, hvis oplevelser ligger høj på listen. Rejser du med børn? Overvej at tage dem med til Skyline Luge Mont-Tremblant, eller deltag i et event eller en sportbegivnehed i Circuit Mont-Tremblant. Nyd godt af områdets skibakker med langrend, snowboarding og skiløb, og gå ikke glip af mulighederne for slædekørsel.
Kort
Labelle, QC

Hvad ligger i nærheden?

  • Le P'tit Train du Nord - 1 min. gang - 0.0 km
  • Scandinave Spa Mont-Tremblant - 25 min. kørsel - 25.6 km
  • Mont-Tremblant Ski Resort - 30 min. kørsel - 30.7 km
  • Express Gondola - 30 min. kørsel - 30.7 km
  • Mont-Tremblant Activity Centre - 31 min. kørsel - 31.1 km

Sådan kommer du rundt

  • Mont-Tremblant, PQ (YTM-Mont-Tremblant Int.) - 21 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Blueberry Lake Inc - ‬17 min. kørsel
  • ‪Patate Au Petit Moulin Enr. - ‬4 min. kørsel
  • ‪La Gare Auberge Restaurant Bar - ‬2 min. kørsel
  • ‪Proulx J - ‬4 min. kørsel
  • ‪Kayak Bistro Riviere Rouge - ‬3 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er The Deer's Hideout | Spa | Firepit | BBQ et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, dette overnatningssted tillader hunde (maks. 1 i alt) med en maksimumvægt på 23 kg pr. kæledyr.

Hvor meget koster parkering hos The Deer's Hideout | Spa | Firepit | BBQ?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på The Deer's Hideout | Spa | Firepit | BBQ?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på The Deer's Hideout | Spa | Firepit | BBQ?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger The Deer's Hideout | Spa | Firepit | BBQ?

Dette feriested tilbyder familievenlig overnatning i Labelle, kun få skridt fra Le P'tit Train du Nord og under 15 km fra Lake Tremblant og Lac Labelle. Derudover ligger Lac Lacoste og Lac Mercier ca. 20 km derfra.

Anmeldelser

8,0

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 2 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 0 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 3 anmeldelser

8,0/10

Rengøring

10/10

Indtjekning

10/10

Kommunikation

8,0/10

Området

8,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Labelle/Tremblant Get Away

Stay was fantastic! We especially loved the trail access at back of property. Little peace of heaven.
Overnattede 3 nætter i marts 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Spacious chalet

As advertised. No surprises. We were 2 families enjoying some skiing at Tremblant. Reasonable distance from the hill. Lots of space to spread out, dry gear and everyone to be comfortable. Hot tub was available even in winter, and very welcome after skiing. There was a lot of snow, but the large driveway, walkway, and access to hot tub and BBQ had all been shoveled Host is communicative. The building itself is an older structure that has been upgraded. So it has some nice features like thermostats in every room. Being older, the floors are creaky and there’s no soundproofing, but that didn’t bother us.
Overnattede 8 nætter i februar 2025
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation
Synes ikke om: Rengøring, annoncens rigtighed

misleading stay

We were extremely disappointed with our stay at this chalet. Our biggest frustration came from the fact that we were specifically told by the host which we have in the (VBRO chat thread )that there was a sauna available, this was one of the main reasons we booked this property. We had even asked the host in advance after seeing a photo that seemed to show a sauna. The host responded clearly, saying, "yes, we have a sauna AND a hot tub that is available throughout your stay." However, upon arrival, we found there was no sauna at all. When we messaged the host about it, we were told that the host made a mistake and there was no sauna on the property. This miscommunication was incredibly discouraging.Additionally, we received the chalet's instruction guide after the cancellation deadline had passed, which was inconvenient, because the guide stated that we were close to a main road and we would hear the noise of the cars passing, the guide also included a caution about not leaving food on the counter because of mice, which made us uncomfortable. To make matters worse, we encountered many ladybugs throughout the chalet, which added to the overall feeling that the property was not as advertised or properly maintained.Overall, this stay was far from what we expected, and we felt misled by both the incorrect information provided before arrival and the lack of proper communication. We would not recommend this chalet to others based on our experience.
Overnattede 4 nætter i december 2024
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback