Hele boligen

The Seabreeze Sanctuary

Billedgalleri for The Seabreeze Sanctuary

En moderne udendørs swimmingpool med træterrasse, glasdøre og et skyggefuldt område.
Et udendørs køkkenområde med grill, siddepladser og en overdækket terrasse.
Et boblebad med stråtækt tag, omgivet af et metalhegn, og en bygning med hvide facader i baggrunden.
Et overdækket udendørs opholdsområde med træterrasse, stråtækt tag og udsigt over et grønt landskab.
En rummelig spiseplads med et træbord og hvide stole, en ventilator i loftet og en skydedør til en pool.

Anmeldelser

8,6 ud af 10.
Fremragende

Højdepunkter

  • Oplev nærliggende seværdigheder
    I nærheden af Woorim Beach

Populære faciliteter

  • Terrasse
  • Privat pool
  • Grill
  • Aircondition
  • Kæledyrsvenligt
  • Køleskab

Udforsk området

Åbn kort
WOORIM, QLD
  • Place, Woorim Beach
    ‪2 min. gang‬
  • Place, Bribie Island Golf Course
    ‪17 min. gang‬
  • Place, Bribie Island National Park
    ‪2 min. kørsel‬
  • Airport, Brisbane, Queensland (BNE)
    ‪54 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

5 soveværelser (12 sovepladser)

Soveværelse 1

1 kingsize-seng

Soveværelse 2

1 queensize-seng

Soveværelse 3

1 queensize-seng

Soveværelse 4

1 enkeltseng

Soveværelse 5

1 enkeltseng

2 badeværelser

Badeværelse 1

Kun brusekabine

Badeværelse 2

Kun brusekabine

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Woorim

Denne feriebolig befinder sig ved vandet i Woorim. Bribie Island Golf Course og Scarborough Marina er et besøg værd, hvis oplevelser er på agendaen, mens dem der hellere vil nyde naturen, kan kigge forbi Bribie Island National Park og Buckleys Hole Conservation Park. Bribie Island Butterfly House og Bribie Island Aquatic Leisure Centre er også et besøg værd.
Kort
WOORIM, QLD

Hvad ligger i nærheden?

  • Woorim Beach - 2 min. gang - 0.2 km
  • Bribie Island Golf Course - 17 min. gang - 1.5 km
  • Bribie Island National Park - 2 min. kørsel - 1.6 km
  • Australia Zoo - 44 min. kørsel - 63.2 km
  • Brisbane Entertainment Centre - 45 min. kørsel - 72.0 km

Sådan kommer du rundt

  • Caboolture Station - 28 min. kørsel
  • Brisbane lufthavn (BNE) - 62 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Savige's Seafood - ‬6 min. kørsel
  • ‪Evolve Expresso Bar - ‬7 min. kørsel
  • ‪McDonald's - ‬6 min. kørsel
  • ‪Sandstone Point Hotel - ‬11 min. kørsel
  • ‪Annie Lane - ‬6 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er The Seabreeze Sanctuary et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, dette overnatningssted tillader kæledyr (maks. 2 i alt) med en maksimumvægt på 99 kg pr. kæledyr.

Hvad koster det at overnatte hos The Seabreeze Sanctuary?

Priserne for 1 nat for 2 voksne hos The Seabreeze Sanctuary den 2. feb. 2027 starter fra 7.833 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 27. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.

Hvor meget koster parkering hos The Seabreeze Sanctuary?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på The Seabreeze Sanctuary?

Indtjekning starter kl. 14.00.

Hvornår er udtjekning på The Seabreeze Sanctuary?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger The Seabreeze Sanctuary?

Feriested ligger ved vandet, kun 2 km fra Woorim Beach og Bribie Island Golf Course. Derudover ligger Bribie Island National Park og Bribie Island Butterfly House ca. 5 km derfra.

Anmeldelser

8,6

Fremragende

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 1 af i alt 4 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 3 af i alt 4 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 4 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 4 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 4 anmeldelser

7,6/10

Rengøring

9,6/10

Indtjekning

9,0/10

Kommunikation

10/10

Området

8,6/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Seabreeze weekend

Good location in a quiet area with a lot of extras and space in the house to suit all ages.
Overnattede 3 nætter i marts 2025
Svar fra VrboOwner den 14. apr. 2025
Thank you for your lovely feedback! We’re so glad you enjoyed the peaceful location and all the extra touches around the house. It’s great to hear it suited everyone in your group – we’d love to welcome you back anytime!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great venue - very spacious and lots of room

We used this venue for our team to meet. There were enough rooms and areas for everyone to have their space and great for those wanting to get fresh air by the beach in the morning. I'd be happy to return with family and friends for a getaway. Perhaps too many emails and texts from the venue managing the property as my inbox was full of the same emails leading up to the event.
Overnattede 3 nætter i juli 2025
Svar fra VrboOwner den 9. aug. 2025
Thank you so much for your feedback! We're glad to hear the venue worked well for your team and that everyone had the space they needed to feel comfortable. It’s great to know you enjoyed the beach and that you'd consider returning with family and friends! We appreciate your note about the emails and texts — we're reviewing our communication process to ensure it remains helpful without being overwhelming. Thanks again for staying with us!
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Stay

Over all very good ,only problem was bins wont empty ed and were a bit smelly
Overnattede 4 nætter i oktober 2024
Svar fra VrboOwner den 27. nov. 2024
Thank you for taking the time to share your feedback. We’re so pleased to hear that your overall experience was very good! We sincerely apologize for the issue with the bins. We understand how important a clean and pleasant environment is during your stay. Your feedback helps us improve, and we truly appreciate your understanding. We hope to welcome you back soon for an even better experience.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed
Synes ikke om: Rengøring
Really enjoyed our stay in this spacious home. Plenty of room for whole family. However we were very disappointed with the standard of cleaning/maintenance. We have listed some of these problems to the Property Management, who agreed that there are many improvements to be made. Eg dog hair on furniture and floors, pool and spa very murky (rectified thankfully, when we called Management), shade sail for pool has been ripped and is no longer over the pool, broken clothesline, and other maintenance issues. The house and location are great, but the general condition of the property did not match the rent charged, sadly.
Overnattede 7 nætter i januar 2026
Svar fra VrboOwner den 18. feb. 2026
Thank you for your feedback and for taking the time to share your experience. We’re really pleased to hear you enjoyed the space, the home, and the location, and that it suited your family stay. We sincerely apologise for the cleaning and maintenance issues you encountered. Unfortunately, the unexpected storm at the end of November caused damage to several areas of the property. As this occurred just prior to the busy Christmas period, we were unable to have all repairs completed in time for your stay despite our best efforts. All of the maintenance items you mentioned have now been scheduled and will be rectified over the coming weeks. We do appreciate you contacting us during your stay so we could address the pool and spa promptly. Thank you again for your understanding, and we truly hope you were still able to enjoy your time away. We would love the opportunity to welcome you back once everything has been fully completed.
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback