Lejlighed

Zurich Furnished Homes

Vælg datoer for at se priser

Billedgalleri for Zurich Furnished Homes

En moderne loftlejlighed med tekøkken, spiseplads og opholdsstue.
Et moderne køkken med spiseplads, store vinduer og udsigt udad.
Et moderne loftrum med spiseplads, sofa og køkken.
Et moderne loftværelse med seng, sofa, fjernsyn og spiseplads.
En moderne lobby med en stueplante, en stol, et konsolbord med røde glas og et spejl på væggen.

Anmeldelser

8,8 ud af 10.
Fremragende

Højdepunkter

  • Sjov for hele familien
    Højt bedømt af familier
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    I nærheden af Bahnhofstrasse

Populære faciliteter

  • Tremmesenge til rådighed
  • Gratis Wi-Fi på fællesområder
  • Køkken
  • Køleskab
  • Badekar
  • Opholdsområde
Den nuværende pris er 1.696 kr.
inkluderer skatter og gebyrer
4. feb. - 5. feb. 2027

Udforsk området

Åbn kort
Schimmelstrasse 6, Zürich, Zürich, 8003
  • Place, FIFA World Football Museum
    ‪11 min. gang‬
  • Place, Bahnhofstrasse
    ‪12 min. gang‬
  • Place, Lindenhof
    ‪16 min. gang‬
  • Airport, Zürich Lufthavn (ZRH)
    ‪14 min. kørsel‬

Vælg enhed

Comfort-lejlighed - 1 queensize-seng med sovesofa (incl. cleaning fee of 120 CHF)

  • Byudsigt
  • 62 m²
  • 1 soveværelse
  • Plads til 4 personer
  • 1 queensize-seng og 1 sovesofa (queensize-seng)

Comfort-lejlighed - flere senge (incl. cleaning fee of 120 CHF)

  • Byudsigt
  • 77 m²
  • 2 soveværelser
  • Plads til 5 personer
  • 1 queensize-seng, 2 enkeltsenge og 1 sovesofa (queensize-seng)

Superior-lejlighed - 1 soveværelse - køkken (incl. cleaning fee of 120 CHF)

  • Byudsigt
  • 45 m²
  • 1 soveværelse
  • Plads til 4 personer
  • 1 queensize-seng og 1 sovesofa (dobbeltseng)

Deluxe-lejlighed - 1 soveværelse - køkken (incl. cleaning fee of 120 CHF)

  • Byudsigt
  • 45 m²
  • 1 soveværelse
  • Plads til 2 personer
  • 1 queensize-seng og 1 sovesofa (dobbeltseng)

Junior-lejlighed - 1 soveværelse - køkken (incl. cleaning fee of 120 CHF)

  • Byudsigt
  • 35 m²
  • 1 soveværelse
  • Plads til 2 personer
  • 1 queensize-seng

Lignende overnatningssteder

Ofte stillede spørgsmål

Er Zurich Furnished Homes et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvad koster det at overnatte hos Zurich Furnished Homes?

Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Zurich Furnished Homes den 4. feb. 2027 starter fra 1.696 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 31. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.

Hvor meget koster parkering hos Zurich Furnished Homes?

Dette overnatningssted tilbyder ikke parkering.

Hvornår er indtjekning på Zurich Furnished Homes?

Indtjekning fra kl. 15.00 til når som helst.

Hvornår er udtjekning på Zurich Furnished Homes?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Zurich Furnished Homes?

Dette lejlighedskompleks ligger i Centrum, kun 15 minutters gang fra Zurlindenstrasse og Bahnhofstrasse. Derudover ligger Swiss Casinos Zürich og Helvetia Square 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Wiedikon S-Bahn-station og Werd Sporvognsstation.

Kan jeg afbestille min reservation gratis og modtage fuld refusion?

Ja, dette overnatningssted tilbyder gratis afbestilling for udvalgte værelsespriser, fordi fleksibilitet er vigtigt. Du bedes læse overnatningsstedets afbestillingspolitik på vores hjemmeside for at få flere oplysninger om undtagelser eller krav.

Anmeldelser af Zurich Furnished Homes

Anmeldelser

8,8

Fremragende

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 67 af i alt 116 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 30 af i alt 116 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 12 af i alt 116 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 2 af i alt 116 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 5 af i alt 116 anmeldelser

8,8/10

Rengøring

9,4/10

Service og personale

8,2/10

Faciliteter

8,6/10

Overnatningsstedets tilstand og faciliteter

9,4/10

Indtjekning

8,8/10

Kommunikation

8,0/10

Området

8,6/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
Very clean and comfortable to stay with family
Overnattede 3 nætter i juli 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
The room was clean and comfortable. We arrived early and the host was accommodating and got us a room early.
Overnattede 1 nat i maj 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
This apartment was a great, affordable option for visiting Zurich with a family. We were comfortable and had everything we needed for our stay. The location was within walking distance of most of the things we wanted to do in central Zurich, and was a 5-minute walk from the tram. Check in was easy, and our interactions with the staff were friendly and helpful.
Overnattede 5 nætter i april 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, faciliteter, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
Can't fault the staff they were amazing and even managed to get my family is slightly early. The apparent was very well set up clean and a great location. Top stay thank you so much
Overnattede 4 nætter i december 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, værelsets komfort, kommunikation

Great apartment!

Great place to stay! Apartment was very clean and even had a few welcome drinks and snacks. Location was perfect, it was very easy to walk all over.
Overnattede 3 nætter i oktober 2022
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, faciliteter, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
Good stay
Overnattede 2 nætter i juni 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, værelsets komfort, kommunikation
The aprtment was spacious, clean and comfortable. Last minute we required an extension to our booking which they easily sorted for us.
Overnattede 1 nat i juli 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, faciliteter, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
Nice big unit and good location.
Overnattede 2 nætter i maj 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, faciliteter, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
Host was amazing. Nice and clean apartment in nice neighborhood.
Overnattede 2 nætter i august 2022
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, faciliteter, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
Spacious and clean.
Overnattede 2 nætter i juli 2023
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, faciliteter, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
Safe and convenient
Overnattede 2 nætter i januar 2024
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

it doesn't worth to pay this much per night.
Overnattede 2 nætter i august 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, værelsets komfort, kommunikation
Lovely house at the city center, 3 minutes to station. The landlord is very friendly. We will definitely come back.
Overnattede 4 nætter i november 2023
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, faciliteter, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
Property is close to the city center, walkable to the train station. Communication was easy and instructions prior arrival was clear. Check in was easy, rooms are very spacious with full kitchen. Price was affordable. Great stat for my family of 9. Highly recommended and we would love to stay here again in the future.
Overnattede 2 nætter i april 2024
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, faciliteter, overnatningsstedets tilstand og faciliteter
Good location, about 15 minutes walk to downtown and lake; very livable neighborhood with nice restaurants, parks, etc. The apartment is pleasant but can be hot in summer. There is some traffic noise on one side of the apartment; quiet backyard on the other side.
Overnattede 3 nætter i juni 2025
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, faciliteter, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
Wished we could have liked it more. It could be the way how things are in Switzerland, we wished for more prestige clean location. It was nice that we were able to check in early. We thank you all for accommodating us.
Overnattede 2 nætter i maj 2024
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Rengøring
Super hot. It was hotter inside the house than outside. We got cooked. It felt like an oven. Leaving the windows open didn’t help either and brought in more noise from the road which seems to be super busy 24x7
Overnattede 3 nætter i juni 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, faciliteter, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
Loved our stay in Switzerland! This area was a great place for travelers who enjoy staying in the city while having access to many shops, grocery and dining options. We got around mostly on foot and enjoyed seeing the city and mountains. The apartment was nice with small kitchen, balcony and 2 separate sleeping areas, plenty of bedding and towels available. Easy check in and out and there was a place for storage of luggage since we arrived earlier than normal check in time. The only thing was we visited when the temperature was in the upper 80s low 90s and they do not have AC but we were provided with fans and having the windows open helped the breeze flow though the rooms. Would stay again thanks!
Overnattede 3 nætter i juni 2023
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Not so great

No Air con Elevator was tiny
Overnattede 7 nætter i juni 2024
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Rengøring, faciliteter, overnatningsstedets tilstand og faciliteter
This property is a SCAM. The pictures DO NOT resemble how the apartment really looks. The place is DIRTY, and badly maintained. Floors were nasty and we left 1 hour after hour check-in. Of course, the property doesn't want to refund the money despite their property is misrepresented and gross. Also, in case you don't read the details, they do not have A/C. Stay away from this place.
Overnattede 3 nætter i juni 2025
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Kommunikation
Property was rather spartan, not even a bottle opener in the cutlery. And the apartment had a strong smell of stale smoke particularly on one bedroom. The response from management was very rapid but the provision of a reed diffuser did little to assuage the issue despite best intentions. Surprisingly no attempt to refund a portion due to this was proffered.
Overnattede 3 nætter i august 2024
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Kommunikation
Synes ikke om: Rengøring, overnatningsstedets tilstand og faciliteter
So, the apartment needs a good overall. The paint in the bedroom was cracked and peeling. The microwave did not function. The lamp in the living room did not work. I replaced the light bulb and tried other outlets, but it still did not work. They did bring a new lamp but did not replace the microwave when notified. The Sofa bed in the living room was disgusting, it had heavy stains on it. No one wanted to touch it. A good sweep and check of the apartment by mgt and some TLC could make a big difference. We were disappointed. The other beds were clean and without issue.
Overnattede 3 nætter i maj 2024
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, værelsets komfort, kommunikation

Zurich Furnished Homes Review

The Zurich home was a great experience from the pre-arrival emails through the stay. The property is located in a good location with restaurants, shops, and public transportation options around. The apartment is on the sixth floor, but they do have a small lift that can fit one or two people. The apartment was very clean, well stocked with things if you choose to cook and the bed in the main bedroom was very comfortable. The only things that we did not care for were; 1. While we love being on the top floor, the roof is pitched, so you have to be careful in the rooms, especially the bedroom, so you don’t hit your head. 2. The couch-bed is not very comfortable and it squeaks when you get in or out, so it can be annoying. 3. The shower is under a pitched roof, so there’s not much room to stand without bumping your head and there’s no shower curtain or anything to keep the water from spraying onto the floor. 4. They offer free laundry, but the dryers take a long time to dry the clothes, so be prepared to spend a few hours going back and forth checking and restarting the dryer. All minor things given how great the stay was.
Overnattede 2 nætter i maj 2024
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Rengøring, faciliteter, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
Booking at this hotel was a huge mistake that we really regret. We booked six days months in advance based on the high aggregate review score and knowing Zurich in July books up. Unfortunately when we got there the room was dangerously hot, very very loud from heavy traffic right outside the windows, the pull-out couch/bed was very saggy and very uncomfortable, there was black mould growing over much of the bathroom and general dirt over the rest of the apartment. We asked the hotel to switch us to another room but they said they couldn’t or wouldn't. They brought more fans which made things louder but not more comfortable (just blowing around really hot air). We left as soon as we could and checked into a much better/safer hotel. However we were refused a refund for the 5 unused nights even though the apartment was not at all as advertised and not functional, or safe as a place to have our children stay. We reached out to Expedia for help but got none, and were told repeatedly that when Expedia tried to reach the hotel no one would answer. We saw that the hotel reposted our room and rebooked it and they still refused to refund. We feel sorry for the next group that ended up there. The room was so much worse than as advertised we thought maybe we’d been scammed into going to the wrong hotel but nope it really was just that bad. We remain shocked and confused that the hotel has a good aggregate score. Whatever you do in Zurich, stay somewhere else.
Overnattede 6 nætter i juli 2022
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Zürich - ophold 1 uge

Fint ophold, tæt på næsten det hele, måske lidt i den dyre ende, - men sæt i alt ok
Overnattede 6 nætter i september 2025