Beachfront family dream escape

Fotogalerie voor Beachfront family dream escape

Een ruime woonkamer met een grote beige hoekbank, een salontafel en een eethoek met een tafel en stoelen. De kamer heeft grote ramen met uitzicht op de omgeving.
Een overdekt terras met een tafel en stoelen, een houten plafond en uitzicht op de omgeving.
Een ruime keuken met witte kastjes, een centraal eiland en een eethoek met twee stoelen.
Een vakantiehuis aan het strand, met een ruime woning en een overdekte veranda met veel ramen.
Een witte deur met een ruit.

Beoordelingen

9,6 op 10 –
Uitzonderlijk

Hoogtepunten

  • Gemaakt voor ontspanning
    Best beoordeeld voor comfort — gasten voelen zich hier meteen thuis.
  • Aan het strand
    Een in deze omgeving zeldzame accommodatie aan het strand – je loopt zo het strand op en de zee in.
  • Centraal gelegen
    Met deze gunstige ligging ben je nooit ver weg van waar je naartoe wilt.
  • Ontdek bezienswaardigheden in de buurt
    Wandel naar Clark Beach

Populaire voorzieningen

  • Op het strand
  • Massages in de spa
  • Limousine- of autoservice beschikbaar
  • Speelgoed
  • Barbecue
  • Vegetarisch ontbijt beschikbaar

Verken het gebied

Op de kaart bekijken
Ipswich, MA
  • Place, Clark Beach
    ‪3 min rijden‬
  • Place, Castle Hill on the Crane Estate
    ‪21 min rijden‬
  • Place, Hampton Beach
    ‪48 min rijden‬
  • Airport, Beverly, Massachusetts (BVY-Nationale luchthaven Beverly)
    ‪29 min rijden‬

Kamers en bedden

5 slaapkamers (max. aantal: 8)

Slaapkamer 1

1 queensize bed

Slaapkamer 2

1 queensize bed

Slaapkamer 3

1 queensize bed

Slaapkamer 4

2 eenpersoonsbedden

Slaapkamer 5

2 eenpersoonsbedden

1 badkamer

Badkamer 1

Handdoeken beschikbaar · Bad of douche · Toilet · Shampoo

Ruimtes

Veranda of lanai
Keuken
Aparte eetruimte
Speelruimte buiten
Eetruimte

Voeg datums toe voor prijzen

Vergelijkbare accommodaties

Over deze buurt

Ipswich

deze cottage ligt aan het strand in de wijk Great Neck in Ipswich. Heb je zin in een activiteit, neem dan een kijkje bij Mill River Winery en Alfalfa Farm Winery. Voor attracties in de omgeving kun je bij Appleton Farms Grass Rides en Essex Shipbuilding Museum terecht. Cogswell's Grant en Topsfield Fair zijn ook zeker het bezoeken waard. Ontdek de wateractiviteiten in de omgeving. Er zijn namelijk tal van faciliteiten in de buurt, bijvoorbeeld voor kajakken en duiken. Je kunt ook de natuur in trekken en wandelen en fietsen.
Kaart
Ipswich, MA

In de buurt

  • Clark Beach - 3 min. rijden - 1.8 km
  • Castle Hill on the Crane Estate - 21 min. rijden - 16.1 km
  • Wingaersheek Beach - 35 min. rijden - 30.2 km
  • Salem Witch Museum - 40 min. rijden - 31.1 km
  • Hampton Beach - 48 min. rijden - 45.0 km

Lokaal vervoer

  • Ipswich Station - 14 min. rijden
  • Rowley Station - 27 min. rijden
  • Beverly, Massachusetts (BVY-Nationale luchthaven Beverly) - 30 min. rijden

Restaurants

  • ‪Duke's Pub - ‬4 min. rijden
  • ‪Zumi's Espresso & Ice Cream - ‬8 min. rijden
  • ‪Woodman's of Essex - ‬17 min. rijden
  • ‪Clam Box of Ipswich - ‬11 min. rijden
  • ‪Dairy Queen - ‬10 min. rijden

Veelgestelde vragen

Zijn huisdieren welkom bij Beachfront family dream escape?

Nee, huisdieren zijn bij deze accommodatie niet toegestaan.

Wat kost het om bij Beachfront family dream escape te parkeren?

Je kunt ter plaatse parkeren bij de accommodatie.

Hoe laat kan ik inchecken bij Beachfront family dream escape?

Je kunt vanaf 15.00 uur inchecken.

Tot hoe laat kan ik bij Beachfront family dream escape uitchecken?

Je dient uiterlijk om 11.00 uur uit te checken.

Waar ligt Beachfront family dream escape?

Deze cottage in Great Neck ligt aan het strand, binnen 2 km afstand van Ipswich River en Clark Beach. Ook Plum Island Sound en Greenwood Farm liggen binnen 5 km afstand.

Beoordelingen

9,6

Uitzonderlijk

De beoordelingen worden in chronologische volgorde getoond, na een moderatieproces. Ze zijn geverifieerd, tenzij anders vermeld.
Meer infoOpent in een nieuw venster
Gastenscore: 10 - Uitstekend. 4 van 5 beoordelingen
Gastenscore: 8 - Goed. 1 van 5 beoordelingen
Gastenscore: 6 - Redelijk. 0 van 5 beoordelingen
Gastenscore: 4 - Matig. 0 van 5 beoordelingen
Gastenscore: 2 - Ontzettend slecht. 0 van 5 beoordelingen

10/10

Netheid

10/10

Inchecken

10/10

Communicatie

10/10

Locatie

9,6/10

Accuraatheid advertentie

Beoordelingen

Geverifieerde beoordeling

10/10 – Voortreffelijk

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
The property was great. The location was excellent. Communication with the host was great too. Highly recommend it.
7 nachten verbleven in juli 2026
Geverifieerde beoordeling

10/10 – Voortreffelijk

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie

Fantastic stay!

Wonderful home and location! Very spacious and comfortable for our group of 6 adults! Will most definitely be back.
10 nachten verbleven in mei 2025
Geverifieerde beoordeling

10/10 – Voortreffelijk

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Beautiful sunsets on the river.
6 nachten verbleven in juli 2025
Geverifieerde beoordeling

10/10 – Voortreffelijk

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Hope's house is amazing and exactly how it is shown online, if not even better. We loved staying! The house is beautiful inside with everything you need; the kitchen is amazing. Our kids were on the beach in front of the house from the moment they woke up. The shore gets gradually into deeper water which makes it so safe for little kids and really fun! View from inside at sunset is unreal. We will definitely be staying again!
6 nachten verbleven in augustus 2025
Geverifieerde beoordeling

8/10 – Goed

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
This property is in the most charming neighborhood with a view and vibe that made us want to stay all day and lounge at home. We love Ipswich and this stay was the second in town for us. It was cozy and intuitive to just relax by the water, enjoying the view. Communication with the owner was so smooth. We feel like we had a great stay but honest feedback for improvement would ensure we would come back and also recommend to friends who come to the area too.We found the kitchen under equipped without a microwave. Defrosting or a quick warm up of leftovers required the oven. The knives were very dull and bent.Most impactful to our stay was that we had to take turns sleeping on the couch because the beds were so uncomfortable, we just couldn’t get meaningful rest. One of us being a combat veteran suggested it was more comfortable sleeping in the bunk beds in Iraq. Unfortunately, I think he’s right. The items we expected that weren’t available included tissues, basic spices and salt (that wasn’t solid), a hair dryer with basic functions besides super hot, and the first aid kit wasn’t equipped past band aids. For these things we had to go in to town. For the nightly rate and required duration of stay, it feels as if the basics of these items should be available and the mattresses should be much higher quality. Amazon available upgrades really.With our feedback, we hope this property succeeds in bringing joy to more guests. It has all of the right features for perfection!
7 nachten verbleven in september 2025
Reactie van VrboOwner op 13 okt 2025
Hi Jessica I have to admit I am really disappointed that you didn’t have a better experience. I wish you had told me because I would have gone out of my way to try to assist in making your stay more comfortable. I am actually surprised that you didn’t bring these things up when I checked in with you especially since you had specific asks prior to your stay regarding basics being supplied like toilet paper as you were planning on picking up whatever may not be supplied. I did find after your stay that the first aid kit was in the storage closet instead of under the bathroom sink and was full including antiseptic, etc that come in the full original kit. The mattresses we have are not cheap mattresses. They are spring air Ashton series upstairs and downstairs king koil perfect contour. I’ve actually had guests request to know so they could purchase these mattresses. That said, they are probably more on the firm side and not for everyone but the implication that we have tried to skimp on the level of what’s in the cottage for our guests is not accurate. I did check our knife block and did find 2 of the 9 JA Henkles knives blades are bent and the knives did stand some sharpening with the sharpening tool that is in the block. It is true, we do not have a microwave and it would add an additional level of convenience to our guests. The original design of the kitchen with the higher end fast wolf induction cooktop and convection oven speed were considered as better and healthier options to microwave but we will definitely consider further adding a microwave at some point. Thank you for your feedback, we will continue to make improvements for our guests.
Vertel ons hoe we onze site kunnen verbeterenFeedback delen