Hele boligen

Absolut Heart of Sonoma Valley, Pvt bad for hvert soveværelse, Concierge på Staff

Billedgalleri for Absolut Heart of Sonoma Valley, Pvt bad for hvert soveværelse, Concierge på Staff

Pool
Opholdsområde
Opholdsområde
Privat køkken
Privat køkken
Anmeldelser
10 ud af 10. Enestående
5 soveværelser5 badeværelserPlads til 12 personer442 m2

Populære faciliteter

  • BoblebadBoblebadBoblebad
  • PejsPejsPejs
  • PoolPoolPool
  • Morgenmad tilgængeligMorgenmad tilgængeligMorgenmad tilgængelig
  • Gratis Wi-FiGratis Wi-FiGratis Wi-Fi
  • AirconditionAirconditionAircondition

Oplev området

Kort
kenwood, ca
  • Populært stedChateau St. Jean Winery5 min. kørsel
  • Populært stedLedson Winery and Vineyards5 min. kørsel
  • Populært stedOakmont Golf Club10 min. kørsel
  • LufthavnOakland, CA (OAK-Oakland International)95 min. kørsel

Værelser og sovepladser

5 soveværelser (12 sovepladser)

Soveværelse 1

1 enkeltseng og 1 kingsize-seng

Soveværelse 2

1 queensize-seng og 1 enkeltseng

Soveværelse 3

1 kingsize-seng

Soveværelse 4

1 kingsize-seng

Soveværelse 5

1 kingsize-seng

5 badeværelser

Badeværelse 1

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 2

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 3

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 4

Badekar · Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 5

Toilet · Kun brusekabine

Områder

Terrasse eller gårdhave
Veranda eller hawaiiansk terrasse
Køkken
Altan
Udendørs legeområde
Have

Om overnatningsstedet

Absolut Heart of Sonoma Valley, Pvt bad for hvert soveværelse, Concierge på Staff

LODGE IN KENWOOD CA er en enestående stenhus beliggende i en afsides beliggenhed i hjertet af Sonomadalen nær alle de berømte vingårde. Alle 5 værelser er store og har eget privat badeværelse. Vi har en vicevært i nærheden, så i modsætning til de fleste VRBO huslejer, kan du være sikker på overlegen tilsyn og bistand. Vi har nu adgang til et landsdækkende arrangement eller kan hjælpe dig med at finde et valg af bagveje, som er ideel til virksomhedens møder, middagsselskaber, vinsmagning, madlavningskurser, øvelsesmiddage, elopementer eller små bryllupper. Hvis du vil tjekke datoer og specifikke priser, kan du gøre dette meget nøjagtigt på øverst til højre på denne webside i reservationen kassen. Indtast bare ind / ud datoer og klik på "Hent detaljer", der vises, når du indtaster datoer. Citatet vil være korrekt; vi holder online info ajour.

Vi har en vidunderlig video af huset, som du kan finde på youtube under navnet The Lodge in Kenwood: https: // www. Youtube. dk / se?v = IAq8GYUNcyo
Denne video findes også på denne side; det er det sidste billede i galleriet af billeder her. Klik på pilen, der vises i midten af ​​det sidste billede, # 25.

CONCIERGE: Vi har en fuldtids concierge på personale velbevandret i de mange og forskelligartede aktiviteter på tilbud i Wine Country. Lad os arrangere rundvisning og smag af rejseplaner til din gruppe på de prisbelønnede private vingårde, der ikke er åbne for offentligheden, herunder transport og informative samtaler fra ejere eller vinproducenter. Vi kan arrangere in situ private gasser / smagsprøver af nogle af amtets bedste vinfremstillere eller private kokpræsentationer eller måltider med vinlandsparationer lige ved vores ejendom. Måske du ønsker at vide det bedste valg for luftballon ture eller hvor zip gennem Redwoods - sikre den mest informerede besøg muligt på denne mangefacetterede landbrugsareal. Hvis du kan drømme det, kan vi arrangere det for dig; der er et gebyr for service.

OVERBLIK: Huset er 4000 kvadratfod herunder 4 soveværelser / 4 badeværelser i hovedbygningen og 1/1 i nærheden gæst hytte med eget fuldt udstyret køkken. Alle 5 værelser har eget bad og er unikt indrettede. Der er 2 sten pejse, professionelt køkken, århundredets vinbar, kemisk fri omgangsbassin, vandfald, 8-personers spa / hot tub, stenbrændeovn med omfattende udendørs liggestole og spisepladser, bocce ball court og dedikeret medie rum . Det ligger lige ved centrum af den Sonoma Valley gulvet, ved mundingen af ​​en granit canyon, der bliver Sugar Loaf State Park. De lokalt brudt stenmure første sal er over 1 'tyk, hvilket giver luksuriøse naturlige aircondition. Den udendørs pragt smelter sammen med indendørs, da alle de fremadvendte første etage vinduer bifold tilbage for at åbne helt. Afsondret og maleriske, der er uendelige udsigt til skovklædte toppe af den nærliggende State Park, mens kun få minutter fra de bedste vingårde. Rustikke, land franske antikviteter bugne med en uformel 'fødder op' niveau af komfort og lethed i hele.

CHECK-IN er garanteret den 4:00 s. m. og kassen er på 11:00 a. m. Vi gør vores bedste for at imødekomme tidlig check-in og sen check-out, men kan ikke give nogen garantier, indtil en uge før ankomst.

HØJDEPUNKTER: Idyllisk om sommeren er huset enestående fabelagtig om vinteren, forår og efterår på grund af det store rum og 2 sten pejse. Regnfulde og kolde dage er en fornøjelse med venner eller familie sammen omkring den massive stuen pejs og madlavning i det store professionelle køkken med sine 2 øer, 2 opvaskemaskiner og plads til 3 til at lave mad samtidig i det professionelle Viking-sortiment. En tilstødende 14-fods vinbar giver temperaturstyret køling til optimal vinsmagning. Når udendørs temperaturen falder, er der strålevarme (under kalksten gulve) så man er mere end komfortable i high-loftet, vigtigste ordet rum. Når regntiden begynder, den nærliggende bæk fylder betydeligt og siv med til dalen gulvet. Det kan lyde som Niagara Falls er på tværs af vejen; virkelig dejlig. Der er en petanque-bane i siden gården og et separat teater rum med 70 'førte skærm og surround sound system. Puljen er en kemisk fri pool, 12 'bred med 50 "lang. De antikke europæiske håndbroderede linnedark (dateret fra 1. halvdel af det 20. århundrede) vil blive line-tørret i den frie luft (vejret tillader det), håndstryges og venter på, at du sover så dybt i. * Bemærk i regntiden (typisk november-marts / april) udendørs puder opbevares.

Der er intet at sammenligne med indsamling i foran en stor brand. Ofte endda sommernætter er cool nok til at give mulighed for en blis. Der er 2 sten ildsteder på første sal. Stuen pejs er lige ud af de dage af yore når sten indgiver havde overdimensionerede pejse som centrum af husstanden. En af de første etage konge soveværelser har sin egen pejs. Et mindeværdigt samlingssted er vores udendørs ildsted under 150 fod høje granræer med tilstødende propangrill - et fantastisk sted at omringe din gruppe omkring en brølende ild, dele historier og høje historier. Der er brænde på stedet og vil blive stablet pejse, klar til din kamp for at sætte ild til.

Kulinariske muligheder i massevis: Vi er så heldige, at den berømte kok John Ash og hans højre hånd, Mei Ibach, administrerer den kulinariske program. John Ash bliver ofte omtalt som "Far til vin land køkken". Hans navnebror restaurant, John Ash & Company, var den firsts kulinariske vidunder af sin art, da det åbnede sine døre i 1980. I dag er han en anerkendt forfatter og eftertragtede lærer og konsulent. Hvis det ønskes, kan Mei tilføje hendes unikke thailandske og indonesiske baggrund til hendes vin land smagsvarianter - mingling eksotiske malaysisk og kinesiske krydderier. Lad Mei eller John skabe menuen i dine drømme; om du ønsker en stor udendørs grill med et udvalg fra John nyeste kogebog, eller en 6 kursus sidde ned extravaganza med de mest udsøgte vin fodboldmesterskaber amtet har at tilbyde. Team building madlavning arrangementer er en meget populær gruppe aktivitet at overveje.

Vi kan gøre ordninger / anbefalinger til en af ​​følgende (portner gebyr kan forekomme):
  Privat kok for en luksus in situ erfaring eller enhver og alle catering
  planlægning begivenhed
  Vinsmagninger, bindinger, private ture
  Stock frig med din liste over foretrukne lækkerier
  På stedet madlavningskurser
  Team building kulinariske workshops
  Daglig rengøring, brand ombygning
  Driver til winery tours, spisning i området

HOUSE REGLER:
County tvungen Stille timer: 10:00 s. m. til 07:00 a. m. hver dag, året rundt.
Udendørs forstærket musik er ikke tilladt på ethvert tidspunkt på ejendommen
Maks antal tilladte køretøjer: 5
Samlet Antal gæster tilladt: 10 overnattende gæster og 4-dages gæster. I alt 14 kombineret natten over og dag gæster tilladt på noget tidspunkt. Dag gæster skal forlade ejendommen inden kl. 10.00. m.

Sonoma County REGLER FOR FERIEBOLIGER SOM Vi skal respektere SAMT RETTIGHEDER af vores naboer: Der kan være ingen partier af nogen art eller forstærket musik ud af døre til enhver tid. Fire-pit skal slukkes og alle samtale flyttet indendørs ved 22:00 hver aften, ingen undtagelser. Manglende overholdelse af disse regler er grundlag for fortabelse af hele din indbetaling, da vi risikerer at miste vores leje tilladelse; tak skal du have!

Sonoma County TOT nummer: 720N

Overnatningsstedets manager

Blair Spangler Design Group
Premium-vært
Premium-vært

Sprog

Fransk
Lock

Beskyt din betaling — book altid på Vrbo

Hvis nogen beder dig om at booke eller betale direkte hos dem, inden du booker gennem Vrbo, bedes du anmelde det.

Faciliteter

Pool
Boblebad
Køkken
Vaskemaskine
Tørretumbler
Gratis Wi-Fi

Husregler

Indtjekning efter kl. 16.00
Minimumsalder for lejere: 30
Udtjekning inden kl. 11.00

Børn

Børn i alderen 0-17 år er tilladt

Begivenheder

Arrangementer er ikke tilladt

Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt

Rygning

Rygning er ikke tilladt
Terms of the contract prevail. Failure to comply can lead to forfeiture of security deposit. No parties or more than 4 cars without written approval.
We reserve the right to refuse service and to come on property without notice if/when we believe rules are being broken. Please respect our neighbors!
Signed Rental agreement required

Skader og ekstra gebyrer

Du har ansvaret for eventuelle skader på overnatningsstedet, som forårsages af dig eller din gruppe under opholdet.

Vigtige oplysninger

Godt at vide

Dette overnatningssted udlejes af en professionel vært, der udlejer som en virksomhed eller et erhverv.
Gebyrer for ekstra opredninger kan forekomme og varierer afhængigt af overnatningsstedets politik
Gyldigt billed-ID og kreditkort, debetkort eller kontant depositum kan være påkrævet ved indtjekning til dækning af påløbende udgifter
Særlige ønsker afhænger af tilgængelighed ved indtjekning og kan medføre ekstra gebyrer. Særlige ønsker kan ikke garanteres
Fester og events for grupper er strengt forbudt på stedet
Langvarige ophold godtages
Overnatningsstedet bruger et rensningsanlæg til spildevand og miljøvenlige rengøringsmidler
Værten har angivet, at der er en kuliltealarm på overnatningsstedet
Værten har angivet, at der er en røgalarm på overnatningsstedet
Overnatningsstedets sikkerhedsforanstaltninger inkluderer brandslukker, førstehjælpskasse og lås med dødbolt
Overnatningsstedets registreringsnummer 720N

Vi bør nævne

Dette overnatningssted har ingen elevatorer
Det er nødvendigt at have en bil for at komme til og fra dette overnatningssted

Om området

Kenwood

Denne feriebolig befinder sig i Kenwood i landlige omgivelser og i bjergene. Opus One Winery og Castello di Amorosa er begge et besøg værd, hvis oplevelser står på agendaen. Er du mere interesseret i stedets natur, kan du med fordel besøge Safari West og Sonoma Plaza. Rejser du med børn? Du kan overveje at tage dem med til Sonoma County Fairgrounds og Redwood Empire Ice Arena. Glem ikke at stifte bekendtskab med områdets dyr på oplevelser såsom vildmarksvandringer og fuglekiggeri.
Kort
kenwood, ca

Hvad ligger i nærheden?

  • Chateau St. Jean Winery - 5 min. kørsel
  • Ledson Winery and Vineyards - 5 min. kørsel
  • VJB Vineyard & Cellars - 5 min. kørsel
  • Oakmont Golf Club - 10 min. kørsel
  • Sonoma Plaza - 23 min. kørsel

Sådan kommer du rundt

  • Santa Rosa Station - 33 min. kørsel
  • Santa Rosa, CA (STS-Sonoma County) - 42 min. kørsel

Restauranter

  • Wine Country Cafe & Deli - 11 min. kørsel
  • Les Pascals - 12 min. kørsel
  • Matanzas Creek Winery - 23 min. kørsel
  • Salt & Stone - 7 min. kørsel
  • Colleen's Coffee Shop - 13 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har Absolut Heart of Sonoma Valley, Pvt bad for hvert soveværelse, Concierge på Staff en pool?

Ja, dette overnatningssted har en udendørs pool. Blandt pooltyperne finder du en opvarmet pool.

Er Absolut Heart of Sonoma Valley, Pvt bad for hvert soveværelse, Concierge på Staff et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvornår er indtjekning på Absolut Heart of Sonoma Valley, Pvt bad for hvert soveværelse, Concierge på Staff?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Absolut Heart of Sonoma Valley, Pvt bad for hvert soveværelse, Concierge på Staff?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger Absolut Heart of Sonoma Valley, Pvt bad for hvert soveværelse, Concierge på Staff?

Dette feriested med familievenlig profil ligger i bjergene i Kenwood, kun 3 km fra Sugarloaf Ridge State Park, Chateau St. Jean Winery og Ledson Winery and Vineyards. Derudover ligger VJB Vineyard & Cellars og Trione-Annadel State Park ca. 5 km derfra.

Anmeldelser

10

Enestående

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 51 af i alt 55 anmeldelser" "
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 4 af i alt 55 anmeldelser" "
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 55 anmeldelser" "
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 55 anmeldelser" "
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 55 anmeldelser" "

10/10

Rengøring

10/10

Indtjekning

10/10

Kommunikation

10/10

Området

9,8/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

10/10 Fremragende

Vin M.

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
OUTSTANDING!
Our entire vacation was amazing! The property and its management delivered on all of its promises! We highly recommend this beautiful home and its attentive team.
Overnattede 7 nætter i august 2022

10/10 Fremragende

Brad W.

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Loved it
Great gem and great support. Loved the chef and the house. Inside outside delight. Only thing that could be improved is the beds!
Overnattede 3 nætter i august 2022

10/10 Fremragende

Allen A.

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great House
The house was excellent. We stayed there with 5 couples to spend 4 nights and visit wineries throughout the area. We had Chef Kelly with us for 2 nights and the food was excellent. Nathaniel from DBL was our guide and driver for the wineries and we had a blast with him. The house had plenty of wine and food storage and the 5 bedrooms were perfect for the group. The main living area was a great place to hang out, drink some wine, watch Chef Kelly work his magic and listen to some music. We would absolutely stay here again.
Overnattede 4 nætter i maj 2022

10/10 Fremragende

* S., Santa Monica, CA

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Beautiful space surrounded by nature
I hosted an intimate women's retreat here, and I highly recommend this beautiful property. We were surrounded by gorgeous trees (with views of the trees from the living room), the house was spacious and lovingly decorated and the management was welcoming and easy to work with.
Overnattede 3 nætter i april 2022

10/10 Fremragende

Charles B.

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great stay
Great stay in Kenwood. Overall the property was awesome, with just a few little things that were sub par. Beds were super comfy, pool was great, outdoor fire area was perfect. The shower heads could use a little love - the one in the primary bedroom was so big the arm couldn't hold it up no matter how hard I tried to secure it, so you had to squat down to wet your head. Water pressure was poor, but that's probably just how it is with well water. The well water was delicious though, right out of the tap. The all-white living room space was a little unnerving for wine country and kids, but we just tried to avoid it and hang outside mostly. Communication with the managers was excellent.
Overnattede 6 nætter i april 2022

Om værten

Vært: Blair Spangler Design Group

Værtens profilbillede
BLAIR SPANGLER DESIGN GROUP is an ensemble of creative individuals striving to provide life-changing experiences where guests can relax and explore the wonder of the Northern California Wine Country. Blair is an interior designer trained in both the US and France. Because her background is specifically in hospitality design, we think you will find we have done well to anticipate guests' needs as they come to the house for profound rest and relaxation - as well as to partake of the wonders of the Valley of The Moon. Let our concierge help you plan the idyllic trip to this amazing area with ever-changing things to seen do - and so much to learn about wine and various other agricultural products.

Derfor valgte værten dette overnatningssted

THE LODGE IN KENWOOD CA is located in the heart of the Sonoma Valley, also known as the Valley of the Moon; to Blair the most beautiful part of the Sonoma Valley. The coastal indigenous tribes of the area, Miwok, Pomo and Wintun peoples, referred to the "Valley of the Moon" in their legends. The phrase "Valley of the Moon" was first recorded in an 1850 report by General Mariano Guadalupe Vallejo to the California Legislature. According to Jack London, who had a ranch here, the Native American word Sonoma means "valley of the moon." He used it for his book of the same name. But there are several other possible translations for Sonoma (see Sonoma County, California). According to the Miwok tribes that lived in the valley, and the Pomo, it meant "valley of the moon" or "many moons". White settlers may have accidentally translated the words "many moons" into "valley of moons". Miwok legends say that the moon seemingly rose from this valley, or was "nestled" in the valley, or may have even sprung up multiple times in one night!

Derfor er dette overnatningssted unikt

This lot is located in a canyon, the only such geographical particulars of its type in Sonoma. The Canyon provides cool and shade in the relative extreme heat of the Sonoma summers. Everything is green and cool in the shelter of Adobe Canyon in the summer and fall while the Valley is burnt and arid, grass-less hills and dusty heat. Views are spectacular to the state park that surrounds this rural location. It is so dark at night you cannot see to walk without the moon and the stars which are huge and ever-so bright in this rural location. This one-of-a-kind structure affords a truly memorable gathering place for friends and family, close to nature and the soul of life.

Sprog:

fransk

Premium-vært

Premium-vært
Værten sørger gang på gang for, at gæster får en god oplevelse.
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback

Mere inspiration til ferieboliger