Billede taget af Crystal Provencher

Ferieboliger i Bickford Park

Vi fandt 85 ferieboliger — angiv dine datoer for at se tilgængelighed

Dine nuværende måneder er May 2024 og June 2024.
Maj 2024
Juni 2024
Oplev et udvalg af 6 huse og andre ferieboliger i Bickford Park, der passer perfekt til din rejse. Uanset om du lejer en feriebolig med familie eller venner, har du adgang til alle de vigtigste faciliteter, som f.eks. Wi-Fi og aircondition. Du finder nemt et sted, der passer til alles behov, inklusive steder, der er røgfri og har handicapvenlige faciliteter.

Find ferieboliger, der passer til dig

  • Ro i sindet
    Vores garanti for tryg og sikker booking giver dig support døgnet rundt
  • Mere kvalitetstid
    Fra booking til ophold – hele forløbet er nemt og simpelt
  • Alt det bedste ved et hjem
    Nyd godt af fuldt udstyrede køkkener, vaskemuligheder, pools, haver og mere
  • Mere for mindre
    Mere plads, mere privatliv, flere faciliteter – mere værdi

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke ferieboliger er de mest populære i eller i nærheden af Bickford Park?

Vrbo har valgmuligheder i og omkring Bickford Park, som passer de fleste slags gæster, lige fra rustikke hytter til romantiske bed and breakfasts. Her er to populære ferieboliger, hvor der er rig mulighed for at skabe ferieminder:

  • Hvis du ønsker at sikre, at rejsen bliver uforglemmelig, skal du finde dig et luksusovernatningssted. Her kommer "Grand Home On Palmerston Blvd. Near Little Italy" ind i billedet. En restaurantguide og et separat spiseområde er blandt faciliteterne på dette overdådige sted, som ligger 1 km fra centrum af Bickford Park, men meget langt fra hverdagslivet.
  • Rejser du på et mindre budget? Du kan slappe af i bekvemme omgivelser hos "Heart Of Mississauga" for en overkommelig pris. Denne feriebolig ligger omkring 25 km fra Bickford Park og tilbyder faciliteter som højhastighedsinternetservice og gratis toiletartikler.

Hvis du vil have endnu flere gode muligheder, kan du bruge søgefeltet øverst på siden til at finde den helt rette feriebolig i Bickford Park.

Hvilke er de bedst bedømte ferieboliger til et weekendophold i eller nær Bickford Park?

Forlad kontoret om fredagen, og glem så alt om arbejde. Hvis du har behov for sjov og afslapning, byder disse overnatningssteder i og omkring Bickford Park på et dejligt weekendophold:

  • Læg hverdagen bag dig hos "Big Mod Home Nr Lake, Park, Great Shops", som ligger ca. 2 km sydvest for centrum af Bickford Park. Der venter masser af naturoplevelser og eventyr lige i nærheden. Brug tiden på fiskeaktiviteter og windsurfing, eller udforsk Coronation Park og Cedarvale Park.
  • Alternativt kan du pakke kufferten ud hos "Stunning Space. New. Super Chic. Two Floors. 8 Foot Windows. 3+1 Bedroom. 2 Wc". Dette overnatningssted ligger ca. 2 km sydvest for Bickford Park, og oplevelserne tæller skøjteløb og cykelaktiviteter. Vil du hellere se seværdighederne? Gå ikke glip af Mohawk Side Trail Trailhead og Nobleton Lakes Golf Club.

Hvilke ferieboliger er de bedste til store grupper i eller nær Bickford Park?

Overvej disse ferieboliger til store grupper i eller nær Bickford Park, og glem alt om at strege nogen af din gæsteliste:

  • Med komfort, plads og privatliv vil du få alles bifald i "Big Mod Home Nr Lake, Park, Great Shops". Op til 12 personer kan overnatte på dette overnatningssted, som rummer 6 soveværelser, en have og museer i nærheden. Denne gruppefavorit ligger omkring 2 km sydvest for Bickford Park.
  • "Upscale And Curated | 4br, 3bath Townhouse Queen West Financial" er en anden fantastisk valgmulighed. Stedet ligger omkring 3 km sydøst for Bickford Park og har 4 soveværelser med mulighed for at huse op mod 12 gæster. En grill og en sauna er blandt de ting, som vil gøre din gruppeferie endnu bedre.

Hvilke huse med pool er de bedste til leje i eller nær Bickford Park?

En pool er ofte essentiel på enhver ferie. Du kan bruge flere timer på at flyde på vandet eller bare nyde livet ved poolens kant hos et af disse skønne overnatningssteder i eller nær Bickford Park:

  • Smid badetøjet i tasken, og sæt kursen mod "2 Storey House With Garden, Bbq". Andre faciliteter omfatter museer i nærheden og en grill.
  • Endnu en populær mulighed er "Charming House On Queen West - Trinity Bellwoods Park". There's plenty to love about dette overnatningssted udover poolen, f.eks. En grill og en have.

Hvilke er de bedste store ferieboliger til familier i eller nær Bickford Park?

Det er altid bedre at dele gode stunder med de personer, der står dig nærmest. Uanset om du er i gang med at arrangere en ferie med familien eller en helt særlig begivenhed med dine bedste venner, har vi store ferieboliger, der passer til dine behov. Her er to af vores bedste muligheder i og omkring Bickford Park:

  • Omtrent 1 km sydøst for Bickford Park ligger "Cn Tower View From My Own Balcony", som har 4 soveværelser og sovepladser til 8 gæster. Ferieboligen har en række faciliteter, herunder børneaktiviteter og en førstehjælpskasse.
  • "2 Storey House With Garden, Bbq" er en anden fremragende mulighed. Dette overnatningssted ligger omkring 1 km nord for Bickford Park, har 3 soveværelser og kan indlogere op til 5 gæster. De bekvemme faciliteter tæller et separat spiseområde og gratis toiletartikler.

Er du på udkig efter familievenlige attraktioner i dette område, skal du ikke køre langt. CN Tower, Canada's Wonderland og Toronto Zoologiske Have er underholdende for alle aldre.

Er der ferieboliger med bålsted i eller nær Bickford Park?

Hvis du kunne tænke dig at slappe af ved et lejrbål, men ikke er helt så vild med "lejr"-delen, er en feriebolig med et bålsted det oplagte valg. Nyd godt af hjemlige bekvemmeligheder, når du booker en af disse muligheder i eller nær Bickford Park, som har netop dette.

  • Få masser af gode stunder med dine nærmeste omkring bålet hos "Grand Home On Palmerston Blvd. Near Little Italy". Denne feriebolig har flere bekvemme faciliteter såsom museer i nærheden og en grill.
  • Få godt gang i flammerne, og sæt pris på den fredelige stemning hos "Cn Tower View From My Own Balcony". Dette indbydende overnatningssted tilbyder desuden museer i nærheden og en restaurantguide.

Mere inspiration til ferieboliger