Ferieboliger i Stacy

Vi fandt 81 ferieboliger — angiv dine datoer for at se tilgængelighed

Dine nuværende måneder er May 2024 og June 2024.
Maj 2024
Juni 2024
Gennemgå ferieboliger i Stacy, og vælg det perfekte sted til din rejse.Ferieboliger har de bedste faciliteter til dig og dine venner, familie eller kæledyr, som f.eks. en have og boblebad. Her vil du nemt finde et sted for alle, inklusive steder, der er røgfri og har handicapvenlige faciliteter.

Find ferieboliger, der passer til dig

  • Ro i sindet
    Vores garanti for tryg og sikker booking giver dig support døgnet rundt
  • Mere kvalitetstid
    Fra booking til ophold – hele forløbet er nemt og simpelt
  • Alt det bedste ved et hjem
    Nyd godt af fuldt udstyrede køkkener, vaskemuligheder, pools, haver og mere
  • Mere for mindre
    Mere plads, mere privatliv, flere faciliteter – mere værdi

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Stacy

Opdag Stacys unikke charme med et ophold i et feriehjem. Du løber aldrig tør for oplevelser i dette område. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både separat spiseplads og rummelige stuer.

Sightseeing i og omkring Stacy

Søger du efter attraktioner på ferien? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og oplev alt, der gør Stacy til den perfekte feriedestination. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Mount Maker Charters (15,4 km)
  • North River Golf Course (22,8 km)

Oplev de naturskønne seværdigheder i Stacy

Uanset om du er på jagt efter eventyr eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Stacy et fantastisk sted at nyde naturen. Dette er nogle af områdets mest imponerende seværdigheder, som alle ligger mindre end 50 km fra byens centrum:

  • Cape Lookout National Seashore (9,2 km)
  • Fort Macon State Park (29,4 km)
  • Cedar Island Beach (20,7 km)
  • Cape Lookout beach camping (13,3 km)
  • Freedom Park (25,1 km)
  • Rachel Carson Reserve (26,3 km)

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke ferieboliger er de mest populære i eller i nærheden af Stacy?

Uanset hvad dine præferencer er, eller hvor langt pengene kan række, så skorter det ikke på populære ferieboliger i og omkring Stacy. Fra elegante lejligheder til rustikke hytter, charmerende minihuse og rummelige feriehuse – der er uden tvivl et sted, som er lige dig.

  • Hvis du vil sikre, at din ferie bliver mindeværdig, skal du vælge en luksusferiebolig. Her kommer "Secluded Waterfront Home That Is 5 Min Away From Downtown Beaufort" ind i billedet. Skønhedsbehandlinger og en bålplads er blandt faciliteterne på dette smarte sted, som ligger 20 km fra centrum af Stacy, men langt fra hverdagens trummerum.
  • Rejser du på et begrænset budget? Du kan slappe af i behagelige omgivelser hos "Third - Floor Condo With Ocean View Balcony" for en pris, der er til at betale. Denne feriebolig ligger omkring 30 km fra Stacy og tilbyder faciliteter som tennisbaner og museer i nærheden.

Hvis du vil have endnu flere gode muligheder, kan du bruge søgefeltet øverst på siden til at finde den helt rette feriebolig i Stacy.

Hvilke er de bedst bedømte ferieboliger til et weekendophold i eller nær Stacy?

Der er ikke meget som en lille ferie, der kan lade dine batterier op. Pak weekendtasken, og find dig godt til rette i en af disse uimodståelige ferieboliger i eller omkring Stacy:

  • "Renovated First - Floor Oceanside Condo With Courtyard And Pool Views + Free Wifi" er en eftertragtet mulighed ca. 30 km sydvest for det centrale Stacy. Du behøver ikke køre langt for at opleve noget sjovt på disse kanter. Først og fremmest kan du sætte kursen mod Tryon Palace og Cape Lookout beach camping, mens vandskiløb og parasailing sætter prikken over i'et på din ferie.
  • "3rd - Floor Ocean - View Condo W" skaber også gode rammer for et par fridage. Med en beliggenhed ca. 30 km sydvest for Stacy kan du bruge dette sted som base til at prøve sejlads eller kajaksejlads. Cedar Point Tideland Trailhead og Hammocks Beach State Park bør også være på programmet, mens du overnatter her.

Hvilke ferieboliger er de bedste til store grupper i eller nær Stacy?

Del dit ophold, og få det sjovere. Uanset om du planlægger en aktiv pause fra hverdagen med venner eller en stor familiekomsammen, er der ikke mangel på ferieboliger til store grupper i eller nær Stacy:

  • Med privatliv, plads og komfort vil du få gæsternes bifald i "Noelle's View - Sound Front Home With Dock". Op til 12 personer kan overnatte på dette overnatningssted, som har 5 soveværelser, en pejs og museer i nærheden. Det ligger omkring 30 km vest for Stacy.
  • Intet er vigtigere end at hænge ud med de personer, du holder allermest af, og "Spacious House With Prime Beach Access" gør det nemt. Cirka 35 km sydvest for Stacy kan op til 15 gæster bo i denne feriebolig, som rummer 5 soveværelser. Museer i nærheden og en grill er blandt et utal af faciliteter, du har til rådighed.

Hvilke huse med pool er de bedste til leje i eller nær Stacy?

En pool er ofte et must på enhver mindeværdig ferie. Du kan bruge flere timer på at plaske rundt i vandet eller bare dase ved kanten hos et af disse overnatningssteder i eller nær Stacy:

  • Smid badetøjet i tasken, og book et ophold hos "Shell Hill House Waterfront, Kayaks". Andre faciliteter tæller en pejs og en grill.
  • Endnu en eftertragtet mulighed er "Harolds House". Der er mange fordele ved denne feriebolig udover poolen, heriblandt museer i nærheden og en grill.

Hvilke er de bedste store ferieboliger til familier i eller nær Stacy?

Det er altid sjovere at dele uforglemmelige øjeblikke med dem, der står dig nærmest. Uanset om du planlægger en familiesammenkomst eller masser af kvalitetstid med dine bedste venner, har vi store ferieboliger, der passer perfekt til dig. Her er to af vores bedste bud i og omkring Stacy:

  • Du kan samle alle dine nærmeste hos "Coastal Farmhouse", der tilbyder 4 soveværelser med sengepladser til 6 gæster. Dette overnatningssted ligger 5 km nordøst for Stacy og imponerer med faciliteter som et køkken og en mikrobølgeovn.
  • "Down East Core Sound Cottage In Atlantic" har også masser af plads til alle dem, du holder af. Dette overnatningssted ligger omkring 8 km nordøst for det centrale Stacy og kan indkvartere helt op til 6 gæster fordelt på i alt 3 soveværelser. Et TV og en mikrobølgeovn er med til at garantere et behageligt ophold.

Hvis du har planer om at komme ud på sightseeing, er der et stort udvalg af familievenlige seværdigheder i nærheden, som du kan kigge nærmere på. North Carolina Zoo, Pisgah Covered Bridge og Cedar Island National Wildlife Refuge er nogle gode udgangspunkter.

Er der ferieboliger med bålsted i eller nær Stacy?

Hvis du kunne tænke dig at fortælle historier ved et lejrbål, men ikke er så meget til "lejr"-delen, er en feriebolig med et bålsted det oplagte valg. Nyd godt af hjemmets bekvemmeligheder, når du booker en af disse muligheder i eller nær Stacy, som byder på netop dette.

  • Hyg dig med dine yndlingsmennesker omkring en dansende ild hos "Mi Faro Unit B In Harkers Island". Museer i nærheden og en grill er et par andre praktiske faciliteter, du finder her.
  • Du kan også lade dig forføre af de dansende flammer hos "Lennoxville Point Of View". Når du ikke sidder ved bålpladsen, kan du nyde godt af faciliteter som strandliggestole og en have.

Mere inspiration til ferieboliger