Billede taget af Jihad F. Saleh

Ferieboliger i South Shore

Vi fandt 31 ferieboliger — angiv dine datoer for at se tilgængelighed

Dine nuværende måneder er May 2024 og June 2024.
Maj 2024
Juni 2024
Oplev et udvalg af 5 huse og andre ferieboliger i South Shore, der passer perfekt til din rejse. Ferieboliger har de bedste faciliteter til dig og dine venner, familie eller kæledyr, som f.eks. aircondition og kabel-TV. Du finder nemt et sted, der passer til alles behov, inklusive steder, der er røgfri og har handicapvenlige faciliteter.

Find overnatningssteder, der passer til dig

  • Ro i sindet
    Vores garanti for tryg og sikker booking giver dig support døgnet rundt
  • Mere kvalitetstid
    Fra booking til ophold – hele forløbet er nemt og simpelt
  • Alt det bedste ved et hjem
    Nyd godt af fuldt udstyrede køkkener, vaskemuligheder, pools, haver og mere
  • Mere for mindre
    Mere plads, mere privatliv, flere faciliteter – mere værdi

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke ferieboliger er de mest populære i eller i nærheden af South Shore?

Vrbo har valgmuligheder i og omkring South Shore, som passer til de flestes budget og smag, lige fra familievenlige feriehuse til luksuriøse villaer. Her er to populære ferieboliger, hvor der er god mulighed for at skabe ferieminder:

  • Hvis du ønsker et luksusophold, så vil du formentlig synes om "An Oasis On The Lake". Omkring 1 km fra centrum af South Shore ligger dette sted, som rummer lækre faciliteter som en bålplads og en stue.
  • Rejser du på budget? Du kan lade op i bekvemme omgivelser hos "Uchicago, Lake, Sci Museam | Gym + W And D | Zencity" for en overkommelig pris. Denne feriebolig ligger omkring 4 km fra South Shore og tilbyder museer i nærheden og en strand.

Hvis du vil have endnu flere gode muligheder, kan du bruge søgefeltet øverst på siden til at finde den helt rette feriebolig i South Shore.

Hvilke er de bedst bedømte ferieboliger til et weekendophold i eller nær South Shore?

Forlad kontoret om fredagen, og glem alt om hverdagens bekymringer. Hvis du har behov for sjov og afslapning, byder disse overnatningssteder i og omkring South Shore på et mindeværdigt weekendophold:

  • Tilbring ferien hos "The Penthouse, Luxury Stay Near Downtown", som ligger ca. 7 km nordvest for det centrale South Shore. Der venter masser af eventyr og naturoplevelser i dette område. Prøv cykelaktiviteter og basketball, eller nyd naturen på et besøg til William W. Powers State Recreation Area og Evanston History Center.
  • Alternativt kan du slappe af hos "My Bronzeville Condo T - 8mins From Downtown". Bliv hjemme i de komfortable omgivelser, eller brug tiden på fiskeaktiviteter og cykelaktiviteter. Når det er tid til at udforske mere af området, kan du kigge nærmere på Springbrook Golf Course og Maple Street Beach. Denne eftertragtede feriebolig befinder sig ca. 9 km nordvest for South Shore.

Hvilke ferieboliger er de bedste til store grupper i eller nær South Shore?

Store grupper er lig med humørfyldte og gode oplevelser. Rejser man sammen, skal man til gengæld finde et sted, som har plads til hele dit hold. Tag et kig på vores ferieboliger til store grupper i eller omkring South Shore, og saml alle under ét tag:

  • Du vil have nok plads til nydelse i "1 #33 - 4 Bedroom / 2 Bath Condo Near Mccormick Place". Cirka 12 km nordvest for South Shore har dette store overnatningssted 4 soveværelser med sengepladser til op mod 20 gæster. Kvalitetsfaciliteter inkluderer bl.a. En have og parkeringsmuligheder væk fra gaden.
  • "Oasis 3 #3A - 3 Bedroom / 2 Bath Condo near McCormick Place, Wintrust Arena" er en anden fantastisk valgmulighed. Stedet ligger cirka nordvest for South Shore og har 4 soveværelser med mulighed for at huse op mod 13 gæster. Museer i nærheden og højhastighedsinternetservice er bare nogle få ting, som er skabt til at gøre din gruppetur endnu bedre.

Hvilke huse med pool er de bedste til leje i eller nær South Shore?

Fra sjove spil til forfriskende morgendukkerter – en pool er en sikker vinder hos både børn og voksne. Du kan glæde dine nærmeste ved at leje et feriehus med swimmingpool i eller nær South Shore:

  • Hver dag er pooldag hos "Cozy Family House, 2 Beds, 1 Full Bathroom With Beautiful Front Lawn". En have og en grill er nogle af de andre faciliteter, som er med til at gøre dette sted til en vinder.
  • En anden indbydende mulighed er "Stunning House In The Heart Of Old Town". Der er flere fordele ved denne feriebolig udover poolen, herunder en bålplads og en have.

Hvilke er de bedste store ferieboliger til familier i eller nær South Shore?

Hvad enten din ideelle ferie er i bjergene eller ved havet, kan den blive endnu bedre, hvis du er sammen med dem, du holder mest af. Find dig til rette i en af disse store ferieboliger til familier i eller nær South Shore, og tag hele flokken med:

  • Du kan samle hele flokken hos "An Oasis On The Lake", der tilbyder 3 soveværelser med sengepladser til 8 personer. Dette overnatningssted befinder sig 1 km øst for South Shore og begejstrer med faciliteter såsom en mikrobølgeovn og en altan.
  • En anden god populære er "3 Bedroom Apartment Easily 15 Mins From Downtown 10 Mins From Chicago’s Beach". Denne store feriebolig befinder sig 4 km vest for South Shore og har en mikrobølgeovn, et TV m.m. Du finder 3 soveværelser, der kan indlogere op til 6 personer, så du behøver ikke undlade at invitere noget af familien.

Hvis du kigger efter familievenlige seværdigheder i området, er der nok at vælge imellem. Six Flags Great America, Skydeck Ledge og Navy Pier er underholdende for både børn og voksne.

Er der ferieboliger med bålsted i eller nær South Shore?

Uanset om du længes efter at nyde et glas vin i flammernes skær med din partner, eller du bare vil holde varmen efter solnedgang, kan Vrbo hjælpe dig med at finde en feriebolig med bålsted. Her er nogle af vores favoritter i eller nær South Shore:

  • "An Oasis On The Lake" byder på en bålplads, en grill og selvfølgelig et bålsted. Syng et par lejrbålssange, fortæl gyserhistorier, og slap af med vennerne i denne hyggelige feriebolig.
  • "Large Ultra Modern 3br/1ba Near Univ Of Chicago" er et andet sted, hvor du kan bruge dine aftener på at slappe af ved en åben ild. Du finder desuden højhastighedsinternetservice og gratis toiletartikler.

Mere inspiration til ferieboliger