Ferieboliger i Manoa

månedene som vises akkurat nå, er May 2024 og June 2024.
mai 2024
juni 2024
Du kan se på utvalget vårt bestående av 19 hus og ferieboliger i Manoa som har akkurat det du trenger. Uansett om du reiser med venner, familie eller bare kjæledyret ditt, har våre ferieboliger fasilitetene du setter pris på når du er på reise, som parkering og hage. Uansett hva du er på utkikk etter, finner du garantert noe for hele gjengen – for eksempel et røykfritt overnattingssted med tilgjengelighetstilpasninger.

Finn det rette stedet for deg

  • Ingen bekymringer
    Vår garanti for trygg og sikker bestilling gir deg kundestøtte døgnet rundt
  • Mer kvalitetstid
    Vi gjør det enkelt for deg, fra du bestiller til du er hjemme igjen
  • Samme komfort som hjemme
    Velg fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage og mer
  • Mer ferie for mindre
    Større plass, mer privatliv, flere fasiliteter – mer for pengene

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferieboliger er best i eller i nærheten av Manoa?

Fra familievennlige leiligheter til luksuriøse villaer – Vrbo har mange muligheter i og rundt Manoa for alle typer gjester. Disse populære ferieboligene sørger for at du får en vellykket ferie:

  • Hvis du er ute etter et luksuriøst opphold, vil du sikkert trives på "Private Renovated Manoa Cottage". Ferieboligen ligger rundt 2 kilometer utenfor sentrum av Manoa og kan tilby fasiliteter som blant annet skjønnhetsbehandlinger og golf.
  • Har du et begrenset budsjett? For en overkommelig pris kan du bo i komfortable omgivelser på "Hawaiian Monarch Condo". Dette overnattingsstedet ligger omkring 3 kilometer fra Manoa og kan friste med fasiliteter som et svømmebasseng og a nearby beach.

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du bruke søkefeltet øverst på siden til å finne den rette ferieboligen i Manoa.

Hvilke er de høyest rangerte ferieboligene for en weekendtur i eller nær Manoa?

Helgene er til for å hygge seg. Bestill et av disse overnattingsstedene i eller i nærheten av Manoa for å utforske alle de spennende tingene å se og gjøre i området:

  • "Deluxe Ocean View Condo On 31st Floor" er et ettertraktet alternativ omkring 4 kilometer sør for det sentrale Manoa. Her behøver du ikke å bevege deg langt for å finne spennende opplevelser. Du kan for eksempel utforske severdigheter som Royal Kunia Country Club og Marshalls Beach, mens aktiviteter som fiskemuligheter og golf utgjør prikken over i-en under helgeoppholdet.
  • Du kan også bestille "28th Floor | Ocean View | 1 Block To Beach | Wifi". Bli hjemme og koble av, og gå ut for å drive med aktiviteter som snorkeling activities og golf. Vil du oppleve mer av området, kan du legge inn et besøk til Kawakiu Beach og Hanaka‘Ilio Beach. Denne attraktive ferieboligen ligger omtrent 4 kilometer sør for Manoa.

Hva er de beste ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Manoa?

Enten du ønsker å leie en av våre ferieboliger for store grupper i eller i nærheten av Manoa til en stor familiesammenkomst eller til et spesielt jubileum, hjelper Vrbo deg med å finne det perfekte stedet for å dekke dine behov. Her er noen av våre favoritter som får ballen til å rulle:

  • Du kan tilbringe et par netter eller mer med gjengen din ved "Luxury Oceanfront Estate: Royal Kahala Estate". Dette ettertraktede overnattingsstedet ligger omtrent 6 kilometer sør for Manoa, har 8 soverom, en kokk og et svømmebasseng.
  • "Ko Olina Ocean Tower 2 Units - Ocean View" er et annet godt alternativ for større grupper. Overnattingsstedet har 4 soverom og ligger rundt 30 kilometer vest for Manoa. Fasiliteter som et svømmebasseng og en grill er bare et par eksempler på fasilitetene du kan glede deg over her.

Hvilke er de beste store familievennlige ferieboligene i eller nær Manoa?

Det er alltid fint å kunne dele spesielle stunder med de som står deg nærmest. Uansett om du organiserer en familieferie eller å reise bort med nære venner, har vi en stor feriebolig som oppfyller dine behov. Her er noen av våre beste alternativer i og rundt Manoa:

  • Samle nære og kjære på "Close To Kahala Beach/air Conditioning", som har 4 soverom og soveplasser til 8 gjester. Denne ferieboligen ligger rundt 5 kilometer sørøst for Manoa og tilbyr fasiliteter som et kjøleskap og et svømmebasseng.
  • Et annet populært alternativ er "Luxury Oceanfront Estate: Royal Kahala Estate". Ferieboligen ligger 6 kilometer sør for Manoa og tilbyr fasiliteter som kokekar, servise og kjøkkenutstyr og en TV. Med 8 soverom med plass til opptil 16 personer trenger du ikke å utelate noen.

Det finnes massevis av familievennlige severdigheter i området. Disneyland®, Universal Studios Hollywood™ og Disney California Adventure® Park byr på moro for alle aldre.

Finnes det ferieboliger med bålplasser i eller i nærheten av Manoa?

Hvis du liker tanken på å slappe av rundt et bål, men ikke har så lyst på campingdelen av det, er en feriebolig med en bålplass veien å gå. Du kan nyte alle bekvemmelighetene du har hjemme ved et av disse utleiestedene i eller i nærheten av Manoa, som også tilbyr denne koselige fasiliteten:

  • "Magnificent Views, Spacious And Breezy" byr på en grill, en hage og selvfølgelig en bålplass. Syng sanger sammen, fortell skumle historier eller bare slapp av med familien ved denne populære ferieboligen.
  • Tenn en ild og skap en avslappende atmosfære ved "Stunning High Floor Waikiki Landmark With Mountain And Diamond Head Views". Dette ettertraktede feriestedet tilbyr også et svømmebasseng og parkeringsplasser vekk fra gaten.

Flere feriebolig-tips