Lejlighed

Apartamentos La Rosita Old Town A-15

Billedgalleri for Apartamentos La Rosita Old Town A-15

Et kystlandskab med strand, klart blåt vand og en stenet kystlinje.
En strand med klart, blåt vand, palmer og en bysilhouet i baggrunden.
En promenade med palmer, udsigt til vandet og en belagt sti.
En lysthavn med både, en bar og en bygning med altaner.
En kystpromenade med blå mosaikbelagte fliser, palmer og et hvidt gelænder.

Anmeldelser

9,6 ud af 10.
Enestående

Højdepunkter

  • Mulighed for parkering på stedet
    Praktisk og sikker parkering på stedet – en sjælden facilitet i området.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    I nærheden af Poniente Strand

Populære faciliteter

  • Terrasse
  • Adgang til vandland
  • Aircondition
  • Gratis internet
  • Kæledyrsvenligt
  • Køleskab

Udforsk området

Åbn kort
Benidorm
  • Place, Poniente Strand
    ‪2 min. gang‬
  • Place, Llevant Strand
    ‪5 min. gang‬
  • Place, Middelhavsbalkonen
    ‪8 min. gang‬
  • Airport, Alicante (ALC-Alicante Intl.)
    ‪48 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

1 soveværelse (3 sovepladser)

Soveværelse 1

1 dobbeltseng

Stue 1

1 sovesofa (dobbeltseng)

1 badeværelse

Badeværelse 1

Toilet · Kun brusekabine

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Antal stuer

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Benidorm

Denne lejlighed befinder sig i Benidorm Gamle Bydel – et område i Benidorm, der ligger tæt på et vandland. Rejsende med stor interesse for kultur, kan tage et smut forbi Benidorm Palace, mens dem, der sætter pris på stedets naturskønne områder, kan besøge Poniente Strand og Llevant Strand. Benidorm Airsoft og Festilandia er også et besøg værd.
Kort
Benidorm

Hvad ligger i nærheden?

  • Poniente Strand - 2 min. gang - 0.2 km
  • Llevant Strand - 5 min. gang - 0.4 km
  • Avenida Martínez Alejos - 5 min. gang - 0.4 km
  • Malpas-stranden - 5 min. gang - 0.4 km
  • Middelhavsbalkonen - 8 min. gang - 0.7 km

Sådan kommer du rundt

  • Benidorm Sporvognsstation - 17 min. gang
  • La Vila Joiosa Sporvognsstation - 31 min. kørsel
  • Alicante (ALC-Alicante Intl.) - 49 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Milord's Express - ‬1 min. gang
  • ‪Restaurante marisqueria cordoba - ‬2 min. gang
  • ‪Vicent's Corner Pub - ‬1 min. gang
  • ‪Bar Refuel - ‬2 min. gang
  • ‪La Tapería de Aurrera - ‬3 min. gang

Ofte stillede spørgsmål

Er Apartamentos La Rosita Old Town A-15 et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, dette overnatningssted tillader kæledyr (maks. 1 i alt).

Hvor meget koster parkering hos Apartamentos La Rosita Old Town A-15?

Der tilbydes selvstændig parkering mod et gebyr på 22 EUR pr. nat.

Hvornår er indtjekning på Apartamentos La Rosita Old Town A-15?

Indtjekning starter kl. 16.30.

Hvornår er udtjekning på Apartamentos La Rosita Old Town A-15?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger Apartamentos La Rosita Old Town A-15?

Dette lejlighedskompleks ligger i Benidorm Gamle Bydel, kun få skridt fra Mercat Municipal de Benidorm og Poniente Strand. Derudover ligger Llevant Strand 0,4 km derfra. Du kan desuden gå til Benidorm Sporvognsstation på 17 minutter.

Anmeldelser

9,6

Enestående

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 16 af i alt 21 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 5 af i alt 21 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 21 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 21 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 21 anmeldelser

Anmeldelser

Fra en partnerside

10/10 Fremragende

great location and for the price can’t beat it

great location and for the price can’t beat it
Svar fra VrboOwner den 20. jul. 2023
Hello Neil, thankl you for staying with us. Hope to see you soon. Kind regards.
Fra en partnerside

8/10 Godt

Good location for the UCI cyclocross event

Good location for old town and access to the prom and beach Uncomfortable mattress
Svar fra VrboOwner den 20. jan. 2026
Dear Ruth, thank you for the feedback. We are glad to know that the location of this apartment suited your needs, and we hope that everything went fine. We take note too of your experience with the mattress. Kind regards.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Location great

Location great.round the corner from beaches.shops Nothing
Svar fra VrboOwner den 10. jul. 2023
Hello Catherine. Thank you for your comments. It's been a pleasure to have you here. Regards.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

All good, superb again

All good, superb again. 3rd time now.
Svar fra VrboOwner den 13. maj 2026
Dear Tony, we are always happy to have you with us! See you soon.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Extremely happy , definitely stay there again no problem

The property was literally 1 minute from the beach , restaurants and bars , great location I honestly don’t have anything negative to say
Svar fra VrboOwner den 28. dec. 2024
Hello, Wayne: Thank you so much for your kind words! We’re thrilled to hear that you enjoyed your stay and that the apartment’s location met your expectations. We’re delighted that your experience was so positive, and we’d be happy to welcome you back in the future. Best regards
Fra en partnerside

8/10 Godt

Some improvement needed but great location.

Great location , good size appartment, decent shower. Really lovely staff & well organized check in system. In need of painting lots of marks on the bedroom walls & wallpaper hanging off the walls. We were also expecting a coffee machineCafitere.
Svar fra VrboOwner den 5. dec. 2023
Hi Derek, we hope you are well. We want to thank you for taking a moment to review us. We will take your suggestions into account, they are very important to us. We hope you return soon and we wish you the best.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Lovely

Everything Nothing
Svar fra VrboOwner den 2. dec. 2024
Hello Carol! Thanks for taking your time to rate us, we really appreciate it. We hope to see you soon!
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Think could improve check in process

Location was perfect , our view was shocking looking over a mould ridden building The toaster was not working
Svar fra VrboOwner den 12. maj 2025
Dear Carolyn, thank you for taking your time rating your experience at the appartment. We trust you contacted us as we provided a new toast a soon as possible. Kind regards
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Perfect self catering in old town

Brilliant location, check in just a key code so very speedy. Bed very comfy. Modern clean and bright. Left us extra towels and bedding. Pillows were brilliant. Shower overflowed onto floor as no door just a screen. No mirror except for small bathroom one. Bathroom extractor fan was poor. No tv in bedroom.
Svar fra VrboOwner den 18. sep. 2025
Hello Richard! Thank you for your assessment and comment. We will have your comments on mind. See you soon!
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

A short break with friends which was so enjoyable

Location of the property is fantastic beds are very comfortable and it was clean I had an issue with the air in but after a quick call it was resolved so it was very reassuring to know that the number was manned On arrival it was very hard to get in - no reception however there was an employee there who helped us we were very grateful Towels were very threadbare but clean The shower although great the bathroom floor was soaked as the shower tray didn’t hold the water Still awaiting the deposit back - have emailed but no reply- I have taken a video of damaged/ missing items as previous reviews stated deposit was not returned fully The balcony was tiny !! And absolutely no view
Svar fra VrboOwner den 4. sep. 2025
Dear Alan. Thank you for the feedback. We are happy to hear that you liked the location of the property and that you found the beds confortable. Regarding your deposit, and after checking our records, we have verified that it was fully returned to you. Please get in touch with us if you need the ticket. We hope that you had a great time in Benidorm. Regards.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Muy amplio, con mucha luz, cómodo y fresco

Muy amplio, con mucha luz, cómodo y fresco. Todo lo necesario para pasar una buena estadía de vacaciones. A un paso de la playa y del paseo marítimo. Nada. Solo agregar que queda bastante lejos del tranvía, para quienes se van a manejar en transporte público. El resto excelente
Svar fra VrboOwner den 8. jul. 2026
Hola, Victoria. Muchas gracias por destacar los aspectos positivos de este alojamiento. ¡Esperamos que todo haya ido genial! Un saludo.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Location ideal

Location ideal. Apartment clean and spacious. Balcony useless. Would book better balcony next time.
Svar fra VrboOwner den 19. jun. 2026
Dear guest, thank you for the review. We hope that you had a great time, and that you enjoyed all the attractons of the area. We are looking forward to seeing you back soon. Regards.
Fra en partnerside

8/10 Godt

Excelente ubicación

Excelente ubicación. El edredon de la cama estaba sucio . Tuvimos que pedir uno limpio. Poco menaje de cocina.
Svar fra VrboOwner den 12. maj 2026
Hola, Montserrat. Le pedimos disculpas por lo ocurrido con el edredón y esperamos que, tras recibir uno limpio, todo fuera perfecto. Un cordial saludo.
Fra en partnerside

8/10 Godt

La ubicación y el servicio de limpieza muy amable, el piso era básico y práctico

La ubicación y el servicio de limpieza muy amable, el piso era básico y práctico. Necesita algo de mantenimiento, había cosas rotas y otras desgastadas.
Svar fra VrboOwner den 28. apr. 2026
Hola, Carlos. Muchas gracias por sus comentarios. Nos alegra saber que le ha gustado la ubicación y la atención del personal de limpieza y esperamos que todo durante su estancia haya ido genial. Tomamos nota también de sus sugerencias, y haremos lo posible por mejorar el equipamiento de este alojamiento. Un cordial saludo.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Un buen alojamiento para disfrutar unos días en Benidorm

La ubicación. Está en todo el centro y muy cerca de la playa No hubo nada que no me gustara
Svar fra VrboOwner den 17. dec. 2025
Hola, Yolanda. Muchas gracias por sus comentarios. Nos alegra saber que ha disfrutado de lo céntrico que estaba el apartamento y de que le ha gustado todo en él. Esperamos que la experiencia en Benidorm en general haya sido agradable. Un saludo.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

La ubicación era excelente, me gustó que tenía aire acondicionado de calidad, el apartamento estaba

La ubicación era excelente, me gustó que tenía aire acondicionado de calidad, el apartamento estaba bien conforme cálidas y precio. La nevera enfriaba muy poco, el congelador si servía pero la parte de arriba no tanto, el mocho si definitivamente pésimo, no secaba absolutamente nada y adicionalmente el agua de la ducha tendía a salirse, sin embargo son cosas por mejorar nada más.
Svar fra VrboOwner den 8. okt. 2025
Hola, Sharon Andrea. Muchas gracias por los comentarios y recomendaciones, que tendremos en cuenta con vista a mejorar la experiencia de nuestros huéspedes. Nos alegra que le haya gustado la ubicación y esperamos que se haya sentido cómoda. Un cordial saludo.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Personal, limpieza y ubicación

Personal, limpieza y ubicación
Svar fra VrboOwner den 23. maj 2025
Hola, Javier. Nos alegra que te haya gustado el personal, la limpieza y la ubicación. ¡Ha sido un placer!
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

El sofá cama era un poco incómoda, se te clavaba todos los hierros y hacia mucho ruido

El sofá cama era un poco incómoda, se te clavaba todos los hierros y hacia mucho ruido
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Il contentesto dell'appartamento, la posizione ottima quasi in pieno centro, si può andare ovunque a

Il contentesto dell'appartamento, la posizione ottima quasi in pieno centro, si può andare ovunque a piedi, tutti i servizi sono vicini. Spazioso, luminoso e bel balcone. Vista inesistente, un po' rumoroso, aria condizionata non funzionante.
Svar fra VrboOwner den 6. dec. 2023
Ciao Roxanne! Grazie per il tuo tempo e impegno nel valutarci, lo apprezziamo molto. L'appartamento viene proposto con foto in modo che possiate valutare se è di vostro gradimento. Siamo inoltre spiacenti che quanto da lei menzionato sia stato un inconveniente. Speriamo di vedervi presto!
Fra en partnerside

8/10 Godt

La ubicacion

La ubicacion Problemas de aparcamiento. El parking cercano era caro y la mayor parte era zona azul
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

fin de semana acogedor

estaba muy completo y acondicionado que no tuviese el balcón a la calle , sino a un patio interior
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback