Hele boligen

Boutique apartment Giove with Pool, Brenzone sul Garda, Italy

Billedgalleri for Boutique apartment Giove with Pool, Brenzone sul Garda, Italy

Spisestue med et bord dækket til fire, en stenvæg og havudsigt.
En swimmingpool med træterrasse, omgivet af grønt og en stenvæg.
Et moderne hotelværelse med en stor seng, et natbord med lampe, et vindue med gardiner og udsigt ud
En moderne opholdsstue med sofa, to sofaborde, et tekøkken med grå skabe og en stenvæg.
En havn med fortøjede både, farverige bygninger og en klar blå himmel.

Anmeldelser

6,8 ud af 10.

Højdepunkter

  • Malerisk udsigt over vandet
    Slap af i naturskønne omgivelser med en højt bedømt udsigt over vandet.
  • Grill
    Et sjældent fund – perfekt til en afslappet grillaften under åben himmel.

Populære faciliteter

  • Altan
  • Swimmingpool
  • Grill
  • Aircondition
  • Kæledyrsvenligt
  • Køleskab

Udforsk området

Åbn kort
Brenzone sul Garda
  • Place, strand nær Ca' Tronconi
    ‪5 min. gang‬
  • Place, strand nær Pasola
    ‪14 min. gang‬
  • Place, strand nær Pion
    ‪16 min. gang‬
  • Airport, Verona (VRN-Valerio Catullo)
    ‪55 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

2 soveværelser (4 sovepladser)

Soveværelse 1

1 dobbeltseng

Soveværelse 2

1 dobbeltseng

2 badeværelser

Badeværelse 1

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 2

Toilet · Kun brusekabine

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Altan
Have

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Brenzone sul Garda

Denne feriebolig befinder sig i Brenzone sul Garda i landlige omgivelser og ved strandpromenaden. Palazzo dei Capitani og Scaligero Slot er et par eksempler på nogle af de lokale seværdigheder, mens andre inkluderer Est Garda - Vela Etica og Consorzio Olivicoltori di Malcesine. Casa Biasi-haven og Toscolano Madernos botaniske have er også et besøg værd.
Kort
Brenzone sul Garda

Hvad ligger i nærheden?

  • strand nær Ca' Tronconi - 5 min. gang - 0.4 km
  • strand nær Pasola - 14 min. gang - 1.3 km
  • strand nær Pion - 16 min. gang - 1.4 km
  • strand nær Valle di Guari - 19 min. gang - 1.7 km
  • Gardaland - 52 min. kørsel - 48.9 km

Sådan kommer du rundt

  • Castelnuovo del Garda Station - 37 min. kørsel
  • Valerio Catullo Lufthavn (VRN), Italien - 64 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Gelateria Azzurra - ‬67 min. kørsel
  • ‪Taki Village Restaurant - ‬3 min. gang
  • ‪La Dolce Vita - ‬17 min. kørsel
  • ‪Bar L'officina - ‬70 min. kørsel
  • ‪El Cossett - ‬4 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har Boutique apartment Giove with Pool, Brenzone sul Garda, Italy en pool?

Ja, dette overnatningssted har en pool.

Hvad koster det at overnatte hos Boutique apartment Giove with Pool, Brenzone sul Garda, Italy?

Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Boutique apartment Giove with Pool, Brenzone sul Garda, Italy den 19. mar. 2027 starter fra 4.137 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 27. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.

Er Boutique apartment Giove with Pool, Brenzone sul Garda, Italy et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, kæledyr er tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Boutique apartment Giove with Pool, Brenzone sul Garda, Italy?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Boutique apartment Giove with Pool, Brenzone sul Garda, Italy?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Boutique apartment Giove with Pool, Brenzone sul Garda, Italy?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Boutique apartment Giove with Pool, Brenzone sul Garda, Italy?

Feriested ligger ved strandpromenaden, kun 10 km fra Spiaggia comunale di Torri del Benaco, Castello Scaligero Museum og Est Garda - Vela Etica. Derudover ligger Aril-floden og Baia delle-sireneparken ca. 15 km derfra.

Anmeldelser

6,8
Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 1 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 0 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 3 anmeldelser

6,0/10

Rengøring

4,0/10

Indtjekning

5,0/10

Kommunikation

4,0/10

Området

4,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes ikke om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Avoid this place. Yes, the lake view is lovely, but so is the view from a hundred warmer, more welcoming homes around Garda, and that view is the only honest thing about this listing.This is a cold, soulless rental built to extract money, not to host people. The photos flatter it; in reality the finishes are cheap and the whole apartment feels sterile, impersonal and entirely without character. A spectacular setting cannot disguise that.But the décor is the least of it. We booked this two-bedroom apartment, advertised as sleeping an extra guest on a sofa bed, for one reason. A week before arrival we emailed the host to explain that a member of our party is living with stage 4 cancer, that this trip was on his bucket list, and that he needed a proper bed of his own. They never even replied. On arrival there was no sofa bed at all, only a small two-seater sofa. The arrangement we had carefully booked and paid for simply did not exist, forcing a 6'2" adult to spend the night crammed onto a two-seater and leaving us scrambling so our gravely ill friend would not be the one left without a real bed.Confronted with this, management did nothing of substance: no alternative, no apology worth the name, and a refund so small it was insulting given what they had put our group, and a dying man, through. Had the listing been honest about what it actually provides, we would never have booked it.A host who can ignore that email and shrug at that situation is not a host at all.
Overnattede 2 nætter i maj 2026
Svar fra Management den 16. okt. 2026
We are truly sorry for the experience you described and for the disappointment caused during what was clearly a very meaningful trip for your group. We would like to emphasize that every guest is equally important to us, regardless of their health or personal circumstances. We believe that every guest deserves care, respect, and consideration, and we sincerely regret that you felt otherwise. Regarding the sofa bed, we acknowledge that there was an error in the property description, and we sincerely apologize for the inconvenience this caused. We understand that the sleeping arrangements were an essential part of your booking, and we regret that the accommodation did not meet the expectations set by the listing. Following this issue, we offered a partial refund as a gesture of compensation, although we understand that this did not fully resolve the disappointment you experienced. We are sorry that we did not provide the experience you had hoped for, especially on such an important occasion. Your feedback is taken seriously, and we will use it to help improve the accuracy of our property descriptions and the service we provide to our guests. We sincerely hope you will give us another opportunity to demonstrate our commitment to our guests and show you the level of service and care we always strive to provide. We believe this was an isolated incident resulting from a misunderstanding, and we would welcome the chance to offer you a much more positive experience in the future. Kind regards, Happy Rentals Team
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Sehr hellhörig … man hört jeden Schritt der darüber liegenden Wohnung.Es wurde mit einem nutzbaren Pool geworben - der aber gar nicht verfügbar war.Fazit: zu teuer für das Angebot
Overnattede 4 nætter i april 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Overnattede 7 nætter i oktober 2025
Svar fra VrboOwner den 4. dec. 2025
Hello, thank you for your rating! We’re very happy to see a positive score and hope to host you again. Kind regards, HappyRentals Team
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback