Lejlighed

Splash Beachfront Familievenlig Paradise - Water Park Lazy River & More

Billedgalleri for Splash Beachfront Familievenlig Paradise - Water Park Lazy River & More

En stue med en krombækssofa, et træbord, en gulvlampe og havudsigt gennem en skydedør.
Strand
En balkon med blå stole, der giver udsigt over en strand.
Et soveværelse med seng, natbord, kommode, loftventilator, fjernsyn og balkon med havudsigt.
Pool

Anmeldelser

8,0 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • Direkte adgang til stranden
    Et sjældent fund – nyd godt af direkte adgang til stranden.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    I nærheden af Panama City Beaches

Populære faciliteter

  • Direkte adgang til stranden
  • Altan eller terrasse
  • Boblebad på stedet
  • Udendørs pool
  • Grill
  • Fitnesscenter på stedet

Udforsk området

Åbn kort
Panama City Beach, FL
  • Place, Panama City Beaches
    ‪11 min. gang‬
  • Place, Escape the Room PCB
    ‪3 min. kørsel‬
  • Place, Pier Park
    ‪5 min. kørsel‬
  • Airport, Panama City, FL (ECP-Northwest Florida Beaches International)
    ‪20 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

2 soveværelser (7 sovepladser)

Soveværelse 1

1 queensize-seng og 1 enkeltseng

Soveværelse 2

1 queensize-seng

Soveværelse 3

1 kingsize-seng

2 badeværelser

Badeværelse 1

Håndklæder til rådighed · Badekar · Toilet · Kun brusekabine · Hårtørrer

Badeværelse 2

Håndklæder til rådighed · Badekar eller brusekabine · Toilet · Hårtørrer

Områder

Terrasse eller gårdhave
Veranda eller hawaiiansk terrasse
Køkken
Altan
Udendørs legeområde
Have
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Panama City Beach

Denne lejlighed befinder sig i Panama City Beach tæt på forlystelsesparker og på stranden. Pier Park og Thomas Drive er begge et besøg værd, hvis shopping står på agendaen. Er det derimod stedets populære seværdigheder, der lokker, kan du kigge forbi Frank Brown Park og Shipwreck Island Waterpark. Ser du frem til et event eller en sportsbegivenhed under din rejse? Se, hvad Publix Sports Park har at byde på, eller mal byen rød med et besøg til Aaron Bessant Park Amphitheater. Udforsk områdets muligheder for oplevelser på, i og ved vandet såsom jetski og kajakroning i nærheden, eller nyd godt af den fri natur ved at kaste dig ud i mulighederne hvad angår cykling og grotte-/huleudforskning.
Kort
Panama City Beach, FL

Hvad ligger i nærheden?

  • Panama City Beaches - 11 min. gang - 1.0 km
  • Escape the Room PCB - 3 min. kørsel - 2.1 km
  • Frank Brown Park - 4 min. kørsel - 4.2 km
  • Pier Park - 5 min. kørsel - 5.6 km
  • Rosemary Beach - 10 min. kørsel - 12.9 km

Sådan kommer du rundt

  • Panama City, FL (ECP-Northwest Florida Beaches International) - 24 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Margaritaville - ‬5 min. kørsel
  • ‪Thomas Donut & Snack Shop - ‬14 min. gang
  • ‪Back Porch Seafood and Oyster House - ‬5 min. kørsel
  • ‪Kilwins Panama City Beach - ‬5 min. kørsel
  • ‪Taco Bell - ‬3 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har Splash Beachfront Familievenlig Paradise - Water Park Lazy River & More en pool?

Ja, dette overnatningssted har en indendørs pool og en udendørs pool. Blandt pooltyperne finder du en opvarmet pool.

Er Splash Beachfront Familievenlig Paradise - Water Park Lazy River & More et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Splash Beachfront Familievenlig Paradise - Water Park Lazy River & More?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Splash Beachfront Familievenlig Paradise - Water Park Lazy River & More?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Splash Beachfront Familievenlig Paradise - Water Park Lazy River & More?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Splash Beachfront Familievenlig Paradise - Water Park Lazy River & More?

Dette lejlighedskompleks ligger på stranden i Panama City Beach, kun 0,7 km fra Panama City Beaches og 4 km from Pier Park. Derudover ligger Escape the Room PCB og Museum of Man in the Sea ca. 3 km derfra.

Anmeldelser

8,0

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 3 af i alt 9 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 3 af i alt 9 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 3 af i alt 9 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 9 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 9 anmeldelser

7,2/10

Rengøring

7,4/10

Indtjekning

6,8/10

Kommunikation

9,4/10

Området

8,8/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, beliggenhed, annoncens rigtighed

Amazing Time

This property was wonderful. It was a home away from home. Very comfortable. Very clean. The air conditioner did mess up for a few hours. But minus that and forgetting there were two doors with codes to get in, it was wonderful.
Svar fra VrboOwner den 2. apr. 2020
Thank you for the great feedback! We hope you will come back down to see us again very soon:)
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning
Synes ikke om: Rengøring, kommunikation

Dirty

The unit was not clean. Sheets and towels dirty. Kitchen counter and stove dirty. Bed bugs crawling.
Overnattede 2 nætter i juni 2023
Svar fra VrboOwner den 23. jun. 2023
Thank you for the review, Baige. We're sorry if your experience wasn't what you were hoping for, and we wish we could have made your stay more comfortable. We would like to point out that the first reports of issues were made to us after you had already departed. Next time, we kindly request that you reach out to us immediately if you encounter any issues during your stay. This allows us to address them promptly and provide you with a satisfactory resolution. Your satisfaction is important to us, and we are here to assist you. Upon receiving your feedback, we conducted an internal review and determined that there were no bed bugs present in the unit. However, we apologize if there was any confusion or discomfort caused. Thank you once again for your feedback. We appreciate your input and will take appropriate measures to improve. We hope to have the opportunity to welcome you back in the future and provide you with an enhanced experience.
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Området
Synes ikke om: Indtjekning, annoncens rigtighed

Wouldn’t recommend in peak season or if you’re going with no kids

This property was okay. I wouldn’t recommend going if you aren’t taking kids if you’re looking for peace and quiet. The condo was horribly stocked with cooking utensils. We bought a pizza cutter and left it so hopefully that will help people. But as much as you pay to stay, the kitchen utensils should be better stocked. Something always seemed to be down. The fountain didn’t work more than half of our stay, the pool was closed one day. The hot tub is way too small for how big of a place it is. Check in desk was not open 9-5 like it was supposed to be. And the most annoying thing, they were cleaning the elevators during checkout time on a Friday! I mean come on. This majorly slowed down the elevators and almost made us late for check out. There is no way I would go back to this resort, especially in the summer. 🤷‍♀️
Overnattede 6 nætter i oktober 2021
Svar fra VrboOwner den 11. nov. 2021
Thanks so much for your review! While we aren't involved in the overall operations for the resort, we hope you enjoyed your overall stay. We will make sure to restock any items that are missing from the kitchen. Next time, feel free to call us while you're here. We deliver cooking utensils upon request :)
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Området, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, kommunikation

Spring vacation 2022

The condo was not clean when we arrived, they had to call a worker back in to clean it after they had already gone home. It was a quick brush over. I even helped clean the place. I had requested some blankets for sleeping. Office said they’re have housekeeping bring some. After a few days, we ended up going to purchase some. The resort itself is beautiful. We’ve stayed at Splash before . We liked it , so we came back. But 101WB could use a lil TLC. Bathroom walls have some water damage, trim filthy looking. Could use more than one hot pad. A lil stand by the entrance door, a cabinet to the left by the utility closet for groceries. A picture was missing from above the bed in the master bedroom. Hooks are in the wall. Condo could also use some hangers. For the price, it needs to have more. Thank you for the accommodations.
Overnattede 15 nætter i marts 2022
Svar fra VrboOwner den 30. maj 2022
Thank you for your review! We have deep cleaned this unit and performed updates following your departure and we hope you can come back to visit us again soon!
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Tv didn’t work in spare bedroom

Food in fold out sofa from previous guests We report tv not working.
Overnattede 6 nætter i marts 2021
Svar fra VrboOwner den 29. sep. 2021
Thanks so much for your review, Suzette! The HOA handles maintenance for the resort, and it looks like they were able to fix the TV promptly for you. We couldn't find any housekeeping requests, but if you give us a call or text us on our main number, we'll send a cleaner by to do a touch-up clean. We enjoyed hosting you and we hope you can join us again soon!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Kommunikation

Enjoyed stay

Lady at registration desk very unfriendly and unacceptable experience. Rooms hard to locate. After you get in room enjoyable stay!
Overnattede 5 nætter i oktober 2020
Svar fra VrboOwner den 29. okt. 2020
Thank you for your 5 star review! We are sorry your experience with the splash concierge was less than great. We never get that complaint but will pass along to the HOA. We hope to have you back as our guest very soon.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

place was great

The condo was great view excellent Weather not as nice as we have had you can't control that. Staff friendly, place clean. Stocked well for cooking and enough personnel care products to get us by until we shopped. Kind of a pain not having the kids pool open for renovation another thing you could not control. We love the area the place was excellent Thank you, .
Overnattede 29 nætter i februar 2020
Svar fra VrboOwner den 7. maj 2020
Thank you for your kind review. We look forward to having you back as our guest. The pools are back open.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

101w

Nice room. Great views.
Svar fra VrboOwner den 2. apr. 2020
Hi :) We so appreciate you taking the time to leave such a fabulous 4 Star Review! We are so happy you enjoyed your stay and look forward to your return :) Cheers!
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Overnattede 3 nætter i juni 2024
Svar fra VrboOwner den 20. aug. 2024
Thank you for the review, Laura!
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback