SOMMERPLAD ... klassiske ejerlejligheder ved havet fra THOMAS Beach Vacations

Billedgalleri for SOMMERPLAD ... klassiske ejerlejligheder ved havet fra THOMAS Beach Vacations

En balkon med hvide plastikstole, en pool og udsigt til strand og hav.
En moderne stue med sofa, lænestol og et fladskærms-tv.
Et hotel med flere etager, altaner, parkeringsplads og udsigt til stranden.
En kompakt opholdsstue med en sofa, en møbelarmstol med mønster, et træskab, et fjernsyn monteret på væggen og et tekøkken i baggrunden.
Et strandhotel med flere balkoner, en pool og en sandsti.

Anmeldelser

9,0 ud af 10.
Fantastisk

Højdepunkter

  • Højt bedømt for værdi
    Gæsterne elsker, hvor meget de får for pengene.
  • Central beliggenhed
    Du er aldrig langt fra din destination med denne praktiske beliggenhed.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    I nærheden af North Myrtle Beach Beaches

Populære faciliteter

  • På stranden
  • Altan
  • Swimmingpool
  • Adgang til vandland
  • Grill
  • Aircondition

Udforsk området

Åbn kort
North Myrtle Beach, SC
  • Place, North Myrtle Beach Beaches
    ‪1 min. gang‬
  • Place, Cherry Grove Beach
    ‪15 min. gang‬
  • Place, Cherry Grove Fishing Pier
    ‪3 min. kørsel‬
  • Airport, North Myrtle Beach, South Carolina (CRE-Grand Strand Lufthavn)
    ‪15 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

2 soveværelser (6 sovepladser)

Soveværelse 1

1 queensize-seng

Soveværelse 2

1 sovesofa (dobbeltseng)

Soveværelse 3

2 enkeltsenge

2 badeværelser

Badeværelse 1

Badekar eller brusekabine · Toilet

Badeværelse 2

Badekar eller brusekabine · Toilet

Områder

Køkken
Altan

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

North Myrtle Beach

Denne lejlighed befinder sig i North Myrtle Beach tæt på forlystelsesparker og på stranden. Rejsende med stor interesse for kultur, kan tage et smut forbi House of Blues Myrtle Beach, mens dem, der sætter pris på stedets naturskønne områder, kan besøge North Myrtle Beach Beaches og Myrtle Beach Beaches. Molten Mountain og Mayday Golf er også et besøg værd. Udforsk områdets muligheder for oplevelser på, i og ved vandet såsom jetski og kajakroning i nærheden, eller nyd godt af den fri natur ved at kaste dig ud i mulighederne hvad angår økoture og ridning.
Kort
North Myrtle Beach, SC

Hvad ligger i nærheden?

  • North Myrtle Beach Beaches - 1 min. gang - 0.0 km
  • Heritage Shores Nature Preserve - 6 min. gang - 0.5 km
  • Futch Beach - 12 min. gang - 1.0 km
  • Cherry Grove Beach - 15 min. gang - 1.3 km
  • Cherry Grove Fishing Pier - 3 min. kørsel - 2.7 km

Sådan kommer du rundt

  • North Myrtle Beach, South Carolina (CRE-Grand Strand Lufthavn) - 15 min. kørsel

Restauranter

  • ‪McDonald's - ‬10 min. kørsel
  • ‪Tar Baby's Pancakes - ‬6 min. kørsel
  • ‪Captain Archie's - ‬8 min. kørsel
  • ‪Circle K - ‬4 min. kørsel
  • ‪Salty Brews Cafe - ‬4 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har SOMMERPLAD ... klassiske ejerlejligheder ved havet fra THOMAS Beach Vacations en pool?

Ja, dette overnatningssted har en pool.

Er SOMMERPLAD ... klassiske ejerlejligheder ved havet fra THOMAS Beach Vacations et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos SOMMERPLAD ... klassiske ejerlejligheder ved havet fra THOMAS Beach Vacations?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på SOMMERPLAD ... klassiske ejerlejligheder ved havet fra THOMAS Beach Vacations?

Indtjekning starter kl. 15.00.

Hvornår er udtjekning på SOMMERPLAD ... klassiske ejerlejligheder ved havet fra THOMAS Beach Vacations?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger SOMMERPLAD ... klassiske ejerlejligheder ved havet fra THOMAS Beach Vacations?

Dette lejlighedskompleks ligger på stranden, kun 10 minutters gang fra North Myrtle Beach Beaches og Futch Beach. Derudover ligger Cherry Grove Beach og Heritage Shores Nature Preserve ca. 2 km derfra.

Anmeldelser

9,0

Fantastisk

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 6 af i alt 9 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 9 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 2 af i alt 9 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 9 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 9 anmeldelser

9,4/10

Rengøring

9,6/10

Indtjekning

8,8/10

Kommunikation

9,4/10

Området

9,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

MB 2023

Check in was easy, they were even ahead of schedule :) Wonderful location!!! Walking up 3 floors seem no big deal but after a long day at the beach….really wished for an elevator. Next time looking for condo on 1st floor.
Overnattede 7 nætter i juli 2023
Svar fra VrboOwner den 27. jul. 2023
So happy to hear that you had a good stay. We'll be happy to assist in finding a property with less stairs or an elevator for your next stay.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
It would be great if it had an elevator, Pool was 7great, though pool guy left water hose running after he left. We turned it off.Close proximity to the beach was great. Kitchen was well stocked. Mattresses could use an upgrade & beds wobbly. Bathtubs are stained & looked bad. Over all , we loved our stay, hated the stairs. Check in folks were great.! I would suggest a closer check in.
Overnattede 7 nætter i august 2025
Svar fra VrboOwner den 25. aug. 2025
Thank you for sharing your detailed feedback with us. We’re glad to hear you enjoyed the pool, the well-stocked kitchen, and the convenient location near the beach. It’s also wonderful to know that our check-in team made a great impression on you. We appreciate your comments regarding the mattresses, bathtubs, and the concern with the stairs, as well as the note about the pool hose being left on. Your suggestions are very helpful and have been shared with our team so we can address these areas and make improvements. We’re so pleased that overall you loved your stay, and we hope to have the opportunity to welcome you back for an even better experience next time.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Beds were Horrible

All the beds in the home were hard, the pull out bed for the couch had NO cushion. I had to go out and buy a blow-up mattress to place over the springs on the couch.
Overnattede 2 nætter i september 2022
Svar fra VrboOwner den 23. sep. 2022
We are sorry to hear that the bedding at Summer Place C3 did not provide a great night's sleep for your group. We'll have the beds assessed and let the owner know what changes should be made. We apologize for your inconvenience
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed
Synes ikke om: Kommunikation

Review

Condo is a little outdated, however, overall we had a good experience, besides having the condo under us flood and having no water for half a day. Had to make multiple calls to Thomas beach as the first call the lady seemed to not be concerned at all that we had no water even with a 5 and 2 year old. After half a day with no water all we were refunded was $40.
Overnattede 7 nætter i juni 2023
Svar fra VrboOwner den 13. jun. 2023
We're sorry to hear that you were disappointed with the service for your stay. A refund of 40% off the day's rent were processed for the water not being available. Our records show that it was off for 2.5 hours from the time it was reported, until the time that water was re-established. We apologize for your inconvenience.
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed
The listing is mis-leading by omitting things. #1 There is no elevator to reach the 3rd floor and its actually 6 sets of narrow steps to reach it. While we are not super old, we aren't spring chickens either! This would've made me reconsider if I'd known. #2 The unit is stuck in the '80's - ragedy carpet, old furniture (not what is shown on listing), old fixtures. While we were there for the beach, time had to be spent in the condo and it wasn't comfortable or inviting. #3 O.M.G. THE MATTRESSES ARE THE WORST! I felt like Goldilocks because I slept in every bed to find one that was comfortable! The master suite was like sleeping on the floor. The twins were only slightly better. #4 The listing says oceanfront but the unit is actually ocean view. The unit was clean,however, and there was a good refrigerator. We did not get in the pool. Parking was always available when we went out and back. Overall, I would not stay here again for the price I paid.
Overnattede 3 nætter i august 2025
Svar fra VrboOwner den 15. okt. 2025
Thank you for taking the time to share your experience. We’re sorry to hear parts of your stay didn’t meet expectations, but we appreciate your honesty, it helps us improve for future guests. We value your feedback and hope you’ll give us another chance to serve you better.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great price for a 2 bed oceanview

It's a pretty basic unit but plenty of space for our small family and right on the beach so was a great value for a last minute vacation. Property management was very nice and helpful! Would stay there again.
Overnattede 4 nætter i juni 2021
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Too many steps

Melissa Hawkins
Overnattede 7 nætter i maj 2020
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Overnattede 7 nætter i juli 2025
Svar fra VrboOwner den 25. aug. 2025
Thank you so much for your 5-star review! We’re thrilled to hear you enjoyed your stay and truly appreciate you taking the time to share your experience. We look forward to welcoming you back again soon!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Overnattede 7 nætter i juni 2024
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback