Hele boligen

Sunset Rentals | South Live Oak 25

Billedgalleri for Sunset Rentals | South Live Oak 25

Et hus med swimmingpool, overdækket terrasse og græsplæne.
En swimmingpool med en buet form, omgivet af en terrasse med liggestole og et overdækket siddeområde.
En stue med sofa, sofabord, tv monteret på en stenvæg og loftventilator.
En stue med pejs, loftventilator og et køkken med skabe og et køleskab.
En moderne stue med en modulsofa, et rundt sofabord og en loftventilator.

Anmeldelser

8,4 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • Afslapning i vandet
    Den højt bedømte pool er det perfekte sted at stresse af.
  • Nyd den opvarmede pool
    Et sjældent fund i dette område – tag en svømmetur eller en afslappende dukkert.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Gåafstand til South Beach

Populære faciliteter

  • Boblebad på stedet
  • Terrasse
  • Privat pool
  • Grill
  • Aircondition
  • Køleskab

Udforsk området

Åbn kort
Hilton Head Island, SC
  • Place, Atlantic Dunes by Davis Love III
    ‪9 min. gang‬
  • Place, South Beach
    ‪14 min. gang‬
  • Place, Sea Pines Forest Preserve
    ‪2 min. kørsel‬
  • Airport, Hilton Head Island, SC (HHH)
    ‪17 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

4 soveværelser (13 sovepladser)

Soveværelse 1

1 kingsize-seng

Soveværelse 2

2 dobbeltsenge

Soveværelse 3

1 queensize-seng

Soveværelse 4

1 kingsize-seng og 1 sovesofa (dobbeltseng)

4 badeværelser

Badeværelse 1

Badeværelse 2

Badeværelse 3

Badeværelse 4

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Have

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Hilton Head

Denne feriebolig befinder sig i Sea Pines – et område i Hilton Head, der ligger ved siden af en golfbane og ved strandpromenaden. Shoppingentusiaster bør kigge forbi Coligny Plaza, mens de rejsende, der sætter pris på naturskønne områder, kan besøge Coligny Beach og Tybee Island Beach. Lawton Stables og The Sandbox er også et besøg værd.
Kort
Hilton Head Island, SC

Hvad ligger i nærheden?

  • Atlantic Dunes by Davis Love III - 9 min. gang - 0.8 km
  • South Beach - 14 min. gang - 1.2 km
  • Sea Pines Forest Preserve - 2 min. kørsel - 1.4 km
  • Harbour Town Golf Links - 6 min. kørsel - 4.3 km
  • Harbour Town Fyrtårn - 7 min. kørsel - 5.0 km

Sådan kommer du rundt

  • Hilton Head Island, SC (HHH) - 25 min. kørsel

Restauranter

  • ‪The Quarterdeck - ‬8 min. kørsel
  • ‪Harbour Town Bakery & Cafe - ‬7 min. kørsel
  • ‪The Crazy Crab - ‬8 min. kørsel
  • ‪Loggerhead Landing - ‬4 min. kørsel
  • ‪One Hot Mama’s Garage Bar - ‬8 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er Sunset Rentals | South Live Oak 25 et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Sunset Rentals | South Live Oak 25?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Sunset Rentals | South Live Oak 25?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Sunset Rentals | South Live Oak 25?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Sunset Rentals | South Live Oak 25?

Feriested med golffaciliteter ligger i Sea Pines, kun 1,3 km fra South Beach og 2,7 km fra Coligny Beach. Derudover ligger Sea Pines Forest Preserve og Atlantic Dunes by Davis Love III ca. 2 km derfra.

Anmeldelser

8,4

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 3 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 5 anmeldelser

8,8/10

Rengøring

8,0/10

Indtjekning

7,6/10

Kommunikation

9,6/10

Området

8,8/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
House was great. Super clean, and just as advertised. The only issue was the water in one of the showers was hard to get hot water out of. Otherwise everything was perfect.
Overnattede 3 nætter i september 2026
Svar fra VrboOwner den 28. sep. 2026
We are so glad to hear you enjoyed your stay and thank you for your feedback regarding the shower. We will address with the management team. We would love to host you again soon! Sincerely, The Sunset Rentals Team
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Everything was ready for our arrival with very nice amenities.
Overnattede 7 nætter i november 2025
Svar fra VrboOwner den 8. dec. 2025
We are so glad you enjoyed your stay and we hope to host you again. Thank you for the feedback, it is helpful for us and future guests. We appreciate your insights.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Vacation

Vacation
Overnattede 3 nætter i september 2022
Svar fra VrboOwner den 12. sep. 2023
Thank you for staying with us!
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Området
Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed

Recap

-Clogged sinks/toilets/bathtubs when we arrived -house was not clean at all -wash machine is about to fall apart -tried to contact management multiple times -wifi was in and out -had trouble with some of the TVs -Roaches and bugs all outside and inside the house -a company left 8 bikes sitting in the driveway (I called and was able to get ahold of someone in the office when we arrived. I informed them about the bikes, and they informed me they would be picked up right away. that never happened. from that call forward I was never able to reach the property management again) *overall, not happy at all with the stay. For the price we paid for the house it was not justifiable at all.
Overnattede 4 nætter i september 2022
Svar fra VrboOwner den 12. sep. 2023
Hi Curtis, Thank you for this review. Some times clogged plumbing happens and we aren't aware until a guest lets us know. We do our best to address any issues brought to our attention. It is noted from the inspector that roaches and other pests were not present and she did not observe water in the tub. Our staff reached out to the 3rd party vendor for the bikes left by the pervious guests and we were assured they would be picked up. I see notes in your reservation that you had spoken directly to our General Manager about your issues with this home. We hope that despite our shortfall, that you were able to enjoy our beautiful island.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Overnattede 5 nætter i juli 2026
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback