Portofino Island Resort #2-1002 | Luxe Condo, Beautiful Bay Views + Resort Ameni

Billedgalleri for Portofino Island Resort #2-1002 | Luxe Condo, Beautiful Bay Views + Resort Ameni

Opholdsområde
Opholdsområde
Overnatningsstedets område
Diverse
Opholdsområde

Anmeldelser

8,6 ud af 10.
Fremragende

Højdepunkter

  • Slap af i den indendørs pool
    Et sjældent fund i dette område – tag en svømmetur uanset vejret.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    I nærheden af Pensacola Beach Beaches

Populære faciliteter

  • Altan eller terrasse
  • Boblebad på stedet
  • Indendørs pool
  • Fitnesscenter på stedet
  • Aircondition
  • Gratis Wi-Fi på fællesområder

Udforsk området

Åbn kort
Pensacola Beach, FL
  • Place, Pensacola Beach Beaches
    ‪5 min. gang‬
  • Place, Opal Beach
    ‪6 min. gang‬
  • Place, Park East On-Leash Dog Beach
    ‪14 min. gang‬
  • Airport, Pensacola, Florida (PNS-Pensacola Internationale Lufthavn)
    ‪39 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

2 soveværelser (6 sovepladser)

Soveværelse 1

1 kingsize-seng

Soveværelse 2

2 enkeltsenge

Soveværelse 3

1 sovesofa (dobbeltseng)

2 badeværelser, 1 toilet

Badeværelse 1

Badeværelse 2

Badeværelse 3

Områder

Køkken
Altan
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Pensacola Beach

Denne lejlighed befinder sig ved strandpromenaden i Pensacola Beach. Rejsende med stor interesse for kultur, kan tage et smut forbi Pensacola, mens dem, der sætter pris på stedets naturskønne områder, kan besøge Pensacola Beach Beaches og Opal Beach. Ser du frem til et event eller en sportbegivenhed under din rejse? Se, hvad Pensacola Bay Center eller Blue Wahoos Stadium har på programmet. Oplevelser som jetski, kajakroning og snorkling giver gode muligheder for at komme ud på eller i det omgivende vand, eller du kan tage på eventyr ved at afprøve cykling i nærheden.
Kort
Pensacola Beach, FL

Hvad ligger i nærheden?

  • Pensacola Beach Beaches - 5 min. gang - 0.4 km
  • Opal Beach - 6 min. gang - 0.6 km
  • Santa Rosa Sound - 11 min. gang - 1.0 km
  • Park East On-Leash Dog Beach - 14 min. gang - 1.2 km
  • Pensacola Beach Boardwalk - 10 min. kørsel - 6.6 km

Sådan kommer du rundt

  • Pensacola Station - 29 min. kørsel
  • Pensacola, Florida (PNS-Pensacola Internationale Lufthavn) - 30 min. kørsel

Restauranter

  • ‪McDonald's - ‬20 min. kørsel
  • ‪Circle K - ‬20 min. kørsel
  • ‪SONIC Drive In - ‬20 min. kørsel
  • ‪Pedros Tacos & Tequila Bar - ‬19 min. kørsel
  • ‪Starbucks - ‬21 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har Portofino Island Resort #2-1002 | Luxe Condo, Beautiful Bay Views + Resort Ameni en pool?

Ja, dette overnatningssted har en indendørs pool.

Er Portofino Island Resort #2-1002 | Luxe Condo, Beautiful Bay Views + Resort Ameni et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Portofino Island Resort #2-1002 | Luxe Condo, Beautiful Bay Views + Resort Ameni?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Portofino Island Resort #2-1002 | Luxe Condo, Beautiful Bay Views + Resort Ameni?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Portofino Island Resort #2-1002 | Luxe Condo, Beautiful Bay Views + Resort Ameni?

Udtjekning er kl. 09.00.

Hvor ligger Portofino Island Resort #2-1002 | Luxe Condo, Beautiful Bay Views + Resort Ameni?

Dette lejlighedskompleks ligger ved strandpromenaden, kun 5 minutters gang fra Santa Rosa Sound, Pensacola Beach Beaches og Opal Beach. Derudover ligger Park East On-Leash Dog Beach og Gulf Islands National Seashore ca. 5 km derfra.

Anmeldelser

8,6

Fremragende

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 6 af i alt 8 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 0 af i alt 8 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 8 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 8 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 1 af i alt 8 anmeldelser

7,8/10

Rengøring

9,8/10

Indtjekning

8,6/10

Kommunikation

10/10

Området

8,8/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Was a beautiful condo and property. We had a blast.

Had a great time with our short visit with friends and family
Overnattede 3 nætter i marts 2022
Svar fra VrboOwner den 23. sep. 2022
Hello Kathryn, Thank you for sharing the positive review. Hope to see you again in the near future! Kindest Regards, Your Southern Team
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Weekend getaway

This trip was a quick week end getaway, the property was amazing and we will definitely be back.
Overnattede 2 nætter i juni 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Classic Florida Beauty and Serenity

Absolutely phenomenal property, surroundings, and community.
Overnattede 40 nætter i januar 2022
Svar fra VrboOwner den 27. sep. 2022
Hello Don, We are happy to know that you had a great time! Thank you for your review! We hope to see you again soon! Kindest Regards, Your Southern Team
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Tv express! Our tv went on the fritz! Dee our manager brought a new one in the next day! Excellent s

A honeymoon trip!
Overnattede 69 nætter i januar 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Rengøring

Great view

We enjoyed the property& had everything we needed. However, it is in need of a deep cleaning top to bottom including the balcony. All three mattresses need to be replaced. The sunrises were spectacular.
Overnattede 5 nætter i maj 2022
Svar fra VrboOwner den 1. nov. 2022
Thank you for your feedback and bringing these issues to our attention. We here at Southern pride ourselves in providing quality guest services and products to our guest. Our 24 hours Guest Service Team is always available to assist with any issues. We would like to ask in the future, to please let us know if any issues come up so we can quickly address them and get your stay with us back on track. We look forward to hosting you again here on the Gulf Coast. – Your Southern Team
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

4th of July

The condo was really nice and there portifino never disappoints. The only thing I would say about this condo is to get rid of the fake plants. They just collect dust and look tacky. Everything else was great.
Overnattede 5 nætter i juli 2024
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed
Synes ikke om: Rengøring, kommunikation, annoncens rigtighed

Rental

The TV DIDNT work. We stay at the protifio several times a year, this has been the most disappointing experience we have had with this property. We will use previous units going forward. Accommodations were sub par, Linens felt like a cheap hotel, kitchen items were old and not in good shape, light bulbs were mismatched in color. Not supplied like previous rental companies and the misinformation about boat parking forced us to scramble on Easter Sunday to find a place to store out boat.
Overnattede 3 nætter i april 2022
Svar fra VrboOwner den 26. maj 2022
Hey Robbie, thanks so much for taking the time out of your day to leave this review! I apologize that your stay wasn’t up to par with what Southern expects out of it’s properties and these things will be brought to the owner attention. I apologize that you were given mis-information about parking your boat, we will work on getting that resolved so we don’t face the same mistake again. We hope that the next time you are on the Emerald Coast you will give us the chance to show you what the true Southern experience can be like. Thanks so much, Your Southern Team
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed

Needs a Little TLC

Overall, my family and I had a great vacation at Pensacola Beach. The resort itself is beautiful and well maintained. However, this condo could be so much better with some changes and additions. First, all 3 TVs need to be upgraded to smart TVs. For the price we paid, we expected smart TVs. The living room TV froze up in the middle of 2 different movies and wouldn’t turn off. The appliances could also use an upgrade. The water dispenser didn’t work in the fridge and the oven took 30 minutes to preheat. The kitchen only had the very bare necessities. A keurig would be a great addition. The master bedroom door doesn’t lock. The sheets were cheap and barely acceptable. The couch foldout bed was very uncomfortable. The door from the 2nd bedroom to the balcony was very difficult to open. The bedrooms had very little drawer space. The kitchen trash can was too small for a 6 person condo. And lastly, the jets in the master bath tub were disgusting. I was hoping for a hot bath because I don’t have a tub at home but that didn’t happen unfortunately. We did enjoy some things about the condo. The half bath at the front of the condo was nice to have. The balcony is large with plenty of furniture. The view is absolutely amazing. The master bed was comfortable. The master bedroom has 2 roomy closets. The split floor plan is nice. The condo has tile throughout. Overall, the condo has been well-maintained. We’ll stay at Portofino again next year but will find a different condo.
Overnattede 7 nætter i juni 2022
Svar fra VrboOwner den 10. nov. 2022
Thank you for your feedback and bringing these issues to our attention. We here at Southern pride ourselves in providing quality guest services and products to our guest. Our 24 hours Guest Service Team is always available to assist with any issues. We would like to ask in the future, to please let us know if any issues come up so we can quickly address them and get your stay with us back on track. We look forward to hosting you again here on the Gulf Coast. – Your Southern Team.
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback