Hele boligen

Ultimate Group Beach House | Sleeps 16 | Ocean Views

Billedgalleri for Ultimate Group Beach House | Sleeps 16 | Ocean Views

En rummelig opholdsstue med spisebord, hvide møbler og en trappe til en etage ovenover.
Udendørsområde
En terrasse med træstole og borde med udsigt over en strand og bygninger i baggrunden.
Et værelse med et stort vindue der udover en strand og bygninger, en hvid dør og trægulv.
Privat køkken

Anmeldelser

8,0 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • Strand, bølger og sand
    Gæsterne nyder den fantastiske udsigt over stranden på dette overnatningssted.
  • Central beliggenhed
    Du er aldrig langt fra din destination med denne praktiske beliggenhed.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Gåafstand til Mexico Beach

Populære faciliteter

  • Altan
  • Grill
  • Aircondition
  • Køleskab
  • Vaskemaskine
  • Mulighed for parkering på stedet

Udforsk området

Åbn kort
Port Saint Joe, FL
  • Place, Saint Joe Beach
    ‪2 min. gang‬
  • Place, Beacon Hill Park
    ‪3 min. gang‬
  • Place, Mexico Beach
    ‪14 min. gang‬

Værelser og sovepladser

6 soveværelser (20 sovepladser)

Soveværelse 1

1 enkeltseng og 1 køjeseng (enkeltseng)

Soveværelse 2

1 kingsize-seng

Soveværelse 3

1 enkeltseng og 1 køjeseng (enkeltseng)

Soveværelse 4

1 kingsize-seng

Soveværelse 5

2 dobbeltsenge

Soveværelse 6

2 dobbeltsenge

4 badeværelser

Badeværelse 1

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 2

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 3

Badekar eller brusekabine · Badekar · Toilet

Badeværelse 4

Badekar eller brusekabine · Badekar · Toilet

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Altan
Separat spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Port St. Joe

Denne feriebolig befinder sig tæt på stranden i Port St. Joe. Mexico Beach og Constitution Convention Museum State Park reflekterer områdets naturlige skønhed. Områdets andre seværdigheder inkluderer Beacon Hill Park og Mexico Beach Park. Port Theatre Art and Culture Center og Frank Pate Park er også et besøg værd.
Kort
Port Saint Joe, FL

Hvad ligger i nærheden?

  • Saint Joe Beach - 2 min. gang - 0.2 km
  • Beacon Hill Park - 3 min. gang - 0.3 km
  • Mexico Beach - 14 min. gang - 1.2 km
  • Tyndall Flybase Visitor Center - 28 min. kørsel - 36.4 km
  • Port St. Joe Beach - 29 min. kørsel - 38.0 km

Restauranter

  • ‪Forgotten Coast Brewing Company - ‬6 min. kørsel
  • ‪Shipwreck Raw Bar - ‬3 min. kørsel
  • ‪The Mill Mercantile & Social - ‬7 min. kørsel
  • ‪Shell Shack - ‬6 min. kørsel
  • ‪Bruno’s Pizza Windmark - ‬7 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er Gulf Coast Getaway | 2 Kitchens + Deck + Sleeps 16 et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvad koster det at overnatte hos Ultimate Group Beach House | Sleeps 16 | Ocean Views?

Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Ultimate Group Beach House | Sleeps 16 | Ocean Views den 3. nov. 2026 starter fra 5.927 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 31. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.

Hvor meget koster parkering hos Gulf Coast Getaway | 2 Kitchens + Deck + Sleeps 16?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Gulf Coast Getaway | 2 Kitchens + Deck + Sleeps 16?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Gulf Coast Getaway | 2 Kitchens + Deck + Sleeps 16?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Gulf Coast Getaway | 2 Kitchens + Deck + Sleeps 16?

Feriested ligger ved vandet, kun 15 minutters gang fra Saint Joe Beach og Mexico Beach. Derudover ligger Beacon Hill Park og Park Under the Palms ca. 3 km derfra.

Anmeldelser

8,0

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 2 af i alt 4 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 4 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 4 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 4 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 4 anmeldelser

7,6/10

Rengøring

8,0/10

Indtjekning

8,0/10

Kommunikation

9,0/10

Området

8,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
We enjoyed our stay here!! Plenty of room for our big family and very short walk across the street to the beach!! We’ll definitely book again.
Overnattede 7 nætter i juni 2026
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great place for a big family!!!

Our stay was fantastic. We did have some issues with cleanliness, but upon reaching out to Destination Vacation(the property management company), those issues were offered to be quickly handled. The set up was fantastic for our huge family. The view is beautiful and the walk to the beach is as easy as can be without being directly on the beach.
Overnattede 3 nætter i juli 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Spacious Duplex, Great Location

These duplexes worked great for our group of 20. Having 2 kitchens and a full size fridge in each was much needed. There is an amazing view of the beach from the front porches and the many of the windows. Beach access is right across the street and the beach was perfect even for our young children. There are 2 full showers outside and 2 full laundry rooms which made it easy to clean up after a day at the beach. Definitely a place we plan on staying at again.
Overnattede 7 nætter i maj 2025
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed

Cleanliness is a BIG issue

When we first arrived on site, the cleaner was about an hour behind so we had to sit there and wait for him to get done to complete our check in. Upon arrival, the towels left on the bed by the cleaner were stained and looked dirty. We tried to use the grill the first not but the grill was so filthy, the bottom had rotted out and the propane tank was empty. The worse part of as is many folks in our party were dealing with severe allergies. After a few days, we realized it was because of MOLD actively growing in the house. It was growing on the furniture and on the ceiling above the kitchen. This was taking place in BOTH units. I reached out to the property manager and the REFUSED to do anything about it. I highly recommend that no on stay here if you are concerned with your health
Overnattede 7 nætter i marts 2025
Svar fra VrboOwner den 26. apr. 2025
Hi Craig, Thank you for sharing your feedback. We understand that you are frustrated because we did not approve your refund request. However, please know that our decision was based on the professional assessment from the AC company we sent out during your stay. We take health concerns very seriously, which is why we immediately sent a technician to inspect the property. As we explained during our conversation, the AC company confirmed that the issue was not mold, but rather high humidity — caused by setting the thermostat lower than recommended during your stay. Regarding the grill, it was in good working condition prior to your arrival. As for the wait at check-in, our standard check-in time is 4 PM, and you arrived about an hour early, which is why the cleaner was still finishing up. We appreciate your feedback and are always working to improve our service. We’re sorry your experience was not what you had hoped, and we wish you all the best in your future travels.
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback