Hytte

Smoky Mountains Cabin w/ Hot Tub + Arcade – Pigeon Forge Area!

Billedgalleri for Smoky Mountains Cabin w/ Hot Tub + Arcade – Pigeon Forge Area!

En træterrasse med to gyngestole og lyskæder, med udsigt over et bjergrigt landskab.
En træhytte med balkon omgivet af træer med efterårsfarver.
Et hyggeligt interiør i en træhytte med et køkken, spiseområde og opholdstue.
Et hyggeligt sommerhusinteriør med træpaneler, et stort fjernsyn på væggen, et spiseområde og en behagelig siddeplads.
Et interiør af en træhytte med et køkken, spiseområde og et soveværelse i loftet.

Anmeldelser

9,6 ud af 10.
Enestående

Højdepunkter

  • Skabt til afslapning
    Højt bedømt for komfort – gæsterne føler sig hjemme her.
  • Central beliggenhed
    Du er aldrig langt fra din destination med denne praktiske beliggenhed.

Populære faciliteter

  • Altan
  • Boblebad på stedet
  • Fælles pool
  • Grill
  • Aircondition
  • Køleskab

Udforsk området

Åbn kort
Sevierville, TN
  • Place, Soaky Mountain Waterpark
    ‪9 min. kørsel‬
  • Place, Sevierville Kongrescenter
    ‪10 min. kørsel‬
  • Place, Wilderness at the Smokies
    ‪11 min. kørsel‬
  • Airport, Knoxville, TN (TYS-McGhee Tyson)
    ‪50 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

3 soveværelser (9 sovepladser)

Soveværelse 1

1 queensize-seng og 1 futon (dobbeltseng)

Soveværelse 2

1 kingsize-seng

Soveværelse 3

1 kingsize-seng

2 badeværelser

Badeværelse 1

Badekar eller brusekabine · Badekar · Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 2

Badekar eller brusekabine · Badekar · Toilet · Kun brusekabine

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Altan

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Sevierville

Denne hytte befinder sig i bjergene i Sevierville. Stedets naturskønne områder kan opleves med et besøg til Douglas Lake og The Ripken Experience - Pigeon Forge, mens Wilderness at the Smokies og Titanic Museum er et par andre populære seværdigheder, du kan opleve. Gå ikke glip af Dollywood's Splash Country og Dollywood.
Kort
Sevierville, TN

Hvad ligger i nærheden?

  • Soaky Mountain Waterpark - 9 min. kørsel - 7.5 km
  • Sevierville Kongrescenter - 10 min. kørsel - 8.5 km
  • Wilderness at the Smokies - 11 min. kørsel - 9.2 km
  • Wild WaterDome - 11 min. kørsel - 9.2 km
  • Sevierville Golf Club - 12 min. kørsel - 10.2 km

Sådan kommer du rundt

  • Alcoa - Knoxville Airport (TYS) - 49 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Dutch Bros Coffee - ‬14 min. kørsel
  • ‪Chick-fil-A - ‬12 min. kørsel
  • ‪McDonald's - ‬14 min. kørsel
  • ‪Taco Bell - ‬12 min. kørsel
  • ‪Freddy's Frozen Custard & Steakburgers - ‬12 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er Smoky Mountains Cabin w/ Hot Tub + Arcade – Pigeon Forge Area! et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Smoky Mountains Cabin w/ Hot Tub + Arcade – Pigeon Forge Area!?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Smoky Mountains Cabin w/ Hot Tub + Arcade – Pigeon Forge Area!?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Smoky Mountains Cabin w/ Hot Tub + Arcade – Pigeon Forge Area!?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Smoky Mountains Cabin w/ Hot Tub + Arcade – Pigeon Forge Area!?

Denne hytte ligger i bjergene, kun 10 km fra Soaky Mountain Waterpark, Wilderness at the Smokies og Sevierville Kongrescenter. Derudover ligger Wild WaterDome og Sevierville Golf Club ca. 10 km derfra.

Anmeldelser

9,6

Enestående

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 71 af i alt 81 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 5 af i alt 81 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 3 af i alt 81 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 81 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 2 af i alt 81 anmeldelser

9,2/10

Rengøring

9,8/10

Indtjekning

10/10

Kommunikation

9,8/10

Området

9,6/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
We loved it the host was amazing and kept us informed:) will stay again !!
Overnattede 2 nætter i oktober 2026
Svar fra Management den 14. okt. 2026
Thank you so much for the kind review! We're thrilled to hear you had a great stay and that our communication helped make your trip enjoyable. It was a pleasure hosting you, and we truly appreciate you choosing Bear Tracks. We look forward to welcoming you back for another Smoky Mountain getaway soon! 😊🏔️🏡
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
We LOVED our stay! Would recommend and hopefully we'll be able to stay agin in the future.
Overnattede 5 nætter i juli 2026
Svar fra VrboOwner den 14. aug. 2026
Thank you so much! We’re thrilled you loved your stay and would recommend us. We’d be happy to welcome you back anytime — hope to see you again soon!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
Overall good place
Overnattede 3 nætter i juli 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Spectacular place, kind responsive host, hot tub was great!
Overnattede 6 nætter i juni 2026
Svar fra VrboOwner den 14. aug. 2026
Thank you so much! We’re delighted you enjoyed the cabin and the hot tub, and we appreciate the kind words. It was a pleasure hosting you — hope to welcome you back again soon!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Very relaxing cabin. The hot tub was nice and the arcade had so much to play
Overnattede 2 nætter i juli 2026
Svar fra VrboOwner den 14. aug. 2026
Thank you! We’re happy to hear you found the cabin relaxing and enjoyed the hot tub and arcade. It was a pleasure hosting you — hope you’ll come back and visit us again!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Perfect set up! Loft was perfect for the kids and the hot tub was ready to go!!
Overnattede 2 nætter i juli 2026
Svar fra VrboOwner den 14. aug. 2026
Thank you! We’re so glad the loft worked well for the kids and that the hot tub was ready for you. It was a pleasure hosting your family — hope to welcome you back again soon!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
We loved our stay at this cabin!!
Overnattede 3 nætter i marts 2026
Svar fra VrboOwner den 17. mar. 2026
Thank you so much for staying with us at Bear Tracks, Stephanie!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Loved the hot tub
Overnattede 6 nætter i juni 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Clean and comfy. Definitely enjoyed relaxing in this cabin.
Overnattede 5 nætter i juni 2026
Svar fra VrboOwner den 14. aug. 2026
Thank you! We’re so glad you found the cabin clean, comfortable, and relaxing. It was a pleasure hosting you — hope you’ll come back and stay with us again!
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
The property was well kept and provided a plenty of amenities. We used the hot tub nightly.The view from the deck would be better if some of the trees were taken down.
Overnattede 4 nætter i juli 2026
Svar fra VrboOwner den 14. aug. 2026
Thank you so much for the kind review! We’re glad you enjoyed the amenities and made good use of the hot tub during your stay. We appreciate the feedback about the view from the deck — the surrounding trees are part of what gives the property its private, wooded setting, but we’re always looking at ways to enhance the outdoor experience for guests. We’d love to host you again in the future!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
We had a wonderful 5 nights. The cabin was in perfect condition. We will definitely be back.
Overnattede 5 nætter i maj 2026
Svar fra VrboOwner den 14. aug. 2026
Thank you so much! We’re thrilled you had a wonderful stay and that everything was in perfect condition. We’d love to welcome you back anytime — looking forward to hosting you again!
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed
Synes ikke om: Rengøring, annoncens rigtighed
Really dirty
Overnattede 3 nætter i august 2026
Svar fra VrboOwner den 13. aug. 2026
Hi Jose, Thank you for your feedback. We're very sorry to hear that the cleanliness of the cabin did not meet your expectations during your stay. Providing a clean and comfortable experience for our guests is extremely important to us, and we take comments like yours seriously. We have shared your feedback with our cleaning team and are reviewing our processes to ensure this does not happen again. We appreciate you bringing this to our attention and wish we would have had the opportunity to address any concerns during your stay. Thank you again for your feedback.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Everything was just exactly as it was described. We could not have been happier with the condition of the cabin. The hot tub was perfect and we were absolutely love to stay here again.
Overnattede 6 nætter i maj 2026
Svar fra VrboOwner den 28. maj 2026
Thank you so much for your wonderful review! We're thrilled to hear everything was exactly as described and that you loved the condition of the cabin. The hot tub is one of our favorite features, so we're especially happy it was perfect for you. It was a pleasure hosting you, and we would love to welcome you back anytime!
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed
Towels and bedsheets were still dirty when we arrived, house was poorly organized to find things and the hot tub had a weird fish tank smell. Found messes from previous guests. The remotes were hard to figure out which TV they went to and the main tv in the living room could not get any remote to work it. The dishwasher also did not clean the dishes even after 3 washes. Location was great, and has great potential but cleanliness was for sure lacking.
Overnattede 4 nætter i oktober 2026
Svar fra VrboOwner den 14. okt. 2026
Thank you for your feedback. We're sorry to hear your stay didn't meet expectations. Cleanliness and guest experience are extremely important to us, and we take concerns like yours seriously. We appreciate you bringing these issues to our attention, including the linens, hot tub, TV remotes, dishwasher, and overall housekeeping. We've shared your feedback with our cleaning and maintenance teams and are taking steps to address these items. We're glad you enjoyed the location and see the potential in the property. Thank you again for your honest feedback as it helps us improve for future guests.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Amazing little 2 bedroom home with a massive wrap around porch, air hockey, arcade machine, hot tub, plenty of sleeping spots. Check in was super easy and host was very communicative! Excellent stay, easy 5 stars!
Overnattede 4 nætter i marts 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Hot tub was nice and relaxing after a full day at Dollywood. Cabin was perfect for what we needed. Grandkids enjoyed the air hockey table and video games.
Overnattede 2 nætter i april 2026
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Cozy cabin family enjoyed the stay and was comfortable would recommend to others
Overnattede 5 nætter i juli 2025
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes godt om: Kommunikation
Synes ikke om: Rengøring, annoncens rigtighed
No mountain views and the cabin was not clean to our standards contacted the host and he refunded our money I feel the cabin needed some attention
Overnattede 3 nætter i juli 2026
Svar fra VrboOwner den 13. aug. 2026
Thank you for your feedback. We're sorry the cabin did not meet your expectations. When you contacted us during your stay, we responded immediately by having our property manager visit the cabin to address any concerns. (Nothing could be pointed out as not being cleaned). While your reservation did not qualify for a refund under VRBO cancellation policy, we chose to provide one because guest satisfaction is important to us. Regarding the mountain views, our listing includes professional photos and a detailed description of the property so guests can accurately understand the setting before booking.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
We enjoyed our stay in Tennessee! The cabin was clean (minus the porch area with dirt and pollen) and the beds were very comfortable. My girls enjoyed the game room area upstairs and we even got to hang by the pool for a few hours.The communication was very good and they were quick to respond. We would definitely stay here again, even though Woody the woodpecker kept waking us up early.
Overnattede 3 nætter i maj 2026
Svar fra VrboOwner den 28. maj 2026
Thank you so much for taking the time to leave a review! We're thrilled you and your girls enjoyed your stay in Tennessee. We're glad the beds were comfortable and that everyone loved the game room and pool area. Sorry about the porch — pollen can be tough to stay ahead of this time of year. We'll work on keeping that area cleaner between guests. And as for Woody the woodpecker… he’s a regular around here! We’re happy you still had a great time and would love to host your family again soon. Best regards, Bear Tracks!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Super clean and cozy!
Overnattede 2 nætter i februar 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Fantastic getaway! The air hockey table was a huge hit for our kids! The host was very helpful, immediately responding to any questions I had.
Overnattede 4 nætter i marts 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Beautiful cabin in a great location! We really enjoyed our stay! I would definitely recommend!
Overnattede 3 nætter i august 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great place to stay!

Enjoyed the peace and quiet of the resort and the amenities were just as described.
Overnattede 6 nætter i juli 2022
Svar fra VrboOwner den 8. aug. 2022
Thank you Ruth! We very much enjoyed hosting you and are looking forward to your next stay!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Clean and cozy! Host responded to all questions almost immediately. Beautiful view!
Overnattede 4 nætter i marts 2026
Svar fra VrboOwner den 1. apr. 2026
Thank you for staying with us at Bear Tracks Molly!
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Rengøring
When I arrived the cabin had not been cleaned from the previous people. Bed covers in there for and beds were stripped etc. I called the contact person and he immediately called the cleaners to come clean. They did clean somewhat and get the beds made. The contact person did make it right in the end overall we did enjoy staying at this cabin.
Overnattede 2 nætter i juni 2026
Svar fra VrboOwner den 14. aug. 2026
Thank you for your feedback. We sincerely apologize for the condition of the cabin upon your arrival. Unfortunately, there was a scheduling error with our cleaning team, and the cabin had not been serviced after the previous guests checked out. Once we were made aware of the issue, we immediately contacted our cleaners and had them return to prepare the cabin and make things right. While we're disappointed this happened, we're glad we were able to resolve the situation and that you ultimately enjoyed your stay. We appreciate your understanding and the opportunity to host you.
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback