1 KING Bed 3 QUEEN Beds* Pet Friendly* Quiet

Billedgalleri for 1 KING Bed 3 QUEEN Beds* Pet Friendly* Quiet

Et soveværelse med seng, sengeborde med lamper, et skrivebord og et vindue med gardiner.
Et køkken med kaffemaskine, en kurv med toiletartikler og et vindue med udsigt til træer.
Et spisebord med fire stole, en plante i midten og en væg med et 'Cleveland' skilt.
En stue med sofa, sofabord og spisebord med stole. Der er en trappe, der fører til et andet rum.
Et køkken med en dobbelt rustfri stålvask, hvid flisebeklædt bagvæg og et vindue med udsigt til et hus.

Anmeldelser

8,2 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • Spillehal/spillerum
    Et sjældent fund – sjov for alle aldre med en spillehal/et spillerum på stedet.

Populære faciliteter

  • Have
  • Spillehal/spillerum
  • Grill
  • Aircondition
  • Køkken
  • Kæledyrsvenligt

Udforsk området

Åbn kort
Parma, OH
  • Place, Sweetie's GolfLand
    ‪6 min. kørsel‬
  • Place, Huntington Bank Field
    ‪19 min. kørsel‬
  • Place, Rock and Roll Hall of Fame
    ‪19 min. kørsel‬
  • Airport, Cleveland, OH (CLE-Hopkins Int.)
    ‪14 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

4 soveværelser (10 sovepladser)

Soveværelse 1

1 queensize-seng

Soveværelse 2

1 kingsize-seng

Soveværelse 3

1 queensize-seng

Soveværelse 4

1 queensize-seng

1 badeværelse

Badeværelse 1

Badekar eller brusekabine · Toilet

Områder

Udendørs legeområde
Have

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Parma

Denne feriebolig befinder sig i Parma. Stedets smukke natur kan opleves med et besøg i Cuyahoga Valley National Park, mens andre populære seværdigheder inkluderer Cleveland Metroparks Zoo og Rock and Roll Hall of Fame. Ser du frem til et event eller en sportbegivenhed under dit ophold? Se, hvad Huntington Bank Field eller Progressive Field har på programmet.
Kort
Parma, OH

Hvad ligger i nærheden?

  • Sweetie's GolfLand - 6 min. kørsel - 2.5 km
  • Progressive Field - 16 min. kørsel - 16.5 km
  • Rocket Arena - 17 min. kørsel - 17.3 km
  • Huntington Bank Field - 19 min. kørsel - 19.0 km
  • Rock and Roll Hall of Fame - 19 min. kørsel - 19.0 km

Sådan kommer du rundt

  • West 65th-Lorain Station - 12 min. kørsel
  • Cleveland Station - 15 min. kørsel
  • Cleveland Hopkins Internationale Lufthavn (CLE) - 11 min. kørsel

Restauranter

  • ‪McDonald's - ‬3 min. kørsel
  • ‪Rally's at 6201 Brookpark Road - ‬3 min. kørsel
  • ‪Burger King - ‬20 min. gang
  • ‪Sidekicks Tavern - ‬14 min. gang
  • ‪Sloppy Bobs - ‬3 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er 1 KING Bed 3 QUEEN Beds* Pet Friendly* Quiet et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, dette overnatningssted tillader hunde og katte (maks. 2 i alt) med en maksimumvægt på 23 kg pr. kæledyr.

Hvor meget koster parkering hos 1 KING Bed 3 QUEEN Beds* Pet Friendly* Quiet?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på 1 KING Bed 3 QUEEN Beds* Pet Friendly* Quiet?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på 1 KING Bed 3 QUEEN Beds* Pet Friendly* Quiet?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger 1 KING Bed 3 QUEEN Beds* Pet Friendly* Quiet?

Feriested med familievenlig profil ligger i Parma, kun 5 km fra Sweetie's GolfLand, Big Creek Reservation og University Hospital Parma OH. Derudover ligger Cleveland Metroparks Zoo og Cuyahoga Valley National Park ca. 10 km derfra.

Anmeldelser

8,2

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 8 af i alt 12 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 12 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 12 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 12 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 2 af i alt 12 anmeldelser

9,0/10

Rengøring

6,0/10

Faciliteter

6,0/10

Overnatningsstedets tilstand og faciliteter

9,2/10

Indtjekning

9,2/10

Kommunikation

9,2/10

Området

9,2/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

as advertised great location

fit our needs location close downtown and other location. Would stay again and recommend
Overnattede 6 nætter i april 2024
Svar fra VrboOwner den 12. jul. 2024
Thanks Mike for your review. We loved having you and hope you'll stay with us again.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Perfect fit for our work trip

Everything is as represented and owner is a pleasure to work with
Overnattede 3 nætter i februar 2023
Svar fra VrboOwner den 22. nov. 2023
Thanks Jason for your feedback. We are glad you enjoyed your stay and are glad to be of service. We hope you'll be back soon.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
Enjoyed the owners communication and letting us know anything we needed. Much Appreciated
Overnattede 6 nætter i juli 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Nice location and pleasant house

The house was as described - bedrooms were nice, although the basement bedroom was cold. The neighborhood was lovely. We stayed at the house because of the proximity to Cuyahoga National Park, which was pretty good (a bit farther from the south end of the park than planned, but not too bad). And location to Cleveland was excellent - very close to the Cleveland Zoo. Recommend for travelers.
Overnattede 3 nætter i maj 2023
Svar fra VrboOwner den 22. nov. 2023
Thanks Lynn for leaving us a review. We are so glad the location worked so well for you. We are happy you enjoyed your stay and welcome you back anytime.
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Visiting family

Overall the place was nice, we didn’t really have enough supplies such as tissue, garbage bags and paper towels.. that was our only down fall
Overnattede 2 nætter i marts 2024
Svar fra VrboOwner den 1. apr. 2024
Hi Jacedes. Thanks for your feedback. We are so sorry you didn't have enough supplies. Usually our cleaners leave more than enough supplies for the number of guests and length of stay. Nevertheless we are glad everything else was up to your satisfaction. Thanks again for staying with us.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
The house was warm and clean. A little dated and we did not realize (although it was posted) that there was only 1 bathroom and no dishwasher. However, the price was commiserate to the experience. Unfortunately, the fence was not secure enough for our dogs as there were gaps and the gate was wobblily. It may be ok for other dogs but we have escape artists :)
Overnattede 7 nætter i november 2025
Svar fra VrboOwner den 10. dec. 2025
Hi Danielle. Thanks for your review. The listing has clear pictures of the kitchen and our amenities are listed there as well. Sorry the gate was wobbly, we have fixed it now.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Holidays in Parma OH

Visiting family in NE Ohio for the holidays. The house was perfect for us. Most importantly, the host allows a pet. It's a very comfortable place. Plenty of room for 7 of us. It's well equipped and in a very good location close to anything we might need but still very quiet. We had a small issue which the host jumped on and resolved immediately. Geat peope. We'd stay here again if available when we are in the area. Thanks.
Overnattede 13 nætter i december 2024
Svar fra VrboOwner den 18. jan. 2025
Tim we are thrilled you enjoyed your stay and the location so much. We are glad to have been able to resolve your issue quickly. Thanks for being wonderful guests and we would love to have you back anytime 😊
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
In my 22 years of retirement, and in all my stays; whether it be local or overseas, this was the worst experience that I have ever encountered. The home that I occupied was poorly maintained and neglected. This home, built in 1954, had the original windows making the inside unbearable. In my entire visit, I was cold and miserable spending much of my time in the bedroom under the covers; and it definitely wasn't because I was ill, it just happened to be the warmest place in the house. To make matters worse, the Cleveland area had an 18 day run of single digit and sub-zero temperatures. I even had the host notify me on my 19th day of my stay, that if the thermostat wasn't maintained at the specified 70 degree temperature, there would be additional charges. I'm like seriously, I just dropped 5300 dollars on a two month stay and now I have to be worrying about staying warm. I informed her that as of my arrival date, January 3rd, it was already set at 70 degrees and that I would leave it at the specified setting. I took many photos of the deficiencies that I encountered and purposely left days early to avoid another storm system that was moving in.
Furnace filter was last changed over a year ago.
Severity of snow storm
Pull rod for bathroom sink, not connected
Bathtub floor stained. Filthiest tub that I've ever encountered.
Overnattede 58 nætter i januar 2026
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Rengøring, overnatningsstedets tilstand og faciliteter
1- the house needs to be remodeled for the money they asking for. 2- It's not family friendly the Staris are dangerous for kids 3- House is a small house small living room and kitchen and bed rooms except the room up stairs. 4- We check in the house early after asking the host and she agreed. The house didn't have curtains and the ones are there are see through so u have no privacy. For me it's a huge issue. The host came the next day and took care of some of them. 5-The House stinks from the kitchen sink the host came and purd some bleach and I had to do that everyday. 6-The house is full of different bugs. The host offers to send somebody to take care of it But I didn't care and try to cancel the reservation many times and she refused. 7- I spend about 9 days in the house and almost everyday is something. Yes the host is trying to help but I feel like I don't have to go through all that when the property should be ready and inspected before offering it for rent. I don't know if it's Expida or vrbo not inspecting the propertyes before. 8-I didn't feel safe because one night I came back and the door was wide open. Not sure why but to be honest nothing was missing. 9- I DONT RECOMEND THIS HOUSE AS IS FOR THE MONEY THEY ASKING FOR. 10- I been very honest with my review because I don't leave reviews usually But I had to say something this time .
Overnattede 8 nætter i juni 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Loved out stay

The place was cozy and well thought out. Attention to detail was there. My family and I enjoyed our experience. I would love to stay here again.
Overnattede 2 nætter i november 2022
Svar fra VrboOwner den 22. nov. 2023
Hi Emily, thanks so much for your feedback. We are so glad you enjoyed your stay. Yes, we strive hard to make our homes as comfortable as possible. Hope you'll be back soon.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Overnattede 2 nætter i maj 2025
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback