Pool & Hot Tub- DOGS OK! 5BR w/ Ocean Views!

Billedgalleri for Pool & Hot Tub- DOGS OK! 5BR w/ Ocean Views!

En rummelig stue med en stor modulsofa, et rundt sofabord og en loftventilator.
Et moderne køkken med hvide skabe, en central ø og havudsigt gennem store vinduer.
Et rummeligt køkken med hvide skabe, et træspisebord og havudsigt.
En rummelig stue med ventilator, fladskærm og stort vindue med udsigt over naturen.
En moderne stue med en beige sofa, et mønstret tæppe, et fladskærms TV og en trappe til en etage mere.

Anmeldelser

8,4 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • Spillehal/spillerum
    Et sjældent fund – sjov for alle aldre med en spillehal/et spillerum på stedet.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    I nærheden af Emerald Isle Beach

Populære faciliteter

  • Boblebad på stedet
  • Privat pool
  • Spillehal/spillerum
  • Grill
  • Kæledyrsvenligt
  • Aircondition

Udforsk området

Åbn kort
Emerald Isle, NC
  • Place, Emerald Isle Beach
    ‪18 min. gang‬
  • Place, 3rd Street Park
    ‪3 min. kørsel‬
  • Place, Flatwaters Paddling
    ‪3 min. kørsel‬
  • Airport, New Bern, North Carolina (EWN-Coastal Carolina Regional)
    ‪63 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

5 soveværelser (10 sovepladser)

Soveværelse 1

1 kingsize-seng

Soveværelse 2

1 kingsize-seng

Soveværelse 3

2 queensize-senge

Soveværelse 4

1 kingsize-seng

Soveværelse 5

1 køjeseng (enkeltseng)

5 badeværelser, 1 toilet

Badeværelse 1

Badeværelse 2

Badeværelse 3

Badeværelse 4

Badeværelse 5

Badeværelse 6

Områder

Køkken
Separat spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Emerald Isle

Denne feriebolig befinder sig tæt på stranden i Emerald Isle. Theodore Roosevelt Naturområde og Naturstien ved Hoop Pole Creek reflekterer områdets naturlige skønhed. Områdets andre seværdigheder inkluderer Flatwaters Paddling og Professor Hacker's Lost Treasure Golf and Raceway. Emerald Isle Adventures og The Sweet Spot er også et besøg værd. Vil du gerne have dyppet tæerne? Der er rig mulighed for Surfing/bodyboarding og fiskeri i nærheden af overnatningsstedet.
Kort
Emerald Isle, NC

Hvad ligger i nærheden?

  • Emerald Isle Beach - 18 min. gang - 1.6 km
  • 3rd Street Park - 3 min. kørsel - 2.4 km
  • Flatwaters Paddling - 3 min. kørsel - 2.7 km
  • Emerald Isle Adventures - 12 min. kørsel - 11.0 km
  • Bogue Inlet Fishing Pier - 13 min. kørsel - 11.7 km

Sådan kommer du rundt

  • Havelock Station - 41 min. kørsel
  • New Bern, North Carolina (EWN-Coastal Carolina Regional) - 65 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Surf's Up Grill And Bar - ‬10 min. kørsel
  • ‪Frank's Pizza & Subs - ‬26 min. kørsel
  • ‪Sweet Spot - ‬9 min. kørsel
  • ‪Costal Haze - ‬19 min. kørsel
  • ‪The Village Market - ‬8 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har Pool & Hot Tub- DOGS OK! 5BR w/ Ocean Views! en pool?

Ja, dette overnatningssted har en pool.

Er Pool & Hot Tub- DOGS OK! 5BR w/ Ocean Views! et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, kæledyr er tilladt på dette overnatningssted.

Hvornår er indtjekning på Pool & Hot Tub- DOGS OK! 5BR w/ Ocean Views!?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Pool & Hot Tub- DOGS OK! 5BR w/ Ocean Views!?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Pool & Hot Tub- DOGS OK! 5BR w/ Ocean Views!?

Feriested ligger tæt på stranden, kun 3 km fra Emerald Isle Beach, 3rd Street Park og Flatwaters Paddling. Derudover ligger Beach Wheels Bike Rental 4,6 km derfra.

Anmeldelser

8,4

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 4 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 7 anmeldelser

8,4/10

Rengøring

9,4/10

Indtjekning

8,8/10

Kommunikation

9,0/10

Området

7,8/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Awesome view of the ocean from the third floor great room!!! Really enjoyed ourselves!
Overnattede 6 nætter i september 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
House was large enough for our family. The furniture was a bit worn. The pool was clean and well maintained.
Overnattede 4 nætter i september 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Family memories

This house was awesome. Location was great. The house is beautiful and very well maintained. Large enough for everyone to have their own space. The 32 steps were quite the exercise but worth it!
Overnattede 7 nætter i juni 2024
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Indtjekning
Synes ikke om: Rengøring, kommunikation, annoncens rigtighed
For the price we paid for this rental property, we were pretty disappointed. As soon as we walked in we noticed that the handrails and walls were visibly dirty. The kitchen was nice and clean, but that was the only room that looked like the pictures. The bedrooms have shag carpet that had sand nettles stuck inside that would stab your foot randomly when you were walking around. The fan vents in the bathrooms had black mold you could see as well. I did report the issue and they offered to come and clean again, but by the time they’d called all our stuff was moved in and it would’ve been a huge inconvenience to have maids come and clean again. They also didn’t respond for over 24 hours. The bedsheets were awful as well. I know they said they’re commercially cleaned, which might cause them to not be as nice, but I think they should stop using that service if they want to charge as much as they are—this is advertised as a super nice rental and details about lack of niceties are not up front in the listing. The house has multiple problems—the upstairs freezer didn’t work very well: no ice, not able to keep popsicles frozen. The toilets stopped working after a few days and had to be serviced. The air conditioning went out towards the end of the week and we didn’t even have the air down too low. The property is nice and close to the beach and the pool and hot tub are very nice. Would not stay here again though.
Overnattede 7 nætter i juli 2026
Svar fra VrboOwner den 17. aug. 2026
### Public Response Thank you for taking the time to share your feedback. We’re glad you enjoyed the property’s location, as well as the pool and hot tub. We’re sorry the home did not meet your expectations. When you brought the cleaning concerns to our attention, we did offer to have our team return and address them, although we understand that having cleaners come back after you had settled in was not convenient. We also apologize for the delay in our response. Some of the maintenance issues you experienced, including the freezer, toilets, and air conditioning, were addressed as they were brought to our attention. We understand how frustrating it is to encounter these types of issues during a vacation, and we’re sorry they impacted your stay. We appreciate your feedback regarding the home, furnishings, and overall presentation and will share it with the owner and our team as we continue working to maintain the property and improve the guest experience.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
We had a wonderful week at Emerald Isle (our first visit) with our family! The house was very nice & met all of our needs. That said, we were a little disappointed with the condition of the home upon our arrival. There were broken chairs sitting by the trash cans on the outside of the house & upon entering, we noticed lots of scuff marks all over the walls & an air return vent in the main living area that was filthy. The furniture on the mid-level deck was also quite soiled. We also had an issue with doors that did not open & close properly. These issues were brought to the management company’s attention & were addressed swiftly & to our satisfaction. Overall, we had a great week!
Overnattede 7 nætter i juli 2025
Svar fra VrboOwner den 18. aug. 2025
Thank you for taking the time to provide feedback on your stay at Emerald Isle. We appreciate your honesty in sharing both the positive and constructive aspects of your experience. Your comments regarding the initial condition of the home have been noted, and we will use this feedback to improve our inspection and cleaning processes. We're glad to hear that we were able to address the issues promptly to your satisfaction. We value your business and hope to welcome you back to Emerald Isle in the future.
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed

Disappointed

Broken and uncomfortable deck furniture on the main, top floor. My mechanic son had to remove the door latch from the sliding door to the deck in order to open it. Two bathrooms had to lickering lights. Kitchen as killets are in poor condition and everything stuck to them.
Overnattede 7 nætter i august 2024
Svar fra VrboOwner den 26. sep. 2024
Thank you for your review. We regret to hear that you encountered some issues with the property during your stay. Your feedback is important to us, and we will investigate the matters you have raised to ensure they are addressed. I wanted to stress to you that if you choose to stay with us again- please reach out to us during your stay instead of waiting to post negative reviews after your stay. We are available to help and do whatever we can to ensure a great stay! We strive to provide a comfortable and enjoyable experience for all our guests, and we appreciate you taking the time to bring these concerns to our attention. I hope there was positive moments that you experience in the home though they are not mentioned here.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, beliggenhed
Clean house and pool. House had plenty of room for 8 people.
Overnattede 7 nætter i maj 2026
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback