Hele boligen

Fenced Yard, Patio & BBQ · Historic District Area

Billedgalleri for Fenced Yard, Patio & BBQ · Historic District Area

En moderne stue med sofa, lænestole, sofabord og en loftsvifte.
En udendørs terrasse med træhegn, grill og et bord med stole.
Et soveværelse med en stor seng, en loftsvifte, et natbord med lampe, og en dør der fører til et badeværelse.
Et spiseområde med et træbord, stole og en bænk. Der er en ventilator i loftet, en lysekrone, og et bord dækket med tallerkener, skåle og glas.
Et lille køkken med køleskab, komfur og spisebord med stole.

Anmeldelser

8,0 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • Privat have
    Et sjældent fund – slap af i den fredelige, private have.

Populære faciliteter

  • Terrasse
  • Grill
  • Kæledyrsvenligt
  • Aircondition
  • Mulighed for parkering på stedet
  • Køleskab

Udforsk området

Åbn kort
Savannah, GA
  • Place, Lake Mayer Community Park
    ‪4 min. kørsel‬
  • Place, Memorial Stadium
    ‪5 min. kørsel‬
  • Place, Wormsloe Historic Site
    ‪5 min. kørsel‬
  • Airport, Savannah, GA (SAV-Savannah - Hilton Head Intl.)
    ‪36 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

3 soveværelser (11 sovepladser)

Soveværelse 1

1 sovesofa (dobbeltseng)

Soveværelse 2

1 kingsize-seng

Soveværelse 3

2 dobbeltsenge

Soveværelse 4

2 køjesenge (enkeltsenge)

2 badeværelser

Badeværelse 1

Badekar · Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 2

Toilet · Kun brusekabine

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Have
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Savannah

Denne feriebolig befinder sig i Moon River District – et område i Savannah. River Street og City Market er begge et besøg værd, hvis shopping står på agendaen. Er du mere interesseret i stedets natur, kan du med fordel besøge Forsyth Park og Savannah River. Savannah Botanical Gardens og AMF Savannah Lanes er også et besøg værd. Udforsk områdets muligheder for oplevelser på, i og ved vandet såsom sejlads og fiskeri i nærheden, eller nyd godt af den fri natur ved at kaste dig ud i mulighederne hvad angår vandre-/cykelruter og cykling.
Kort
Savannah, GA

Hvad ligger i nærheden?

  • Lake Mayer Community Park - 4 min. kørsel - 1.7 km
  • Memorial Stadium - 5 min. kørsel - 2.0 km
  • Wormsloe Historic Site - 5 min. kørsel - 2.7 km
  • Lake Mayer Tennis Center - 8 min. kørsel - 3.0 km
  • River Street - 19 min. kørsel - 14.0 km

Sådan kommer du rundt

  • Savannah Amtrak Station - 21 min. kørsel
  • Savannah - Hilton Head International Airport (SAV) - 35 min. kørsel

Restauranter

  • ‪McDonald's - ‬5 min. kørsel
  • ‪McDonald's - ‬16 min. gang
  • ‪Carey Hilliard's Restaurant - ‬4 min. kørsel
  • ‪The Wyld - ‬6 min. kørsel
  • ‪Domino's Pizza - ‬13 min. gang

Ofte stillede spørgsmål

Er Fenced Yard, Patio & BBQ · Historic District Area et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, kæledyr er tilladt på dette overnatningssted.

Hvad koster det at overnatte hos Fenced Yard, Patio & BBQ · Historic District Area?

Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Fenced Yard, Patio & BBQ · Historic District Area den 8. nov. 2026 starter fra 4.009 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 27. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.

Hvor meget koster parkering hos Fenced Yard, Patio & BBQ · Historic District Area?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Fenced Yard, Patio & BBQ · Historic District Area?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Fenced Yard, Patio & BBQ · Historic District Area?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Fenced Yard, Patio & BBQ · Historic District Area?

Feriested ligger i Moon River District, kun 2 km fra Memorial Stadium og Wormsloe Historic Site. Derudover ligger Lake Mayer Community Park og Isle of Hope Marina ca. 5 km derfra.

Anmeldelser

8,0

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 2 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 2 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 5 anmeldelser

7,6/10

Rengøring

10/10

Indtjekning

8,8/10

Kommunikation

7,6/10

Området

8,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Sand Fly Stay

Clean property that met our needs.
Overnattede 4 nætter i november 2023
Svar fra VrboOwner den 13. dec. 2023
Thank you for choosing our property for your stay, JoAnne! We're glad to know it met your needs. Should your travels bring you back this way, we'd be delighted to host you again.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great Weekend Stay

Overall this property was fantastic! Very clean; felt like a hotel away from a hotel. Communication with property manager was outstanding. Only issue was with internet not working, other than that everything exceeded expectation.
Overnattede 4 nætter i oktober 2023
Svar fra VrboOwner den 18. okt. 2023
Thank you for taking the time to share your positive experience at our property. We're thrilled to hear that you had a great weekend stay and found the property fantastic. It's wonderful to know that the cleanliness and the overall ambiance made you feel comfortable, akin to a hotel experience. We appreciate your kind words about our outstanding communication. We sincerely apologize for the issue with the internet, and we appreciate your understanding. Our team is working diligently to resolve this matter promptly. Your feedback is invaluable, and it motivates us to continue providing excellent service. If your future plans bring you back to the area, we would be delighted to host you again and ensure your stay exceeds expectations in every aspect.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed

Stay on Garfield

Overall the stay was a nice experience. I will say the neighborhood did not always seem the safest. We also ran in to a problem with the secondary bathroom as the toilet seat was broken on one side.
Overnattede 2 nætter i maj 2023
Svar fra VrboOwner den 31. maj 2023
Thank you for taking the time to review your stay at our property, Tyler. We're glad to hear that you had a nice overall experience. We apologize for any concerns you had about the neighborhood, and we assure you that we prioritize the safety and well-being of our guests. We appreciate you bringing the issue with the broken toilet seat to our attention, and we will address it promptly to ensure a comfortable stay for future guests. We value your feedback and hope to have the opportunity to host you again in the future!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Nice and clean

Cleanliness is key. I am barefoot most all the time inside house. Even right after a shower, and walking around house, my feet were clean! And not just floors—saw no dust, no grungy anything! Bathrooms were spotless! I’d hoped the neighborhood would lend itself to walking w dogs, but there were no sidewalks and street was busy, and sometimes loud. However, the back yard was fenced in so my little yorkies had a chance to run and play there. Host was always in touch via email and even a ph call. Overall we were extremely pleased w our stay here.
Overnattede 3 nætter i februar 2023
Svar fra VrboOwner den 22. feb. 2023
Thank you so much for your kind feedback, Sallie! I am so pleased you thought the home was very clean and nice. I am also pleased you utilized the fenced-in backyard for your little yorkies! We would love to host you again in the future. You were a great guest.
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Indtjekning
Synes ikke om: Rengøring, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
The set up of this home was the ideal amount of space for our family who was visiting Savannah for a soccer tournament. Unfortunately 2 of the beds were unusable. One of the books was missing the rail on the top, which meant our kids could not use the bed. One of the double beds was bowed in making it extremely uncomfortable to sleep on. We were only staying for two nights so we made due. The biggest problem was the kitchen. The stove was completely dirty and the counter tops looked like they had been cut (it seemed like contact paper was applied over the counters. The worse part was finding small roaches climbing on the walls and at one point when using the microwave, it looked like one was instead. I reported the issues to the host and at first they responded with a generic “thank you for bringing this to our attention.” After sending pictures to them of what I have here, they suggested sending someone out to clean. At that point I just told them no because we were leaving the next day, but I would not be staying at one of their properties again. We ended up purchasing roach traps ourselves. Staying here definitely added stress to our already busy schedule.
Good of stove
Missing bedrail
Stove
Countertops
Overnattede 2 nætter i februar 2026
Svar fra VrboOwner den 17. jul. 2026
Hi Abdiel, Thank you for taking the time to share your honest feedback. I'm truly sorry your stay didn't meet the expectations you had when you booked with us. I understand how disappointing that must have been, and I sincerely appreciate you bringing these concerns to our attention. Your feedback has been invaluable in helping us improve, and we've taken meaningful steps to enhance our housekeeping, maintenance, and overall guest experience. We never stop looking for ways to do better, and comments like yours help us get there. We would love for you to give us the opportunity to host you again. If your travels bring you back to the area, we'd love the chance to welcome you again and provide the exceptional experience you originally expected and deserve. Thank you.
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback