Hele boligen

Largo Manor

Billedgalleri for Largo Manor

Oversigtsbillede af et resort med en stor swimmingpool, en gæstelounge og en anløbsbro, der strækker sig ud i vandet.
Oversigtsbillede af et resort med flere swimmingpools, inklusive en stor central pool, omgivet af frodig vegetation.
Et moderne køkken med en stor ø, en indbygget vask og udsigt til terrassen.
Et moderne hotelværelse med seng, et lille bord med et lys og en balkon med udsigt til vand og grønt.
Et moderne køkken med grå skabe og et spiseområde med et hvidt bord og stole.

Anmeldelser

8,4 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • Privat have
    Et sjældent fund – slap af i den fredelige, private have.

Populære faciliteter

  • Altan
  • Privat pool
  • Grill
  • Aircondition
  • Køleskab
  • Internet

Udforsk området

Åbn kort
Key Largo, FL
  • Place, REEF Ocean Exploration Center for Marine Conservation
    ‪6 min. gang‬
  • Place, Marinaen på Bluefin Rock havn
    ‪5 min. kørsel‬
  • Place, Jacob's Aquatic Center
    ‪5 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

5 soveværelser (10 sovepladser)

Soveværelse 2

1 queensize-seng

Soveværelse 3

1 kingsize-seng

Soveværelse 4

1 kingsize-seng

Soveværelse 5

1 kingsize-seng

Soveværelse 6

1 kingsize-seng

5 badeværelser

Badeværelse 1

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 2

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 3

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 4

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 5

Toilet · Kun brusekabine

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Kontor
Altan
Have

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Key Largo

Denne feriebolig befinder sig ved strandpromenaden i Key Largo. John Pennekamp Coral Reef State Park og Dagny Johnson Key Largo Hammock Botanical State Park reflekterer områdets naturlige skønhed. Områdets andre seværdigheder inkluderer Jacob's Aquatic Center og MarineLab Undersea Laboratory.
Kort
Key Largo, FL

Hvad ligger i nærheden?

  • REEF Ocean Exploration Center for Marine Conservation - 6 min. gang - 0.5 km
  • Marinaen på Bluefin Rock havn - 5 min. kørsel - 1.6 km
  • Jacob's Aquatic Center - 5 min. kørsel - 1.9 km
  • Baker's Cay Resort Beach - 5 min. kørsel - 2.9 km
  • Jimmy Johnson's Big Chill - 11 min. kørsel - 10.5 km

Restauranter

  • ‪McDonald's - ‬4 min. kørsel
  • ‪Starbucks - ‬2 min. kørsel
  • ‪Sharkey's Pub & Galley Restaurant - ‬3 min. kørsel
  • ‪Key Largo Fisheries - ‬17 min. gang
  • ‪Key Largo Chocolates and Ice Cream - ‬3 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er Largo Manor et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Largo Manor?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Largo Manor?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Largo Manor?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Largo Manor?

Feriested ligger ved strandpromenaden, kun 2 km fra REEF Ocean Exploration Center for Marine Conservation og Marinaen på Bluefin Rock havn. Derudover ligger Jacob's Aquatic Center og Atlantic Intracoastal Waterway ca. 3 km derfra.

Anmeldelser

8,4

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 3 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 5 anmeldelser

8,6/10

Rengøring

10/10

Indtjekning

9,6/10

Kommunikation

9,0/10

Området

8,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
The owner, Christian, was outstanding. He made sure that everything was perfect and went above and beyond. The property is a compound... we had EVERYTHING we needed on site. We didn't even leave the property except for 1 dinner. I would highly recommend this property.
Overnattede 2 nætter i oktober 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Amentities were perfect- host was very helpful from the moment we got there. House and property were beautiful- couldn't have asked for a better place to stay with our family for the new year!
Overnattede 6 nætter i december 2025
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed
This place is good for corporate retreats. The layout of the house is a bit odd, all rooms are their own separate space. Felt like a hotel with a detached common area. Water pressure was terrible and my room didn’t have hot water. Other than that, the space is cool and the outdoor area is great.
Overnattede 2 nætter i maj 2026
Svar fra VrboOwner den 31. aug. 2026
Thank you for the review. I wanted to address a couple of the things mentioned for future guests. We have since opened the main living space to the adjoining bedrooms. They are now accessible by both inside the main living space as well as their exterior entrance. The water issues have also been addressed, we are terribly sorry that the water in your room was not coming in hot.
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation
While the grounds of this property are undeniably beautiful, our stay was overshadowed by significant maintenance issues and unprofessional communication from the host. For a rental costing 15,000 for four days, we expected a high standard of service and a functional home. Unfortunately, we did not receive that.The Issues:Septic Failure: On our first day, the sewage backed up into the main house. The odor was overwhelming and lingered throughout the entirety of our stay, making it difficult to enjoy the indoor spaces.Host Response: While a plumber was sent to address the clog, we were deeply offended by the implication that we had caused the issue by putting food down the drain. This was categorically untrue, and having such a costly vacation met with accusations was incredibly frustrating.Cleanliness: The kitchen had a persistent ant problem on the counters. Because of this, we felt it was unsanitary to prepare or eat meals in the house, adding significant extra cost and inconvenience to our trip.The Verdict:It is a shame that such a lovely outdoor setting is paired with a poorly maintained interior and a host who shifts blame onto guests. Between the smell of sewage and the ants in the kitchen, we did not get the luxury experience we paid for. We would not recommend this property. I reached out to the host prior to this review and voiced my frustrations, but have not heard back since our conversation.
Overnattede 4 nætter i marts 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Overnattede 3 nætter i april 2026
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback