Hele boligen

The Play & Stay Villa - Waterfront | Pool | Spa | Kayaks | Bikes | Game Room

Billedgalleri for The Play & Stay Villa - Waterfront | Pool | Spa | Kayaks | Bikes | Game Room

Pool
Udendørs spisemuligheder
Marina
Diverse
Spillelokale

Anmeldelser

8,6 ud af 10.
Fremragende

Højdepunkter

  • Sjov for hele familien
    Højt bedømt af familier
  • Spillehal/spillerum
    Et sjældent fund – sjov for alle aldre med en spillehal/et spillerum på stedet.

Populære faciliteter

  • Altan
  • Privat pool
  • Adgang til vandland
  • Grill
  • Aircondition
  • Kæledyrsvenligt

Udforsk området

Åbn kort
Cape Coral, FL
  • Place, Sirenia Vista
    ‪2 min. kørsel‬
  • Place, Coral Oaks Golf Course
    ‪6 min. kørsel‬
  • Place, Cape Royal Golf Club
    ‪8 min. kørsel‬
  • Airport, Fort Myers, FL (RSW-Southwest Florida Intl.)
    ‪50 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

5 soveværelser (12 sovepladser)

Soveværelse 1

1 kingsize-seng

Soveværelse 2

1 kingsize-seng

Soveværelse 3

1 kingsize-seng

Soveværelse 4

1 queensize-seng

Soveværelse 5

1 queensize-seng

4 badeværelser, 1 toilet

Badeværelse 1

Badekar · Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 2

Badekar · Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 3

Badekar · Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 4

Badekar · Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 5

Toilet

Områder

Køkken
Kontor
Altan

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Cape Coral

Denne feriebolig befinder sig i Burnt Store – et område i Cape Coral, der ligger tæt på forlystelsesparker og ved strandpromenaden. Edison and Ford Winter Estates og Veterans Memorial Area er et par af lokale seværdigheder, og er du mere til shopping, kan du besøge Fort Myers Shopping Center og Pine Island Shopping Center. Rejser du med børn? Du kan overveje at tage dem med til Sun Splash Water Park og Tropical Breeze Fun Park. Udforsk områdets muligheder for oplevelser på, i og ved vandet såsom fiskeri i nærheden, eller nyd godt af den fri natur ved at kaste dig ud i mulighederne hvad angår ridning.
Kort
Cape Coral, FL

Hvad ligger i nærheden?

  • Sirenia Vista - 2 min. kørsel - 2.1 km
  • Coral Oaks Golf Course - 6 min. kørsel - 6.4 km
  • Cape Royal Golf Club - 8 min. kørsel - 7.5 km
  • Matlacha Bridge - 8 min. kørsel - 8.8 km
  • Cape Coral Sports Complex - 9 min. kørsel - 8.1 km

Sådan kommer du rundt

  • Punta Gorda Lufthavn (PGD) - 33 min. kørsel

Restauranter

  • ‪McDonald's - ‬7 min. kørsel
  • ‪7-Eleven - ‬8 min. kørsel
  • ‪Old Cuban Restaurant And Bar - ‬10 min. kørsel
  • ‪Bob Evans - ‬10 min. kørsel
  • ‪Oda Pizzeria Bistro - ‬10 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har The Play & Stay Villa - Waterfront | Pool | Spa | Kayaks | Bikes | Game Room en pool?

Ja, dette overnatningssted har en pool.

Hvad koster det at overnatte hos The Play & Stay Villa - Waterfront | Pool | Spa | Kayaks | Bikes | Game Room?

Priserne for 1 nat for 2 voksne hos The Play & Stay Villa - Waterfront | Pool | Spa | Kayaks | Bikes | Game Room den 1. nov. 2026 starter fra 22.371 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 31. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.

Er The Play & Stay Villa - Waterfront | Pool | Spa | Kayaks | Bikes | Game Room et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, kæledyr er tilladt på dette overnatningssted.

Hvornår er indtjekning på The Play & Stay Villa - Waterfront | Pool | Spa | Kayaks | Bikes | Game Room?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på The Play & Stay Villa - Waterfront | Pool | Spa | Kayaks | Bikes | Game Room?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger The Play & Stay Villa - Waterfront | Pool | Spa | Kayaks | Bikes | Game Room?

Feriested med familievenlig profil ligger ved strandpromenaden i Cape Coral, kun 3,3 km fra Sirenia Vista og ca. 10 km fra Cape Coral Sports Complex og Coral Oaks Golf Course. Derudover ligger Cape Royal Golf Club og Griffen American Center for Haitian Art ca. 10 km derfra.

Anmeldelser

8,6

Fremragende

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 6 af i alt 8 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 0 af i alt 8 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 8 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 2 af i alt 8 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 8 anmeldelser

9,6/10

Rengøring

9,6/10

Indtjekning

8,0/10

Kommunikation

9,6/10

Området

10/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
This was the perfect house for our extended family vacation. There were 4 kids and 4 adults. We loved the pool and all the extras for the kids in the garage and throughout the house. The property was very clean and organized. We have already talked about returning next year!
Overnattede 7 nætter i marts 2026
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Gorgeous Home!

We had a wonderful vacation at The Play and Stay Villa! It was a beautiful home with all we needed and more. We would love to visit again in the future.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Beautiful House

This house was perfect for our vacation. The grandkids enjoyed the game room,kayaks and fishing. The pool was the perfect temperature. We had everything we needed for a very comfortable stay.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Amazing house in Cape Coral

Perfect amount of top notch and well equiped space to allow a family of 6 (4 adult children) to enjoy the Ft Meyers area for a 2025 summer vacation.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Perfect home for a week stay for 11 people - 6 adults and 5 children (ages 6 months - 7 years). From the moment we walked in we were blown away by how beautiful and well kept the home is. Our group enjoyed playing in the pool with a nice selection of pool toys and floats (we had the pool heated and it felt amazing), grilling at the outdoor kitchen, and looking for fish off the dock. The house is fully stocked with towels (bath and pool), basic toiletries, and kitchen/cooking items. The second fridge/freezer in the laundry room and the oversized walk-in-pantry were more than enough space for our large grocery orders. We would highly recommend this home to anyone looking for a great getaway with enough space for a multi-gen family vacation.
Overnattede 7 nætter i marts 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Simply the BEST!

We extended our vacation with the first leg being in Orlando for a cheer competition and the second leg was Cape Coral for genuine family time and R&R. That’s why we rented this home. It was my husband, our four kids, my mom (grandma) and myself. My brother, who is local, visited us as well. Everything was perfect! It was relaxing, beautiful, fun for the entire family! Every detail was so well thought out with this house that it likely spoiled me for any others! All amenities were top notch! Thank you!
Overnattede 5 nætter i maj 2025
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Kommunikation

Disappointing experience – lack of professionalism

The house is beautiful and the Cape Coral area was excellent for a family vacation, but unfortunately, we had several issues that significantly affected our stay.On the first night, the air conditioning in part of the house broke down. We reported it the following morning, and it was fixed that same afternoon. Later, we tried to use the spa/jacuzzi in the pool area and discovered it wasn’t working. When we reported it, we were told it couldn’t be repaired during our stay — only after our departure.Additionally, this issue affected the pool’s water circulation system, so the water wasn’t being properly filtered. This raised serious concerns about hygiene and safety, so we chose not to use the pool — which was supposed to be one of the main highlights of the property.They apologized and promised us a partial refund for all the inconveniences. However, once our stay ended, we never received any refund, and worse, they stopped responding to our messages. We feel deceived. Offering compensation and then ignoring the guest is completely unacceptable.The property has potential, but the poor management and failure to follow through left us with a very negative experience.
Overnattede 4 nætter i juni 2025
Fra en partnerside

4/10 Ringe

Disappointing experience – lack of professionalism

The house is beautiful and the Cape Coral area was excellent for a family vacation, but unfortunately, we had several issues that significantly affected our stay. On the first night, the air conditioning in part of the house broke down. We reported it the following morning, and it was fixed that same afternoon. Later, we tried to use the spa/jacuzzi in the pool area and discovered it wasn’t working. When we reported it, we were told it couldn’t be repaired during our stay — only after our departure. Additionally, this issue affected the pool’s water circulation system, so the water wasn’t being properly filtered. This raised serious concerns about hygiene and safety, so we chose not to use the pool — which was supposed to be one of the main highlights of the property. They apologized and promised us a partial refund for all the inconveniences. However, once our stay ended, we never received any refund, and worse, they stopped responding to our messages. We feel deceived. Offering compensation and then ignoring the guest is completely unacceptable. The property has potential, but the poor management and failure to follow through left us with a very negative experience.
Svar fra VrboOwner den 24. jul. 2025
Thank you for your review, Karla. While we are glad you enjoyed the home and location, we are truly sorry to hear of the issues you had with the A/C, pool, and spa. We understand your frustration that the pool spa issue couldn't be resolved during your stay. We confirm all issues have since been addressed. We have issued compensation due to the loss of amenity and the inconvenience caused to your group. We appreciate your valuable feedback, as this helps us improve the service we provide. We hope to have the opportunity to host you again for a much more enjoyable stay in the future. Thank you!
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback