Hele boligen

Villa Shamrock 2 værelses beachfront villa

Billedgalleri for Villa Shamrock 2 værelses beachfront villa

En strand med palmer, liggestole og krystalklart hav.
En stue med rød væg, sofa, sofabord og spisebord med stole.
En overdækket spiseplads med et bord og stole, med udsigt over en strand og palmer.
En pool med buet kant, omgivet af liggestole og en bygning med et tag dækket af fliser.
Et resort med flere toetagers bygninger, hver med balkon og omgivet af palmer.

Anmeldelser

8,0 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • Afslapning i vandet
    Den højt bedømte pool er det perfekte sted at stresse af.
  • Spil
    Et sjældent fund – prøv de mange forskellige spil, der tilbydes på stedet.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    I nærheden af Mamora Bay

Populære faciliteter

  • På stranden
  • Altan
  • Swimmingpool
  • Grill
  • Fitnesscenter på stedet
  • Aircondition

Udforsk området

Åbn kort
Mamora Bay, St Pauls
  • Place, Antigua Orlogsværft og Relaterede Arkæologiske Steder
    ‪1 min. gang‬
  • Place, Mamora Bay
    ‪1 min. gang‬
  • Place, Coco's Strand
    ‪4 min. gang‬
  • Airport, St. John's (ANU-V.C. Bird Intl.)
    ‪39 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

2 soveværelser (4 sovepladser)

Soveværelse 1

1 kingsize-seng

Soveværelse 2

1 kingsize-seng og 1 queensize-seng

2 badeværelser

Badeværelse 1

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 2

Toilet · Kun brusekabine

Områder

Terrasse eller gårdhave
Veranda eller hawaiiansk terrasse
Køkken
Altan
Separat spiseområde
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Mamora Bay

Denne villa befinder sig på stranden i Mamora Bay. Nelson's Dockyard er en betydningsfuld seværdighed, du kan opleve. Er du mere interesseret i stedets natur, kan du kigge forbi Jolly Beach og Dickenson Bay Beach. Ser du frem til et event eller en sportbegivenhed under din rejse? Se, hvad Sir Vivian Richards Stadium eller Recreation Ground har på programmet. Udforsk områdets muligheder for oplevelser på, i og ved vandet såsom kajakroning og dykning i nærheden, eller nyd godt af den fri natur ved at kaste dig ud i mulighederne hvad angår ridning og vandre-/cykelruter.
Kort
Mamora Bay, St Pauls

Hvad ligger i nærheden?

  • Antigua Orlogsværft og Relaterede Arkæologiske Steder - 1 min. gang - 0.0 km
  • Mamora Bay - 1 min. gang - 0.1 km
  • Mamora Bay Strand - 1 min. gang - 0.1 km
  • Coco's Strand - 4 min. gang - 0.4 km
  • Willoughby Bay - 1 min. kørsel - 0.7 km

Sådan kommer du rundt

  • St. John's (ANU-V.C. Bird Intl.) - 35 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Shirley's Heights - ‬12 min. kørsel
  • ‪Slate’s - ‬4 min. kørsel
  • ‪Rainbow Garden Restaurant - ‬9 min. gang
  • ‪Docksider - ‬10 min. gang
  • ‪Famous Mauro Pizza - ‬5 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har Villa Shamrock 2 værelses beachfront villa en pool?

Ja, dette overnatningssted har en pool.

Er Villa Shamrock 2 værelses beachfront villa et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Villa Shamrock 2 værelses beachfront villa?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Villa Shamrock 2 værelses beachfront villa?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Villa Shamrock 2 værelses beachfront villa?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger Villa Shamrock 2 værelses beachfront villa?

Denne villa ligger på stranden i Mamora Bay, kun få skridt fra Mamora Bay, Mamora Bay Strand og Mamora Bay Strand. Derudover ligger Coco's Strand og Antigua Orlogsværft og Relaterede Arkæologiske Steder 10 minutter derfra.

Anmeldelser

8,0

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 4 af i alt 6 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 0 af i alt 6 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 6 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 6 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 1 af i alt 6 anmeldelser

8,0/10

Rengøring

7,0/10

Indtjekning

8,8/10

Kommunikation

8,8/10

Området

8,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Fabulous beachside villa

Everything was wonderful- the villa, the location and the communication with the Property Manager. We had a brilliant weeks holiday over New Year
Overnattede 8 nætter i december 2023
Svar fra VrboOwner den 29. jan. 2024
Thanks very much for staying with us at Shamrock. WE are delighted you enjoyed your stay. It was a pleasure to host you and we hope very much you will be back again soon. Many thanks.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great villa and location at St James Club

We have stayed at St James Club several times. Shamrock is a beautiful villa, new and well maintained. We liked that it was literally right on the beach, and at the far end of the campus. Not a long walk to anything (an entire perimeter walk, including the big hill above the property takes just 55 minutes) but more quiet and more privacy, fewer people, than closer to reception and dining rooms. The owner was extremeely helpful and we were able to pre-provision our villa with groceries and beverages through their assistance.
Overnattede 9 nætter i december 2024
Svar fra VrboOwner den 11. feb. 2025
Many thanks indeed for your review of Villa Shamrock and we are delighted you had a great stay. We hope very much to have the opportunity of welcoming you back again soon.
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Never got in!

Never received details on how to get access to the property. Owner would not answer the phone. Had to get refunded and get helping finding a new place to stay. Room was not even cleaned and ready for our arrival.
Overnattede 7 nætter i april 2023
Svar fra VrboOwner den 18. apr. 2023
Many thanks for your review which as you know is a little unfair. We appreciate we had misunderstood the arrival date and were preparing the villa for next day arrival. We apologised to you and organised two rooms on an all inclusive basis in the resort for the first night and assured you we would have the villa ready early the next day. We thought you had accepted this and were comfortable with this offer. We tried to contact you without success several times the next day but you didn’t answer our calls. We heard from VRBO subsequently that you had cancelled the booking and gone elsewhere. Again our apologies for the misunderstanding but we did try everything we could in the circumstances to remedy the situation. We hope nonetheless that you had a great stay in Antigua in spite of your poor arrival experience. Thanks again for your feedback.
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Kommunikation, beliggenhed
Synes ikke om: Indtjekning

Outdated property, lots of stairs

When we arrived at villa it was 85 degrees min. It was cooler outside. There are 3 total minisplits, 2 in bedrooms and 1 upstairs in living area. This villa has an odd layout. When you walk in kitchen, this is main floor and it is small. You can go upstairs to dining and living area with balcony (no beach access from living area.) You have to walk down stairs to kitchen and down more stairs for bedrooms. Both rooms have sliding glass doors that lead outside. I slept with our daughter just for security as they are steps away from beach. The unit has a washer and dryer but you are unable to use them. When asked I was told they are complicated and have been broken before. This is extremely annoying, just leave simple directions. Also, food in fridge and freezer that says "do not eat, owners food." We were supposed to have maid service that never happened. We were given 3 towels to last us 8 days. Ppl of Saint James Club were very nice. For the money you can find a much nicer villa on water. Bay was full of seaweed and sargassum, we couldnt do watersports bc fish and crab were dying due to unsafe water conditions. Beach was well taken care of and you can fish off of the dock.
Overnattede 7 nætter i juli 2025
Svar fra VrboOwner den 16. jul. 2025
Many thanks for your review of Villa Shamrock. The layout of the villa is a typical St James Club Villa with a lower floor which has the bedrooms and bathrooms and patio access and the upper floor with the lounge dining and sliding doors out to the part covered dining deck. The villa has acs in the bedrooms, which work effectively and efficiently to cool these spaces. There's a much larger unit upstairs in the lounge/dining area. The kitchen is on a mezzanine floor between the two other levels. There are a few steps up to the upper level and the same to the lower level. Our cleaner Cherrian who has been at the villa for any years offered to handle the laundry for a minimal charge. We do not provide access to the washer drier for guests as we have found that offering the service for a small fee is usually a delight for most guests who are on vacation. Cherrian told us that she offered you cleaning service on Tuesday and Fridays but you declined the Tuesday service. You could have had clean towels daily if you had asked us. Security at the villa is always foremost in our minds and the siding doors are fully lockable. St James Club is a fully gated resort with 24 hour security so we are not sure why you felt this was inadequate. Sorry you felt this way. Of course we cant be accountable for the seaweed levels at the resort and again w are sorry you experienced this. We will certainly work harder on our communication going forward and appreciate the feedback
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Relaxing week at the Shamrock Villa.

We could not have been happier with our stay at the Shamrock Villa. The access to the beach was exceptional. The villa was clean and well supplies. We hope to stay there again.
Overnattede 8 nætter i januar 2020
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Overnattede 7 nætter i oktober 2025
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback