Worldmark Galena 1BD - Galena, IL

Billedgalleri for Worldmark Galena 1BD - Galena, IL

En indendørs swimmingpool med krystalklart vand, omgivet af en stenvæg og store vinduer.
En bindingsværksbygning med flere værelser, en stenvæg skorsten og en flagstang.
En lobby med træbjælker, en receptionsdisk og et siddeområde med et sofabord.
En rummelig stue med en stenspir, store vinduer, en pejskantel og et træspisebord med stole.
Golf

Anmeldelser

6,8 ud af 10.

Højdepunkter

  • Bordtennis på stedet
    Et sjældent fund – spil rundt om bordet med venner og familie.

Populære faciliteter

  • Altan
  • Boblebad på stedet
  • Indendørs pool
  • Spillehal/spillerum
  • Fitnesscenter på stedet
  • Grill

Udforsk området

Åbn kort
Galena, IL
  • Place, Eagle Ridge Resort Golf
    ‪6 min. gang‬
  • Place, Grant Home
    ‪7 min. kørsel‬
  • Place, Belvedere Mansion
    ‪7 min. kørsel‬
  • Airport, Dubuque, IA (DBQ-Dubuque Regional)
    ‪46 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

1 soveværelse (4 sovepladser)

Soveværelse 1

1 skabsseng (enkeltseng)

Soveværelse 2

1 kingsize-seng

1 badeværelse

Badeværelse 1

Områder

Køkken
Altan
Udendørs legeområde
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Hanover

Denne lejlighed befinder sig ved siden af en golfbane i Hanover. Grant Home og West Street Sculpture Park er nogle af de kulturelle seværdigheder, mens nogle af områdets andre seværdigheder inkluderer Washburne House Historic Site og Belvedere Mansion. Rejser du med børn? Du kan overveje at tage dem med til Linmar Gardens og Aqua Park. Udforsk områdets muligheder for oplevelser på, i og ved vandet såsom motorbådssejlads og fiskeri i nærheden, eller nyd godt af den fri natur ved at kaste dig ud i mulighederne hvad angår vandre-/cykelruter og ridning.
Kort
Galena, IL

Hvad ligger i nærheden?

  • Eagle Ridge Resort Golf - 6 min. gang - 0.6 km
  • Grant Home - 7 min. kørsel - 12.1 km
  • Belvedere Mansion - 7 min. kørsel - 12.4 km
  • Chestnut Mountain Resort - 23 min. kørsel - 28.8 km
  • Diamond Jo Casino - 33 min. kørsel - 49.3 km

Sådan kommer du rundt

  • Dubuque, IA (DBQ-Dubuque Regional) - 39 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Galena Roasters - ‬11 min. kørsel
  • ‪Fried Green Tomatoes - ‬12 min. kørsel
  • ‪Eager Beaver Bbq - ‬9 min. kørsel
  • ‪The Grape Escape - ‬12 min. kørsel
  • ‪Woodlands Restaurant - ‬11 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har Worldmark Galena 1BD - Galena, IL en pool?

Ja, dette overnatningssted har en indendørs pool.

Er Worldmark Galena 1BD - Galena, IL et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Worldmark Galena 1BD - Galena, IL?

Der er et begrænset antal pladser.

Hvornår er indtjekning på Worldmark Galena 1BD - Galena, IL?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Worldmark Galena 1BD - Galena, IL?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Worldmark Galena 1BD - Galena, IL?

Dette lejlighedskompleks med familievenlig profil ligger i Hanover, kun 0,8 km fra Eagle Ridge Resort Golf og ca. 15 km fra Linmar Gardens og Grant Park. Derudover ligger West Street Sculpture Park og Horseshoe Mound ca. 15 derfra.

Anmeldelser

6,8
Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 0 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 2 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 3 anmeldelser

7,4/10

Rengøring

8,8/10

Indtjekning

6,8/10

Kommunikation

9,4/10

Området

7,4/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great for a weekend getaway

Spent a weekend at the property. Room was spacious and we loved the patio. The surrounding area is just gorgeous. We recommend!
Overnattede 2 nætter i april 2021
Svar fra VrboOwner den 16. sep. 2023
Thank you for the great review! And for staying with us, glad you had a great trip. You were a great guest very friendly we would love to have you stay again!
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Not what you would expect

First of all…I stayed 10 days. I could not go out on balcony until night time because of the hornets. Must have been a ground nest somewere. Had to get someone to come and fix fireplace and garbage disposal backed up…so I had to go get my own stuff to unclog it because maintenance was not going to be there for another couple of days. The carpets were dirty. After walking barefoot for an hour in room , after my shower….my feet were black. And the room had an Oder to it. The hallways too. I had to go buy spray…that didn’t seem to help.. was told I could check in at 1pm , but when I got there I was rudely told that they don’t do that and I would have to wait till 4. So I sat in my vehicle till 4. Parking sucks. Stalls too close together. Already got two good dings in brand new truck. One happened while I was sitting in it in parking lot waiting to check in !! The other during my stay there !! Also need new head on shower. Was like taking a shower from a garden hose!! And any time me or neighbors used hot water the piped sounded like someone was banging on them !! Wakes you up at night
Overnattede 11 nætter i september 2023
Svar fra VrboOwner den 4. okt. 2023
Thank you for staying with us Bridgett! We are so surprised you had anything but a 5-star experience and it is unfortunate to hear about what happened in regards to your room. We will notify the resort immediately about these issues. However, we are so sorry for the inconvenience. We hope that the discounted rate we offered in comparison to booking directly with the resort helped out. We will do whatever we can to make sure that this experience doesn't happen again. We would like to offer you a digital entertainment book that you can use it over 55,000 restaurants from McDonald's to Chili's or a free vacation at one of our hotel partners. Simply email us back which one you would prefer and we will gladly get it out to you! * (some taxes & fees apply) Please let us know when you book in the future and we will get you a discount as well! Simply respond back if you want the vacation with an 18 month expiration date or a digital discount book you can use immediately anywhere. Thanks and have a great day!
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed
Synes ikke om: Kommunikation, annoncens rigtighed

Good but issues

Checked in to find that our place we reserved for 3 days that our fireplace was not working and was told the sauna and hot tub were not working ??? Tried giving us a additional room plus our current room but that room smelled like bacon and didn't feel like walking down the hallway to have a fireplace .. otherwise no one at front desk knew what to do. We wanted the fireplace in our room and were never notified of the issues. Otherwise great location and room was nice.
Overnattede 3 nætter i april 2021
Svar fra VrboOwner den 16. sep. 2023
Thank you for staying with us! We apologize to hear about what happened in regards to your room. We will notify the resort immediately about these issues. However we are so sorry for the inconvenience. We will do whatever we can to make sure that this experience doesn't happen again. Please let us know when you book in the future and we will get you a discount!
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback