Lejlighed

Palmwood Villas 211 - 2 værelses lejlighed ved havet med privat balkon

Billedgalleri for Palmwood Villas 211 - 2 værelses lejlighed ved havet med privat balkon

En moderne stue med en grå sofa, et blåt tæppe med mønster, et træbord og et stort vindue med udsigt til stranden.
Pool
Et hotelværelse med et fladskærms TV på væggen, en træstol, et lille bord med et tastatur og mus, og trægulv.
En moderne stue med en grå sofa, et træsofabord og et stort fladskærms-tv monteret på væggen.
Et moderne køkken med hvide skabe, rustfrie stål-hvidevarer og en stor ø.

Anmeldelser

7,8 ud af 10.
Godt

Højdepunkter

  • Udendørs pool
    Den udendørs pool udgør en forfriskende oase under åben himmel og er en sjældenhed i dette område.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Gåafstand til North Myrtle Beach Beaches

Populære faciliteter

  • På stranden
  • Altan eller terrasse
  • Swimmingpool
  • Grill
  • Aircondition
  • Køleskab

Udforsk området

Åbn kort
North Myrtle Beach, SC
  • Place, North Myrtle Beach Beaches
    ‪1 min. gang‬
  • Place, Crescent Beach
    ‪4 min. gang‬
  • Place, Atlantic Beach
    ‪2 min. kørsel‬
  • Airport, North Myrtle Beach, South Carolina (CRE-Grand Strand Lufthavn)
    ‪2 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

2 soveværelser (6 sovepladser)

Soveværelse 1

2 enkeltsenge

Soveværelse 2

1 kingsize-seng

Stue 1

1 sovesofa (queensize-seng)

2 badeværelser

Badeværelse 1

Badekar eller brusekabine · Toilet

Badeværelse 2

Badekar eller brusekabine · Toilet

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Altan
Antal stuer
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

North Myrtle Beach

Denne lejlighed befinder sig i North Myrtle Beach tæt på forlystelsesparker og på stranden. Stedets naturskønne områder kan opleves med et besøg til North Myrtle Beach Beaches og Myrtle Beach Beaches, mens Ripley's Aquarium og SkyWheel Myrtle Beach er et par andre populære seværdigheder, du kan opleve. Ser du frem til et event eller en sportbegivenhed under din rejse? Se, hvad Broadway Grand Prix eller The Myrtle Beach Sports Center har på programmet. Oplevelser som jetski og kajakroning giver gode muligheder for at komme ud på eller i det omgivende vand, eller du kan tage på eventyr ved at afprøve cykling og vandring i nærheden.
Kort
North Myrtle Beach, SC

Hvad ligger i nærheden?

  • North Myrtle Beach Beaches - 1 min. gang - 0.0 km
  • Crescent Beach - 4 min. gang - 0.4 km
  • Azalea Sands Golf Club - 11 min. gang - 1.0 km
  • Professor Hacker's Lost Treasure Golf - 16 min. gang - 1.4 km
  • Atlantic Beach - 2 min. kørsel - 1.3 km

Sådan kommer du rundt

  • North Myrtle Beach, South Carolina (CRE-Grand Strand Lufthavn) - 3 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Dodge's - ‬11 min. gang
  • ‪Circle K - ‬11 min. gang
  • ‪Krispy Kreme - ‬3 min. kørsel
  • ‪Oscar's - ‬3 min. kørsel
  • ‪Dagwoods Deli - ‬3 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har Palmwood Villas 211 - 2 værelses lejlighed ved havet med privat balkon en pool?

Ja, dette overnatningssted har en udendørs pool.

Er Palmwood Villas 211 - 2 værelses lejlighed ved havet med privat balkon et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Palmwood Villas 211 - 2 værelses lejlighed ved havet med privat balkon?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Palmwood Villas 211 - 2 værelses lejlighed ved havet med privat balkon?

Indtjekning starter kl. 15.00.

Hvornår er udtjekning på Palmwood Villas 211 - 2 værelses lejlighed ved havet med privat balkon?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Palmwood Villas 211 - 2 værelses lejlighed ved havet med privat balkon?

Dette lejlighedskompleks i North Myrtle Beach ligger på stranden, kun 5 minutters gang fra North Myrtle Beach Beaches og Crescent Beach. Derudover ligger Azalea Sands Golf Club og Professor Hacker's Lost Treasure Golf ca. 2 km derfra.

Anmeldelser

7,8

Godt

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 3 af i alt 13 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 6 af i alt 13 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 3 af i alt 13 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 13 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 13 anmeldelser

7,4/10

Rengøring

10/10

Faciliteter

8,0/10

Overnatningsstedets tilstand og faciliteter

9,6/10

Indtjekning

7,8/10

Kommunikation

9,8/10

Området

8,4/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great stay!!!
Overnattede 4 nætter i juni 2026
Svar fra VrboOwner den 13. aug. 2026
Thank you so much for the amazing 10-star rating! We truly appreciate you taking the time to rate your stay and hope to welcome you back for another wonderful vacation!
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

This was our second stay at this place, and it truly feels like a home away from home. We were...

This was our second stay at this place, and it truly feels like a home away from home. We were so happy to see it available again and return to a place we love. Being close to the ocean and spending time here with our kids is so peaceful and relaxing. Thank you for all the care you put into making this a place we love to come back to. We are grateful and look forward to returning again.
Fra en partnerside

8/10 Godt

We loved our stay here! Very relaxing and can’t wait to come back. Very easy to get to t...

We loved our stay here! Very relaxing and can’t wait to come back. Very easy to get to the beach and the pool and neither was crowded all week!
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Rengøring
We had to do some cleaning when we arrived. The air conditioning wasn't working right after the first day. The bathroom door stuck and was separating from itself. The hot water wasn't hot enough when washing dishes by hand. But it was convenient because the rest of our family were staying in the same complex. I can't recommend this to other renters because it is overpriced for what you receive.
Overnattede 7 nætter i juli 2026
Svar fra VrboOwner den 4. aug. 2026
Thank you for taking the time to share your feedback. We sincerely apologize that your stay did not fully meet your expectations. We're sorry to hear you encountered housekeeping concerns upon arrival, as well as issues with the air conditioning, bathroom door, and hot water. Had these maintenance concerns been reported during your stay, our team would have been happy to work toward resolving them as quickly as possible. We're glad to hear the property's location was convenient for spending time with your family. Your comments regarding the condition of the unit and the value of your stay have been shared with the property owner and our management team for review and consideration. We appreciate your feedback, as it helps us improve the experience for future guests.
Fra en partnerside

8/10 Godt

The place is nicely set up,

The place is nicely set up,
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Overall adequate. Nice kitchen Communication/response from host was slow. Bed was way too soft and indented. Screened Balcony was the reason we chose this unit and it was filthy. We were in the area to visit a sick relative and will probably be back in the area and staying somewhere similar. I would not choose this unit again because I feel the owner is not very concerned with the renter’s experience. How one sleeps and enjoys the “amenities” are among the highest priorities.
Overnattede 3 nætter i juni 2026
Svar fra VrboOwner den 7. jul. 2026
Thank you for taking the time to share your feedback. We're glad to hear you enjoyed the kitchen and appreciate your comments about your stay. We're sorry to learn that the communication, the comfort of the bed, and the condition of the screened balcony did not meet your expectations. We understand how important a good night's sleep and clean, enjoyable outdoor spaces are to the overall vacation experience. Your comments have been shared with the property owner and our housekeeping team for review and consideration. We appreciate your honest feedback, as it helps us improve both our properties and the guest experience. We wish you and your family the very best during this difficult time and hope you'll consider staying with Elliott Beach Rentals again in the future.
Fra en partnerside

8/10 Godt

Property is a nice spot, quiet and outside maintained. Minor issues homeowner should ...

Property is a nice spot, quiet and outside maintained. Minor issues homeowner should address such as a new broom, and a thorough cleaning of cabinets in kitchen, and floors. Maintenance responded quickly and politely with some issues we had.
Fra en partnerside

8/10 Godt

No comment provided

No comment provided
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed
Synes ikke om: Rengøring

Very disappointed

Dirty, no linen towels and bedding. Washer dirty. Front door broken, they never came to look let alone fix. Screen in porch, not good beach photoes.
Overnattede 4 nætter i april 2025
Svar fra VrboOwner den 6. maj 2025
Thank you for the feedback, we apologize about the linen, we did send you free linen for the inconvenience that you were caused. You didn't want us to come out and fix any of the other issues that you stated when you called in. We are sorry you didn't get good beach photos We can not control the way the beach looks. We hope that you will come back to the beach in the future.
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed
Synes ikke om: Kommunikation

Would not recommend

Was disappointed with the condo. Have stayed at several different condos at Palmwood, this one was very disappointing. Had problems and couldn't get a hold of the host. Had problems with lights in bedrooms and hallway. Called for help, spoke to someone who said they would get with maintenance, but never heard from them. Then called on Monday and nobody answered. If you remove the nightlight in the front bedroom, the lights/TV's wouldn't work in both bedrooms. Think something is wrong with the plug. Someone left a note that the dishwasher wouldn't clean the dishes. The screen door won't shut and latch so it would blow open from the breeze. Light in fridge doesn't work. Hopefully these items will be addressed for future renters.
Overnattede 7 nætter i maj 2025
Svar fra VrboOwner den 27. maj 2025
Thank you for the feedback. We apologize that your stay was not the greatest. Work orders have been put in for all these issues, and we appreciate you bringing these to our attention.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great stay

Great view of ocean and great location overall.
Overnattede 7 nætter i april 2022
Svar fra VrboOwner den 28. maj 2022
Thank you, Scott, for the 5 star review. We are glad to know you enjoyed your stay with us. Please come back and visit with us again.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, faciliteter, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
I love the king sized bed and the private balcony.
Overnattede 2 nætter i april 2022
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great place!

Great place! My sister's and I had a great time! Comfy beds. I gave an overall rating of 4 because the lock on the sliding glass door is broken, the towel bar in the first bathroom and the toilet tissue bar in the second bathroom were broken.
Overnattede 2 nætter i oktober 2020
Svar fra VrboOwner den 10. okt. 2020
Thank you, Shelley, for giving us a good review. Please accept our apologies for the issues you had to deal with during your stay. Please know that those have been passed on to the appropriate department so they may be dealt with. We hope you will visit with us again soon.
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback