Charming ocean view - hot tub - pet friendly

Fotogalleri för Charming ocean view - hot tub - pet friendly

Ett trädäck med en blå vattenlekplats och utsikt över en sjö och en skog.
Ett matrum med ett bord dukat för sex personer, stora fönster med utsikt över vattnet och en hängande lampa.
Ett sovrum med ett stort fönster, en säng, ett nattduksbord och en turkosfärgad fåtölj.
Ett modernt vardagsrum med en hörnsoffa, ett soffbord i glas och en matta i ljusa färger.
Ett rum med två fåtöljer i rotting, ett litet runt bord och en grå, mönstrad matta.

Recensioner

9,0 av 10,
Underbart

Höjdpunkter

  • Upptäck sevärdheter i närheten
    Vid Bremerton Ice Center

Populära bekvämligheter

  • Bubbelpool på plats
  • Uteplats
  • Leksaker
  • Luftkonditionering
  • Husdjur tillåtna
  • Kylskåp

Utforska området

Se på karta
Bremerton, WA
  • Place, Manette Park and Playfield
    ‪3 min till fots‬
  • Place, Manette Bridge
    ‪12 min till fots‬
  • Place, Bremerton Ice Center
    ‪17 min till fots‬
  • Airport, Seattle, WA (SEA-Seattle - Tacoma Intl.)
    ‪93 min med bil‬

Rum och sängar

3 sovrum (sovplats för 6)

Sovrum 1

1 queensize-säng

Sovrum 2

1 queensize-säng

Sovrum 3

2 enkelsängar

2 badrum

Badrum 1

Tvål · Handdukar tillhandahålles · Toalett · Endast dusch · Shampoo · Hårtork

Badrum 2

Tvål · Handdukar tillhandahålles · Toalett · Endast dusch · Shampoo · Hårtork

Ytterligare utrymmen

Däck eller uteplats
Kök
Separat middagsplats
Lekplats utomhus
Trädgård
Matplats

Lägg till datum för priser

Liknande boenden

Om området

Bremerton

Denna stuga ligger vid havet i Bremerton. Om du har aktiviteter på programmet kan det vara värt att ta en titt på Seattle, kryssningsterminal 91 och Bainbridge Island Ferry Dock, och den som föredrar att uppleva områdets vackra natur kan utforska Alki Beach. Har du barn med dig på resan? Då kan det vara läge att besöka Bremerton Ice Center. Annars kan du gå på ett evenemang eller se en match på Bremerton Raceway. Kajakpaddling och motorbåtturer är utmärkta exempel på vattenaktiviteter tillgängliga i området, och om du föredrar att stanna på land kan du prova på cykling och vandring i närheten.
Karta
Bremerton, WA

I närheten

  • Manette Park and Playfield - 3 min till fots - 0.3 km
  • Manette Bridge - 12 min till fots - 1.0 km
  • Bremerton Ice Center - 17 min till fots - 1.5 km
  • Kitsap Conference Center - 5 min med bil - 2.7 km
  • Admiral Theater - 5 min med bil - 2.7 km

Ta sig runt

  • King Street Station – 80 min med bil
  • Seattle, Washington (LKE-Lake Union Seaplane Base) - 92 min med bil

Restauranger

  • ‪Mezcalito’s Mexican Restaurant & Lounge - ‬2 min med bil
  • ‪Starbucks - ‬3 min med bil
  • ‪Evergreen Pizza Co. - ‬2 min med bil
  • ‪The Curry - ‬3 min med bil
  • ‪Remedy Speakeasy - ‬2 min med bil

Vanliga frågor och svar

Är Charming ocean view - hot tub - pet friendly husdjursvänligt?

Ja, detta boende tillåter husdjur (högst 3 per rum).

Hur mycket kostar det att parkera vid Charming ocean view - hot tub - pet friendly?

Parkering är tillgänglig på boendet.

Vilka är incheckningstiderna för Charming ocean view - hot tub - pet friendly?

Incheckning börjar 15.00.

Vilken utcheckningstid gäller för Charming ocean view - hot tub - pet friendly?

Utcheckning sker senast klockan 11.00.

Var ligger Charming ocean view - hot tub - pet friendly?

Denna familjevänliga stuga vid havet i Bremerton ligger en kvarts promenad från Manette Park and Playfield och Manette Bridge. Puget Sound Navy Museum och Bremerton Ice Center ligger också 2 km härifrån.

Recensioner

9,0

Underbart

Recensioner visas i kronologisk ordning och har, om inget annat anges, genomgått en gransknings- och verifieringsprocess.
Läs merÖppnas i ett nytt fönster
10 - Fantastiskt i betyg. 9 av 14 recensioner
8 - Bra i betyg. 3 av 14 recensioner
6 - Okej i betyg. 1 av 14 recensioner
4 - Dåligt i betyg. 1 av 14 recensioner
2 - Väldigt dåligt i betyg. 0 av 14 recensioner

9,2/10

Renlighet

9,6/10

Incheckning

9,4/10

Kommunikation

9,8/10

Läge

9,0/10

Annonsens riktighet

Recensioner

Verifierad recension

10/10 Utmärkt

Gillade: Renlighet, incheckning, kommunikation, plats och annonsens riktighet
Great place. Wonderful view.
Bodde här 2 nätter i september 2026
Verifierad recension

8/10 Bra

Gillade: Renlighet, incheckning, kommunikation, plats och annonsens riktighet
The property was great, it fit our needs great. We enjoyed the view and the area overall is cute.
Bodde här 2 nätter i november 2025
Verifierad recension

10/10 Utmärkt

Gillade: Renlighet, incheckning, kommunikation, plats och annonsens riktighet
So cute! The hot tub was the perfect way to realx at the end of each day. The place was clean, and cozy! Would stay here again.
Bodde här 2 nätter i augusti 2025
Svar från VrboOwner 15 sep. 2025
Thanks for your kind words. Would love to host you again.
Verifierad recension

10/10 Utmärkt

Gillade: Renlighet, incheckning, kommunikation, plats och annonsens riktighet
Clean, host was responsive and rules were simple and easy to follow
Bodde här 2 nätter i september 2025
Verifierad recension

10/10 Utmärkt

Gillade: Renlighet, incheckning, kommunikation, plats och annonsens riktighet

Great place to stay! Oceanview

Clean comfortable home to stay, oceanview! We didn't use the hot tub but wished we would have!
Bodde här 6 nätter i februari 2025
Verifierad recension

10/10 Utmärkt

Gillade: Renlighet, incheckning, kommunikation, plats och annonsens riktighet

Very relaxing

It was a very nice space for ua to visit. The host was very accomodating during our stay.
Bodde här 3 nätter i augusti 2024
Verifierad recension

10/10 Utmärkt

Gillade: Renlighet, incheckning, kommunikation, plats och annonsens riktighet

So happy!

We had a really wonderful vacation at the house. It’s truly highly recommended—clean and well-maintained. The location near the water, the ferry, and various excursion spots is fantastic. The landlady is very kind and helpful. We’d love to come back again, if only the journey from Germany weren’t so long.
Bodde här 12 nätter i juli 2025
Verifierad recension

6/10 Okej

Gillade: Incheckning, kommunikation, plats och annonsens riktighet

Broken

The house was very cute and clean, but as we got there soon found out there was multiple things broken within the house like the refrigerator door. Hot tub wasn’t filled properly. My alarm was going off on the hot tub. Shower knob was broken the towel rack in the bathroom was broken. The fan of the upstairs bedroom was broken. There was no extra linen blankets or pillows of any kind anywhere the house seems like it was just barely set up for VRBO as it was nothing extra to accommodate a home stay the owner did have good communication but everything else is unfortunate stay and pay that kind of money you expect things to be in working order.
Bodde här 2 nätter i maj 2025
Svar från VrboOwner 4 juli 2025
Hi Jennifer, thanks for your feedback. We have fixed the issues you mentioned.
Verifierad recension

4/10 Dåligt

Gillade: Renlighet, incheckning och plats
Gillade inte: Annonsens riktighet
The short version is this house should not have been rented. We arrived at 5 pm and found half of the overhead lights did not work, nor did most of the outlets. We had to hunt to find working outlets. Natalie informed me she had an electrician out previously that could not remedy the problem so they added lamps, one of which did not have a bulb. I should have been told this before I took the rental and given the option to cancel. I even talked to her 3 days before the rental about the dogs I was bringing and she said nothing. This is not right! She offered 100 off the rate for our "inconvenience" (which I have not seen) but it was more safety issues. There was a wall socket dangling from the wall board in the dining room, and there was no railing on the stairwell going upstairs. Previous reviews 2 months ago indicated things were broken but we assumed they would have been fixed by now but were not - only could use half of the fridge as one door was broken, and the TP holder in the bath was dangling from one nail. We discovered ants around the patio door. The final straw was the AC unit in the LR stopped working and I texted Natalie and she sent me a Youtube video how to fix it, which we did, but I should not be making repairs to the house. They should have been cleaned (filled with dirt and dog hair on the back) emptied of water, and batteries inspected (upstairs twin bed had dead remote) before each visit. I definitely would not stay here again.
Bodde här 2 nätter i augusti 2025
Svar från VrboOwner 25 aug. 2025
Thank you for sharing your feedback. I’m very sorry to hear about your frustrations during your stay — I completely understand how disappointing that must have felt. I do want to clarify a few points: • The kitchen overhead lights are controlled by multiple switches, which may have been difficult to locate. I apologize for the confusion. • The home was originally built in the 1930s, when railings were not required for narrow stairways. We have preserved that historic layout, though I understand it may have felt unfamiliar. The portable AC unit in the living room had filled with water, which is a common maintenance need. I sent a short video showing how to drain it so it could continue working during your stay. • The $100 refund was processed on August 9th, prior to checkout, to acknowledge the inconvenience you experienced. We take guest concerns seriously and continue to make improvements to the property while also balancing its historic charm. I’m sorry that your experience did not meet your expectations and appreciate you taking the time to share your perspective. Wishing you the best in your future travels. Warmly, Natalie
Verifierad recension

10/10 Utmärkt

Gillade: Renlighet, incheckning, kommunikation och annonsens riktighet
Beautiful little town. Enjoyable!
Bodde här 4 nätter i maj 2026
Verifierad recension

10/10 Utmärkt

Bodde här 3 nätter i augusti 2026
Verifierad recension

8/10 Bra

Bodde här 2 nätter i maj 2026
Verifierad recension

8/10 Bra

Bodde här 7 nätter i maj 2025
Verifierad recension

10/10 Utmärkt

Bodde här 3 nätter i augusti 2024
Har du några förslag på hur vi kan förbättra sidan?Ge feedback